שימו
לתמונה

מצב
הנושא נעול.

suprman1

New member
שימו ../images/Emo23.gif לתמונה../images/Emo59.gif

שימו
לתמונה

TRAM בבודפשט אנא הגדילו התמונה ואימרו לי בבקשה, האם בטראם שבא ממול(קו מס'2) יושבת נהגת
בתא הנהג
אם כן, אז בהחלט אהבתי
, הגיע הזמן שגם בארץ ישתלבו יותר נהגות בתחבורה הציבורית

איליה.

New member
נסעתי בשטוקהולם ברכבת קלה עם נהגת.

שימו
לתמונה

TRAM בבודפשט אנא הגדילו התמונה ואימרו לי בבקשה, האם בטראם שבא ממול(קו מס'2) יושבת נהגת
בתא הנהג
אם כן, אז בהחלט אהבתי
לגבי התמונה - יכול להיות שגם בחשמלית שממנה מצלמים יושבת נהגת?

oren*

New member
שתיהן נהגות - זו ממול לפי הצווארון

לגבי התמונה - יכול להיות שגם בחשמלית שממנה מצלמים יושבת נהגת?
הלבן והבלייזר הכחול, וזו שנוהגת לפי הצמיד ומבנה הידיים.

ליילנד

New member
../images/Emo68.gifבטח ששתיהן נהגות ../images/Emo68.gif

הלבן והבלייזר הכחול, וזו שנוהגת לפי הצמיד ומבנה הידיים.
בטח ששתיהן נהגות

אבל מה הפלא
במדינות שהיו קומיניסטיות היו נהגות על כל מיני כלים, גם צמ"ה. אני זוכרת שקראתי פעם על נהגת עגורן שכמובן הגיעה מרוסיה. ובאמת הגיע הזמן שיותר נהגות ישתלבו בתח"צ גם במדינת ישראל הלואי ויכולתי, הֶי אביה, מתי נפתח קורס נהגי/ות קטר, אתה בטח יודע.

ה דרומי

New member
נצל"ש למי שחושב לבקר בחיפה

שימו
לתמונה

בתא הנהג
אם כן, אז בהחלט אהבתי
וגם לעשות שימוש בכרמלית שם

guydou

New member
משתמשים בה בכלל?

וגם לעשות שימוש בכרמלית שם
משתמשים בה בכלל?
תושבי חיפה משתמשים בכרמלית הזו? התידירות מספקת? אני לא חיפאי וכשהייתי קטן הייתי אולי פעם פעמיים בה אבל לא היו כל הרבה אנשים...מעניין אם זה ישתנה!!

ליילנד

New member
../images/Emo41.gifבפעם האחרונה שהייתי בחיפה../images/Emo41.gif

משתמשים בה בכלל?
תושבי חיפה משתמשים בכרמלית הזו? התידירות מספקת? אני לא חיפאי וכשהייתי קטן הייתי אולי פעם פעמיים בה אבל לא היו כל הרבה אנשים...מעניין אם זה ישתנה!!
בפעם האחרונה שהייתי בחיפה

היו בה אנשים, לא בכמות גדולה מדי אבל לא ריקה. אני זוכרת ימים שהייתי המון בחיפה היו ימים שממש היה צפוף בכרמלית (הקודמת) ואם החיפאים לא מנצלים אותה ההפסד כולו שלהם, כי היא עושה בדקות ספורות בקו ישר את מה שהאוטובוס בהרבה הרבה יותר זמן עם כל הסביבובים והפקקים. רואים את זה יפה בתרשים שהדרומי הביא לשרשור.

איליה.

New member
דווקא התדירות די בסדר

משתמשים בה בכלל?
דווקא התדירות די בסדר
ותמיד יש נוסעים, אבל בדרך כלל היא לא מלאה. הבעיה של הכרמלית היא שהכרמלית לא מגיעה משום מקום לשום מקום. היא לא מקשרת בין שכונת מגורים לאיזור עסקים, אלא בין שני אזורי עסקים. בעיה נוספת היא שהכרמלית אינה מקושרת לרכבת בצורה נוחה.

omer landau

New member
יש תוכנית לבניית רכבת קלה ????

דווקא התדירות די בסדר
ותמיד יש נוסעים, אבל בדרך כלל היא לא מלאה. הבעיה של הכרמלית היא שהכרמלית לא מגיעה משום מקום לשום מקום. היא לא מקשרת בין שכונת מגורים לאיזור עסקים, אלא בין שני אזורי עסקים. בעיה נוספת היא שהכרמלית אינה מקושרת לרכבת בצורה נוחה.
בחיפה שמעתי פעם שיהיו כמה קווים בכל מיני מפלסים שיקושרו על ידי הכרמלית זה נכון?? והאם יש תוכנית אחרת?

איליה.

New member
יש תכנית, אך היא עדיין רחוקה מביצוע

בחיפה שמעתי פעם שיהיו כמה קווים בכל מיני מפלסים שיקושרו על ידי הכרמלית זה נכון?? והאם יש תוכנית אחרת?
אני בטוח שחן יוכל לפרט... אני רק יכול לצרף את המפות שברשותי, שפורסמו בפורום.

איליה.

New member
בעצם זאת המפה היחידה שיש לי

בעצם זאת המפה היחידה שיש לי
אבל היא די ממצה את העניין. הקו הראשון שייבנה הוא הקו לקרית אתא. וכך צפוי להיראות רחוב הרצל.

A-T

New member
זה מבלבל

זה מבלבל
כתבו כאן בפורום שקו הרכבת לכרמיאל יתפצל מקו החוף בתחנת עכו. המפה נראה שהקו לכרמיאל יתפצל דווקא מקו רכבת העמק באיזור נשר. אז מה יהיה התוואי הסופי של הרכבת לכרמיאל. סליחה אם אני סוטה מהנושא .

A-T

New member
נראה=מראה.

זה מבלבל
כתבו כאן בפורום שקו הרכבת לכרמיאל יתפצל מקו החוף בתחנת עכו. המפה נראה שהקו לכרמיאל יתפצל דווקא מקו רכבת העמק באיזור נשר. אז מה יהיה התוואי הסופי של הרכבת לכרמיאל. סליחה אם אני סוטה מהנושא .
נראה=מראה.
לכרמיאל=לכרמיאל?

איליה.

New member
הקו לכרמיאל יתפצל בעכו, וזה סופי.

נראה=מראה.
לכרמיאל=לכרמיאל?
הקו לכרמיאל יתפצל בעכו, וזה סופי.
אין לי מושג מאיפה לקחו את השרטוט של הקו נשר - כרמיאל המופיע במפה. ייתכן שמדובר בתכנית עתידית יותר, אך לא ראיתי אותה בשום מקום אחר.

four seasons

New member
לא נדיר לראות נשים נוהגות...

שימו
לתמונה

בתא הנהג
אם כן, אז בהחלט אהבתי
לא נדיר לראות נשים נוהגות...
באוטובוסים, בחשמליות וברכבות באירופה, כבר כמה עשורים וכפי שציינה לילנד במדינות הקומניסטיות הבה לפני, לי יצא לנסוע ברכבת שנוסעת בין מדינות באירופה, הולנד פריס שנהגה בו טייסת (זו היתה רכבת מהירה שנראת כמו מטוס) מה שביאס אותי שלא יכולתי להנות מהנוף בשל המהירות, יש בזה פיספוס, עדיף כבר מטוס עם ממהרים, עם לא תמיד עדיף רכבת שהמהירות שלה מאפשרת הנאה מהנוף (דיעה אישית כמובן)

מצב
הנושא נעול.
למעלה