שימו לב
מצלמות נסתרות בכביש רשפו

מצב
הנושא נעול.

elians

New member
שימו לב../images/Emo70.gif מצלמות נסתרות בכביש רשפו

שימו לב
מצלמות נסתרות בכביש רשפו
שימו לב לציבור הנהגים המהירים, מצלמות מהירות סמויות שמותקנות ע"ג רכבים "במצוקה"... תמונות מצורפות

O303קובי

New member
זוהי שיטה ישנה

מי היה מאמין

שכאלה טריקים יש היום למשטרת ישראל .
זוהי שיטה ישנה
מדובר בהונדה אקורד עם מס רישוי אזרחי מתנ"א הצטידה במס' רכבים כאלה ויש גם טויטה אוונסיס כסוף ולבן עם מצלמה ומס' רישוי אזרחי

846

Active member
בד"כ די קל לזהות אותם, חוץ מזה שהם

זוהי שיטה ישנה
מדובר בהונדה אקורד עם מס רישוי אזרחי מתנ"א הצטידה במס' רכבים כאלה ויש גם טויטה אוונסיס כסוף ולבן עם מצלמה ומס' רישוי אזרחי
עומדים במקומות קבועים כך שאם שמים לב ניתן להמנע מצילום.

elians

New member
רגע אם הם נמצאים במקום

עומדים במקומות קבועים כך שאם שמים לב ניתן להמנע מצילום.
רגע אם הם נמצאים במקום
אחד, אז אנשים לא שמים לב. ? במיוחד אנשים שכל הזמן עוברים בכביש הזה?

846

Active member
אני חושב שמי שעובר שם באופן קבוע

רגע אם הם נמצאים במקום
אחד, אז אנשים לא שמים לב. ? במיוחד אנשים שכל הזמן עוברים בכביש הזה?
מחפש אותם וניזהר.

elians

New member
מין הסתם

מחפש אותם וניזהר.
מין הסתם
זה כמו שאני יודע איפה בשעות הלילה עומדות ניידות הפתע בעירי ולכן אם רק משעמם לי אנחנו נוסעים לשם.. לבדיקת רשיונות שגרתית

צביקוש23

New member
אז כך. לגבי הפעילות שלהם

זוהי שיטה ישנה
אז כך. לגבי הפעילות שלהם
שימו לב. בכביש איילון פועלות שני ניידות סמויות כמו בתמונה מסוג הונדה אקורד בצבע עפור כסוף. אשתדל בשבוע הקרוב להביא לכם מספרי רישוי. בדרך כלל אחד עומד באיילון צפון בסוף מסלול ההשתלבות של מחלף רוקח עם איילון , הוא עומד עלך האי תנועה המצוייר , הבגז שלו פתוח עם משולש חירום מאחוריו ו 4 וינקרים. ומקדימה יש לו מצלמת מהירות מתחת ללוחית רישוי. הוא גם עומד לפעמים באיילון במחלף גלילות. השני עושה הלוך חזור על איילון ותופס קורבנות. בכביש מ"ס 2 - כביש החוף פועלים כמה סוגי רכבים. ככל הידוע ניידות סמויות: 2 מסוג הונדה אקורד, 3 מסוג טויוטה אנוסיס, 3 מסוג טויוטה קרינה , ועכשיו הם מפעילים גם רכבים שכורים מכל מיני סוגים ככה שעוד אין מידע לגביהם. מלבד זה שכבר הצלחתי לראות עד עכשיו פורד פוקוס שכורה בצבע אפור. ומזדה דמיו בצבע אפור שכורה .

elians

New member
אז בפים הבאה שמישהו רואה את

אז כך. לגבי הפעילות שלהם
שימו לב. בכביש איילון פועלות שני ניידות סמויות כמו בתמונה מסוג הונדה אקורד בצבע עפור כסוף. אשתדל בשבוע הקרוב להביא לכם מספרי רישוי. בדרך כלל אחד עומד באיילון צפון בסוף מסלול ההשתלבות של מחלף רוקח עם איילון , הוא עומד עלך האי תנועה המצוייר , הבגז שלו פתוח עם משולש חירום מאחוריו ו 4 וינקרים. ומקדימה יש לו מצלמת מהירות מתחת ללוחית רישוי. הוא גם עומד לפעמים באיילון במחלף גלילות. השני עושה הלוך חזור על איילון ותופס קורבנות. בכביש מ"ס 2 - כביש החוף פועלים כמה סוגי רכבים. ככל הידוע ניידות סמויות: 2 מסוג הונדה אקורד, 3 מסוג טויוטה אנוסיס, 3 מסוג טויוטה קרינה , ועכשיו הם מפעילים גם רכבים שכורים מכל מיני סוגים ככה שעוד אין מידע לגביהם. מלבד זה שכבר הצלחתי לראות עד עכשיו פורד פוקוס שכורה בצבע אפור. ומזדה דמיו בצבע אפור שכורה .
הניידת קחו סמן לייזר, תכוונו שתי איתותים לעבר עינית המצלמה והופ.. שרפתם לו את המצלמה , היא לא ממש תצלם דברים ברורים...

צביקוש23

New member
../images/Emo124.gif חשיפה בלעדית!

הניידת קחו סמן לייזר, תכוונו שתי איתותים לעבר עינית המצלמה והופ.. שרפתם לו את המצלמה , היא לא ממש תצלם דברים ברורים...
חשיפה בלעדית!
כך עוברת המשטרה על החוק! בעת היותי מתנדב במשטרת פתח תקוה (אני כבר לא מתנדב עקב כך שאולצתי לפרוש בגלל שחשפתי עובדות מדאיגות) אולצתי לא לא פעם ואני זוכר אפילו פעם אחת שנתבקשתי להחזיר פועלים פלשיתינים ללא אישורי שהיה בישראל שנתפסו ברחבי העיר בקיצור אולצתי לקחת אותם ממשטרת פ"ת למחסום קלקיליה בטרנזיט משטרתית רגילה לגמרי (טרנזיט הישנה ) תוך שהכניסו לי לא פחות ולא יותר 34 פלסטינים . דחפו אותם פנימה תוך שהם יושבים אחד על השני ודחוסים כמו סרדינים.

elians

New member
אתה מדבר על זה?

חשיפה בלעדית!
כך עוברת המשטרה על החוק! בעת היותי מתנדב במשטרת פתח תקוה (אני כבר לא מתנדב עקב כך שאולצתי לפרוש בגלל שחשפתי עובדות מדאיגות) אולצתי לא לא פעם ואני זוכר אפילו פעם אחת שנתבקשתי להחזיר פועלים פלשיתינים ללא אישורי שהיה בישראל שנתפסו ברחבי העיר בקיצור אולצתי לקחת אותם ממשטרת פ"ת למחסום קלקיליה בטרנזיט משטרתית רגילה לגמרי (טרנזיט הישנה ) תוך שהכניסו לי לא פחות ולא יותר 34 פלסטינים . דחפו אותם פנימה תוך שהם יושבים אחד על השני ודחוסים כמו סרדינים.
אתה מדבר על זה?
בשירות שלי במג"ב ... בהסעות הביתה היו נדחסים לתוך ניידת משטרה / מג"ב 3 / 4 אנשים יותר מהמותר, וכמובן שלא חגרו חגורות או משהו, נסעו על השוליים בעת פקקים תוך הפעלת תאורה כחולה. מה שאסור לנו מותר לבוס .. אתה לא יודע איך זה

במקום לבזבז אנרגיה על המצאת שיטות

להפריע לעבודת המשטרה, יותר בריא לתמוך במאמציהם לאכוף את חוקי המדינה ולהביא להענשת עבריינים.

elians

New member
אתה לא יכול להתעלם

להפריע לעבודת המשטרה, יותר בריא לתמוך במאמציהם לאכוף את חוקי המדינה ולהביא להענשת עבריינים.
אתה לא יכול להתעלם
מהשוטרים שתופסים מעצמם ועל חריגה של 10 ק"מ מעל המותר ידפקו לך דו"ח, אחרי הכל רובם מחפשים תקלות ובעיות מצד הנהג הרי .. זה בונוסים בשבילם

חלילה מלהתעלם מליקויי תפקוד

אתה לא יכול להתעלם
מהשוטרים שתופסים מעצמם ועל חריגה של 10 ק"מ מעל המותר ידפקו לך דו"ח, אחרי הכל רובם מחפשים תקלות ובעיות מצד הנהג הרי .. זה בונוסים בשבילם
של המשטרה וכל גוף ממלכתי אחר. אבל בואו נשתדל לתת ביקורת בונה ולהבין את מטרת פעילותם. אם אנחנו רוצים לחיות במדינה דמוקרטית שבה מכבדים חוקים, זאת הדרך היחידה.

elians

New member
נקווה שזה יעבוד

של המשטרה וכל גוף ממלכתי אחר. אבל בואו נשתדל לתת ביקורת בונה ולהבין את מטרת פעילותם. אם אנחנו רוצים לחיות במדינה דמוקרטית שבה מכבדים חוקים, זאת הדרך היחידה.
נקווה שזה יעבוד
כי במדינה כמו שלנו זה בעייה תמיד תהיה קבוצה של רקובים שיהרסו את הכל

מצב
הנושא נעול.
למעלה