שימו לב ל - איתן הקטנטן של אוריאל

../images/Emo2.gif

אם תלחץ על התמונה היא תמלא את כל המסך ואז תוכל לבחון מקרוב את מילוי הפחזניות...
..

שימו לב ל - איתן הקטנטן של אוריאל

זה שמחזיק אותו ער בכל הלילות..... מפאת כשרונו הרב של אוריאל.... אני מעלה בשבילו את התמונה

אוריאל..נו באמת..מהר עוד תמונות....

אם אתה רוצה שאאמין לך שהדבר המושלם הזה הוא באמת שלך, אז תביא עוד תמונות, אתה מכיר את הסקפטיות שלי.... תראה נשמתי, בלהסתמך על איך שאתה נראה, ואיך שהשלמות הזאת, שניבטת למול עיני נראה, זה לא נראה שייך מי יודע מה.... לדעתי אתה צריך לדבר עם גלי היום על הנושא....ואני לא סכסכנית..לא, לא...ממש לא...אין צל לכך...אה??? רגע ומה עם האחרים ? כבשים? יא מגעילול, תיכף ומייד דרישה למיכל לימשלוח דחוף לפה!!!!

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

"תגידו.... אני יפה....?" נכון יצא לנו מוצלח במיוחד? חבל על הזמן... סופסוף יצא לנו ג'ינג'ון עם עיניים כחולות... (
רק שלא יתחלפו לו לחומות...) בונבון מארץ הבונבונים ואם הוא היה ישן קצת בלילה זה היה מושלם... מיכל סחתיין עלייך, כל הכבוד, את חייבת ללמד אותי איך עושים את זה... אבל אני צריך שיסבירו לי לאט לאט כמו לילד מ... (אופס.. כמעט התפלקה לי המילה האסורה.....) - אני מבין מהר אחרי שמסבירים לי לאט.... דרך אגב שמתם לב איזה פרגון אני מקבל ממיכל.....
על הכישרון... ולמה אריאלה את לא מאמינה... מימי את חושבת הוא ירש את המיפרצים והקרחת??? חחח תמונות אחרות יגעו במהשך...

נ.ב. המשקפיים והשיער

שייכים לאימא שלו, שלא מרשה לי לשים תמונה שלה... שמסתכלת מה אני כותב שלא אעשה לה בושות....

../images/Emo6.gifלחדי העין שבניכם

יש לי סימן זיהוי מובהק לחלוטין - האף!!! אךךך תראו איזה אף מפואר..... אפילו יותר מפואר משלי... ומי שישים לב, יראה מה מסתתר לו בתוך הנחיר הימני......

הטיעון של המפרצים והקרחת שכנע......

סופי : "שלך" ... ומה נראה לך שיש לו בתוך האף? אה??? גמדים??? , מעניין.... בכל מקרה נפתח התיאבון... רוצה עוד קרחות ומפרצונים.....

sho969

New member
../images/Emo57.gifמדהים מדהים../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

פשוט יפייפה אמיתי שיהיה בריא ושאלוהים ישמור עליו וכמובן הכי חשוב שתמיד יהיה מאושר אמן

למעלה