שימו לב למעריב מניית הברזל

מצב
הנושא נעול.

lernery

New member

הנתונים מדברים בעד עצמם..

גידעון1

New member
אתה מעודד את מוריס להמשיך לכתוב כאן

הוא מחפש את הריבים האלו. שים לב ששלשום הוא ניסה בכח להרגיז אותי ובכוונה לא עניתי לאף הודעה שלו. אם תתעלמו ממנו אולי הוא יעלם או לכל היותר הרצונות המעוותים שלו בלחפש מריבות לא יסופקו

lernery

New member
מה אכפת לי... זה פשוט מצחיק..

הוא מחפש את הריבים האלו. שים לב ששלשום הוא ניסה בכח להרגיז אותי ובכוונה לא עניתי לאף הודעה שלו. אם תתעלמו ממנו אולי הוא יעלם או לכל היותר הרצונות המעוותים שלו בלחפש מריבות לא יסופקו
תסתכל על הביקושים למניה.. יש 2 קונים ואחריהם אין אף קונה עד שער 0..

גידעון1

New member
בהחלט עצוב למי שרוצה למכור

תסתכל על הביקושים למניה.. יש 2 קונים ואחריהם אין אף קונה עד שער 0..
מדובר בחברה שבמקום לייצר מזומנים היא שורפת אותם חופשי. מי ירצה לקנות חברה שמפסידה בעקביות מדי כל רבעון?

sandbird4

New member
אין להם מוצר מבוקש

מדובר בחברה שבמקום לייצר מזומנים היא שורפת אותם חופשי. מי ירצה לקנות חברה שמפסידה בעקביות מדי כל רבעון?
אין להם מוצר מבוקש
מי קונה היום עיתונים? כל העיתונים בעולם מפסידים. בחיים לא הייתי משקיע באף עיתון. מוצר היסטורי שנעלם מהעולם. אני אפילו לא זוכר מתי בפעם האחרונה קניתי עיתון.

lernery

New member
זהו, תגיד לי - מה הקריטריונים

אכן מניית ברזל - אין מסחר
עוד קצת והיא תמחק מהמסחר. ראיתם את גבעות? שנה שלמה בלי מסחר.
למחיקה בעקבות חוסר מסחר? איך זה עובד?

sandbird4

New member
יש תנאים מסויימים שאם עוברים עליהם

למחיקה בעקבות חוסר מסחר? איך זה עובד?
נמחקים מהמסחר. למשל כמה החזקות יש לציבור במניה וחובה להגיש דוחות בזמן. אני לא זוכר בדיוק את התהליך בנוגע למניה דלת סחירות. קודם כל היא נכנסת לרשימת השימור ואז אפשר לסחור בה רק בתחילת היום. בנוסף לכל מדד יש תנאי כניסה בשביל להכנס לאותו מדד. עידכון המדדים נעשה כל חצי שנה.

lernery

New member
חיפשתי ועדיין לא מצאתי

נמחקים מהמסחר. למשל כמה החזקות יש לציבור במניה וחובה להגיש דוחות בזמן. אני לא זוכר בדיוק את התהליך בנוגע למניה דלת סחירות. קודם כל היא נכנסת לרשימת השימור ואז אפשר לסחור בה רק בתחילת היום. בנוסף לכל מדד יש תנאי כניסה בשביל להכנס לאותו מדד. עידכון המדדים נעשה כל חצי שנה.
חיפשתי ועדיין לא מצאתי
אני אשמח אם אתה יודע להפנות אותי למקום הנכון...

lernery

New member
מצאתי

חיפשתי ועדיין לא מצאתי
אני אשמח אם אתה יודע להפנות אותי למקום הנכון...
מצאתי
סחירות נמוכה לא מוציאה את המניה מהמסחר בבורסה אלא תעביר אותה לרשימה מיוחדת של מניות דלות סחירות. לכאורה מניות כאלה יוכלו להישאר שם גם 100 שנה.

gkeidar

New member
הצעות הקניה שם אינן הגיוניות

לא הגיונית במיוחד היא הצעת הקניה השלישית ב-99.9% פחות מהערך הנוכחי גם שתי הצעות הקניה שמעל הנ''ל ב-19.81% ו-35% מתחת לערך הנוכחי אינן הצעות רציניות כפי שכבר כתבתי כאן לאחרונה, אני לא מחזיק בניר ומעולם לא החזקתי בו ולא מדבר מתוך אינטרס, אבל ההצעה ב-99.9% פחות מהערך הנוכחי היא או טעות שהכוונה היתה שתהיה ב-9.99% פחות מהערך הנוכחי, או שמישהוא שתל את ההצעה הזאת במתכוון. לעומת זאת, שתי הצעות המכירה הראשונות הגיוניות, כשהשלישית ב-12.79% מעל הערך הנוכחי יותר מידי אופטימית ובעלת סיכוי קלוש להתממש בטווח הקרוב ומשמעותה דומה לשתי הצעות הקניה הראשונות. על הצעת הקניה השלישית חבל להרחיב אתת הדיבור, זה צחוק מהעבודה. מדובר במחיר שהוא כמעט אפס. ואגב, שער המניה עלה היום 4.57% ע''י עסקה אחת בודדת.

לירני קבלת היום על הפרצוף4.5%למעלה

לא הגיונית במיוחד היא הצעת הקניה השלישית ב-99.9% פחות מהערך הנוכחי גם שתי הצעות הקניה שמעל הנ''ל ב-19.81% ו-35% מתחת לערך הנוכחי אינן הצעות רציניות כפי שכבר כתבתי כאן לאחרונה, אני לא מחזיק בניר ומעולם לא החזקתי בו ולא מדבר מתוך אינטרס, אבל ההצעה ב-99.9% פחות מהערך הנוכחי היא או טעות שהכוונה היתה שתהיה ב-9.99% פחות מהערך הנוכחי, או שמישהוא שתל את ההצעה הזאת במתכוון. לעומת זאת, שתי הצעות המכירה הראשונות הגיוניות, כשהשלישית ב-12.79% מעל הערך הנוכחי יותר מידי אופטימית ובעלת סיכוי קלוש להתממש בטווח הקרוב ומשמעותה דומה לשתי הצעות הקניה הראשונות. על הצעת הקניה השלישית חבל להרחיב אתת הדיבור, זה צחוק מהעבודה. מדובר במחיר שהוא כמעט אפס. ואגב, שער המניה עלה היום 4.57% ע''י עסקה אחת בודדת.
לירני קבלת היום על הפרצוף4.5%למעלה
ועוד זה לפני שהאריה השואג עופר נמרודי התעורר משנת הצהריים.

לירני אתה יודע שאני אוהב אותך למרות

מיצי בן טיפשים על מי אתה מאיים?
לך תחפש זקנות שייתנו לך קצת קוטג'. אם אתה רוצה יחס מכובד, תתחיל לקרוא לי בשם שלי.
לירני אתה יודע שאני אוהב אותך למרות
שאתה אשכנזי אסלי- יש לי אירוע נמשיך את השרשור הזה על מניית הברזל של עופר נמרודי האריה מחר.

lernery

New member
זה ברור שאף אחד לא ימכור

זה ברור שאף אחד לא ימכור
אבל מה זה אומר בדיוק, שבתחילת היום לא היו אפילו 3 הצעות קניה אלא רק 2, וגם אז ב15% פחות ממחיר המניה? האם זה מראה על עניין גדול במניה או ביקוש כלשהוא, אם בכלל? והאם פראייר אחד שקנה את המניה ב6,000 שקל, אומר משהו? דרך אגב ההצעות לקניה שבאו בהמשך היום יכלו לבוא אפילו ממיצי, כדי להציל קצת את כבודו.

לירני גידעון1 והכי חכם שיש אני

זה ברור שאף אחד לא ימכור
אבל מה זה אומר בדיוק, שבתחילת היום לא היו אפילו 3 הצעות קניה אלא רק 2, וגם אז ב15% פחות ממחיר המניה? האם זה מראה על עניין גדול במניה או ביקוש כלשהוא, אם בכלל? והאם פראייר אחד שקנה את המניה ב6,000 שקל, אומר משהו? דרך אגב ההצעות לקניה שבאו בהמשך היום יכלו לבוא אפילו ממיצי, כדי להציל קצת את כבודו.
מזמין אותכם באופן אישי למסיבה הפרטית שאני עורך במוצאי שבת בכרם התמנים ואתם מוזמנים להגיע. תמסרו לי הודעה על כך במערכת מסרים באם אתם מעונינים להגיע+מספר טלפון.

גידעון1

New member
מוריס מה דעתך על פייטון וחבס?

מזמין אותכם באופן אישי למסיבה הפרטית שאני עורך במוצאי שבת בכרם התמנים ואתם מוזמנים להגיע. תמסרו לי הודעה על כך במערכת מסרים באם אתם מעונינים להגיע+מספר טלפון.
מוריס מה דעתך על פייטון וחבס?
שברו עוד שיא חדש. עדיין מסקרן אותי לדעת כיצד כיצד קבעת שאני מופסד חזק במניות שנמצאות בשיא של כל הזמנים? אתה מתחיל להסתבך עם השקרים של עצמך חחח

מצב
הנושא נעול.
למעלה