אתה מעודד את מוריס להמשיך לכתוב כאןשימו לב למעריב מניית הברזל
הנתונים מדברים בעד עצמם..
מה אכפת לי... זה פשוט מצחיק..אתה מעודד את מוריס להמשיך לכתוב כאן
הוא מחפש את הריבים האלו. שים לב ששלשום הוא ניסה בכח להרגיז אותי ובכוונה לא עניתי לאף הודעה שלו. אם תתעלמו ממנו אולי הוא יעלם או לכל היותר הרצונות המעוותים שלו בלחפש מריבות לא יסופקו
בהחלט עצוב למי שרוצה למכורמה אכפת לי... זה פשוט מצחיק..
תסתכל על הביקושים למניה.. יש 2 קונים ואחריהם אין אף קונה עד שער 0..
אין להם מוצר מבוקשבהחלט עצוב למי שרוצה למכור
מדובר בחברה שבמקום לייצר מזומנים היא שורפת אותם חופשי. מי ירצה לקנות חברה שמפסידה בעקביות מדי כל רבעון?
אכן מניית ברזל - אין מסחרשימו לב למעריב מניית הברזל
זהו, תגיד לי - מה הקריטריוניםאכן מניית ברזל - אין מסחר
עוד קצת והיא תמחק מהמסחר. ראיתם את גבעות? שנה שלמה בלי מסחר.
יש תנאים מסויימים שאם עוברים עליהםזהו, תגיד לי - מה הקריטריונים
למחיקה בעקבות חוסר מסחר? איך זה עובד?
חיפשתי ועדיין לא מצאתייש תנאים מסויימים שאם עוברים עליהם
נמחקים מהמסחר. למשל כמה החזקות יש לציבור במניה וחובה להגיש דוחות בזמן. אני לא זוכר בדיוק את התהליך בנוגע למניה דלת סחירות. קודם כל היא נכנסת לרשימת השימור ואז אפשר לסחור בה רק בתחילת היום. בנוסף לכל מדד יש תנאי כניסה בשביל להכנס לאותו מדד. עידכון המדדים נעשה כל חצי שנה.
מצאתיחיפשתי ועדיין לא מצאתי
אני אשמח אם אתה יודע להפנות אותי למקום הנכון...
הצעות הקניה שם אינן הגיוניותשימו לב למעריב מניית הברזל
לירני קבלת היום על הפרצוף4.5%למעלההצעות הקניה שם אינן הגיוניות
לא הגיונית במיוחד היא הצעת הקניה השלישית ב-99.9% פחות מהערך הנוכחי גם שתי הצעות הקניה שמעל הנ''ל ב-19.81% ו-35% מתחת לערך הנוכחי אינן הצעות רציניות כפי שכבר כתבתי כאן לאחרונה, אני לא מחזיק בניר ומעולם לא החזקתי בו ולא מדבר מתוך אינטרס, אבל ההצעה ב-99.9% פחות מהערך הנוכחי היא או טעות שהכוונה היתה שתהיה ב-9.99% פחות מהערך הנוכחי, או שמישהוא שתל את ההצעה הזאת במתכוון. לעומת זאת, שתי הצעות המכירה הראשונות הגיוניות, כשהשלישית ב-12.79% מעל הערך הנוכחי יותר מידי אופטימית ובעלת סיכוי קלוש להתממש בטווח הקרוב ומשמעותה דומה לשתי הצעות הקניה הראשונות. על הצעת הקניה השלישית חבל להרחיב אתת הדיבור, זה צחוק מהעבודה. מדובר במחיר שהוא כמעט אפס. ואגב, שער המניה עלה היום 4.57% ע''י עסקה אחת בודדת.
עסקה בודדת מיצי, אפילו לא מספיקלירני קבלת היום על הפרצוף4.5%למעלה
ועוד זה לפני שהאריה השואג עופר נמרודי התעורר משנת הצהריים.
לירני תתחיל לדבר נקי לפני שאתה גםעסקה בודדת מיצי, אפילו לא מספיק
בשביל חתולי פחי זבל כמוך..
מיצי בן טיפשים על מי אתה מאיים?לירני תתחיל לדבר נקי לפני שאתה גם
לא תהיה כאן בפורום הזה.
לירני אתה יודע שאני אוהב אותך למרותמיצי בן טיפשים על מי אתה מאיים?
לך תחפש זקנות שייתנו לך קצת קוטג'. אם אתה רוצה יחס מכובד, תתחיל לקרוא לי בשם שלי.
כל כך קשה לך לכתוב "לרנר" במקוםלירני אתה יודע שאני אוהב אותך למרות
שאתה אשכנזי אסלי- יש לי אירוע נמשיך את השרשור הזה על מניית הברזל של עופר נמרודי האריה מחר.
זה ברור שאף אחד לא ימכורהצעות הקניה שם אינן הגיוניות
לא הגיונית במיוחד היא הצעת הקניה השלישית ב-99.9% פחות מהערך הנוכחי גם שתי הצעות הקניה שמעל הנ''ל ב-19.81% ו-35% מתחת לערך הנוכחי אינן הצעות רציניות כפי שכבר כתבתי כאן לאחרונה, אני לא מחזיק בניר ומעולם לא החזקתי בו ולא מדבר מתוך אינטרס, אבל ההצעה ב-99.9% פחות מהערך הנוכחי היא או טעות שהכוונה היתה שתהיה ב-9.99% פחות מהערך הנוכחי, או שמישהוא שתל את ההצעה הזאת במתכוון. לעומת זאת, שתי הצעות המכירה הראשונות הגיוניות, כשהשלישית ב-12.79% מעל הערך הנוכחי יותר מידי אופטימית ובעלת סיכוי קלוש להתממש בטווח הקרוב ומשמעותה דומה לשתי הצעות הקניה הראשונות. על הצעת הקניה השלישית חבל להרחיב אתת הדיבור, זה צחוק מהעבודה. מדובר במחיר שהוא כמעט אפס. ואגב, שער המניה עלה היום 4.57% ע''י עסקה אחת בודדת.
לירני גידעון1 והכי חכם שיש אניזה ברור שאף אחד לא ימכור
אבל מה זה אומר בדיוק, שבתחילת היום לא היו אפילו 3 הצעות קניה אלא רק 2, וגם אז ב15% פחות ממחיר המניה? האם זה מראה על עניין גדול במניה או ביקוש כלשהוא, אם בכלל? והאם פראייר אחד שקנה את המניה ב6,000 שקל, אומר משהו? דרך אגב ההצעות לקניה שבאו בהמשך היום יכלו לבוא אפילו ממיצי, כדי להציל קצת את כבודו.
מוריס מה דעתך על פייטון וחבס?לירני גידעון1 והכי חכם שיש אני
מזמין אותכם באופן אישי למסיבה הפרטית שאני עורך במוצאי שבת בכרם התמנים ואתם מוזמנים להגיע. תמסרו לי הודעה על כך במערכת מסרים באם אתם מעונינים להגיע+מספר טלפון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.