שימו לב לדגימה מהארוע:

מצב
הנושא נעול.
שימו לב לדגימה מהארוע:

שימו לב לדגימה מהארוע:
כאן לאחר ההרמה: צילום: ירון דוזטס היום !

singera

New member
האם גרמו לקטר נזקים תיפעוליים או

את שאר התמונות באתר של חן השבוע !
רק נזקים קוסמטיים?? אם התשובה היא ב' האם ניתן להפעיל את הקטר ע"י תיקון החוגונים בלבד? מה קרה ל114 שיושב בת"א דרום?? האם יש עוד G12 שנדפקו בזמן האחרון? (ידוע לי על 122 שהתהפך ו110 שהלך לו מנוע)

122 לא התהפך מעולם ! הדבר היחיד

רק נזקים קוסמטיים?? אם התשובה היא ב' האם ניתן להפעיל את הקטר ע"י תיקון החוגונים בלבד? מה קרה ל114 שיושב בת"א דרום?? האם יש עוד G12 שנדפקו בזמן האחרון? (ידוע לי על 122 שהתהפך ו110 שהלך לו מנוע)
122 לא התהפך מעולם ! הדבר היחיד
שקרה לו זה שימוט ביום 11.05.1975 יחד עם קטר מס' 123 כתוצאה מחבלה קשה. הוא נשמט ! לא התהפך ! לגבי שאר שאלותייך: תשובות תקבל בכתבה שלי ושל חן באתר חדשות הרכבת השבוע. לילה טוב, שלך, הדוד.

fireman

New member
ח"ח על התמונות

בינתיים קיבלתי 37 תמונות מהתאונה.
את הטובות ביותר תוכלו לראות באתר של חן. חבל לי מאוד על הקטר אך הוא יחזור ! עוד תראו !
ח"ח על התמונות
בהתאם להשערתי מנוף ליבהר LTM1500 אני מצפה לקבל את כל התמונות

omer landau

New member
בעמוד החדשות ו........

אז למה לא מצאתי

יש שם סעיפים, תחת איזה סעיף זה נמצא.
בעמוד החדשות ו........
חשבתי שזאת הייתה ממש תקלה של שנייה שהם לא ידעו עליה עד הרגע האחרון לא הייתה שום דרך לעצור???? לכבות מנוע ולהאט לאט לאט אני יודע מה... ואז שקטר אחר יגרור את הקטר המקולקל??? קישור

david80

Active member
אם ידעו על התקלה מראש - חבל שלא

בעמוד החדשות ו........
חשבתי שזאת הייתה ממש תקלה של שנייה שהם לא ידעו עליה עד הרגע האחרון לא הייתה שום דרך לעצור???? לכבות מנוע ולהאט לאט לאט אני יודע מה... ואז שקטר אחר יגרור את הקטר המקולקל??? קישור
אם ידעו על התקלה מראש - חבל שלא
הקפיצו צלם טלויזיה שהיה יכול לתעד לנו מקרה אקשן מהסרטים!

מצב
הנושא נעול.
למעלה