סליחה.. !
ב"ה צודק. אביתר ואני לא הבנו. עדיף דשנסלח מאשר מה שיכול לקרות פה בפורום בלי סליחה ומחילה... . תארו לכ שהינו נשארים לא סולחים? זה לא היה קרוע את הפורום לשניים? לא מפלג? לא מעליב?. אני שואל בקנות. עדיפנה לנו החברת מאשר השנאה.ץ השנאה מעודדת אנשים טובים לעזוב!. (ראה ערך עצם האובדה שאביתר פגש לכמה חודשים...). לי, בתור אחד שאוהבלכתובפה, לא יהיה נעים שזה יקרה. פעם הלכתי ברחוב, וחילוניים פחידו אותי. אני מאמין שאין פה כאלה וזה שולי החברה של החילונים. אצל כל חברה יש אנשים בשוליים. אני מאמיםן שפה, יהיו יותר אהבה, יותר שלוה, יותר רעות, וזה טוב לכולנו. אם אחד יתעבןפהעל השני, זה יהרוס הכול. אני מניח שאם מעירים יפה, בלי להעליב, כל אחד יוכל להשתפר לטובת כולנו!. זה מזכיר לי סיפור, שסבא אחד סיפרלנכדיו ולבניו.הוא קיבץ אותם אצלו בביתו, ואמר לגדול שבהם, ללכת ולהביא עצים מהגינה. הוא הבי הרבה עצים קטננים. בא הסבא חיבר חוט בין כל המקלות ונת לכול הילדים והנכדים לשבור. אח"כ אחרי שכולם לא הצליחו, בא הסב, פתח את החבלה ושביר כל מקל או שניים או שלושה או ארבעה. חמישה הוא כבר לא הצליח ולא יצליח. ולכ אנו פה חיבים להיות מאוחדים כי אחרת לא נדע הרבה. למשל, אני לא היתי עושה כ"כ הרבה דגמים בלעדי העידוד של כולם. אביתר לא היה מעלה תמונות, וגם ארז אם אין מי שיגיד "תודה" או כל הארה והערה. אני מקווה דשלמורות הודעתי הארוכה,היא מובנת..... .