שימוש באוטרוגסטן

limlimor1

New member
שימוש באוטרוגסטן

בוקר טוב בנות, אני משתשמשת באוטרוגסטן החל מיומיים לפני ההחזרה (ביום ג' הוחזרו המוקפאים). הבוקר התעוררתי עם נזילה גדולה. בד"כ יש נזילות קטנטנות. האם זה נורמלי ? לימור.

1רוצהילד

New member
התופעה מוכרת

השימוש בנרות למיניהן ובמיוחד אוטרוגסטאן גורם לנזילות לפעמים יותר ולפעמים פחות , אבל זה לא צריך להדאיג כי מה צריך להיספג נספג . בהצלחה.

שישון

New member
טבעי לחלוטין

כפי שרוצה ילד אמרה, הנזילות שאת רואה את העטיפה החיצונית של הכדור, מה שאמור להיספד נספג. אם את רוצה להיות בטוחה את יכולה לבקש מהרופא לעשות בדיקת ספיגה,שזו בדיקת דם רגילה.

limlimor1

New member
החזרה שנייה

שלום בנות, בפעם הראשונה שעברתי החזרה, הרגשתי כל מיני כאבים בבטן התחתונה והסקתי שאני בהריון - מה שהסתבר ככמעט נכון - בטא 10 ואחרי יומיים 15 ואחרי עוד יומיים 29 ובסוף...כלום. אני 4 ימים אחרי החזרה ולא מרגישה כלום.

אצל כל אחת

זה שונה, וכל פעם הגוף מגיב בצורה שונה . ובטח שאחרי 4 ימים לא ניתן לדעת כלום. אני יכולה להגיד לך שאני ביום ה 12 של ההחזרה וגם לי כואבת הבטן התחתונה ואני בטוחה שאני הולכת לקבל! ולא תינוק אלא את המכשפה
בכל אופן מחזיקה לך הרבה
לבטא חיובית ותיקנה הפעם. בהצלחה

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. נזילות מפניני האוטרוגסטאן הן חלק מ"חווית" השימוש בו. לפעמים הן קטנות ולפעמים גדולות, אבל זה מה שיש
. התחושות אחרי החזרה ולפני הבטא הן לא משהו מדויק. זה שבפעם הקודמת הרגשת כאבים, לא אומר שום דבר על הפעם הזאת. בדרך כלל כאבים אחרי החזרה נובעים מהשאיבה/ ההחזרה/ התמיכה ואין להם קשר למה שמתרחש כרגע ברחם. מחזיקה לך אצבעות
נועם בקשה טכנית קטנה. כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי אנחנו מעדיפות לא לפתוח יותר מהודעה ראשית חדשה אחת ליומיים שלושה, אלא לשרשר הודעות.

למעלה