שילום שילום

ממררבב

New member
שילום שילום

קודם כל, כל הכבוד לכולכם פה על האומץ וההעזה לעשות אתה מה שבאמת אתם רוצים ולצאת מהמסגרת החרדית כנגד כל הסיכויים. אני חילונית לחלוטין. לדעתי האישית, כשחיים במסגרת חרדית, הכל מתפספס לך מול העיניים, בלי שאתה שם לב. אתה לא נהנה מהחיים האמיתיים, שיחות חופשיות עם מי שבא לך, ונשאר לך רק ללמוד וללמוד. אתה חי בתוך הבועה שלך אבל לא יודע שזו בועה כי ככה אתה רגיל לחיות. וזה עצוב. אני מקווה שיום אחד הם יעשו מה שהם באמת רוצים ולא יפעלו כמו על אוטומט. לדעתי לכל אדם מגיע צ´אנס להתוודע אל צורות חיים אחרות ורק אז לבחור מה שבאמת הוא רוצה ושוב,כל הכבוד על האומץ לעשות את מה שאתם מרגישים

avidadon

New member
שלום גם לך ../images/Emo39.gif ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

ד"א כלבים שנושכים-כן נובחים. את מביאה לי מנטוס?

...

כמו שכתב פעם בחור שאני מכיר מקרוב, "בַּשם המפורש של המחונכות, / בְּשם המצפון הדק לוּ כחוט, / בשם כל ערך, כל אידיאל, / בשמך, עַיִר פרא קטן, כשתגדל, / בשם אבא, אמא, שתי אחיות, / בשם שתי סבות טובות ופתיות, / וסוף-סוף כל סוף בשמי, ההדיוט <...>" אני משתדל להגיב בנימוס. מירב היקרה, היו רבים וטובים לפניך שהגדירו עצמם כ"חילונים מלידה" ורבים מהם ענו להגדרה הלא-אהובה עליי "חילונים חרדים" ורובם ככולם הציגו בפנינו, שהיינו שם, את דעתם הם, שלא היו שם אודות המשמעות והכדאיות והאפשרויות והחוויות של היות חרד. איך זה נשמע לך, יקירה? וזה אפילו בלי שאחלוק על דברייך הקונקרטיים. נו, חבר´ה, ככה טוב?!?!

למעלה