שיכנעו אותי..

טאKילה

New member
שיכנעו אותי..../images/Emo67.gif../images/Emo178.gif../images/Emo12.gif

ללכת למסיבה למנהלי תפוז תפוח הזהב
, לחצו לי על כל הכפתורים, אוף, בהתחלה לא בא לי, לא תכננתי. פתאום פון אני הולך, לבוא לתת לך טרמפ'? יא בא לי, כן כן בוא קח אותי אני באה. כמובן שגם המתוקה מהבוקר לא הניחה את הפון, ת'זהרי להבריז, את באה אחרת אני שולחת לך את ההוא הוא שולף אותך בכוח. שתגעת סאמק, זללתי מלא קרמבואים בחורף, חגגתי עם שוקולדים. כלום לא עולה עלי, הכל חונק אותי כמו מתאבדת בלחץ. עזבי שטויות אנחנו אוהבים אותך ככה כמו שאת. אבל מותק ואני מה? אני גם צריכה לאהוב אותי לפני כולם. י'רעה שלחת אותו עלי שיאיים סאמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק כ
ה איזה קול סקסי יש לו יאמייייייייייייייי
את באה או שאני בא לעשות לך פאדיחה? נישבע לך משבית לך את הפורום, אמ'לה זה חולה נפש יותר ממני זה
תביאי תביאי את הבת שלך, קח קח שתוק בלי צעקות סאמק, -כן אמא שלי טמבלית אני רוצה שהיא תלך,
ואז שתיקה ופתאום תנופה, כל הבגדים נזרקים מהארון על המיטה, תבחרי מה ללבוש, אמא קחי זה חמוד שחור זה ירזה אותך, איכס תעיפי את החולצה הזו אני לא אוהבת, הנה מיכנס שחור זה ירזה לא ירגישו ששמנת, בטח שלא ירגישו, כי הם לא יכניסו אותי לתוך, סאמקקקקקקקקקק
טוב אני אקח את המכנס הזה והחולצה ההיא נראה אם יצופו כמה גלגלים של שוארמה, יששששש וואלה אני הולכת שרתי לי בלב. והחמוד אומר לי בפון לכי לכי, אני תקוע ברחוב כבר שעות עם ה
, לפחות לכי את תהני.. טוב הנה מתארגנת תכף,יש עוד זמן אני לא חייבת להגיע ראשונה כמו אמא של כלת השימחה
ממילא לא יביאו לי צ'קים וסיפולוקס. הכנתי את נעלי העקב עם השפיץ כי אולי אצטרך לבעוט שם למישו מישי מה שבטוח. והנה זה מתחיל, ההוא שם לו כאפה, זה החזיר לו כאפה, ואני מנסה להפריד פפפ אני כמו גיברת פילפלת לידם, חטפו גובה המניוקים. ופיתום טרח עפו חפצים באוויר ואני צועקת, והוא שומע את החגיגה בפון, טוב נו הוא רגיל לרעשים אצלי, ואז אני בוכה, בא לי למות, עד ש..... השתכנעתי ללכת תראה איך מבאסים לי את הכייף, דיי אל תבכי, תפסיקי לדבר כך... אז כן התכוונתי לבוא והברזתי, היברזתי לא כי רציתי, אבל כן כן הברזתי ואני סתם
אבל לא שיקרתי רציתי מאוד רציתי להיות שם איתכם ...צ'טערת זה לא קרה הפעם.
זה יקרה, כבר מכינה בראש תוכניה כייפית

מתבשמת

New member
מה את

יודעת הבנתי הכל...
(לפחות שרשרתי במקום הנכון. בשבילי גם משהו). ואני חייבת להגיד לך אדום
הולם אותך יותר !
לילה נפלא

מתבשמת

New member
לא

סטייל דורותי מארץ עוץ.
(את בכלל הצלחת ללבוש משהו....????
) אני התכוונתי לנעליי שפיץ שלך !!! אם תדפקי בהן חזק יופיע גמל
אל תשאלי אותי איך זה כבר לא השטחחח שלי.
והנה
למחשוף...
וואלה באמת מתאים לך אדום

j u l i a n o

New member
ההפסד כולכולכולו שלך../images/Emo43.gif

אמרתי לך ללכת! איזה בלאגן איתך יא ראבי!

j u l i a n o

New member
בצהריים עוד הזמנת צלעות../images/Emo80.gif

צלעות של
אני אתן לך! עוד לא שבעת מהמנה של אתמול? לדעתי טעית אבל איך אומרים אצלנו : סה לה V !!! לילה טוף

swansea

New member
תירוצים תירוצים

אבל אולי תשימי תמונה שלך עם המכנס הזה החולצה ההיא ונעלי השפיץ? את יודעת, מנהלת זה לא רק רכב צמוד ומסיבות קוקטייל.

swansea

New member
../images/Emo13.gif I`m feeling lucky

כל מה שאני מבקש אני מקבל היום....

עכשיו טאקי ת'אמת?!

עם יד על ה
..... נכון קנית אותם בשביל להרוג ג'וקים בפינות..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מתה עליייייייייייייייייייך!

חחח האיומים שלנו לא עזרו

ואת לא באת... חכי חכי.. נעשה לך בלאגניםםםםם חחחח הפסדת אותי על הבמה חחח בקיצר תחשבי על פיצוי...

טאKילה

New member
חושבת חושבת בובע מזל טוב../images/Emo106.gif

יהיה פ'סדר את יודעת שיהיה

טאKילה

New member
דיווה מקום ראשון בתפוח הזהב../images/Emo57.gif

יפה לך מנהלת נפלאה, יפה לכותבים הנהדרים, שיחקתם אותה

חן חן מתוקית ../images/Emo24.gif

ומכיוון שיש כאן גולשים של סטוצים.. מוקדש להם הנישוק

למעלה