יאללה
אז איך אתם עושים קניות ב FM? |תיק| תאמת אני שונאת שונאת שונאת לעשות קניות בפרי מרקט! אין לי סבלנות לזה, בדרך כלל את רוב הקניות שלי אני עושה סתם ככה במקרה אם זה בזמן שאני בסיבוב רגיל ב FM או שחבר אומר שראה או מישהו מוכר, יש חפצים ספציפים שלפעמים יוצא לי לקנות כמו נגיד Ore או אבקות או סימולטורים וכאלה שאותם תמיד יש בחדר 7 או שמונה, מגילות לרוב אני אחפש בחדר 18, אבל אם צריכה איזה חפץ ספציפי קודם אשאל את החברים בפרי מקרט אם יש להם או אם הם ראו במקרה וזוכרים איפה במידה ואין להם והם לא יודעים איפה יש אני מתחילה את החיפש בחדר 18 אחריו לרוב זה חדר 19 משם לחדר 13 אחרי זה 7 ומשם בסדר יורד 6-1.
ואיך אתם בודקים מחירים ב FM?
אני משתדלת לזכור פחות או יותר לרוב אני מתאמנת באותו אזור ככה שהדרופים די חוזרים על עצמם, כמובן שאני גם עושה סיבובים בפרי מרקט כדי להישאר מעודכנת, לפעמים אני עושה סתם סיבוב בלי מטרה הכי ספציפית וככה מרפרפת על המחירים בחנויות, יש לי הרבה חברים בפרי מרקט שאני נעזרת בהם כשאני צריכה מחירים של דברים שלא מצאתי בכמה למכור, וכמובן שגם תמיד נשארו לי מלא דברים שאני לא יודעת כמה הם שווים ואז אני נתקעת איתם מלא זמן אני שאני סוף סוף מוצאת מחיר או שאני מתעצבנת וסתם ממציאה מחיר ועם הזמן מורידה במידה ולא קונים.
אם בא לכם לספר איך אתם תופסים ספוט - אתם גם מוזמנים!
אוקי לרוב אני משתמשת בחנות mushi שאלה החנויות שהדמות לא עומדת בהם בכדי למכור וגם לא צריכה להיות מחוברת, את הספוט שלי אני תופסת בעיקר אחרי SC ושומרת עליו עד ה SC הבא, עד לא מזמן הייתי לרוב בחדר 2 תמיד באחד הספוטים שהכי קרובים לדלת בתקופות שאין לי יותר מידי זמן להתעסק בפרי מרקט הספוט שלי הוא בחדר 18 ובתקופה האחרונה יש לי ספוט ליד הדלת בחדר 1. בגלל שאני הרבה בפרי מרקט הרבה פעמים כשאני לא יכולה להתחבר אחרי ה SC לתפוס ספוט חברים שלי שומרים לי ספוט וכנ"ל הפוך לפעמים הם לא יכולים ואני שומרת להם. אם בא לי לפתוח פרמיט בנוסף (תמיד יש לי גם בפרמיט) אני לרוב מחפשת ספוט בחדר 18 ואחריו 19.