שיטות חיפוש ב FM - דיון

deisy

New member
שיטות חיפוש ב FM - דיון ../images/Emo100.gif

לכל אחד מן הסתם יש שיטות משלו לחפש חפצים ב FM או מחירים.. בואו ספרו על השיטה שלכם, אולי נוכל להחכים ולאמץ שיטות טובות יותר מהשיטות שלנו. אז איך אתם עושים קניות ב FM?
ואיך אתם בודקים מחירים ב FM?
אם בא לכם לספר איך אתם תופסים ספוט - אתם גם מוזמנים!

Don Nirtin

New member
כן, תספרו לנו../images/Emo87.gif

כי העצלן הזה מסרב לפקוד את הFM לבדו כבר יותר מדי זמן -______________-.

Hasselblad

New member
מה הקטע של לבדו?

אתה לא יכול להסתובב בפרי מרקט לבד? כמו בחורות שהולכות להשתין בזוגות...

deisy

New member
../images/Emo6.gif

הוא צריך מישהו שיחזיק לו את היד

Don Nirtin

New member
אני מנסה לגרור את בתאל שתבוא איתי../images/Emo87.gif

כי לבד זה סופר משעמם. ויש לי המון מה לבדוק שם.

Hasselblad

New member
אז זהו שאני לא מבינה את ה"סופר משעמם" הזה

הרי גם ככה כשאני בודקת מחירים אני בכלל לא עוקבת אחרי הצאט כי זה מוציא אותי מריכוז וסתם גורם לסיבוב מחירים להיות ארוך... לרוב אני מקדישה לזה חצי שעה ממוקדת וזה מספיק.

Don Nirtin

New member
אני גרוע בלהתרכז בFM......./images/Emo87.gif

הפעם האחרונה שעשיתי לקח לי שעה וחצי לבדוק 10 וחצי מחירים........

spongbob

New member
../images/Emo110.gifמה הקטע באמת של להשתין בזוגות?

כאילו WTF?! יש גם את המכוערת החשות שהולכות עם כל החברות כאילו איזה מישהו תכנן לאנוס אותה בשירותים...

תתפלא לפעמים זה קורה

לא חסר את האידיוט שיחפש בחורה שאפילו נראת כמו גבר וינסה להשחיל רק כי הוא מחפש אתה יודע את מה...

Hasselblad

New member
יאללה

אז איך אתם עושים קניות ב FM? |תיק| תאמת אני שונאת שונאת שונאת לעשות קניות בפרי מרקט! אין לי סבלנות לזה, בדרך כלל את רוב הקניות שלי אני עושה סתם ככה במקרה אם זה בזמן שאני בסיבוב רגיל ב FM או שחבר אומר שראה או מישהו מוכר, יש חפצים ספציפים שלפעמים יוצא לי לקנות כמו נגיד Ore או אבקות או סימולטורים וכאלה שאותם תמיד יש בחדר 7 או שמונה, מגילות לרוב אני אחפש בחדר 18, אבל אם צריכה איזה חפץ ספציפי קודם אשאל את החברים בפרי מקרט אם יש להם או אם הם ראו במקרה וזוכרים איפה במידה ואין להם והם לא יודעים איפה יש אני מתחילה את החיפש בחדר 18 אחריו לרוב זה חדר 19 משם לחדר 13 אחרי זה 7 ומשם בסדר יורד 6-1. ואיך אתם בודקים מחירים ב FM?
אני משתדלת לזכור פחות או יותר לרוב אני מתאמנת באותו אזור ככה שהדרופים די חוזרים על עצמם, כמובן שאני גם עושה סיבובים בפרי מרקט כדי להישאר מעודכנת, לפעמים אני עושה סתם סיבוב בלי מטרה הכי ספציפית וככה מרפרפת על המחירים בחנויות, יש לי הרבה חברים בפרי מרקט שאני נעזרת בהם כשאני צריכה מחירים של דברים שלא מצאתי בכמה למכור, וכמובן שגם תמיד נשארו לי מלא דברים שאני לא יודעת כמה הם שווים ואז אני נתקעת איתם מלא זמן אני שאני סוף סוף מוצאת מחיר או שאני מתעצבנת וסתם ממציאה מחיר ועם הזמן מורידה במידה ולא קונים. אם בא לכם לספר איך אתם תופסים ספוט - אתם גם מוזמנים!
אוקי לרוב אני משתמשת בחנות mushi שאלה החנויות שהדמות לא עומדת בהם בכדי למכור וגם לא צריכה להיות מחוברת, את הספוט שלי אני תופסת בעיקר אחרי SC ושומרת עליו עד ה SC הבא, עד לא מזמן הייתי לרוב בחדר 2 תמיד באחד הספוטים שהכי קרובים לדלת בתקופות שאין לי יותר מידי זמן להתעסק בפרי מרקט הספוט שלי הוא בחדר 18 ובתקופה האחרונה יש לי ספוט ליד הדלת בחדר 1. בגלל שאני הרבה בפרי מרקט הרבה פעמים כשאני לא יכולה להתחבר אחרי ה SC לתפוס ספוט חברים שלי שומרים לי ספוט וכנ"ל הפוך לפעמים הם לא יכולים ואני שומרת להם. אם בא לי לפתוח פרמיט בנוסף (תמיד יש לי גם בפרמיט) אני לרוב מחפשת ספוט בחדר 18 ואחריו 19.

Hasselblad

New member
אההה ושכחתי עוד משהו

כשהיו לי המון סקילבוקים שונים שלא ידעתי מחירים שלהם, הייתי פותחת חלון של שיחה (רק בלי להזמין אף אחד..) ותוך כדי מעבר בפרי מרקט הייתי כותבת בחלון הזה את כל המחירים של הסקילבוקים שראיתי, וככה הייתי מרכזת רשימה ארוכה של המון סקילבוקים ולפעמים אפילו אני עושה צילום מסך של הרשימה ושומרת בתקייה שיש לי לנושא עם התאריך וככה זה נשאר לי תקופה ולפעמים יש ברשימה סקילבוקים שבכלל אין לי ואז פתאום אני מקבלת סקילבוק כזה ואני ממש מרוצה כי כבר יש לי את המחיר שלו
. אבל בכללי אני מוצאת את השיטה של החלון שיחה פתוח מאוד נוחה! אפשר לקטין אותו עם רוצים או להזיז אותו ברחבי המסך ובגדול ככה אני הרבה פחות נכנסת לאותה חנות פעמים כי בעצם העיניים שלי לא יורדות מהמסך כי אני לא צריכה לכתוב על דף.

Annnnnn15

New member
גם אני אהבתי ../images/Emo176.gif../images/Emo45.gif

אפילו שאני בקושי בודקת מחירים
אבל אם אני אצתרך אני בהחלט אשתמש בזה

P o o f i

New member
ממממ

אני לא עושה קניות בFM, יש לי יותר מ200 אנשים בAlliance ועוד 100 חברים, ככה שבד"כ אני תמיד יכולה להשיג את מה שאני צריכה. אם יש חפץ מסויים שאני מחפשת, אני בד"כ מבקשת עזרה מהגילד כדי לחסוך בזמן. אין לי חנות, אבל כשהייתה לי אחת פשוט תפסתי ספוט כשאנשים וויתרו על הספוט שלהם.

Annnnnn15

New member
אני לא מחפשת../images/Emo176.gif

כי אני קוסמת מובטלת עם 14 מיליון והמון דברים שאין לי כוח למכור

אני מאד אוהבת להסתובב ב FM

עדיף רק שאסתובב בלי מזוס בכיס כי כמו בחיים האמיתיים אני קלה עם היד על הארנק.... אני גם אוהבת לראות מה מוכרים, גם אוהבת לבדוק מחירים, גם לחפש מציאות. אם אני מאד רוצה משהו לפעמים משתמשת בינשוף.... ככה אפשר לקבל תמונת מחירים ולקנות הרבה יותר זול. פעם חסכתי עם ינשוף 100 מיליון בערך. תופסת מקום לחנות אחרי SC ואחרי שסקניה קורסת..... היות ותמיד המיולים שלי מתנתקים שעה אחרי שאני שמה אותם לעמוד יפה בשוק אני לרוב אוספת הרבה פריטים למכירה ושמה פיטריה או מוכרת קפה, משתדלת שיפול על סוף השבוע בחו"ל שאז המשחק מלא. בדר"כ קונה פיטריה ליום אחד שמספיקה ליומיים של מכירות יפות.

למעלה