שיהיה רומנטי שם - אוגוסט 2026 - שרשור חודשי 8️⃣/2️⃣0️⃣2️⃣6️⃣

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שם יווני:אנונימוס בלפי הגדול
זה היה נשמע לי ספציפי וקצת מוכר, אז גיגלתי וזה ספר
הגיל המיתולוגי:7492
וואו זה אפילו יותר מהגיל של העולם (5786)
|שמש|סדרת החודש:critical role\the mighty nien\twinkeling watermelong\business proposle
אתה בקטע קוריאני אני רואה. כלומר מלבד CR
|שמש|סרט החודש:spiderman-brand new day
|שמש|דמות החודש:pPeter parker
|שמש|זוג החודש:pPeter\MJ
בחירות מעולות
|שמש|ספר החודש:עלים מהפונדק שבבית האחרון
רומח הדרקון?
|שמש|מאכל החודש:ארוחת בוקר מזנון
איזה מזנון?
|גלידה|בריכה או ים?בריכה
אני שמח שאתה לא מוטרד מהפיפי
|גלידה|מה צבע החולצה שאתם כרגע לובשים?שחור,תמיד
לא ידעתי שאתה goth
|גלידה|תתארו את חופשת החלומות שלכם:אז ככה, מסע חובק עולם, שכולל את כל פארקי דיסני למיניהם, פלוס קרוזים,פלוס טיול של חודשייםביפן\קוריאה
זה בערך מה שאתה עושה כל כמה זמן, לא?

Lion_Heart

Well-known member
זה היה נשמע לי ספציפי וקצת מוכר, אז גיגלתי וזה ספר

וואו זה אפילו יותר מהגיל של העולם (5786)
|אליהו|
אתה בקטע קוריאני אני רואה. כלומר מלבד CR
שמת לב, הה? וגם של סדרות סיניות
בחירות מעולות
תודב!
רומח הדרקון?
לא הבנת שאני ממש בקטע של "מבוכים ודרקונים"?
איזה מזנון?
ארוחת בוקר...המזנון הכי טוב בעולם!!
אני שמח שאתה לא מוטרד מהפיפי
לא ממש, לא
לא ידעתי שאתה goth
וכעת אתה יודע and knowings half the battle
זה בערך מה שאתה עושה כל כמה זמן, לא?
פחות או יותר...רק בקטע ממש ממש חובק עולם

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שם יווני: מרגיש לי שלונה יכול לעבור בתור שם יווני.
מזכיר לי שהייתי עם אבא שלי לפני שנים ביוון וניסינו לבקש מים והיה לנו מאוד מוזר שהם לא יודעים מה זה אקווה.
לא אומרת שהוא סרט גרוע אני מבינה למה מתלהבים אבל סרט לא ככ בשבילי.
אתמול גיליתי שבני זוג של שתי אחייניות שלי (שאגב קוראים להם דוד ויונתן שזה הצחיק אותי כשחיברתי את זה יחד) לא התלהבו מהסרט.
האנשים במשפחה שלי בדם כן התלהבו.
לא יודעת שאלה שאלות ניק אז לא טרחתי לחשוב על תשובה נורמלית.
שאלת ניק זה כמו עצת אחיתופל (חושבים שהיא רעה אבל היא בעצם טובה מאוד)
אוף אני לא אוהבת כשחקנים מלכלכים על דברים שהם השתתפו בהם ומעריצים אוהבים:-(
אני גם ממש לא אוהב את זה
זה הרגיש קצת ג'וזי
1280_0_987b627d-c04a-42e8-a6e8-30e756e8168a_.gif
אני חייב להגיד שקראתי את התגובה של דילן כמשהו אנטישמי עד ההבהרה של עדי

didalf

Well-known member
מזכיר לי שהייתי עם אבא שלי לפני שנים ביוון וניסינו לבקש מים והיה לנו מאוד מוזר שהם לא יודעים מה זה אקווה.
למה לא וואטר?

אתמול גיליתי שבני זוג של שתי אחייניות שלי (שאגב קוראים להם דוד ויונתן שזה הצחיק אותי כשחיברתי את זה יחד)
אני חושבת שצריך לספר לאחייניות שלך משהו לגבי בני הזוג שלהם....

אני חייב להגיד שקראתי את התגובה של דילן כמשהו אנטישמי עד ההבהרה של עדי
:-D:-D

Reutk

Active member
לאלא הסתיים מושלם לא לדעת!!
לא מושלם בכלל.

אנשים כמוך הם הסיבה שמורחים כל דבר טוב למליון המשכים עד שזה נהיה גרוע
ואנשים כמוך משחררים יותר מידי מהר. איך אפשר לחשוב שמשהו הסתיים טוב שששתי הדמויות הראשיות מתו בו? אני מבינה את היגיון בזה שאם הסופרת תכתוב המשך ותהפוך את הסוף שלהם לטוב זה יהיה סתם מיותר, כי מבחינת עלילה זה באמת היה הכי נכון ואמיתי לסיים ככה, אבל הלב המסכן שלי רוצה הפיי אנדיניג גם אם זה מאולץ וקיטשי.

זהו לא נשמע אופייני לך. גם לא ללכת לקולונוע חחחח
נכון. אבל אני מרגישה שאני צריכה ללכת. אני מנסה בתקופה האחרונה כן להתמודד עם הקור. אבל אני לא אלך לסרט באורך 3 שעות. את רואה קופה ראשית? אני לא ממש ראיתי אולי פרק אחד או שניים אבל מתלבטת אם ללכת לסרט רק כדי לעשות וי שהלכתי לסרט בקולנוע אחרי שנים שלא הלכתי.
אבל עדיין היית מאד און פוינט עם הטרנד הנוכחי לחודש ומהתגובות שלך לניק אני תוהה אם זה יצא לך לגמרי במקרה|תוהה|
במקרה, זה שאלות שחשבתי עליהן כבר מזמן פשוט יצא ככה שעכשיו לא התעצלתי לכתוב את השאלון.
כן שמעתי על הסרט אבל אפילו לא ידעתי אם זה מהמיתולוגיה היוונית או הרומאית.
הבעיה אצלי שמרוב שחרשתי על סרטונים ביוטיוב של אנשים מגיבים לסדרה כבר לא יכולתי לחרוש על הסדרה עצמה.
כן זה חמוד אבל זה מצויר כן?
אני יודעת מה זה אנימה.
ממ אבל לונה נגיד אמרה שלא קרינג'י לה וגם ניק נהנה אז לאדעת תנסי בעצמך ותחליטי.
תיכנס לרשימת הסדרות שלי ואת כבר יודעת מה יקרה...
חחחחחחחחחחח וואי שמעתי עליו וזה מה זה לא בשבילה נראה לי:-D
לגמרי לא בשבילה אבל חשבתי שהיא לפחות תאהב את העלילה עצמה בניכוי כל הסמאט. היא לא התלהבה בלשון המעטה.
ראיתי עליו ביקורות מאד סותרות אבל בינתיים לא משך אותי לנסות.
דווקא לא נתקלתי בביקורות סותרות. כל הביקורות שנתקלתי בהן היו מאוד חיוביות אבל קראתי אותן רק אחרי שכבר קראתי את הספר. כן רכשתי בגלל המלצות את האודיובוק כי הרבה אמרו שהוא ממש טוב וזאת הייתה רכישה טובה מאוד לדעתי, אחד האודיו הבאמת טובים שיש.
אה לא. זה סדרה אחרת שקראתי את הראשון ודילגתי על השני כי חברה שלי אמרה שהוא גרוע ואין צורך. זה דארק רומנאס אבל נראה לי לייט יחסית לז'אנר. זה הגבול שלי חחח
הא אז זה כנראה מה שנתקלתי בו שחיפשתי את שם הספר שכתבת. גם אני מסוגלת לקרוא רק לייט דארק לא מעבר לזה.
חחחחחחחחחח כן אבל תראי איך הוא יוצא מזה יפה דופק פוזה על הרצפה וממשיך לשיר כאילו כלום:-D
מקצוען.
כל המטרה הייתה הסירה! וכאילו לא הייתה דרך אחרת לחזור.
וזה גם פעם ראשונה שהשתמשתי בכדור הזה לא ידעתי כמה ההשפעה של העייפות תהיה חזקה.
הא, לא הבנתי שזאת פעם ראשונה.
תודה תודה

גולש? כן זה חתיכות בשר צלי מבושלות בישול ארוך ברוטב, פלוס מינוס. אבא שלי מכין את זה הרבה בעיקר בחורף.
אני לא זוכרת את לא אוכלת בשר בכלל? או קצת מאד?
צימחונית.

didalf

Well-known member
ואנשים כמוך משחררים יותר מידי מהר.
לא ולא:-P:
איך אפשר לחשוב שמשהו הסתיים טוב שששתי הדמויות הראשיות מתו בו? אני מבינה את היגיון בזה שאם הסופרת תכתוב המשך ותהפוך את הסוף שלהם לטוב זה יהיה סתם מיותר, כי מבחינת עלילה זה באמת היה הכי נכון ואמיתי לסיים ככה, אבל הלב המסכן שלי רוצה הפיי אנדיניג גם אם זה מאולץ וקיטשי.
אוקי כן שניהם מתו אבל זה גם הסיפור במיתולוגיה.
וכאילו הסוף שלהם טרגי אבל יפיפה כי האהבה שלהם הייתה חזקה מהמוות ובסופו של דבר הם התאחדו בעולם הבא🥹

נכון. אבל אני מרגישה שאני צריכה ללכת. אני מנסה בתקופה האחרונה כן להתמודד עם הקור. אבל אני לא אלך לסרט באורך 3 שעות. את רואה קופה ראשית? אני לא ממש ראיתי אולי פרק אחד או שניים אבל מתלבטת אם ללכת לסרט רק כדי לעשות וי שהלכתי לסרט בקולנוע אחרי שנים שלא הלכתי.
אה רק בגלל הקור את נמנעת מקולנוע?
טוב הרגישות שלך חריגה לרוב האנשים מספיק סווטשירט.
ולא קופה ראשית אני לא אוהבת את הסדרה אפילו.

במקרה, זה שאלות שחשבתי עליהן כבר מזמן פשוט יצא ככה שעכשיו לא התעצלתי לכתוב את השאלון.
חחחחחח אז יצא לך תזמון מדהים כל הכבוד.

תיכנס לרשימת הסדרות שלי ואת כבר יודעת מה יקרה...
נתראה ב2046. אולי:-D

יאפ|מאוהב|

צימחונית.
זהו היה נדמה לי

טוני החתול

Well-known member
מנהל
את רואה קופה ראשית? אני לא ממש ראיתי אולי פרק אחד או שניים אבל מתלבטת אם ללכת לסרט רק כדי לעשות וי שהלכתי לסרט בקולנוע אחרי שנים שלא הלכתי.
אני רואה את הסדרה, ואומנם לא ראיתי את הסרט, אבל מרגיש לי שהסרט זה משהו שלא ממש נהנים בו אם לא מכירים את הדמויות מראש.
כן שמעתי על הסרט אבל אפילו לא ידעתי אם זה מהמיתולוגיה היוונית או הרומאית.
רגע, באמת לא עשית את השאלות הראשונות בגלל האודיסאה?

ואנשים כמוך משחררים יותר מידי מהר. איך אפשר לחשוב שמשהו הסתיים טוב ששתי הדמויות הראשיות מתו בו? אני מבינה את היגיון בזה שאם הסופרת תכתוב המשך ותהפוך את הסוף שלהם לטוב זה יהיה סתם מיותר, כי מבחינת עלילה זה באמת היה הכי נכון ואמיתי לסיים ככה, אבל הלב המסכן שלי רוצה הפיי אנדיניג גם אם זה מאולץ וקיטשי.
אוקי כן שניהם מתו אבל זה גם הסיפור במיתולוגיה.
וכאילו הסוף שלהם טרגי אבל יפיפה כי האהבה שלהם הייתה חזקה מהמוות ובסופו של דבר הם התאחדו בעולם הבא🥹
אוי גרמת לי להזכר בסוף הזה שהוא כל כך עצוב.
אני כבר לא זוכר כל כך, אבל ממש שזכור לי בהתחלה כשפטרוקלס מת אז הוא לא מתאחד עם אכילס (או שאכילס מת קודם?)
בכל מקרה יש איזה עניין שאחד מהם לא נקבר או משהו כזה ואז הנשמה של השני (כנראה פטרוקלס) פשוט תקועה שם לבד.
אבל כנראה ממש בסוף מישהו עושה משהו שגורם לכך שהם כן מתאחדים בעולם הבא.

בכל מקרה עד כמה שידוע לי (בעיקר מספרי פרסי ג'קסון) יש מצב של גלגול נשמות לפי המיתולוגיה היוונית, אז יאללה איחוד.
אגב אומרים שCirce של אותה סופרת הוא ספר ממש טוב.

LeAnnDylan

Well-known member
חיימוש|לב|
אויש:-(
נשמע שעדיף שהיא תשאר כשו.
ללא ספק בכלל. נראה לי כל השחקנים בסדרה הזאת מאכזבים בחיים האמיתיים חוץ מאיימי אקר כפרעליה.
היא הוציאה את זה ב2021 אבל זה יחסית חדש כן
2021 זה בייסקלי היה אתמול.
אה אני גם כזאת. וכשהוא מת אני קונה אותו דגם|פנים|
הלוואי.
הסיהוקס הנודניקים האלה משחררים כל שנה נעל בצבעים שונים ובשנים מסויימות הן הרבה יותר שוות משנים אחרות ובא לי שיהיה לי את כל הצבעים אבל אין אותם יותר;-( (כאילו "כל הצבעים" זה עדין רק ירוק, כחול, אפור, לבן ושחור. אבל כל שנה יש להם color scheme אחר ומכיוון שאני לא אוהבת נעליים בהירות. אני תמיד מעדיפות את השנים שהצבע השולט בנעליים הוא הכחול הכהה של המדים החדשים [בניגוד לכחול הרויאל של המדי רטרו])
אז אומנם זה תמיד נייקי פגסוס אז טכנית זה אכן אותו דגם. אבל אף פעם לא אותה נעל בדיוק:-(
כן מה היא מתעסקת בשטויות כמו הריון
לא ברור. אבל עכשיו כעונש היא מפנה את מקומה בתוכניות הצפייה לסופש שלי.
כי יש לי איזה חסם פסיכולוגי להתחיל משהו שכבר ראיתי כאילו אין לי סבלנות אבל בסוף אני מגלה שזה כיף ושהזכרון שלי גרוע.
הצ'אט צחק עליי שיש לי זיכרון גרוע ואני כזה סתום מה אתה חושב שכולם רובוטים כמוך?! נראה אותך רואה שמונתאלפים סדרות בשנה וזוכר את הכל|שפם|
ולא, הוא לא זוכר את כולם, כי אם הוא באמת היה זוכר הוא לא היה ממליץ לי על דברים שרבקה הייתה בהם לארבע סצנות וקורא לזה "סיילו-לבל רבקה"
זאת הייתה שאלה של רעות לא שלי!
נייס טריי. את ורעות זה אותו בן אדם.
היא סתם מידי פעם מקשקשת דברים על כדורסל כדי להטעות אותנו.
בחירה טובה!|מאוהב|
הלינק לא עובד אבל אם אני בחרתי אז בטוח שהיא טובה:-P:
חחח עקבים נועדו לחתונות בלבד. יש לי זוג עקבים שיוצא מהארון פעם בשנה כשיש לי חתונה
אחת הסיבות שאני שמחה שעברתי לארה"ב זה שאין פה חתונות. בארץ כל יומיים היה אירוע כלשהו. פה ב12 שנים שאני פה הייתי בחתונה וחצי. איזה כיף זה אץ לא מבינה. (אני שונאת חתונות).
מה זה ממש חמוד!
גם פלטפורמה זה מזה נוח.
אני גם חושבת שזה חמוד אבל הרבה אנשים לא מחשיבים דברים של UGG כדברים חמודים. כמו קרוקס כזה:-D שזה כאילו נוח אבל לא נחשב יפה.
אוקיי אבל אני זוכרת עכשיו שהיו כאלה ומה הם בערך היו :-D
חח מזל.
בתאכלס עם מה שאת כן זוכרת, נראה לי את יכולה בכיף לעשות צפייה מחדש עוד שנה וזו תהיה סדרה חדשה לכל דבר בעיניך:-D
וזה עוד בלי שהגבת לנו כמעט על טרוולרס בסוף ;-(
נכון. את צודקת. זה לא בסדר מצידי. אבל האמת היא שקצת איבדתי בה ענין. ראיתי כי כבר התחלנו אבל היא לא סחפה אותי בקטע כזה שבא לי לדון בה אחרי כל פרק.
קראתי את מה שכתבם ולא הרגיש לי שיש לי מה להוסיף לזה.
אוגוסט תמיד מרגיש שהוא לא נגמררררררררררררררררררררררררררררר
לא יודעת. לי מרגיש שאתמול היה מאי ואיכשהו אנחנו כבר ב-20 לאוגוסט. זה מטורף. (אני יודעת שכבר עניתי על זה אבל מרגיש לי שלונה לא תזכור וחשוב לי להדגיש שוב שהשנה הזאת עפה!!)
בגלל שכתבת לי לא לענות אז אני דווקא כן אענה כי את לא תגידי לי.
וכנראה שההגדרה שלך למספיק קורנפלקס היא צנועה יותר משלנו, או שהכפיות שלך גדולות יותר משלנו
אני די משוכנעת שהכפיות בבית שלי הן באותו גודל של הכפיות שהיו לי בארץ.
אני לא חושבת שהגדו של הכפית הוא הבעייתי אלה הגודל של הפה. אם נשלפת לי מהמגירה כף, לפעמים זה קצת מאבק להכניס את כל מה שנתפס בה לפה. כאילו למה אני צריכה להתאמץ בשביל קורנפלקס? ביס קטן זה יותר כיף.
אני גם לא מבינה למה אנשים עושים את זה.
אנשים עושים הרבה דברים תמוהים.
זכור לי שסיפרת שהבוסית שלך לוקחת אותך לקולנוע, קונה פופקורן ואז יוצאת מהסרט כשהפופקורן נגמר.
היא כבר לא עושה את זה? או שפשוט לא מזמינה אותך?
היא הזמינה אותי כמה פעמים השנה וסירבתי לה כי בכל אותם הפעמים האלה היא רצתה לראות את הסרט של מייקל ג'קסון (והיא אכן ראתה אותו בערך 7 פעמים כאילו הוא איזה אוברי פלזה|שפם|)
היא לא יצאה באמצע מייקל, אבל זה לא אומר שהיא לא יוצאת באמצע סרטים אחרים. אני לא יודעת כי כל פעם שהיא שואלת אם אני רוצה ללכת אני מפילה עליה את השותפה שלי (שלא מתנגדת לסרט חינם כי הבוסית תמיד מזמינה אותה) וככה אני נפטרת משתיהן לכמה שעות.
זה נשמע לי לא נכון.
אבל בטח יש בארה"ב איזושהי עיירה בשם טרויה.
דווקא חיפשתי מרחק לטרויה של טורקיה. אם המספר ששמתי לא נכון תאשים את גוגל. לא המצאתי.
השם Life Is Lifey לא בדיוק זועק איכות
לא ציפיתי מזה להיות איכותי. רק קצת משעשע וחמוד כמו כל האוטוביוגרפיות האחרות שקראתי בעבר.
שניצל זה מדהים, חלה זה מעולה. לא נראה לי שאי פעם אכלתי שניצל בחלה. בפיתה כן, בלחמניה כן. או שזאת הייתה הכוונה שלך?
אני לא משוכנעת איך עוד אתה יכול לפרש "חלה עם שניצל"|תוהה|
בכל מקרה לדעתי שניצלים הכי טוב בלי פחמימות מיותרות שלוקחות את תשומת הלב של הפה.
זה נכון ששניצל לבד זה גם טעים. אבל בארוחות שישי יש לנו הרבה סלטים שהבוסית והעובדות שלנו מכינות אז יוצא ככה שאפשר להכין חלה עם שניצל ומלא סלטים טעימים בפנים וזו ארוחה לכל דבר במקום סתם לנשנש שניצלים בלי הגבלה.
הוא באמת מעולה גם בספר שלו
[דקסטר] נכון. אני זוכרת רגעים שחשבתי שאני אוהבת את דקסטר של הספרים יותר מאשר את דקסטר של הסדרה. רק הציק לי שאת האודיובוק לא מייקל סי הול הקריא.
זה הגיל שבו כוכבי רוק מתים, לא?
אם הגיע הזמן שלי מי אני שאלחם בו.
אגב, ככל שאני חושב על זה יותר העונה האחרונה של ה100 מרגישה לי כמו הרס מסויים של הסדרה.
אני עדיין הייתי הרבה הרבה יותר מעוצבן אם היו מסיימים אותה בסוף עונה 6.
ותכלס אם זה היה אפשרי אז הייתי רוצה שיהיה לה המשך
אני אפילו יכול לכתוב איך תתחיל עונה 8: עונה 8 מתחילה בכך שקלארק מתעוררת מחלום הזוי שהוא חלק גדול מהעלילה של עונה 7. בהמשך מחזירים את לקסה לחיים. מרפי ובלאמי הופכים לזוג ויאדה יאדה יאדה בעונה 9 הם יחזרו לכדור הארץ ימצאו AI מתפקד שבאופן מחשיד לא קיבל שם של ממש על ידי מי שיצר אותה ואז הם מתחילים לשלוח את עצמם חזרה בזמן על מנת להציל את כדור הארץ.
אני הייתי מתעצבנת מסיום בעונה 6 כי העונה הייתה מושלמת אבל פרק הסיום היה פח. ואי אפשר לסיים סדרה עם פרק פח.
ונכון שהרבה אנשים חשבו שפרק הסיום של עונה 7 היה פח. אבל לפחות הוא היה פח עם רקון. וזה כל מה שחשוב.

אני בעד ההמשך של עונה 8 שלך.

didalf

Well-known member
|לב|
ללא ספק בכלל. נראה לי כל השחקנים בסדרה הזאת מאכזבים בחיים האמיתיים חוץ מאיימי אקר כפרעליה.
אוף מבאס
חוץ מאיימי|מאוהב|
2021 זה בייסקלי היה אתמול.
ואיכשהו עברנו יותר מחצי של 2026 כבר:-0

הסיהוקס הנודניקים האלה משחררים כל שנה נעל בצבעים שונים ובשנים מסויימות הן הרבה יותר שוות משנים אחרות ובא לי שיהיה לי את כל הצבעים אבל אין אותם יותר;-( (כאילו "כל הצבעים" זה עדין רק ירוק, כחול, אפור, לבן ושחור. אבל כל שנה יש להם color scheme אחר ומכיוון שאני לא אוהבת נעליים בהירות. אני תמיד מעדיפות את השנים שהצבע השולט בנעליים הוא הכחול הכהה של המדים החדשים [בניגוד לכחול הרויאל של המדי רטרו])
אז אומנם זה תמיד נייקי פגסוס אז טכנית זה אכן אותו דגם. אבל אף פעם לא אותה נעל בדיוק:-(
אהה טוב החיים שלך קשים אני קונה אותה נעל שחורה:-D

לא ברור. אבל עכשיו כעונש היא מפנה את מקומה בתוכניות הצפייה לסופש שלי.
וואו עונש כבד:-0

נייס טריי. את ורעות זה אותו בן אדם.
היא סתם מידי פעם מקשקשת דברים על כדורסל כדי להטעות אותנו.
:-D:-D

הלינק לא עובד אבל אם אני בחרתי אז בטוח שהיא טובה:-P:
חחחח זה השיר קולד אז יו
מוזר שזה לא עובד לך8-*
אחת הסיבות שאני שמחה שעברתי לארה"ב זה שאין פה חתונות. בארץ כל יומיים היה אירוע כלשהו. פה ב12 שנים שאני פה הייתי בחתונה וחצי. איזה כיף זה אץ לא מבינה. (אני שונאת חתונות).
איך זה?8-*
כאילו אני יודעת שיש לך משפחה גדולה בארץ אז זה בטח המון חתונות אבל החברים שלך פה לא מתחתנים? אולי יש לכם תחלופה מספיק גדולה של עובדים.
אני בסדר עם חתונות כשהן של אנשים שאני מספיק אוהבת.
למרות שאני די סובלת מהמוזיקה. במיוחד לפני כמה שנים הלכתי לכמה מסיבות טיילור וזה היה המסיבות היחידות בחיי שנהינתי כי וול, כל המוזיקה הייתה טיילור. ואז הלכתי לחתונה של חברה והייתה מוזיקה רגילה של חתונות וסבלתי קצת.
יש לי שבוע הבא חתונה נראה איך יהיה.

אני גם חושבת שזה חמוד אבל הרבה אנשים לא מחשיבים דברים של UGG כדברים חמודים. כמו קרוקס כזה:-D שזה כאילו נוח אבל לא נחשב יפה.
אוקי כן UGG וקרוקס זה מכוער אבל הנעל ששמת הייתה חמודה.

אבל לפחות הוא היה פח עם רקון.
:-D
טוב רקונים אוהבים פחים.

Reutk

Active member
כי מה הטעם לחיות בלי עוגת גבינה
אני כבר מבולבלת חשבתי שאת כבר לא אוהבת עוגות גבינה אלא עוגות ביסקוויטים.

וגם הכנתי עוגת תפוזים ועוגת מייפל פקאן שהיו מושלמות
אולי תפסיקי כבר לגרות אותנו |שפם|. אני אפילו לא אוהבת עוגת תפוזים או מייפל ופקאן ואני עדיין רוצה שאת כותבת את זה |פנים|.

למה אתם מצפים החודש: שליאן וברנדי ישחררו תאריכים לטור ושיהיה משהו בקליפורניה|הלוואי|
מקווה בשבילך |הלוואי|
|גלידה|אוכלים קורנפלקס בכף או בכפית? במה שנשלף קודם מהמגירה. אני לא בררנית.
גם אני בדרך כלל לוקחת מה שנשלף אבל אני כן מעדיפה כף.
|גלידה|בריכה או ים? בבריכה יש יותר פיפי אבל בים יש חול ושניהם פיכסה. אבל הים יפה יותר אז ים.
מה רע בחול? כל עוד הוא נקי מזבל. ויש גם ימים עם אבני
|גלידה|כמה זוגות נעליים יש לכם? בדיוק זרקתי השבוע איזה 7 זוגות (מה שהיה ניתן לתרום תרמתי) עכשיו יש לי 20 זוגות של נעליים/מגפיים ועוד 12 זוגות של סנדלים וגם 3 זוגות של נעלי בית (קמתי לספור בשבילך אני מקווה שאת מעריכה!)
מאוד מעריכה!!
|גלידה|מה צבע החולצה שאתם כרגע לובשים? שחורה עם שם ומספר של שחקן מהסיהוקס בכחול/ירוק.
מה את עושה עם מרצנדייז שקנית והשחקן עזב את הקבוצה? עדיין שומרת?
|גלידה|משהו חדש שלמדתם לאחרונה: איך לשלוט על המזגן מהאפליקציה של הרנט.
נשמע יעיל מאוד.

|גלידה|תתארו את חופשת החלומות שלכם: אם אין בה הופעה של ליאן זה לא חלומי.
|כוכבירוק|תמונה או סרטון או שיר של טיילור סוויפט שתרצו לשתף אותנו בו.|כוכבירוק|
הנה חופשת החלומות שלי|לב|
d11fc809-f78c-41c7-81f4-33b78703165a.jpg
לא היה לה אף פעם שיתוף פעולה עם טיילור?

didalf

Well-known member
למרבה הצער לא. למרות שטיילור מעריצה שלה.
היא אמרה מתישהו כשהיא הייתה קטנה היא הלכה להופעה של ליאן וראתה איך היא מתייחסת לקהל ורצתה להיות כמוה. (משהו כזה. אבל שזה השפיע עליה מאד ההופעה שלה).
אני מתה שאם וכאשר היא תוציא שירי כספת של האלבום הראשון יהיה שם דואט עם ליאן אבל אני בספק.

LeAnnDylan

Well-known member
אוף מבאס
חוץ מאיימי|מאוהב|
בתאכלס היא הכי חשובה.
ואיכשהו עברנו יותר מחצי של 2026 כבר:-0
מטורף.
אהה טוב החיים שלך קשים אני קונה אותה נעל שחורה:-D
קניתי השבוע עוד 2 זוגות כי זו לא אשמתי שקייטלין קלארק מוציאה כל כך הרבה נעליים.
אבל גם כי ניסיתי לגוון בנעלי ספורט וקניתי זוג אחד של אדידס כמו של סופי קנינגהאם וסתם זוג אחד של נייקי זוםאקס כי זה היה נראה נוח אבל כל כך חם לי איתם שאני לא מבינה איך אנשים נועלים נעל שלא נושמת בקיץ|חבול| של קייטלין זה נייקי שנראות קצת דומות לפגסוס שאני אוהבת אז אני מקווה שיהיה לי כיף איתן (הן עוד לא הגיעו). אם לא, נחזור לסיהוקס:-P:
וואו עונש כבד:-0
נכון אבל אני נהנית בינתיים אז היא מרשה לי.
חחחח זה השיר קולד אז יו
מוזר שזה לא עובד לך8-*
חח שיערתי לעצמי שזה מה ששמת ובטח לא עובד כי זה איזה קשקוש זכויות יוצרים מחוץ לארה"ב. לא מבינה למה אמנים צריכים לפעמים להעלות ליוטויוב שתי גרסאות לאותו שיר שזמינות במדינות שונות. מה הבעיה לעשות שאותו הקישור יהיה זמין לכולם|חבול| (כאילו אני מניחה ששמת קישור מהעמוד הרשמי של טיילור ולא סתם איזה משהו פיראטי כי אז אני אלשין עליך).
איך זה?8-*
כאילו אני יודעת שיש לך משפחה גדולה בארץ אז זה בטח המון חתונות אבל החברים שלך פה לא מתחתנים? אולי יש לכם תחלופה מספיק גדולה של עובדים.
העובדים שלנו או שכבר נשואים או שרווקים לנצח. אבל גם אלה שכן הכירו מישהו תוך כדי שהם פה והתחתנו- התחתנו בארץ כדי לעשות אירוע עם המשפחות שלהם. גם כשהבוסים שלי התחתנו הם עשו את זה בארץ אז לא הייתי בחתונה שלהם.
הייתי בשתי חתונות פה בכל הזמן שאני כאן. אחת לא באמת נחשבת כי היא הייתה של אחות של חברה שלי. לא הכרתי את אחותה ולא היינו חברות או משהו, אבל חברה שלי שאלה אותי אם אני רוצה לבוא לחתונה איתה ולא הייתי אף פעם בחתונה של אמריקאים אז חשבתי שיהיה מענין. זו הייתה חתונה מוזרה בטירוף כי כנראה שניהם היו עניים שהתחתנו רק כי הכלה נכנסה להיריון והם נוצרים אז הם היו חייבים להתחתן לפני שהתינוק נולד. ולא ידעתי שפה לא נהוג להביא לזוג שמתחתן כסף כמו בארץ, אז הזוג שמתחתן צריך לשלם על כל החתונה בעצמו אז החתונה הייתה באיזה מקום קטן כזה עם אלטר חמוד בתוך גינה עם הכומר של הכנסייה שלהם שעשה את הטקס (שהיה ממש קצר. רק החלפת נדרים ובלה בלה אתם נשואים) ואז הלכנו לאיזה חדר קטן כזה שנראה כמו אסם והיה שם שולחן כתר מתקפל כזה עם לחם לבן פרוס ואז צלחת עם פרוסות פסטרמה וצלחת עם פרוסות גבינה צהובה ועוד צלחת עם חסה ועגבניה ואיזה שני בקבוקים לחיצים של חרדל ומיונז וכאילו שכל אחד יכין לו סנדוויץ' וזה כאילו היה האוכל:-D והיה איזה "די-ג'יי" בטח סתם איזה חבר שלהם ששם מוזיקה. והיה סוג של בר אבל כאילו בתשלום. ולמרות שזה כאילו שונה ב-180 ממה שיש בארץ, היה לי דווקא נחמד. רקדנו וצחקנו ואז גירשו אותנו משם אחרי שעתיים כי הייתה צריכה להיות שם עוד חתונה:-D
החתונה השניה שהייתי בה הייתה של אחיינית של השותפה שלי ובת הזוג שלה. הן עשו את החתונה בבית שלהן ואבא של בת הזוג עשה את הטקס וזה היה חמוד ממש. זה כבר יותר הזכיר חתונה אמיתית אבל עדין בקנה מידה נמוך יותר בהשוואה לחתונות בארץ.
אני בסדר עם חתונות כשהן של אנשים שאני מספיק אוהבת.
לא תודה.
לאחי הקטן הייתה יומולדת שבוע שעבר אז התקשרתי להגיד לו מזל טוב והוא סיפר לי שיש לו בת זוג חדשה ואיכשהו הוא הגיע לשאול אותי אם הוא יתחתן האם אני אגיע לארץ ואני כזה, תבוא לפה אני אזמין אותך לבירה:-D
למרות שאני די סובלת מהמוזיקה. במיוחד לפני כמה שנים הלכתי לכמה מסיבות טיילור וזה היה המסיבות היחידות בחיי שנהינתי כי וול, כל המוזיקה הייתה טיילור. ואז הלכתי לחתונה של חברה והייתה מוזיקה רגילה של חתונות וסבלתי קצת.
לא כזה היה אכפת לי מהמוזיקה באירועים בארץ. אני פשוט לא אוהבת שכל הזמן כולם היו לחוצים שהאירוע יהיה מושלם וכאילו סתמו, במילא אנחנו באים רק בשביל הבורקס עם הרוטב פטריות.
יש לי שבוע הבא חתונה נראה איך יהיה.
בהצלחה!
אוקי כן UGG וקרוקס זה מכוער אבל הנעל ששמת הייתה חמודה.
חברה שלי האוסטרלית צעקה עליי שלא יוצאים מהבית עם UGG ושזו נעל בית בלבד. אבל אני דווקא אוהבת אותם. כאילו גם את המגפיים הרגילים שלהם. אני חושבת שעם הבגדים הנכונים זה ממש חמוד. (לעומת קרוקס שזה מכוער בכל צורה).
טוב רקונים אוהבים פחים.
אני כבר מבולבלת חשבתי שאת כבר לא אוהבת עוגות גבינה אלא עוגות ביסקוויטים.
אני לא יודעת איזה עוגת ביסקוויטים את מכינה אבל בשלי יש מלא גבינה (גם לבנה וגם מסקרפונה).
אולי תפסיקי כבר לגרות אותנו |שפם|. אני אפילו לא אוהבת עוגת תפוזים או מייפל ופקאן ואני עדיין רוצה שאת כותבת את זה |פנים|.
איך משהו שאת לא אוהבת מגרה אותך? אפילו לא שמתי תמונה:-D
מקווה בשבילך |הלוואי|
אנחנו כבר בסוף החודש והחצופות האלה לא הודיעו על שום תאריכים|שפם|
מליאן אין לי שום ציפייה כי כנראה שאין לה כוח לעבוד. היא עושה 7 הופעות בשנה ובשאר הימים היא לוחשת לנרות או משהו וזה מספיק לה. התקווה היחידה לראות אותה שוב השנה זה אם היא תחליט להוסיף את קליפורניה לטור הכריסמס השנתי שלה. שנה שעברה היא הייתה בחוף המזרחי אז זה הסוף שלה אם היא לא באה אלינו השנה!
ברנדי אמרה לחברה שלי שהיא מקווה לראות אותנו בסתיו כשהם יפיעו שוב בקליפורניה אבל היא גם הבטיחה לנו אלבום חדש ביוני ואנחנו תכף בספטמבר והיא אפילו לא שיחררה סינגל אז היא לא מקור אמין.
גם אני בדרך כלל לוקחת מה שנשלף אבל אני כן מעדיפה כף.
אני מעדיפה משהו באמצע.
יש לנו איזה כפית XL כשהיא קצת יותר גדולה מכפית רגילה אבל יותר קטנה מכף. בדר"כ אני אוכלת איתה מרקים אבל גם בקורנפלס היא נוחה כי עם כף צריך לפתוח פה גדול יותר ואני עצלנית. כמה שפחות שרירים פעילים בזמן אכילה יותר טוב. אבל יש לי רק אחת כזאת ואני לא יודעת איפה קונים עוד:-(
מה רע בחול? כל עוד הוא נקי מזבל. ויש גם ימים עם אבני
בעע אני שונאת חול. הוא נכנס לכל חור.
מה את עושה עם מרצנדייז שקנית והשחקן עזב את הקבוצה? עדיין שומרת?
תלוי איך השחקן עזב.
נגיד שחקנים כמו בובי ווגנר או טיילר לוקט שממש אהבתי והם סיימו בקבוצה בטוב ולא ליכלכו עלינו כשהם עזבו, אז אני עדין לובשת את הג'רזי שלהם באהבה.
אבל אם זה שחקן שעזב בצורה מגעילה, החולצה שלו הופכת לפיג'מה וברגע שהיא נהיית בלויה מידי היא הולכת לפח. אין לי יותר מידי סנטימנטיים כי יש לי מיליון מרצ'נדייז.
למרות שבתאכלס בכל רגע נתון יש לי כל כך הרבה ג'רזים של שחקנים פעילים שאין לי באמת צורך ללבוש משהו של שחקנים שעזבו גם אם אני עדין אוהבת אותם.
נשמע יעיל מאוד.
וואי לגמרי. כי אני תמיד מכוונת לי את המזגן לטמפרטורה שאני רוצה לפני השינה ולפעמים לשותפה שלי קר בלילה אז היא מעלה את המעלות לפני שהיא הולכת לישון ואז אני קמה מזיעה באמצע הלילה|מזיע| אז במקום לקום מהמיטה ולשנות את זה אני משנה מהאפליקציה וזה פשוט חלום|מאוהב|
גם לפעמים אני מתפדלעת בסלון מול הטלוויזיה ושם המזגן בול על הראש שלי אז כל הזמן קפוא לי אז במקום להוריד את הספה (כאילו להוריד את המשענת של הרגלים) ולקום לשנות שזה הרבה יותר מידי עבודה אחרי שהתמקמתי- אפשר לשנות מהטלפון|מאוהב|
לא ואני חושבת שזה קצת חצוף מצידן.
אני מתה שאם וכאשר היא תוציא שירי כספת של האלבום הראשון יהיה שם דואט עם ליאן
|מאוהב|

Lhuna3

Well-known member
זו הייתה חתונה מוזרה בטירוף כי כנראה שניהם היו עניים שהתחתנו רק כי הכלה נכנסה להיריון והם נוצרים אז הם היו חייבים להתחתן לפני שהתינוק נולד. ולא ידעתי שפה לא נהוג להביא לזוג שמתחתן כסף כמו בארץ, אז הזוג שמתחתן צריך לשלם על כל החתונה בעצמו אז החתונה הייתה באיזה מקום קטן כזה עם אלטר חמוד בתוך גינה עם הכומר של הכנסייה שלהם שעשה את הטקס (שהיה ממש קצר. רק החלפת נדרים ובלה בלה אתם נשואים) ואז הלכנו לאיזה חדר קטן כזה שנראה כמו אסם והיה שם שולחן כתר מתקפל כזה עם לחם לבן פרוס ואז צלחת עם פרוסות פסטרמה וצלחת עם פרוסות גבינה צהובה ועוד צלחת עם חסה ועגבניה ואיזה שני בקבוקים לחיצים של חרדל ומיונז וכאילו שכל אחד יכין לו סנדוויץ' וזה כאילו היה האוכל:-D והיה איזה "די-ג'יי" בטח סתם איזה חבר שלהם ששם מוזיקה. והיה סוג של בר אבל כאילו בתשלום. ולמרות שזה כאילו שונה ב-180 ממה שיש בארץ, היה לי דווקא נחמד. רקדנו וצחקנו ואז גירשו אותנו משם אחרי שעתיים כי הייתה צריכה להיות שם עוד חתונה:-D
מעדיפה כזה פי אלף על פני חתונה ממוצעת ישראלית.
אני פשוט לא אוהבת שכל הזמן כולם היו לחוצים שהאירוע יהיה מושלם וכאילו סתמו, במילא אנחנו באים רק בשביל הבורקס עם הרוטב פטריות.
מעולם לא הסכמתי איתך יותר (במיוחד על 2 המילים האחרונות!)

didalf

Well-known member
קניתי השבוע עוד 2 זוגות כי זו לא אשמתי שקייטלין קלארק מוציאה כל כך הרבה נעליים.
תהיי בריאה את:-D
אבל גם כי ניסיתי לגוון בנעלי ספורט וקניתי זוג אחד של אדידס כמו של סופי קנינגהאם וסתם זוג אחד של נייקי זוםאקס כי זה היה נראה נוח אבל כל כך חם לי איתם שאני לא מבינה איך אנשים נועלים נעל שלא נושמת בקיץ|חבול|
אני לא מבינה איך אנשים הולכים עם נעל סגורה בקיץ בכלל.

נכון אבל אני נהנית בינתיים אז היא מרשה לי.
טוב היא בחופשת לידה:-D
חח שיערתי לעצמי שזה מה ששמת ובטח לא עובד כי זה איזה קשקוש זכויות יוצרים מחוץ לארה"ב. לא מבינה למה אמנים צריכים לפעמים להעלות ליוטויוב שתי גרסאות לאותו שיר שזמינות במדינות שונות. מה הבעיה לעשות שאותו הקישור יהיה זמין לכולם|חבול| (כאילו אני מניחה ששמת קישור מהעמוד הרשמי של טיילור ולא סתם איזה משהו פיראטי כי אז אני אלשין עליך).
מה איזה מוזר8-*
כמובן שמהערוץ הרשמי!!

העובדים שלנו או שכבר נשואים או שרווקים לנצח. אבל גם אלה שכן הכירו מישהו תוך כדי שהם פה והתחתנו- התחתנו בארץ כדי לעשות אירוע עם המשפחות שלהם. גם כשהבוסים שלי התחתנו הם עשו את זה בארץ אז לא הייתי בחתונה שלהם.
אההה יצאת בזול
הייתי בשתי חתונות פה בכל הזמן שאני כאן. אחת לא באמת נחשבת כי היא הייתה של אחות של חברה שלי. לא הכרתי את אחותה ולא היינו חברות או משהו, אבל חברה שלי שאלה אותי אם אני רוצה לבוא לחתונה איתה ולא הייתי אף פעם בחתונה של אמריקאים אז חשבתי שיהיה מענין. זו הייתה חתונה מוזרה בטירוף כי כנראה שניהם היו עניים שהתחתנו רק כי הכלה נכנסה להיריון והם נוצרים אז הם היו חייבים להתחתן לפני שהתינוק נולד. ולא ידעתי שפה לא נהוג להביא לזוג שמתחתן כסף כמו בארץ, אז הזוג שמתחתן צריך לשלם על כל החתונה בעצמו אז החתונה הייתה באיזה מקום קטן כזה עם אלטר חמוד בתוך גינה עם הכומר של הכנסייה שלהם שעשה את הטקס (שהיה ממש קצר. רק החלפת נדרים ובלה בלה אתם נשואים) ואז הלכנו לאיזה חדר קטן כזה שנראה כמו אסם והיה שם שולחן כתר מתקפל כזה עם לחם לבן פרוס ואז צלחת עם פרוסות פסטרמה וצלחת עם פרוסות גבינה צהובה ועוד צלחת עם חסה ועגבניה ואיזה שני בקבוקים לחיצים של חרדל ומיונז וכאילו שכל אחד יכין לו סנדוויץ' וזה כאילו היה האוכל:-D והיה איזה "די-ג'יי" בטח סתם איזה חבר שלהם ששם מוזיקה. והיה סוג של בר אבל כאילו בתשלום. ולמרות שזה כאילו שונה ב-180 ממה שיש בארץ, היה לי דווקא נחמד. רקדנו וצחקנו ואז גירשו אותנו משם אחרי שעתיים כי הייתה צריכה להיות שם עוד חתונה:-D
חחחחחחח יאו זה כזה היליבילי:-D אבל האמת נשמע ממש חמוד. ואפילו עדיף על הגזמה פה בארץ.
לא שחסר הגזמה בארה"ב אני לאחרונה מטורגטת באנסטגרם לכל מיני סיפורי ברייזילות אמריקאיות אבל איכשהו ניצלת מזה.

לאחי הקטן הייתה יומולדת שבוע שעבר אז התקשרתי להגיד לו מזל טוב והוא סיפר לי שיש לו בת זוג חדשה ואיכשהו הוא הגיע לשאול אותי אם הוא יתחתן האם אני אגיע לארץ ואני כזה, תבוא לפה אני אזמין אותך לבירה:-D
וואו:-D

לא כזה היה אכפת לי מהמוזיקה באירועים בארץ. אני פשוט לא אוהבת שכל הזמן כולם היו לחוצים שהאירוע יהיה מושלם וכאילו סתמו, במילא אנחנו באים רק בשביל הבורקס עם הרוטב פטריות.
אה מכפת לי מהלחץ של הזוג בעיה שלהם אני באה לשמוח אתכם ובשביל ההזדמנות פעם בשנתיים להתלבש יפה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זו הייתה חתונה מוזרה בטירוף כי כנראה שניהם היו עניים שהתחתנו רק כי הכלה נכנסה להיריון והם נוצרים אז הם היו חייבים להתחתן לפני שהתינוק נולד. ולא ידעתי שפה לא נהוג להביא לזוג שמתחתן כסף כמו בארץ, אז הזוג שמתחתן צריך לשלם על כל החתונה בעצמו אז החתונה הייתה באיזה מקום קטן כזה עם אלטר חמוד בתוך גינה עם הכומר של הכנסייה שלהם שעשה את הטקס (שהיה ממש קצר. רק החלפת נדרים ובלה בלה אתם נשואים) ואז הלכנו לאיזה חדר קטן כזה שנראה כמו אסם והיה שם שולחן כתר מתקפל כזה עם לחם לבן פרוס ואז צלחת עם פרוסות פסטרמה וצלחת עם פרוסות גבינה צהובה ועוד צלחת עם חסה ועגבניה ואיזה שני בקבוקים לחיצים של חרדל ומיונז וכאילו שכל אחד יכין לו סנדוויץ' וזה כאילו היה האוכל:-D והיה איזה "די-ג'יי" בטח סתם איזה חבר שלהם ששם מוזיקה. והיה סוג של בר אבל כאילו בתשלום. ולמרות שזה כאילו שונה ב-180 ממה שיש בארץ, היה לי דווקא נחמד. רקדנו וצחקנו ואז גירשו אותנו משם אחרי שעתיים כי הייתה צריכה להיות שם עוד חתונה:-D
מעדיפה כזה פי אלף על פני חתונה ממוצעת ישראלית.
חחחחחחח יאו זה כזה היליבילי:-D אבל האמת נשמע ממש חמוד. ואפילו עדיף על הגזמה פה בארץ.
וואו זה באמת נשמע יותר טוב מכמעט כל חתונה שאי פעם הייתי בה בארץ
החתונה של אחותי האחת הייתה טובה יותר אבל היא הייתה באנגליה
וחתונה של אחות אחרת היינו איזה 24 אנשים כי אחותי התנגדה לחלוטין לחתונה גדולה

למעלה