אוף מבאס
חוץ מאיימי
בתאכלס היא הכי חשובה.
ואיכשהו עברנו יותר מחצי של 2026 כבר
מטורף.
אהה טוב החיים שלך קשים אני קונה אותה נעל שחורה
קניתי השבוע עוד 2 זוגות כי זו לא אשמתי שקייטלין קלארק מוציאה כל כך הרבה נעליים.
אבל גם כי ניסיתי לגוון בנעלי ספורט וקניתי זוג אחד של אדידס כמו של סופי קנינגהאם וסתם זוג אחד של נייקי זוםאקס כי זה היה נראה נוח אבל כל כך חם לי איתם שאני לא מבינה איך אנשים נועלים נעל שלא נושמת בקיץ

של קייטלין זה נייקי שנראות קצת דומות לפגסוס שאני אוהבת אז אני מקווה שיהיה לי כיף איתן (הן עוד לא הגיעו). אם לא, נחזור לסיהוקס
וואו עונש כבד
נכון אבל אני נהנית בינתיים אז היא מרשה לי.
חחחח זה השיר קולד אז יו
מוזר שזה לא עובד לך
חח שיערתי לעצמי שזה מה ששמת ובטח לא עובד כי זה איזה קשקוש זכויות יוצרים מחוץ לארה"ב. לא מבינה למה אמנים צריכים לפעמים להעלות ליוטויוב שתי גרסאות לאותו שיר שזמינות במדינות שונות. מה הבעיה לעשות שאותו הקישור יהיה זמין לכולם

(כאילו אני מניחה ששמת קישור מהעמוד הרשמי של טיילור ולא סתם איזה משהו פיראטי כי אז אני אלשין עליך).
איך זה?

כאילו אני יודעת שיש לך משפחה גדולה בארץ אז זה בטח המון חתונות אבל החברים שלך פה לא מתחתנים? אולי יש לכם תחלופה מספיק גדולה של עובדים.
העובדים שלנו או שכבר נשואים או שרווקים לנצח. אבל גם אלה שכן הכירו מישהו תוך כדי שהם פה והתחתנו- התחתנו בארץ כדי לעשות אירוע עם המשפחות שלהם. גם כשהבוסים שלי התחתנו הם עשו את זה בארץ אז לא הייתי בחתונה שלהם.
הייתי בשתי חתונות פה בכל הזמן שאני כאן. אחת לא באמת נחשבת כי היא הייתה של אחות של חברה שלי. לא הכרתי את אחותה ולא היינו חברות או משהו, אבל חברה שלי שאלה אותי אם אני רוצה לבוא לחתונה איתה ולא הייתי אף פעם בחתונה של אמריקאים אז חשבתי שיהיה מענין. זו הייתה חתונה מוזרה בטירוף כי כנראה שניהם היו עניים שהתחתנו רק כי הכלה נכנסה להיריון והם נוצרים אז הם היו חייבים להתחתן לפני שהתינוק נולד. ולא ידעתי שפה לא נהוג להביא לזוג שמתחתן כסף כמו בארץ, אז הזוג שמתחתן צריך לשלם על כל החתונה בעצמו אז החתונה הייתה באיזה מקום קטן כזה עם אלטר חמוד בתוך גינה עם הכומר של הכנסייה שלהם שעשה את הטקס (שהיה ממש קצר. רק החלפת נדרים ובלה בלה אתם נשואים) ואז הלכנו לאיזה חדר קטן כזה שנראה כמו אסם והיה שם שולחן כתר מתקפל כזה עם לחם לבן פרוס ואז צלחת עם פרוסות פסטרמה וצלחת עם פרוסות גבינה צהובה ועוד צלחת עם חסה ועגבניה ואיזה שני בקבוקים לחיצים של חרדל ומיונז וכאילו שכל אחד יכין לו סנדוויץ' וזה כאילו היה האוכל

והיה איזה "די-ג'יי" בטח סתם איזה חבר שלהם ששם מוזיקה. והיה סוג של בר אבל כאילו בתשלום. ולמרות שזה כאילו שונה ב-180 ממה שיש בארץ, היה לי דווקא נחמד. רקדנו וצחקנו ואז גירשו אותנו משם אחרי שעתיים כי הייתה צריכה להיות שם עוד חתונה

החתונה השניה שהייתי בה הייתה של אחיינית של השותפה שלי ובת הזוג שלה. הן עשו את החתונה בבית שלהן ואבא של בת הזוג עשה את הטקס וזה היה חמוד ממש. זה כבר יותר הזכיר חתונה אמיתית אבל עדין בקנה מידה נמוך יותר בהשוואה לחתונות בארץ.
אני בסדר עם חתונות כשהן של אנשים שאני מספיק אוהבת.
לא תודה.
לאחי הקטן הייתה יומולדת שבוע שעבר אז התקשרתי להגיד לו מזל טוב והוא סיפר לי שיש לו בת זוג חדשה ואיכשהו הוא הגיע לשאול אותי אם הוא יתחתן האם אני אגיע לארץ ואני כזה, תבוא לפה אני אזמין אותך לבירה
למרות שאני די סובלת מהמוזיקה. במיוחד לפני כמה שנים הלכתי לכמה מסיבות טיילור וזה היה המסיבות היחידות בחיי שנהינתי כי וול, כל המוזיקה הייתה טיילור. ואז הלכתי לחתונה של חברה והייתה מוזיקה רגילה של חתונות וסבלתי קצת.
לא כזה היה אכפת לי מהמוזיקה באירועים בארץ. אני פשוט לא אוהבת שכל הזמן כולם היו לחוצים שהאירוע יהיה מושלם וכאילו סתמו, במילא אנחנו באים רק בשביל הבורקס עם הרוטב פטריות.
יש לי שבוע הבא חתונה נראה איך יהיה.
בהצלחה!
אוקי כן UGG וקרוקס זה מכוער אבל הנעל ששמת הייתה חמודה.
חברה שלי האוסטרלית צעקה עליי שלא יוצאים מהבית עם UGG ושזו נעל בית בלבד. אבל אני דווקא אוהבת אותם. כאילו גם את המגפיים הרגילים שלהם. אני חושבת שעם הבגדים הנכונים זה ממש חמוד. (לעומת קרוקס שזה מכוער בכל צורה).

טוב רקונים אוהבים פחים.
אני כבר מבולבלת חשבתי שאת כבר לא אוהבת עוגות גבינה אלא עוגות ביסקוויטים.
אני לא יודעת איזה עוגת ביסקוויטים את מכינה אבל בשלי יש מלא גבינה (גם לבנה וגם מסקרפונה).
אולי תפסיקי כבר לגרות אותנו

. אני אפילו לא אוהבת עוגת תפוזים או מייפל ופקאן ואני עדיין רוצה שאת כותבת את זה

.
איך משהו שאת לא אוהבת מגרה אותך? אפילו לא שמתי תמונה
מקווה בשבילך
אנחנו כבר בסוף החודש והחצופות האלה לא הודיעו על שום תאריכים

מליאן אין לי שום ציפייה כי כנראה שאין לה כוח לעבוד. היא עושה 7 הופעות בשנה ובשאר הימים היא לוחשת לנרות או משהו וזה מספיק לה. התקווה היחידה לראות אותה שוב השנה זה אם היא תחליט להוסיף את קליפורניה לטור הכריסמס השנתי שלה. שנה שעברה היא הייתה בחוף המזרחי אז זה הסוף שלה אם היא לא באה אלינו השנה!
ברנדי אמרה לחברה שלי שהיא מקווה לראות אותנו בסתיו כשהם יפיעו שוב בקליפורניה אבל היא גם הבטיחה לנו אלבום חדש ביוני ואנחנו תכף בספטמבר והיא אפילו לא שיחררה סינגל אז היא לא מקור אמין.
גם אני בדרך כלל לוקחת מה שנשלף אבל אני כן מעדיפה כף.
אני מעדיפה משהו באמצע.
יש לנו איזה כפית XL כשהיא קצת יותר גדולה מכפית רגילה אבל יותר קטנה מכף. בדר"כ אני אוכלת איתה מרקים אבל גם בקורנפלס היא נוחה כי עם כף צריך לפתוח פה גדול יותר ואני עצלנית. כמה שפחות שרירים פעילים בזמן אכילה יותר טוב. אבל יש לי רק אחת כזאת ואני לא יודעת איפה קונים עוד
מה רע בחול? כל עוד הוא נקי מזבל. ויש גם ימים עם אבני
בעע אני שונאת חול. הוא נכנס לכל חור.
מה את עושה עם מרצנדייז שקנית והשחקן עזב את הקבוצה? עדיין שומרת?
תלוי איך השחקן עזב.
נגיד שחקנים כמו בובי ווגנר או טיילר לוקט שממש אהבתי והם סיימו בקבוצה בטוב ולא ליכלכו עלינו כשהם עזבו, אז אני עדין לובשת את הג'רזי שלהם באהבה.
אבל אם זה שחקן שעזב בצורה מגעילה, החולצה שלו הופכת לפיג'מה וברגע שהיא נהיית בלויה מידי היא הולכת לפח. אין לי יותר מידי סנטימנטיים כי יש לי מיליון מרצ'נדייז.
למרות שבתאכלס בכל רגע נתון יש לי כל כך הרבה ג'רזים של שחקנים פעילים שאין לי באמת צורך ללבוש משהו של שחקנים שעזבו גם אם אני עדין אוהבת אותם.
וואי לגמרי. כי אני תמיד מכוונת לי את המזגן לטמפרטורה שאני רוצה לפני השינה ולפעמים לשותפה שלי קר בלילה אז היא מעלה את המעלות לפני שהיא הולכת לישון ואז אני קמה מזיעה באמצע הלילה

אז במקום לקום מהמיטה ולשנות את זה אני משנה מהאפליקציה וזה פשוט חלום

גם לפעמים אני מתפדלעת בסלון מול הטלוויזיה ושם המזגן בול על הראש שלי אז כל הזמן קפוא לי אז במקום להוריד את הספה (כאילו להוריד את המשענת של הרגלים) ולקום לשנות שזה הרבה יותר מידי עבודה אחרי שהתמקמתי- אפשר לשנות מהטלפון
לא היה לה אף פעם שיתוף פעולה עם טיילור?
לא ואני חושבת שזה קצת חצוף מצידן.
אני מתה שאם וכאשר היא תוציא שירי כספת של האלבום הראשון יהיה שם דואט עם ליאן