שיהיה רומנטי שם - אוגוסט 2026 - שרשור חודשי 8️⃣/2️⃣0️⃣2️⃣6️⃣

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שם יווני: מרגיש לי שלונה יכול לעבור בתור שם יווני.
לונה אלת הירח.
אבל נראה לי שארטמיס היא אלת הירח היוונית.
אוקי בדיקה גילתה לי שטכנית ארטמיס היא בעיקר אלת הציד ובשלב מסוים צירפו לה גם את הירח וסלנה היא אלת הירח.
והמקבילה של סלנה בתור אלת הירח במיתולוגיה הרומית היא לונה.
אז קרוב אבל No dice
|שמש|סדרת החודש: TRAVELERS ("נסענים" לפי התרגום המקורי של עדי|חזיר|)
מאיפה היא הגיעה לתרגום הזה?
|שמש|דמות החודש: דיוויד מ-TRAVELERS
מאוד מוצדק. גם עדי בחרה. אני שמח שבחרתי אחרים
|שמש|זוג החודש: TRAVELERS דיוויד ומרסי, מקלרן וקת'רין.
הבחירה השניה קצת מפתיעה, אבל אני מבין
|שמש|נבל החודש: TRAVELERS וינסנט
אפשר אפילו להגיד שהוא נבל מספר אחד
|שמש|שיר החודש: הגורל של אופליה (תרגעו לא הפכתי לסוויפטית פתאום, פשוט נדלקתי עליו החודש).
באמת שיר טוב
|שמש|סיפור החודש: פיטרתי את המבשלת/מנקה של ההורים שלי (בחיים לא פיטרתי מישהו ואני לא בנויה לזה בכלל!)
אוי. נשמע דבר דבר מאוד לא נחמד. אני אף פעם לא פיטרתי מישהו.
את רוצה לשתף למה היה צריך לפטר ולמה את היית צריכה להיות זאת שתעשה את זה?
|שמש|מאכל החודש: פריכיות (הדבר היחיד בערך שאני אוכלת עכשיו כי אני חולהההההההההההה)
בעבודה שלי יש המון פעמים פריכיות. אבל לפעמים אני קונה לעצמי פריכיות עם שוקולד.
אז אתמול בעבודה מישהי באה ואכלה מהשקית שלי ואמרה "מעניין שהפריכיות האלו יותר טעימות." אז עניתי "כן, זה ממש מסתורי... מעניין מה יכל לגרום להם להיות טעימות יותר"
|שמש|סיבה למסיבה: אם אני אחלים זו תהיה סיבה למסיבה.
אני חושב שמדובר ב"כשאני אחלים". אבל אני מקווה שאני לא אופטימי מידי או עושה לזה עכשיו ג'ינקס.
הכותרת בחדשוות תהיה "הייתה לה שפעת רגילה, עד שמישהו עשה ג'ינקס והיא לא הבריאה ממנה לעולם"
|שמש|למה אתם מצפים החודש: להחלים?? לישון לילה שלם בלי להשתנק משיעול?? לצאת מהבית?? דברים בסיסיים סה"כ!
לרוב זה אני מאמין, אבל אני לא חושב שאת באמת רוצה לצאת מהבית. יש שם אנשים וחם בטירוף.
|גלידה|בריכה או ים? ים לחלוטין.
בלי להסס אפילו
|גלידה|מה צבע החולצה שאתם כרגע לובשים? אפור (עם ציור של חתול במשקפי שמש ושותה עם קש מקוקוס, זו חולצת פיג'מה).
אני תוהה אם חתולים יודעים לשתות עם קש
|גלידה|משהו חדש שלמדתם לאחרונה: שאני יכולה להוסיף את רעות למאגר כותבי השאלונים! מוהאהאהא!
מידע טרי מאוד. וחשוב
|גלידה|תתארו את חופשת החלומות שלכם: מלון יוקרה באיזה ריסורט אבל עם חדרים מבודדים כאלה שאין שום קשר עם שאר המתארחים, משהו עם נוף מדהים ואוכל מדהים וכמה שפחות לראות אנשים אחרים.
מה לגבי רובוטים?
|גלידה|ספר שהייתם רוצים שיהיה לו המשך או ספר שהתבאסתם מהמשך שלו: הייתי רוצה שלהארי פוטר יהיה המשך אבל לא הילד המקולל, כי אומרים שהוא גרוע אז אני לא לוקחת סיכון. אני רוצה המשך אבל טוב באותה רמה |שפם|
אני בדעה המאוד לא פופולרית - ממש אהבתי את הילד המקולל.
אחיינית שלי שהיא פוטריסטית מושבעת (קראה את הספרים שוב ושוב) לא אהבה.
|גלידה|דמות ספרותית אהובה: בשביל לא להיות צפויה מדי אני אגיד דאמבלדור (למרות שהוא גם מעצבן).\
הוא גם טמבל, גם פעמון וגם דלת.
אבל הוא קלאסי
|כוכבירוק|תמונה או סרטון או שיר של טיילור סוויפט שתרצו לשתף אותנו בו.|כוכבירוק|
חחחחחחחח
(אני כל הזמן חיכיתי לקישור כלשהו לטיילור סוויפט)

Lhuna3

Well-known member
Cape Fear - אמרתי שאני חייבת לנסות כי סטיבן ספילברג ומרטין סקורסזה מפיקים של זה ומה יכול להיות רע.
WHAT YEAR IS THIS
רגע עשו מזה סדרה?
Travelers - חמוד.
טוב לדעת שאת עוד איתנו |שפם|
|שמש|סרט החודש: היה לבייבי בוי וקת'רין האן ימי הולדת אז הייתי חייבת לראות סרטים שלהם-
Glass Onion
Bad Moms
Almost Famous
Inventing The Abbotts
|מאוהב||מאוהב||מאוהב|
|שמש|קראש החודש: אוברי.
נראה שאת בתקופה הבלונדינית שלה.
מה זה קמח אאוט?
אה אוקיי ראיתי את התשובה :-D
|שמש|סיפור החודש: חשבתי לרגע שאני מתחילה לפתח רגישות ללקטוז וחשבתי לשים קץ לחיי כי מה הטעם לחיות בלי עוגת גבינה. אבל אז הסתבר שזה היה משהו אחר ולא חשוב כרגע, העיקר שניתן לחזור לאכול עוגת גבינה! 🥳
מזכיר לי שפחדתי שיש לי צליאק ועד שהתקבלה הבדיקה השלילית באמת לא ידעתי מה יהיה הטעם לחיים אם כן.
|שמש|מאכל החודש: חלה עם שניצל!!|מאוהב| אני כבר שנה מפנטזת על זה ויש לנו שתי עובדות שאופות ומבשלות מושלם אז אחת הכינה חלות והשניה שניצלים והן גם הכינו מטבוחה וסלט ביצים וזה היה הביס המושלם אמאלה|מאוהב| וגם הכנתי עוגת תפוזים ועוגת מייפל פקאן שהיו מושלמות, אבל עליהן לא פינטזתי שנה אז החלה עם שניצל מנצחת.
נשמע לי טעים במיוחד העוגת תפוזים.
|גלידה|בריכה או ים? בבריכה יש יותר פיפי אבל בים יש חול ושניהם פיכסה. אבל הים יפה יותר אז ים.
מן הסתם התכוונת שבבריכה יש יותר פיפי למטר מעוקב (או יחידת נפח שאמריקאים משתמשים בה, כמו בננה מעוקבת או משהו), אז נכון.
|גלידה|כמה זוגות נעליים יש לכם? בדיוק זרקתי השבוע איזה 7 זוגות (מה שהיה ניתן לתרום תרמתי) עכשיו יש לי 20 זוגות של נעליים/מגפיים ועוד 12 זוגות של סנדלים וגם 3 זוגות של נעלי בית (קמתי לספור בשבילך אני מקווה שאת מעריכה!)
זה המון.
|גלידה|מה צבע החולצה שאתם כרגע לובשים? שחורה עם שם ומספר של שחקן מהסיהוקס בכחול/ירוק.
מאוד דילני.
|גלידה|משהו חדש שלמדתם לאחרונה: איך לשלוט על המזגן מהאפליקציה של הרנט.
של המה? (אם כבר ענית תתעלמי, אני אקרא בהמשך).
|גלידה|ספר שהייתם רוצים שיהיה לו המשך או ספר שהתבאסתם מהמשך שלו: אין כזה. מצטערת אבל לא אכפת לי מספרים עד שלא מעבדים אותם לסדרה/סרט.
|פנים|

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
אני זוכר שבזמנו 2016 נחשבה לשנה נוראית. כמובן שזה היה לפני שאנשים חוו את 2020.
היה את הדבר הזה:
וואי כמה תמימים היינו :-(
כל הדגים, הלוויתנים ועוד משתינים בים באופן קבוע
פיפי שלהם זה לא נחשב, זה חלק טבעי מהמים של הים.
הייתי צריכה להוסיף גם את האפשרות זורקים לארון?
כן ;-# (יש לי אפילו אפשרויות יותר עצלניות, אבל זה כבר מביך)
למה אני מקבלת ווייב של הלוטוס הלבן?
אוי ויי... רק לא זה!
אבל בספר ההמשך שלי הארי ודראקו ביחד |מובך||פנים|
את לא תשמעי התנגדויות מהכיוון שלי :-D
כבר בחרת שיר של טיילור אז למה לא שמת גם את הקליפ? במיוחד שהקליפ שלו כל כך יפה.
אני לא מכירה, אבל בגלל שכתבת אני אלך עוד מעט לבדוק אותו, אני אוהבת קליפים יפים.

אה :-D

LeAnnDyIan

Well-known member
של המה? (אם כבר ענית תתעלמי, אני אקרא בהמשך).​
Rent
כאילו האפליקציה של הקומפלקס. אפשר לפתוח ולנעול את הדלת דרכה וגם לשלוט על המזגן.
וכאילו זה לא שזה מסובך כזה שרק עכשיו למדתי, פשוט לא טרחתי להוריד את האפליקציה עד עכשיו כי השותפה שלי הייתה אחראית לכל הדברים של הדירה.

Lhuna3

Well-known member
כמה זמן לוקח לך לקרוא ספר?! אנחנו פה בפורום של קראנים רציניים, אין פנאי לחובבנים כמוך|שפם|
:-D
למה זה מרגיש שהוא לא מזדקן? (אלא אם כן זה גיף ישן?)
וואי זה שאלה ממש טובה, טום הולנד הוא טל מוסרי הבריטי!

מצד שני לא בא לי להיות קשישה מהר יותר ממה שצריך אז זה בסדר אם אוגסוט ירגיש שהוא לא נגמר
אוגוסט תמיד מרגיש שהוא לא נגמררררררררררררררררררררררררררררר

אפשר לתפוס מספיק גם עם כפית. מה יש לכולכם אני לא מבינה מה אתם דינוזאורים שאתם לא יכולים להכניס מספיק קורנפלקס לפה עם כפית!? (לונה אל תעני על זה, אני יודעת שאת אכן דינוזאורית|שפם|)
בגלל שכתבת לי לא לענות אז אני דווקא כן אענה כי את לא תגידי לי.
וכנראה שההגדרה שלך למספיק קורנפלקס היא צנועה יותר משלנו, או שהכפיות שלך גדולות יותר משלנו.

לא תליתי כביסה כבר למעלה מעשור. שכחתי שזה משהו קיים.
אני גם לא מבינה למה אנשים עושים את זה.

LeAnnDyIan

Well-known member
WHAT YEAR IS THIS
רגע עשו מזה סדרה?​
כן, בדיוק הסתיימה שבוע שעבר באפל.
ורק אחרי שהסתיימה למדתי שהיה גם סרט כזה.
מה לי ולסרטי מיקי😂
טוב לדעת שאת עוד איתנו
מצטערת. נטפליקס אשמים שהעלו את גיבורים והיה דחוף לי לראות את השתי עונות הראשונות במיידי כאילו זה הולך לרדת מחר😂 ועד שהגעתי לעונה שלוש ואמרתי שעכשיו אני יכולה למצוא זמן להגיב לכם, החלטתי לעשות צפיה חוזרת לסיילו כי הציק לי שאני לא זוכרת דברים כדי ליהנות מהעונה החדשה.
היום בדיוק סיימתי את פרק 9 של עונה אחת, אז אני מניחה שבטח עד הפרק הבא כבר אסיים את עונה 2.
לא שזה משנה לכם כי אתם בטח תסיימו כבר אז אופס.
אולי תתחילי גם לראות סיילו ואז יהיה לנו משהו לצפיה שבועית משותפת.
נראה שאת בתקופה הבלונדינית שלה.​
אני לא. פשוט אני אוהבת להעלות גיפים בסטים וזה מאותו סרט.
כשהיא בלונדינית היא נראית כמו ליידי גאגא😂
מה זה קמח אאוט?
אה אוקיי ראיתי את התשובה
אני כבר לא טורחת לתקן טעויות שלה כי אין בשביל מה, היא לא מקשיבה לי במילא😂
מזכיר לי שפחדתי שיש לי צליאק ועד שהתקבלה הבדיקה השלילית באמת לא ידעתי מה יהיה הטעם לחיים אם כן.​
יואו כן, גם בלי גלוטן זה סיוט. אני אומנם לא אוכלת כזה הרבה לחם וזה לא חסר לי במיוחד (נגיד אני ממש סבבה בפסח ויש לי מלא מה לאכול) אבל כמובן שאם יגידו לי שאני לא יכולה לאכול גלוטן אני ארצה למות.
כאילו איך אפשר בלי פסטה?!
נשמע לי טעים במיוחד העוגת תפוזים.​
באמת יצאה טעים. אבל זה מלא עבודה|מזיע|
מן הסתם התכוונת שבבריכה יש יותר פיפי
למטר מעוקב​
(או יחידת נפח שאמריקאים משתמשים בה, כמו בננה מעוקבת או משהו), אז נכון.​
נו מה את באה לי בשלדון עכשיו. הבנת בדיוק למה התכוונתי|שפם|

LeAnnDyIan

Well-known member
וואי זה שאלה ממש טובה, טום הולנד הוא טל מוסרי הבריטי!​
:-D
אוגוסט תמיד מרגיש שהוא לא נגמררררררררררררררררררררררררררררר​
לא יודעת, לי עדין מרגיש כאילו אנחנו באפריל. התחושון שלי נדפק.
בגלל שכתבת לי לא לענות אז אני דווקא כן אענה כי את לא תגידי לי.
וכנראה שההגדרה שלך למספיק קורנפלקס היא צנועה יותר משלנו, או שהכפיות שלך גדולות יותר משלנו.​
תדעי לך שאתמול בערב כשאכלתי קורנפלקס נזכרתי בך ואמרתי שאני אנסה לראות כמה כריות נכנסות לי בכפית. לקחתי את הכפית הכי קטנה שיש והצלחתי להכניס בה 5 בקלות. 6-7 אם קצת יותר מתאמצים. ולמה שאני אוכל יותר מ-5 ביחד? זה לא נוח בפה.
אני גם לא מבינה למה אנשים עושים את זה.​
אני כאילו מבינה אנשים שאין להם מייבש או שיש להם בגדים שלא ניתן לשים במייבש.
אבל פשוט אין לי חבל כביסה כזה מתקפל לשים בבית ובחוץ אסור לתלות כביסה אז מייבש זו האופציה היחידה.

didalf

Well-known member
אז מה לגבי לספר לי?

את סוף פרק 4 ראיתי איזה מיליון פעם
סוף פרק 5 התכוונת?
או פרק 4 עם המועדון?
יאוו לראות את סוף פרק 5 עם חווית הצפיה המלאה והכל שוב אמאלה איזה מדהים זה!!!

אני לא יודע אם זה קרה עם החתונה של טיילור וטראוויס, אבל שמעתי שהיו הרבה תמונות מהחתונה של טום וזנדאיה שפשוט יצרו בAI.
כן ניסו לעשות AI גם להם אבל אתם לא עובדים על אף אחד|שפם| (אוקי על קצת מטומטמים כן)
מאיפה היא הגיעה לתרגום הזה?
ממוחה הקודח

באמת שיר טוב
יאסס|מאוהב|

(או יחידת נפח שאמריקאים משתמשים בה, כמו בננה מעוקבת או משהו)
:-D:-D:-D

אני לא מכירה, אבל בגלל שכתבת אני אלך עוד מעט לבדוק אותו, אני אוהבת קליפים יפים.
|מאוהב|
אני למדתי את הריקוד|זורו|

אני גם לא מבינה למה אנשים עושים את זה.
כי אין להם מקום בדירה למייבש|שפם|

נו מה את באה לי בשלדון עכשיו.
:-D:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סוף פרק 5 התכוונת?
או פרק 4 עם המועדון?
יאוו לראות את סוף פרק 5 עם חווית הצפיה המלאה והכל שוב אמאלה איזה מדהים זה!!!
כן התכוונתי לסוף פרק 5. סוף פרק 4 גם טוב, אבל לאעד כדי כך.
תדעי לך שאתמול בערב כשאכלתי קורנפלקס נזכרתי בך ואמרתי שאני אנסה לראות כמה כריות נכנסות לי בכפית. לקחתי את הכפית הכי קטנה שיש והצלחתי להכניס בה 5 בקלות. 6-7 אם קצת יותר מתאמצים. ולמה שאני אוכל יותר מ-5 ביחד? זה לא נוח בפה.
כמה בננה מעוקבת הנפח של הכפית שלך?
והאם את מכניסה את חמשת הכריות לכפית עם היד או שזה מה שנתפס באופן טבעי?

בעניין הפוך אתמול אכלנו גלידה* לקינוח של ארוחת שישי וחבר של אחיינית שלי איכשהו לקח כף בשביל לאכול איתה. זה היה מגוחך.

*גלידה נוראית אגב כי בגלל שהיו שני בני זוג של אחייניות שלי ששומרים כשרות אז קנו גלידה פרווה וזה היה איכס.
שיר מעולה.
אז איך עברנו מהארי פוטר למילים מתוך שיר רנדומלי?
וואי זה שאלה ממש טובה, טום הולנד הוא טל מוסרי הבריטי!
האמת שכשמסתכלים עליו עכשיו לעומת לפני עשור זה מאוד בולט שיש לו יותר קמטים בפרצוף מאשר אז.
ולי זה בולט כי אני הרבה מסתכל.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תמיד לומדים משהו חדש. מי זה קרנוס? אני מניחה שזה מהמיתולוגיה באמת ולא משהו שהמצאת כרגע.
קרונוס הוא מנהיג הטיטאנים - שהם הצאצאים של גיאה, אלת האדמה, ואורנוס, אל השמים.
קרונוס ואחיו הרגו את אביהם אורנוס.
ואז קרונוס היה אוכל את הצאצאים שלו כדי שהם לא יתעלו עליו.
אבל אשתו של קרונוס החביאה את אחד מבניו, זאוס, ונתנה לו לבלוע סלע במקום.
זמן מה אחר כך זאוס גרם לקרונוס להקיא את אחיו והם הפכו לאלים האולימפיים והביסו את הטיטאנים.

*חלק מזה אני זוכר כי כשהייתי ילד אהבתי לקרוא סיפורי מיתולוגיה יוונית, אבל הרוב אני למדתי מחדש מספרי פרסי ג'קסון.
ושוב אני נשארת עם הקנאה לבד.
לפחות הייתם צופים במשהו שיהיה לי מעניין לקרוא מה אתם כותבים עליו.
אז בואי נבחר יחד משהו שגם את רוצה ויכולה לראות לצפיה המשותפת הבאה שלנו.
חבל שאתה סובל אני כן יכולה להבין למה למרות שזאת לא החווית צפיה שלי. אני מאוד אהבתי, אבל התנתקתי מHBO לפני כמה ימים אז אני לא אמשיך לצפות בה בינתיים.
[Life, Larry and the Pursuit of Unhappiness]
היום סיימתי ואני בסופו של דבר שמח שראיתי.
היו קטעים טובים. וקטע הסיום היה במיוחד טוב לדעתי.
השחקנים חתיכים? אני לא צופה בסדרה אבל בכללי לדרמת ספורט תמיד יש פוטנציאל טוב.
[Welcome to Wrexham]
זאת לא סדרה מתוסרטת. זאת סדרה דוקומנטרית שעוקבת אחרי קבוצת הכדורגל של העיר רקסהאם בוויילס שנקנתה לפני 6 שנים על ידי השחקנים ראיין ריינולדס (דדפול) ורוב מקלהאני (פילדלפיה זורחת, מית'יק קווסט). אומנם ראיין ריינולדס חתיך, אבל לא רואים אותו ממש המון. זה פשוט הסיפור של איך הם עושים מאמץ אמיתי (וכספי כמובן) כדי להפיח חיים במועדון הכדורגל הזה שהיה בעבר מאדו נחשב אבל בעשרים שנה האחרונות התדרדר לאחת הליגות הכי נמוכות בבריטניה. והם באמת הצליחו להקפיץ את הקבוצה למעלה באופן מדהים. הדוקומנטרי עוסק גם בראיין ורוב שקנו את המועדון בהימור מטורף, במעריצים שראו את המהלך באופן חשדני אבל עם תקווה, בשחקנים שבאים ויוצאים ובכל מיני אנשים שקשורים. תוך כדי שכמובן כל עונה של הסדרה מקבילה לעונת כדורגל ועוקבת אחרי המשחקים, ההצלחות והכשלונות. אבל באמת שהעיקר זה הסיפורים האנושיים של העובדים במועדון והמעריצים שלו. למשל שתי דמויות קבועות לאורך כל הסדרה אלו שתי אחיות בנות 60 פלוס שהן מעריצות של הקבוצה כל החיים שלהן ומקבלים המון פרשנות על מה שקורה בקבוצה ובעיר דרך השיחות שלהן.
זה סוג של מציג את הסדרה, יחסית בקצרה:
כמה ספרים יש בסדרה ובאיזה ספר אתה? נראה לי שכבר שאלתי את זה או שזה היה על פרסי ג'קסון.
זאת כזאת שאלה מורכבת שאפילו שאני בתוכה אני לא בטוח בה לחלוטין. אבל אני אסכם.
יש את סדרת פרסי ג'קסון והאולימפיים שכוללת 5 ספרים (שאת כולם כבר קראתי)
אחרי יש את סדרת גיבורי האולימפוס שהיא המשך ישיר וגם כוללת 5 ספרים (אני נמצא עכשיו בספר האחרון שלה)
אחריה יש סדרה שנקראת גורלו של אפולו וגם היא כוללת 5 ספרים (ואני לא בטוח עדיין אם אני מעוניין לקרוא אותה)
אז יש עוד סדרה של שני ספרים (אבל כנראה יהיה נוסף) שהם נחשבים להמשך של הסיפור של פרסי
ויש עוד סדרה של שני ספרים על דמות בשם ניקו דיאנג'לו (שאני מאוד אוהב אז אני כנראה אדלג ישר אליהם אחרי גיבורי אולימפוס)
אז זה 19 ספרים כרגע. אם כי גם יש כמה מקבצים של סיפורים קצרים עם דמויות.
הרבה אנשים הולכים לצאת לחופשה או לא להגיע בגלל הילדים ויהיה עומס? זה המצב אצלנו לפחות.
אצלנו יש עומס בגלל שיש המון מכירות של החנות החברתית לקראת החגים. בעיקר הזמנות ענק.
במקביל גם היום אחת מהצוות נסעה עם המשפחה שלה לחופשה של שבועיים וחצי אז זה מוסיף גם עוד קצת עומס.
אבל יחסית בנתיים אנחנו עומדים בזה יפה.

אצלכם הרבה אנשים לא מגיעים בגלל חופשות עם ילדים?
יש באמת את העניין הזה שבאוגוסט אין כמעט קייטנות ולכן הורים עמוסים עם ילדים.
הבוסית שלי בעצם לא עובדת בכל אוגוסט בגלל זה אבל בסוג של הפוך - יש לה עסק שמפעיל קייטנות בשביל חברות גדולות ככה שהעובדים שלהם יוכלו להמשיך לעבוד.
בריכה זה גם יותר מגעיל.
אתה לפחות הולך לים אני שנים לא ביקרתי שם.
תנסי.
לפעמים אחרי שנים שלא עושים משהו זאת חוויה חדשה.
ונעלי ערב אין לך? ולפני שתתחיל, לא, הכוונה היא לא לנעלים שהולכים איתם רק בערב הכוונה היא לנעלים שהולכים איתם לאירועים או לארוחות משפחתיות בחגים. או שאין לך נעלי ספורט? שזה אני באמת קשה לי לדמיין אבל גם קשה לי לדמיין להגיע לחתונה עם נעלי ספורט. מזלך שאתה בן ולא בת.
קודם כל - כל הכבוד שהבהרת את הכוונה. לא בגלל שאני לא יודע מה הכוונה בנעלי ערב, אלא בגלל שאם לא היית מבהירה אז הייתי חייב לעשות את הבדיחה בעניין. אז חסכת לי.
לגבי ארוחות משפחתיות - באופן כללי הייתי תמיד הולך עם נעלי ספורט ולא הייתי מרגיש רע עם זה. כיום 95% מהארוחות המשפחתיות הן בחצר שלנו אז אני נועל כפכפים. אני גם לובש טי-שירטים רגילים. אם זה חג אני אדאג שזה טי שירט בלי חורים.
וכן, אני הולך גם לחתונות עם נעלי הספורט שלי. והמשפחה שלי לא במיוחד מרוצה מזה. והאמת שבמקרים מסויימים אני גם מרגיש עם זה לא נעים כי אני לא רוצה להיות יוצא דופן באירוע של מישהו אחר. אבל הרעיון של לקנות זוג נעליים בשביל הפעם בשנתיים אולי שאני הולך לחתונה יותר צורם לי. אני שונא שונא שונא לקנות נעליים.
אבל אם הייתי בת אני חושב שהייתי לובש שמלה ארוכה שמכסה את נעלי הספורט שלי. זה יכול להיות פתרון יעיל לא?
ושוב מזלך שאתה לא בת.
[זה לגבי זה שאני יושב מול המחשב בלי חולצה]
אז אני דווקא הייתי יכול לעשות את זה גם אם הייתי בת. נראה לי שציינתי לאחרונה במקום אחר שכל החלונות בבית שלי מוגפים (מוגפים נשמעת כמו מילה מוזרה, אבל נראה לי שאתם מבינים) אז אני יכול לשבת גם בעירום ולא לדאוג שמישהו יראה אותי.

*אגב אני כן מבין על מה אתן מדברות. אני חושב שזה יהיה מעליב אם אני אגיד שאני מרגיש מזל שאני לא בת, אבל באמת שנראה לי שהרבה דברים היו לי הרבה הרבה יותר קשים אם הייתי בת.
אני מתעייפת רק מלחשוב על לצפות בסדרה אז גם להרחיב אופקים בגללה?
אני מאוד אוהב להרחיב אופקים בזכות סדרות.

רגע, מתעייפת רק מלחשוב על לצפות בסדרה? זה פורום טלוויזיה. את חייבת לפחות להעמיד פנים שאת צופה בסדרות ולא רק קוראת ספרי הוקי ומקשיבה לשירים של טיילור סוויפט.
אתה אולי רוצה שהמחזמר התקיים בחצר האחורית שלך? אם מצאת איפה מזמינים כזה תעדכן אותי כי זאת הדרך היחידה שבה אני יהיה מוכנה לצפות במחזמר לייב.
זה אולי מוגזם.
אבל אם היה לי את היכולת הייתי בונה תיאטרון ענק במושב שלי שימשוך הופעות ענק כאלו.
מזכיר לי שעדיין לא קראתי את הספר האחרון בסדרה.
אז קדימה. הוא גם טוב יותר לדעתי מהספר השני בסדרה [Simon Snow]
לא נכון יש את ה underworld
זה מזכיר לי שבאחד מספרי פרסי ג'קסון הוא פוגש את רוח הרפאים של אכילס. אבל פטרוקולס לא מוזכר.

Lion_Heart

Well-known member
ברוכים הבאים לחודש אוגוסט!
(אין תמונה, תתמודדו)

סיכום סטטיסטי
בחודש יולי פתחנו בפורום 23 שרשורים חדשים
וכתבנו 698 הודעות.

השרשור שכתבנו בו הכי הרבה הודעות ביולי היה 💘💌fever dream high in the quiet OFF the night💝💗 עם 123 הודעות ביולי, וקרוב מאוד אליו גם ⌛🚶‍♂️Travelers - עונה 1 🚶‍♀️⌛עם 121 הודעות ביולי.
השרשור הכי ארוך שכתבנו בו ביולי היה🖥️🖥️🖥️ Person of Interest - עונות 4 ו5 🖥️🖥️🖥️ עם 225 הודעות (אבל רק 67 מתוכן ביולי).

מי כתב כמה?
צמרת הטבלה דומה מאוד לחודש הקודם:

טוני החתול 189 |גביע|
didalf 160
Lhuna3 149
LeAnnDylan 68
LeR@nch 32
Reutk 22
dilly snake 18
snirf 16
רוב הזמן נח 13
It's Always Sunny 13
נדירליאל 4
דיברגנט חדש 4
crapuchino 4
נוסטלגיה טרום קורונה 2
limors2 2
פולגאר 1
DANIAVNI 1

כמה כתבנו כל יום?
היום שכתבנו בו הכי הרבה ביולי היה ה-2 לחודש עם 44 הודעות,
והיום שכתבנו בו הכי מעט היה ה-14 לחודש, עם 8 הודעות.

למה נצפה בחודש אוגוסט:
קור, גשמים, סופות, אולי אפילו שלג בירושליים.

סדרות חדשות:
Star Wars: Visions Presents - The Ninth Jedi וזהו זה מספיק אותיות לכתוב פה.

סדרות חוזרות:
פיוצ'רמה, טד לאסו, 100 שנים של בדידות, ריצ'ר, ועוד כמה.

סרטים חדשים בקולנוע:

לגמור את הלילה, איש הגלידה, מפרץ ההרפתקאות: אי הדינוזאורים, מרגלים מהאגדות, גבעה 338, מרסופילאמי, פרנקי והמפלצות, המשפחה האיטלקית שלי, חג מולד מר, סוף רחוב האלון, פיוז, יחידת הצללים, בחזרה מההימלאיה, האחד והיחיד שלי, ויהי גשם, ספא וויקנד, צריך שניים לטנגו, הרוע שבפנים: מחוץ למעבר, מהיר ועצבני: חגיגות 25 שנה, נקמה בלב ים, דג ושמו באסה, לוני טונס מציגים: קיוטי נגד אקמי, כוכבי הכלב.

חוץ מזה נציין את ימי ההולדת של סבסטיאן סטאן, מייקל יורי, נועה כהן,ג'יימס מאסטרס, בריט לאוור, מילה קוניס, סטיב מרטין, קארי אן מוס, צ'אד מייקל מורי, מליסה מקארת'י, ליאה מישל, ג'סטין ת'רו, אלכס מקניקול, ג'ייסון מומואה, ריצ'ארד הרמון וליאן ריימס

שאלון יעלה בהמשך (ע"י מי שירצה *WINK*WINK*HINT*HINT* או שאני),
אבל בינתיים:
עבר או עתיד?
עבר

טוני החתול

Well-known member
מנהל
באמת מספיק סרט אין שם חומר לסדרה. [לגבי Boyfriend Material]
אני עדיין לא קראת את הספר Heated Rivalry, אבל לפי הסדרה זה נראה לי גם משהו שיכלו בקלות יחסית להכניס לסרט. ואני ממש שמח שעשו מזה סדרה.
וואי רציתי לשאול את זה גם ואז עניתי לעצמי ב"זה ניק".
זאת התשובה לרוב השאלות
ניק אתה חייב ללמוד טו לט גו לדברים.
אנשים כמוך הם הסיבה שמורחים כל דבר טוב למליון המשכים עד שזה נהיה גרוע.
אהבתי את ההסבר של דילן לזה (אני חושב שהיא כתבה על זה):
כשזה נהיה גרוע אז אני יכול לבחור לעזוב, אבל יש לי את האופציה.
אין לי אפילו כוח לבדוק מה זה כל אחד. לא יצא לי להיות בקולנוע הרבה זמן אז לא יודעת אם זה יקרה החודש.
זכור לי שסיפרת שהבוסית שלך לוקחת אותך לקולנוע, קונה פופקורן ואז יוצאת מהסרט כשהפופקורן נגמר.
היא כבר לא עושה את זה? או שפשוט לא מזמינה אותך?
מרחק מטרויה: 11,025 ק"מ
זה נשמע לי לא נכון.
אבל בטח יש בארה"ב איזושהי עיירה בשם טרויה.
|שמש|ספר החודש: בהתחלה שלו עדין האזנתי לספר של שרה שהאי, הפרקים בו מחולקים לפי אותיות (זה כאילו מדריך A - Z והגעתי עד האות M לפני שהחלטתי לפרוש. זה קרינג' ברמות).
השם Life Is Lifey לא בדיוק זועק איכות
|שמש|מאכל החודש: חלה עם שניצל!!|מאוהב| אני כבר שנה מפנטזת על זה ויש לנו שתי עובדות שאופות ומבשלות מושלם אז אחת הכינה חלות והשניה שניצלים והן גם הכינו מטבוחה וסלט ביצים וזה היה הביס המושלם אמאלה|מאוהב| וגם הכנתי עוגת תפוזים ועוגת מייפל פקאן שהיו מושלמות, אבל עליהן לא פינטזתי שנה אז החלה עם שניצל מנצחת.
שניצל זה מדהים, חלה זה מעולה. לא נראה לי שאי פעם אכלתי שניצל בחלה. בפיתה כן, בלחמניה כן. או שזאת הייתה הכוונה שלך?
בכל מקרה לדעתי שניצלים הכי טוב בלי פחמימות מיותרות שלוקחות את תשומת הלב של הפה.
|גלידה|דמות ספרותית אהובה: דקסטר.
הוא באמת מעולה גם בספר שלו
אני גם מרגישה שנתקעתי בגיל 27
זה הגיל שבו כוכבי רוק מתים, לא?
אני גם רוצה.
אבל בספר ההמשך שלי הארי ודראקו ביחד |מובך||פנים|
במקום זה קיבלנו את Carry On
וכמובן שגם
כמעט קיבלנו רומן בין הבנים שלהם. אבל בסוף הרסו את זה.

didalf

Well-known member
אהבתי את ההסבר של דילן לזה (אני חושב שהיא כתבה על זה):
כשזה נהיה גרוע אז אני יכול לבחור לעזוב, אבל יש לי את האופציה.
לא מסכימה. אם משהו נמשך ונמשך ונהיה גרוע הוא הורס את כל הזכרון הטוב שלו בראש שלי.
במקום הדבר המדהים שX היה אני זוכרת רק את המיאוס של הסוף.

זה הגיל שבו כוכבי רוק מתים, לא?
אכן

LeAnnDyIan

Well-known member
לא מסכימה. אם משהו נמשך ונמשך ונהיה גרוע הוא הורס את כל הזכרון הטוב שלו בראש שלי.
במקום הדבר המדהים שX היה אני זוכרת רק את המיאוס של הסוף.​
אני לא לגמרי מסכימה כי אני עדין יכולה לזכור את העונות הטובות של דקסטר, האנטומיה או גיבורים לדוגמה גם בלי שהן יהיו מעולות עד הסוף שלהן.
יכולה בקלות לפלטר טוב מרע בלי שזה יהרוס לי.
נגיד ודקסטר הייתה מסיימת בעונה 5 המופתית, הייתי ממש עצבנית. לעומת עכשיו שאני שמחה שהיה המשך אפילו שהוא היה גרוע.

didalf

Well-known member
אני לא לגמרי מסכימה כי אני עדין יכולה לזכור את העונות הטובות של דקסטר, האנטומיה או גיבורים לדוגמה גם בלי שהן יהיו מעולות עד הסוף שלהן.
נגיד ודקסטר הייתה מסיימת בעונה 5 המופתית, הייתי ממש עצבנית. לעומת עכשיו שאני שמחה שהיה המשך אפילו שהוא היה גרוע.
אני עכשיו חושבת על הדברים האלה כדברים שטובים חלקית או היו דברים שהתחילו טוב ונהרסו במקום לזכור את זה כמשהו מדהים נקודה.
אני מעדיפה חור בלב מגעגעוע ממשהו שנגמר נהדר בזמן מאשר שירד לי ממנו כי הם לא ידעו מתי להפסיק.

את וניק מיוחדים בקטע הזה אני חושבת.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
במקום הדבר המדהים שX היה אני זוכרת רק את המיאוס של הסוף.
בדיוק!
חוץ מזה שבזכות זה שהיא נמשכה בעונות הגרועות אז קיבלנו את העונה החדשה שהייתה ממש טובה.

גם עם דוקטור הו למשל, העונות הפחות טובות לחלוטין לא הורסות לי את העונות המדהימות.
אני עכשיו חושבת על הדברים האלה כדברים שטובים חלקית או היו דברים שהתחילו טוב ונהרסו במקום לזכור את זה כמשהו מדהים נקודה.
אני מעדיפה חור בלב מגעגעוע ממשהו שנגמר נהדר בזמן מאשר שירד לי ממנו כי הם לא ידעו מתי להפסיק.
לא מפריע לי שירד לי ממשהו. אני מעדיף את הסיכוי שאני אקבל משהו מעולה.
והעניין הוא שתמיד לא יודעים אם בהמשך יהיה טוב או לא, ולפעמים יכול להיות גם אפילו יותר טוב.
את וניק מיוחדים בקטע הזה אני חושבת.
אנחנו באמת מיוחדים וזה דבר טוב.

אגב, ככל שאני חושב על זה יותר העונה האחרונה של ה100 מרגישה לי כמו הרס מסויים של הסדרה.
אני עדיין הייתי הרבה הרבה יותר מעוצבן אם היו מסיימים אותה בסוף עונה 6.
ותכלס אם זה היה אפשרי אז הייתי רוצה שיהיה לה המשך
אני אפילו יכול לכתוב איך תתחיל עונה 8: עונה 8 מתחילה בכך שקלארק מתעוררת מחלום הזוי שהוא חלק גדול מהעלילה של עונה 7. בהמשך מחזירים את לקסה לחיים. מרפי ובלאמי הופכים לזוג ויאדה יאדה יאדה בעונה 9 הם יחזרו לכדור הארץ ימצאו AI מתפקד שבאופן מחשיד לא קיבל שם של ממש על ידי מי שיצר אותה ואז הם מתחילים לשלוח את עצמם חזרה בזמן על מנת להציל את כדור הארץ.

Lion_Heart

Well-known member
שם יווני:אנונימוס בלפי הגדול
הגיל המיתולוגי:7492
מרחק מטרויה:עברו כמה אלפי שנים,לך תזכור איפה זה בדיוק...

|שמש|סדרת החודש:critical role\the mighty nien\twinkeling watermelong\business proposle
|שמש|סרט החודש:spiderman-brand new day
|שמש|ספר החודש:עלים מהפונדק שבבית האחרון
|שמש|דמות החודש:pPeter parker
|שמש|זוג החודש:pPeter\MJ
|שמש|נבל החודש:
|שמש|שיר החודש:
|שמש|ציטוט החודש:
|שמש|סיפור החודש:
|שמש|טיול החודש:
|שמש|מאכל החודש:ארוחת בוקר מזנון
|שמש|סיבה למסיבה:
|שמש|למה אתם מצפים החודש:

|גלידה|אוכלים קורנפלקס בכף או בכפית?כף, אני לא ברברי

|גלידה|בריכה או ים?בריכה

|גלידה|מקפלים או תולים מכנסיים?מקפלים

|גלידה|כמה זוגות נעליים יש לכם?2

|גלידה|מה צבע החולצה שאתם כרגע לובשים?שחור,תמיד

|גלידה|משהו חדש שלמדתם לאחרונה:

|גלידה|תתארו את חופשת החלומות שלכם:אז ככה, מסע חובק עולם, שכולל את כל פארקי דיסני למיניהם, פלוס קרוזים,פלוס טיול של חודשייםביפן\קוריאה

|גלידה|ספר שהייתם רוצים שיהיה לו המשך או ספר שהתבאסתם מהמשך שלו:רומח הדרקון

|גלידה|דמות ספרותית אהובה:ספיידרמן

למעלה