LeAnnDylan
Well-known member
אהבתי שאתה מניח שהיא זוכרת מי זה בכללאבל איפה תמצאי דמות בשם ספטמבר לחודש הבא?
(אוקי, חיפוש מהיר גילה לי שיש דמות כזאת בסדרה פרינג', שאפילו ראית)
נחמד מצידך לשתף פעולה עם השאלון הניקי הזה.שם יווני:עדיוסוס
וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
הגיל המיתולוגי:3400 לפנה"ס
חשבתי לראות את הסרט הזה כי הרבה מדברים עליו אבל לא באמת ידעתי על מה הוא ועכשיו במשפט אחד הצלת אותי משלוש שעות שלא היו חוזרת אליי לעולם. אז תודה.מרחק מטרויה:מה רעות ראית את האודיסאה?
איפה באמת הייתה טרויה? לאדעת אז אני אגיד לך מרחק מיוון במקום: כ 2800 ק"מ
סדרת החודש:
מבוקש לחקירה - טכנית צפינו בפרקי הסיום ביולי. סיום נהדר.
איזה כיף זה צפיות חוזרות.היטד רייבלרי - צפיה חוזרת לפני שנגמר הHBO. עדיין מושלמת![]()
איזה מזל שאין לי אחיות עם טעמים מפוקפקיםיורי און אייס - אחותי קצת כפתה עלי לצפות באנימה כשהיינו בחו"ל. כי זאת סדרה על מחליקים על הקרח והם קצת גייז שזה די און בראנד בשבילי לטענתה. וכאילו זה נכון חוץ מהקטע של אנימהזה היה די חמוד האמת. עוד נשאר לנו הפרק האחרון. לפחות היא הסכימה שנראה באנגלית.
תיאור הולם.טראוולרס -הצפיה המשותפת הנוכחית שלנו, זה די סבבה.
חשבתי לראות אבל יש לי כל כך הרבה דברים אחרים לראות שלא.הפשוטע - מממ חצי קרינג' חצי מצחיק לי אבל סה"כ נהנית.
ספיקינג אוף דברים לראות. יצא הפרק הראשון של העונה החדשה של טד לאסו אבל במקום לראות אותו עכשיו אני מגיבה לשאלון שלך. אז אני מבקשת להעריך.
על מה זה?האשליה 3 - לאדעת אמא שלי ראתה והצטרפתי. מופרך אבל נחמד.
מזה הקצת הזה? כבר התרגלנו לחצי ספריה כל חודש!ספר החודש:
The Score - הספר על דין ואלי מאוף קמפוס. נחמד מינוס יותר אהבתי את הכיוון שלקחו איתם בסדרה. מחכה לעונה שלהם.
Game On - אני נהנית למדי.
דיוויד חמוד והכל אבל ברור ששוט קודםדמות החודש:
אממממ נגיד דיוויד בטראוולס. אולסו טכנית אני עדיין יכולה להגיד שו ורוט ושיין ואיליה
![]()
נניח.זוג החודש:
טום הולנד וזנדיה
חצופים ממש.נבל החודש:
מי שהחליט לשלוח גל חום לגרמניה בשבוע שהייתי שם
אולסו הספרדים על גמר משעמם למוות.
אם כל כך חם לו, למה הוא עולה עם ז'קטקראש החודש:
בעלי היפה שממשיך להופיע ולספק לי חומר
![]()
חחח כמעט נראה מבויםתראו את הדביל החמוד הזה מחליק על הבמה אבל בסטייל
![]()
Bianet Moreira on Instagram: "se caía con estilo 🤣 #harrystyles #togethertogethertour #mexicocity #hs #kissallthetimediscooccasionally"
54K likes, 248 comments - bianetm94 on August 2, 2026: "se caía con estilo 🤣 #harrystyles #togethertogethertour #mexicocity #hs #kissallthetimediscooccasionally".www.instagram.com
אה, זו הייתה אמורה להיות פינת טיילור? אופס.שיר החודש:
אין לי משהו ספציפי לחודש וראיתי שיש פינת טיילור בסוף אז אני אבחר משהו של הארי:
ציטוט החודש:
JUST&T MARRIED
![]()
אוי. זו פעם ראשונה שאת לוקחת את הכדור הזה? אם לא, אז למה החלטת לעשות את המסלול הזה אם ידעת על התופעות לוואי שלו.סיפור החודש:
אוקי סיפור 1 מגרמניה זה שעשינו טיול שכלל מסלול, שיט בסירה, ומסלול חזרה. עכשיו אני סופררר ררגישה לסירות יש לי בחילה מיד. אז לקחנו את כדור הקסם טרמבין. זה הכדור שהוא שטן ומלאך. המושיע שלי והצורר שלי. כי הוא אכן מעלים את הבחילה לחלוטין אפס כלום ישבתי בסירה צילמתי בטלפון לא הרגשתי כלום. אבל מה? הוא מרדים ומחליש ברמותתתתתתתתת שמפילות לקרשים. היה לי ככ ככ קשה המסלול חזרה. ולא רק העליות שתמיד קשות לי. אפילו החלקים המישוריים חשבתי שאני הולכת להתעלף. מתישהו באמצע הדרך מצאנו ביקתה קטנה ועצרנו לנמנם בה. לאדעת איך אחותי נהגה חזרה לדירה אבל איך שהגענו קרסנו לשנץ על הספה.
אני מניחה שגם אחותך סובלת ממושן סיקנס?
חח מעולה.סיפורון קטן 2: היינו בבית קפה בברלין והתלבטנו איזה עוגה בא לנו כשפתאום מישהי התחילה לדבר איתי גרמנית, והיא לבשה פוטר של טיילור. אז עניתי לה באנגלית: "אין לי מושג מה את אומרת אבל אני אוהבת את טיילור סוויפט"ואז גם היה בבית קפה הזה מלאאאא שירים של הארי כולל שניים מהאהובים עליי אי פעם אז למרות שהעוגה הייתה מעפנה בית קפה 10
חוצפה מצידה לא לסבול כמוך. אבל באמת כל הכבוד לך! ההר שלך הרגיש לי כמו הפעם הזאת שהשותפה והאחיות שלה גררו אותי לטפס על האנג'ל לנדינג ביוטה וכשהיינו למעלה צילמתי את ההר מלמטה והאנשים שהיו במסלול למעלה נראה כמו נמלים מאיפה שעמדתי ולא האמתי שהן הצליחו לגרור אותי לשם. לגמרי לא שווה את זה btw.טיול החודש:
הייתי בגרמניה בשמורה שנקראת סקסוניה השוויצרית טיילנו בהרים טיפסתי הר אתם מתים!! כמעט מתתי אבל טיפסתי בהצלחה! ואחותי המעצבנת מדלגת כאילו כלום.
שמחה שהיה לך טעים.מאכל החודש:
אני מנסה לחשוב מה הדבר הכי טעים שאכלתי בגרמניה ואיכשהו אני חושבת דווקא על גולש במסעדה מקומית כזאת שבדכ אנחנו קצת חוששות להזמין דברים כאלה. אבל היה לו רוטב ממממשששששששששש טעים.
קולולולולולולולווווסיבה למסיבה:
טיילור וטראוויס התחתנוווווווווווווו
![]()
באמת טיילור. אל תהיי קמצנית. תשתפי משהו.למה אתם מצפים החודש:
שטיילור אם לא אכפת לה בבקשה אולי תחלוק איתנו קצת תמונות חתונה? פריטי פליז?
כל הכבוד לך שאת לא אגרנית.כמה זוגות נעליים יש לכם?
אני כוללת סנדלים כפכפים ועקבים כן? בסלון יש 6 (מסודרות במתקן) ויש עוד כמה בארון לפחות זוג אחד בטוח שמיש חחחח אז נגיד 7-8.
בהחלט. בעיקר במקומות עם מים וחלוקים מחליקים.משהו חדש שלמדתם לאחרונה:
שמקלות הליכה זה מאד יעיל בטיולים.
כל הכבוד לך שהשקעת מחשבה ותיארת את החופשה המושלמת. אני התעצלתי. להגנתי היה יום ממש ארוך ובתאכלס סיכמתי את הדבר הכי חשוב בחופשה במילא אבל אומייגאד מה אומגה או רפטינג?! יש לך משאלת מוות או משהו?!תתארו את חופשת החלומות שלכם:
המממ זה טיול הופעות ויש בו הופעה של טיילור, הופעה של הארי, כמה מחזות זמר, קצת שופינג וטיול עירוני. יום יומיים של יציאה לטיולי טבע לא קשים מידי אבל בנופים יפים. איזה יום של פעילות אקסטרים כמו אומגות או ראפטינג או החלקה על אגם אמיתי. ובכל יום נרגעים בבריכה באמצע או בסוף היום עם נוף. ומלא אוכל טוב. ומזג אוויר מושלם נעים כל הזמן. ואם אני ממש מתפרעת בחלומות אני כל החופשה לבושה ממש יפה והכל נוח לי גם בגדים ונעליים שלא אמורים להיות נוחים ואף נעל לא כואבת. ואני לא מזיעה והשיער לא מתקרזל וכל התמונות שלי מושלמות.
מקווה בשבילך גם שימשיך בקו הטוב אפילו שאין לי מושג על מה את מדברת.ספר שהייתם רוצים שיהיה לו המשך או ספר שהתבאסתם מהמשך שלו:
הממ ספר שאני רוצה המשך אין לי אני לרוב חושבת שדברים שהסתיימו טוב לא צריך לגעת בהם. ספר שההמשך מאכזב -הסתכלתי בקינדל שלי - ההמשך של בויפרינד מטריאל היה לא משהו. ספר שאני חוששת מההמשך שלו - אקוטר.סתם לא ממש יש לי אמון בסופרת מקווה שתמשיך בקו הטוב.
זה מרגיש כמו גיבוב אותיות רנדומלי. ומי בכלל יידע אם את ממציאה או לא (בטח לא אני כי אין לי כוח לגגל).דמות ספרותית אהובה:
Aelin Ashryver Galathynius
![]()
מזל שיש לה שיר לכל מאורע.תמונה או סרטון או שיר של טיילור סוויפט שתרצו לשתף אותנו בו.
חחחחחחחחחח כן רעות!!
אוף הלוואי הייתה לי תמונת חתונה לשתף אבל אין
קודם כל אוגוסט כי אוגוסט כולם להמתח להשמעת המנון הקיץ!
ממש קוראת בקל(י)פיםולכבוד החתונה Mary's Song כי טיילור ב2006 כבר כתבה את השורה "I'll be eighty-seven; you'll be eighty-nine" וניבאה את בעלה לעתיד🥹
אוי פיכס. כלבים מנשירים זה הסיוט הכי גדול שליתיעוד של החיים עם סקאיי:
![]()
Odin, Ruby, and Bruin on Instagram: ""I know it's a lot... the hair, the hair, the hair, the hair.... you're welcome!" -Ruby #Dog #Mutt #Shed #DogHair #DogsOfInstagram"
22K likes, 50 comments - orb.pups on July 28, 2026: ""I know it's a lot... the hair, the hair, the hair, the hair.... you're welcome!" -Ruby #Dog #Mutt #Shed #DogHair #DogsOfInstagram".www.instagram.com
חח בול.אני בבוקר:
צפה בקובץ המצורף 149474
הכל מושלםוקחו קצת תמונות מגרמניה![]()
יאללה יאללה מה את משחקת אותה יא הלכנית!והאמת מאחורי התמונות היפות שלי: (עם סאונד)
![]()
Mark & Beth on Instagram: "True Story • • #hikinginpanama #panamá🇵🇦 #hiking #hikelikeagirl"
16K likes, 112 comments - tennessee2panama on June 30, 2026: "True Story • • #hikinginpanama #panamá🇵🇦 #hiking #hikelikeagirl".www.instagram.com
טוב יאללה אני הולכת לראות טד לאסו. אמשיך מחר!