שיהיה רומנטי שם - אוגוסט 2026 - שרשור חודשי 8️⃣/2️⃣0️⃣2️⃣6️⃣

LeAnnDylan

Well-known member
אבל איפה תמצאי דמות בשם ספטמבר לחודש הבא?
(אוקי, חיפוש מהיר גילה לי שיש דמות כזאת בסדרה פרינג', שאפילו ראית)
אהבתי שאתה מניח שהיא זוכרת מי זה בכלל|שפם|
שם יווני:|קדימה|עדיוסוס|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
הגיל המיתולוגי:3400 לפנה"ס
נחמד מצידך לשתף פעולה עם השאלון הניקי הזה.
מרחק מטרויה:|קדימה|מה רעות ראית את האודיסאה?:-D איפה באמת הייתה טרויה? לאדעת אז אני אגיד לך מרחק מיוון במקום: כ 2800 ק"מ
חשבתי לראות את הסרט הזה כי הרבה מדברים עליו אבל לא באמת ידעתי על מה הוא ועכשיו במשפט אחד הצלת אותי משלוש שעות שלא היו חוזרת אליי לעולם. אז תודה.
|שמש|סדרת החודש:|קדימה|מבוקש לחקירה - טכנית צפינו בפרקי הסיום ביולי. סיום נהדר.

היטד רייבלרי - צפיה חוזרת לפני שנגמר הHBO. עדיין מושלמת|מאוהב|
איזה כיף זה צפיות חוזרות.
יורי און אייס - אחותי קצת כפתה עלי לצפות באנימה כשהיינו בחו"ל. כי זאת סדרה על מחליקים על הקרח והם קצת גייז שזה די און בראנד בשבילי לטענתה. וכאילו זה נכון חוץ מהקטע של אנימה:-D זה היה די חמוד האמת. עוד נשאר לנו הפרק האחרון. לפחות היא הסכימה שנראה באנגלית.
איזה מזל שאין לי אחיות עם טעמים מפוקפקים:-D
טראוולרס -הצפיה המשותפת הנוכחית שלנו, זה די סבבה.
תיאור הולם.
הפשוטע - מממ חצי קרינג' חצי מצחיק לי אבל סה"כ נהנית.
חשבתי לראות אבל יש לי כל כך הרבה דברים אחרים לראות שלא.
ספיקינג אוף דברים לראות. יצא הפרק הראשון של העונה החדשה של טד לאסו אבל במקום לראות אותו עכשיו אני מגיבה לשאלון שלך. אז אני מבקשת להעריך.
האשליה 3 - לאדעת אמא שלי ראתה והצטרפתי. מופרך אבל נחמד.
על מה זה?
|שמש|ספר החודש:|קדימה|The Score - הספר על דין ואלי מאוף קמפוס. נחמד מינוס יותר אהבתי את הכיוון שלקחו איתם בסדרה. מחכה לעונה שלהם.
Game On - אני נהנית למדי.
מזה הקצת הזה? כבר התרגלנו לחצי ספריה כל חודש!
|שמש|דמות החודש:|קדימה|אממממ נגיד דיוויד בטראוולס. אולסו טכנית אני עדיין יכולה להגיד שו ורוט ושיין ואיליה:-P:
דיוויד חמוד והכל אבל ברור ששוט קודם:-P:

|שמש|זוג החודש:|קדימה|טום הולנד וזנדיה
נניח.
|שמש|נבל החודש:|קדימה|מי שהחליט לשלוח גל חום לגרמניה בשבוע שהייתי שם|שפם| אולסו הספרדים על גמר משעמם למוות.
חצופים ממש.
|שמש|קראש החודש:|קדימה|בעלי היפה שממשיך להופיע ולספק לי חומר|מאוהב|
אם כל כך חם לו, למה הוא עולה עם ז'קט:-D
תראו את הדביל החמוד הזה מחליק על הבמה אבל בסטייל:-D
חחח כמעט נראה מבוים:-D
|שמש|שיר החודש:|קדימה|אין לי משהו ספציפי לחודש וראיתי שיש פינת טיילור בסוף אז אני אבחר משהו של הארי:
אה, זו הייתה אמורה להיות פינת טיילור? אופס.
|שמש|ציטוט החודש:|קדימה|JUST&T MARRIED|לב|
|לב|
|שמש|סיפור החודש:|קדימה|אוקי סיפור 1 מגרמניה זה שעשינו טיול שכלל מסלול, שיט בסירה, ומסלול חזרה. עכשיו אני סופררר ררגישה לסירות יש לי בחילה מיד. אז לקחנו את כדור הקסם טרמבין. זה הכדור שהוא שטן ומלאך. המושיע שלי והצורר שלי. כי הוא אכן מעלים את הבחילה לחלוטין אפס כלום ישבתי בסירה צילמתי בטלפון לא הרגשתי כלום. אבל מה? הוא מרדים ומחליש ברמותתתתתתתתת שמפילות לקרשים. היה לי ככ ככ קשה המסלול חזרה. ולא רק העליות שתמיד קשות לי. אפילו החלקים המישוריים חשבתי שאני הולכת להתעלף. מתישהו באמצע הדרך מצאנו ביקתה קטנה ועצרנו לנמנם בה. לאדעת איך אחותי נהגה חזרה לדירה אבל איך שהגענו קרסנו לשנץ על הספה.
אוי. זו פעם ראשונה שאת לוקחת את הכדור הזה? אם לא, אז למה החלטת לעשות את המסלול הזה אם ידעת על התופעות לוואי שלו.
אני מניחה שגם אחותך סובלת ממושן סיקנס?
סיפורון קטן 2: היינו בבית קפה בברלין והתלבטנו איזה עוגה בא לנו כשפתאום מישהי התחילה לדבר איתי גרמנית, והיא לבשה פוטר של טיילור. אז עניתי לה באנגלית: "אין לי מושג מה את אומרת אבל אני אוהבת את טיילור סוויפט":-D ואז גם היה בבית קפה הזה מלאאאא שירים של הארי כולל שניים מהאהובים עליי אי פעם אז למרות שהעוגה הייתה מעפנה בית קפה 10
חח מעולה.
|שמש|טיול החודש:|קדימה|הייתי בגרמניה בשמורה שנקראת סקסוניה השוויצרית טיילנו בהרים טיפסתי הר אתם מתים!! כמעט מתתי אבל טיפסתי בהצלחה! ואחותי המעצבנת מדלגת כאילו כלום.
חוצפה מצידה לא לסבול כמוך. אבל באמת כל הכבוד לך! ההר שלך הרגיש לי כמו הפעם הזאת שהשותפה והאחיות שלה גררו אותי לטפס על האנג'ל לנדינג ביוטה וכשהיינו למעלה צילמתי את ההר מלמטה והאנשים שהיו במסלול למעלה נראה כמו נמלים מאיפה שעמדתי ולא האמתי שהן הצליחו לגרור אותי לשם. לגמרי לא שווה את זה btw.
|שמש|מאכל החודש:|קדימה|אני מנסה לחשוב מה הדבר הכי טעים שאכלתי בגרמניה ואיכשהו אני חושבת דווקא על גולש במסעדה מקומית כזאת שבדכ אנחנו קצת חוששות להזמין דברים כאלה. אבל היה לו רוטב ממממשששששששששש טעים.
שמחה שהיה לך טעים.
|שמש|סיבה למסיבה:|קדימה|טיילור וטראוויס התחתנוווווווווווווו|מאוהב|
קולולולולולולולוווו
|שמש|למה אתם מצפים החודש:|קדימה|שטיילור אם לא אכפת לה בבקשה אולי תחלוק איתנו קצת תמונות חתונה? פריטי פליז?
באמת טיילור. אל תהיי קמצנית. תשתפי משהו.
|גלידה|כמה זוגות נעליים יש לכם?|קדימה|אני כוללת סנדלים כפכפים ועקבים כן? בסלון יש 6 (מסודרות במתקן) ויש עוד כמה בארון לפחות זוג אחד בטוח שמיש חחחח אז נגיד 7-8.
כל הכבוד לך שאת לא אגרנית.
|גלידה|משהו חדש שלמדתם לאחרונה:|קדימה|שמקלות הליכה זה מאד יעיל בטיולים.
בהחלט. בעיקר במקומות עם מים וחלוקים מחליקים.
|גלידה|תתארו את חופשת החלומות שלכם:|קדימה|המממ זה טיול הופעות ויש בו הופעה של טיילור, הופעה של הארי, כמה מחזות זמר, קצת שופינג וטיול עירוני. יום יומיים של יציאה לטיולי טבע לא קשים מידי אבל בנופים יפים. איזה יום של פעילות אקסטרים כמו אומגות או ראפטינג או החלקה על אגם אמיתי. ובכל יום נרגעים בבריכה באמצע או בסוף היום עם נוף. ומלא אוכל טוב. ומזג אוויר מושלם נעים כל הזמן. ואם אני ממש מתפרעת בחלומות אני כל החופשה לבושה ממש יפה והכל נוח לי גם בגדים ונעליים שלא אמורים להיות נוחים ואף נעל לא כואבת. ואני לא מזיעה והשיער לא מתקרזל וכל התמונות שלי מושלמות.
כל הכבוד לך שהשקעת מחשבה ותיארת את החופשה המושלמת. אני התעצלתי. להגנתי היה יום ממש ארוך ובתאכלס סיכמתי את הדבר הכי חשוב בחופשה במילא אבל אומייגאד מה אומגה או רפטינג?! יש לך משאלת מוות או משהו?!
|גלידה|ספר שהייתם רוצים שיהיה לו המשך או ספר שהתבאסתם מהמשך שלו:|קדימה|הממ ספר שאני רוצה המשך אין לי אני לרוב חושבת שדברים שהסתיימו טוב לא צריך לגעת בהם. ספר שההמשך מאכזב -הסתכלתי בקינדל שלי - ההמשך של בויפרינד מטריאל היה לא משהו. ספר שאני חוששת מההמשך שלו - אקוטר.סתם לא ממש יש לי אמון בסופרת מקווה שתמשיך בקו הטוב.
מקווה בשבילך גם שימשיך בקו הטוב אפילו שאין לי מושג על מה את מדברת.
|גלידה|דמות ספרותית אהובה:|קדימה|Aelin Ashryver Galathynius|מאוהב||כתר|
זה מרגיש כמו גיבוב אותיות רנדומלי. ומי בכלל יידע אם את ממציאה או לא (בטח לא אני כי אין לי כוח לגגל).
|כוכבירוק|תמונה או סרטון או שיר של טיילור סוויפט שתרצו לשתף אותנו בו.|כוכבירוק||קדימה|חחחחחחחחחח כן רעות!!|מאוהב|
אוף הלוואי הייתה לי תמונת חתונה לשתף אבל אין:-(
קודם כל אוגוסט כי אוגוסט כולם להמתח להשמעת המנון הקיץ!
מזל שיש לה שיר לכל מאורע.
ולכבוד החתונה Mary's Song כי טיילור ב2006 כבר כתבה את השורה "I'll be eighty-seven; you'll be eighty-nine" וניבאה את בעלה לעתיד🥹
ממש קוראת בקל(י)פים
תיעוד של החיים עם סקאיי:
אוי פיכס. כלבים מנשירים זה הסיוט הכי גדול שלי😩
חח בול.
וקחו קצת תמונות מגרמניה:-P:
הכל מושלם|מאוהב|
והאמת מאחורי התמונות היפות שלי: (עם סאונד)
יאללה יאללה מה את משחקת אותה יא הלכנית!

טוב יאללה אני הולכת לראות טד לאסו. אמשיך מחר!

didalf

Well-known member
נו אבל זה מה שהיא אוהבת.
לא אמרתי שזה לא נכון, זה נכון מאד, זה פשוט מצחיק אותי:-D
זה כמו שאם אני אראה משהו עם זוג הומואים לא מתפקד אני אחשוב עליך (ובתאכלס גם עליה. אבל בעיקר עליך).
תודה תודה:-D

לא ראית Bad Moms?? הכי מתאים לך:-D (ולא בגלל שיש שם הומואים לא מתפקדים)(כאילו, אם לא מחשבים את קת'רין האן כהומו לא מתפקד:-D)
וואי הכי לא בשבילי אני שונאת קומדיות כאלה. ראיתי קטע קטן מזה מתישהו שהיה ביס ושנאתי כל רגע.

תאכלס. ראיתי די הרבה דברים איתה ושום דבר אפילו לא קרוב ללהיות מושלם כמו התפקיד שלה ב-POI. העיקר בספר שלה היא מלכלכת על התפקידים האלה בסדרות ברודקאסט כי היא חושבת שזה שהיא התפשטה כל פרק ב-Sex/Life פתאום הפוך אותה לשחקנית טובה יותר. חמודה שלי שום תפקיד אחר שלך לא יתעלה על שו!!
אוף אני לא אוהבת כשחקנים מלכלכים על דברים שהם השתתפו בהם ומעריצים אוהבים:-(

כן! ועכשיו ראיתי ששוגרלנד עשו טיזינג לקאמבאק אומייגאד יש מצב שדפקתי צרחה קטנה של התרגשות העהאעהאהעהעהעהעעהעהעההה!!!
יוהווווווווו
(ואני יודעת שאת יודעת מי הם כי גם להם יש גרסה לשיר Babe אז לא להעמיד פנים)
התחלתי לזמזם בייב ברגע שראיתי שוגרלנד לפני שקראתי את סוף המשפט שלך אפילו:-D
יש להם את הגרסה הראשונה. טיילור כתבה את זה בשבילם (או כתבה והחליטה לתת להם) ורק בהקלטות המחודשות הקליטה גרסה משלה כשיר כספת ברד.

אהה חחחחחחחחחחחח

בהחלט מזל, והיום חגגתי את זה עם גלידת קינדר בואנו|יאמי|
יוהווו
היא באמת נראתה טוב

לא. אם כבר אז שניצל עם פירה ובצל מקורמל (שזה מה שהכנתי בשישי|יאמי|)
יאמ יאמ

פחח. ממש לא. אולי בשלוש זוגות בקביעות והאחרים מייבי פעם בשנה.
אוקי זה יותר הגיוני:-D

didalf

Well-known member
חשבתי לראות את הסרט הזה כי הרבה מדברים עליו אבל לא באמת ידעתי על מה הוא ועכשיו במשפט אחד הצלת אותי משלוש שעות שלא היו חוזרת אליי לעולם. אז תודה.
כן לא נראה לי שהיית אוהבת.

דיוויד חמוד והכל אבל ברור ששוט קודם:-P:

|מאוהב||מאוהב|

איזה כיף זה צפיות חוזרות.
האמת שכן. אני תמיד קצת אנטי ובסוף כיף לי.
איזה מזל שאין לי אחיות עם טעמים מפוקפקים:-D
דווקא היה חמוד

אם כל כך חם לו, למה הוא עולה עם ז'קט:-D
שאלה טובה מאד אנחנו שואלים את זה כל הזמן תתפשט!
למרות שספצפית פה מסתבר שלברזיאלים יש קטע עם מניפות והם למדו אותו לנפנף כמוהם.
חחח כמעט נראה מבוים:-D
כמעט:-D
אבל הייתה קודם סערה הבמה באמת הייתה רטובה. וגם הוא ידוע בנטיה שלו להחליק על הבמה.

אה, זו הייתה אמורה להיות פינת טיילור? אופס.
כן ונכשלתבמשימה|שפם|

אוי. זו פעם ראשונה שאת לוקחת את הכדור הזה? אם לא, אז למה החלטת לעשות את המסלול הזה אם ידעת על התופעות לוואי שלו.
כן פעם ראשונה. אחותי הזהירה אותי אבל לא תיארתי לי שזה יהיה עד כדי כך.
וכי המטרה העיקרית בטיול הייתה הסירה הלכנו במיוחד בשבילה. מה שלא הבנו זה שהדרך חזרה היא ממש מסלול ולא סתם הליכה קלילה.
אני מניחה שגם אחותך סובלת ממושן סיקנס?
כן. קצת פחות חמור ממני אבל כן.

חוצפה מצידה לא לסבול כמוך.
כן מי הרשה לה להיות בכושר שתתבייש לה!!
אבל באמת כל הכבוד לך!
תודה תודה
ההר שלך הרגיש לי כמו הפעם הזאת שהשותפה והאחיות שלה גררו אותי לטפס על האנג'ל לנדינג ביוטה וכשהיינו למעלה צילמתי את ההר מלמטה והאנשים שהיו במסלול למעלה נראה כמו נמלים מאיפה שעמדתי ולא האמתי שהן הצליחו לגרור אותי לשם. לגמרי לא שווה את זה btw.
גם את טפסנית הרים?:-0 כל הכבוד!
לא היה נוף יפה למעלה?

בהחלט. בעיקר במקומות עם מים וחלוקים מחליקים.
או עליות כי אני בכושר של סבתא והמקלות סוחבים אותי למעלה.

כל הכבוד לך שהשקעת מחשבה ותיארת את החופשה המושלמת.
זה נושא קרוב לליבי:-D
אני התעצלתי. להגנתי היה יום ממש ארוך ובתאכלס סיכמתי את הדבר הכי חשוב בחופשה במילא אבל אומייגאד מה אומגה או רפטינג?! יש לך משאלת מוות או משהו?!
זה כיףףףףףףףףףף

מקווה בשבילך גם שימשיך בקו הטוב אפילו שאין לי מושג על מה את מדברת.
:-D תודה
לא שאכפת לך אבל אקוטר זה ACOTAR שזה ראשי תיבות של a court of throns and roses שהספר הבא יצא באוקטבר ואני מקווה שיהיה טוב כמו שאר הסדרה עד כה.

זה מרגיש כמו גיבוב אותיות רנדומלי. ומי בכלל יידע אם את ממציאה או לא (בטח לא אני כי אין לי כוח לגגל).
בהתחלה כתבתי בעברית ואיכשהו זה נראה לי אפילו יותר מוזר אבל השם שלה הוא איילין. והיא דמות אמיתית מאד.

מזל שיש לה שיר לכל מאורע.
נכון מאד!!
ממש קוראת בקל(י)פים
נכון??|מאוהב|

אוי פיכס. כלבים מנשירים זה הסיוט הכי גדול שלי😩
ידעתי שתגידי את זה:-D

הכל מושלם|מאוהב|
תודה תודה|לב|
יאללה יאללה מה את משחקת אותה יא הלכנית!
חחחחחחחחח את לא שומעת את ההתשפויות שלי את רק רואה את התוצאה:-D
טוב יאללה אני הולכת לראות טד לאסו. אמשיך מחר!
תהני!!

didalf

Well-known member
קלטתי שפספסתי דברים שזכרתי שקראתי בבוקר.
ספיקינג אוף דברים לראות. יצא הפרק הראשון של העונה החדשה של טד לאסו אבל במקום לראות אותו עכשיו אני מגיבה לשאלון שלך. אז אני מבקשת להעריך.
מעריכה מאד!!|מאוהב|
על מה זה? [האשליה]
זה נקרא now you see me באנגלית.
חבורת קוסמים ששודים יהלום עם כל מיני טריקים וטוויסטים בדרך.
אני כבר לא זוכרת מה היה הראשון אבל גם פשע וקוסמות.
(לא קוסמים הארי פוטר. קוסמים של טריקים של קלפים וכאלה רק יותר משוכלל)
נחמד כזה להעביר את הזמן ומופרך מאד.

מזה הקצת הזה? כבר התרגלנו לחצי ספריה כל חודש!
:-D
אני הולכת להתחיל החודש סדרה נוספת יש בה רק 3 ספרים אבל כל אחד שמנמנן של 800+ עמודים.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
איזה כיף לך! איך נקראת?
Crescent City.
היא גם כן של אותה סופרת שכתבה את אקוטר וטוג. ויש אומרים שאולי אקוטר הבא יהיה קשור איכשהו אז חייבים להתחיל עכשיו ולסיים עד אוקטובר:-D

LeAnnDylan

Well-known member
שם יווני: ניקוס ממיקונוס
כל הכבוד על שיתוף הפעולה.
הגיל המיתולוגי: הגיל שבו קרונוס התחיל לאכול את הילדים שלו
שזה?
מרחק מטרויה: לפי הAI זה 1200 ק"מ (על סוס טרויאני מעופף זה בערך 10 שעות)
מאיפה בדיוק תשיג סוס מעופף?! מילא דרקון אבל סוס??
Travelers - הצפיה הקבוצתית החדשה, יותר מהנה ממה שציפיתי
לצפות ביחד זה אכן כיף. אתה יודע מה יותר כיף? כשגם יש זמן להגיב ביחד:-D|פנים|
Maximum Pleasure Guaranteed - סדרה מעולה
מרגיש לי שאתה מחלק מצוינים בנדיבות מידי:-D
Life, Larry and the Pursuit of Unhappiness - לפעמים אני מרגיש שאני סובל בצפיה שלה, אבל לפעמים גם שווה
חח אני מרגישה ככה עם רוב הסדרות שאני רואה:-D
Welcome to Wrexham - למה אני נהנה לצפות בתוכנית על כדורגל?
כי לפעמים זה כיף גם כשלא אכפת מהספורט (כמו טד לאסו|לב|)
|שמש|סרט החודש: גם כמה:

Spider-Man: Brand New Day - מדהים מדהים מדהים. אני ממש שוקל לראות בקולנוע שוב
The Odyssey - אפי ומדהים, בהתחלה חשבתי שאני לא ארצה לראות שוב, אבל אני מתחיל לחשוב שזה שווה לחוות בקולנוע פעם שניה.
למה שתרצה ללכת לראות סרט של 3 שעות שוב בקולנוע? אלא אם כן יש בארץ אינטרמישן באמצע ואז זה סביר. גם סרט שנושק לשעתיים זה קשוח לי.
אני לא יודעת כמה זמן זה ספיידרמן אבל אני מניחה שלא כזה ארוך, אז אני תומכת בזה שתלך לראות אותו שוב.
|שמש|ספר החודש: עדיין גיבורי אולימפוס
כמה זמן לוקח לך לקרוא ספר?! אנחנו פה בפורום של קראנים רציניים, אין פנאי לחובבנים כמוך|שפם|
|שמש|דמות החודש: פולה (Maximum Pleasure Guaranteed), פיטר פרקר (ספיידרמן)
באמת אהבת את פולה? היא הייתה די מעיקה. לעומת זאת את הבת המצחיקה שלה מאוד אהבתי. וגם את הזוג חברים מהמשרד שלה.
|שמש|זוג החודש: ניק וצא'רלי. גם דייויד ומרסי (אם צריך גם לתת ייצוג לסטרייטים)
לא חייב אם לא צריך. אבל דיוויד ומרסי אכן חמודים ביחד.
|שמש|קראש החודש: טום הולנד. הוא מופיע בכל מקום אפשרי (וזה מעולה)
למה זה מרגיש שהוא לא מזדקן? (אלא אם כן זה גיף ישן?)
|שמש|שיר החודש: מהסאונדטרק של ספיידרמן: יום חדש - Loser של Tame Impala
ניסיתי אבל הוא קצת מעיק.
|שמש|ציטוט החודש: The clearest view of men is from below. (האודיסאה)
אוקיי.
|שמש|סיפור החודש: לא ממש סיפור, אבל הכי קרוב שעולה לי: אני בדרך כלל בעבודה נחשב המבולגן. עכשיו לפני חודשיים התחיל לעבוד מישהו חדש ואני פתאום מוצא את עצמי במצב שהבלגן שלומאוד מפריע לי, אני מעיר לו ואני מסדר אחריו. מרגיש לי כאילו לימדו אותי לקח ואני לא שמח מזה.
יואו איזה מציק זה מישהו שיותר מבולגן ממך. גם אני עם אותה הבעיה. אני לא ממש מסודרת אבל כשמגיעים עובדים מבולגנים יותר זה מוציא אותי מדעתי.
|שמש|טיול החודש: הכי קרוב שלי - נסעתי עד ראשון לציון כדי לראות את האודיסאה בIMAX
רק אל תתפרע עם המרחקים.
|שמש|מאכל החודש: פרגית
יאמי|יאמי|
|שמש|סיבה למסיבה: היה חודש טום הולנדי ביותר ושני הסרטים שלו הצליחו בטירוף.
כיף לך!
|שמש|למה אתם מצפים החודש: שהוא יגמר ואני אוכל לנשום לרווחה (הולך להיות קשה בעבודה)
באמת מתאים שיגיע ספטמבר ואז יהיו קצת חגים וחופש. מצד שני לא בא לי להיות קשישה מהר יותר ממה שצריך אז זה בסדר אם אוגסוט ירגיש שהוא לא נגמר.
|גלידה|אוכלים קורנפלקס בכף או בכפית? אני לא אוכל קורנפלקס (אני יודע שאתם לא בהלם), אבל מרגיש לי שאם הייתי אוכל קורנפלקס אז בטח הייתי עושה את זה עם כף. איך אפשר לתפוס מספיק עם כפית?
אפשר לתפוס מספיק גם עם כפית. מה יש לכולכם אני לא מבינה מה אתם דינוזאורים שאתם לא יכולים להכניס מספיק קורנפלקס לפה עם כפית!? (לונה אל תעני על זה, אני יודעת שאת אכן דינוזאורית|שפם|)
|גלידה|בריכה או ים? אני מרגיש כאילו בריכה זה יותר נשלט וטוב, אבל בפועל אני לא אלך לבריכה ולא הלכתי לבריכה כבר לפחות עשור. לים אני הולך בדרך כלל פעמים בודדות כל קיץ. (אם כי בקיץ הזה עדיין לא)
בריכה ציבורית זה פיכסה. אם כבר אז בריכה פרטית ואז זה סבבה.
|גלידה|מקפלים או תולים מכנסיים? הם נתלים לייבוש, אבל אז מקופלים לארון.
לא תליתי כביסה כבר למעלה מעשור. שכחתי שזה משהו קיים.
|גלידה|כמה זוגות נעליים יש לכם? יש לי תמיד רק זוג אחד של נעליים שאני הולך איתם. כשאני קונה נעליים חדשות אז המצב של זוג הנעליים הקודם שלי הוא כבר כל כך רע שאני בפועל לא משתמש בהם. אבל יש לי גם נעלי בית וגם כפכפים לחצר
חחח גם אני חורשת על נעליים עד שיש בהן חורים ואני נראית כאילו השאלתי אותם מדר רחוב:-D
|גלידה|מה צבע החולצה שאתם כרגע לובשים? אני יושב כאן ללא חולצה (אבל אני צריך להתלבש כי אני יוצא תכף אז אני אוסיף את צבע החולצה שתבחר) - אוקי ירוק כהה.
מאוד לא הוגן שאתה פשוט יכול לשבת בלי חולצה בסבבה שלך בלי חשש שמישהו יציץ מהחלון.
|גלידה|משהו חדש שלמדתם לאחרונה: די הרבה על ההיסטוריה של יפן בגלל קריאה בעקבות הסדרה שראיתי.
ספר לנו משהו אחד מענין שלמדת על יפן.
|גלידה|תתארו את חופשת החלומות שלכם: כרגע ממש בא לי לראות כמה מחזות זמר בניו-יורק. אבל אני רוצה טלפורטר ככה שאני אוכל לישון בבית שלי. אולי עדיין לאכול ארוחת בוקר במלון בניו-יורק.
חח פחות בא לי מחזות זמר בניו יורק, אבל אני לגמרי מתחברת לרעיון של חופשה מרוחקת אבל עם אפשרות לישון בבית שלי כל לילה.
|גלידה|ספר שהייתם רוצים שיהיה לו המשך או ספר שהתבאסתם מהמשך שלו: כמו עם סדרות, אני כמעט תמיד רוצה המשך לספרים שאהבתי.
גם אני תמיד רוצה המשך. שימשיכו עד שיוציאו לי את מיץ שאני אפרוש לבדי.
חח מעולה:-D

LeAnnDylan

Well-known member
לא אמרתי שזה לא נכון, זה נכון מאד, זה פשוט מצחיק אותי:-D
זה הרגיש קצת ג'וזי
וואי הכי לא בשבילי אני שונאת קומדיות כאלה. ראיתי קטע קטן מזה מתישהו שהיה ביס ושנאתי כל רגע.
מה? איזה מוזרה שאת. זה סרט שאני רואה כל שנה כשהוא קופץ לי באיזה שירות סטרימינג:-D
אוף אני לא אוהבת כשחקנים מלכלכים על דברים שהם השתתפו בהם ומעריצים אוהבים:-(
כן..
אם כי היא לא ליכלכה עליהם ספציפית (או שאולי כן בהמשך הספר ולא הגעתי לזה) היא פשוט התלוננה ממש על זה שהיא הייתה מקבלת רק הצעות לתפקידים בסדרות פרוצודורליות שאומרים בהן תמיד "we've apprehended the suspect" (או איזה משפט בסגנון של זה. לא זוכרת את הנוסח המדויק) ושהיא לא רוצה להיות משייכת פור דה רסט אוף הר לייף לתפקידים כאלה.
מה שכן קצת דחה אותי בספר שלה זה שהיא כן לכלכה על כל מיני אנשים שהיא עבדה איתם. לא עם שמות ספציפיים כמובן אבל עם תיאורים כאלה שמי שהיא מדברת עליו בטוח ידע וזה קצת לא נעים שזה מופיע ככה בספר. לא זוכרת דוגמה ספציפית אבל היו כמה סיפורים כאלה בהתחלה שאני כזה "זה באמת היה הכרחי הסיפור הזה?"
התחלתי לזמזם בייב ברגע שראיתי שוגרלנד לפני שקראתי את סוף המשפט שלך אפילו:-D
חח כל הכבוד לך.
יש להם את הגרסה הראשונה. טיילור כתבה את זה בשבילם (או כתבה והחליטה לתת להם) ורק בהקלטות המחודשות הקליטה גרסה משלה כשיר כספת ברד.
זהו, שחשדתי שזה היה המקרה כי את הגרסה שלהם הכרתי מזמן ועל של טיילור שמעתי רק השנה הזאת נראה לי ולא היה לי הגיוני שהגרסה שלה קיימת כל כך הרבה זמן ביחד עם הגרסה שלהם ולא הייתי מודעת אליה.
אוקי זה יותר הגיוני:-D
תכף אנחנו מגיעים לתקופה בשנה שאני משתמשת בעוד שני זוגות (של הסיהוקס) למשחקים:-D
אני לא יודעת למה אני מתעקשת לחרוש זוג אחד עוד שהוא מת מוות סופי ומוחלט לפני שאני מחליפה, אבל כזאת אני. מוזרה...
מה שכן, מכל הנעליים שיש לי, 90% מהם זה רק נייקי ו-ugg. וכן, אני לגמרי חושבת שהגיע הזמן לגוון. אבל אני גם לא אוהבת גיוון אז זה מה יש.
כן לא נראה לי שהיית אוהבת.
עכשיו בא לי לראות סרט אבל אין לי כוח לראות מה יש בקולנוע:-D
אוף שאוברי תוציא כבר משהו חדש|שפם|
האמת שכן. אני תמיד קצת אנטי ובסוף כיף לי.
חח מה? צפיות חוזרות זה הכי כיף. (במיוחד כשי לך אלצהיימה מתקדם כמו שלי ואת לא זוכרת כלום:-D)
שאלה טובה מאד אנחנו שואלים את זה כל הזמן תתפשט!
למרות שספצפית פה מסתבר שלברזיאלים יש קטע עם מניפות והם למדו אותו לנפנף כמוהם.
אז בסדר, נרשה לו:-D
כמעט:-D
אבל הייתה קודם סערה הבמה באמת הייתה רטובה. וגם הוא ידוע בנטיה שלו להחליק על הבמה.
מסכן. מקוה שיש לו ביטוח מקיף:-D
כן ונכשלתבמשימה|שפם|
אני מצטערת. לא ידעתי שזה יום הפוך ואני צריכה להיות עדימון פתאום. לכל אחד בפורום הזה יש את התפקיד שלו והתפקיד שלך זה טיילור. אל תזריקי את העבודה שלך עליי!|שפם|
אבל גם לגמרי קולד אז יו.
כן פעם ראשונה. אחותי הזהירה אותי אבל לא תיארתי לי שזה יהיה עד כדי כך.
וכי המטרה העיקרית בטיול הייתה הסירה הלכנו במיוחד בשבילה. מה שלא הבנו זה שהדרך חזרה היא ממש מסלול ולא סתם הליכה קלילה.
אוי בעע.
כן. קצת פחות חמור ממני אבל כן.
מעיק.
כן מי הרשה לה להיות בכושר שתתבייש לה!!
בדיוק!
גם את טפסנית הרים?:-0 כל הכבוד!
טפסנית עבר.
עבר לי באותו יום:-D
לא היה נוף יפה למעלה?
היה.. בסדר.
לא היה שווה את הפריחה הנוראית שקיבלתי מאיזה poison ivy שניפח לי את הרגיל פי 3.
450f8688-e252-41d6-8d85-96bae34a70cd.jpg a142ecc6-16a1-407c-ab83-ae9d94b52b76.jpg
שלחתי את התמונות האלה לדודה שלי שהיא אחות בחדר ניתוח והיא אמרה לי לרוץ מהר לראות רופא.
היא לא יודעת שהייתי תקועה על הר במשך שלושה ימים בלי אפשרות להגיע לשום מרפאה כלשהי:-D
או עליות כי אני בכושר של סבתא והמקלות סוחבים אותי למעלה.
חח גם טוב.
זה כיףףףףףףףףףף
כן.. כיף כמו המוות|שפם|
:-D תודה
לא שאכפת לך אבל אקוטר זה ACOTAR שזה ראשי תיבות של a court of throns and roses שהספר הבא יצא באוקטבר ואני מקווה שיהיה טוב כמו שאר הסדרה עד כה
אה נכון. אמרת את זה כבר כמה פעמים בעבר.
בהתחלה כתבתי בעברית ואיכשהו זה נראה לי אפילו יותר מוזר אבל השם שלה הוא איילין. והיא דמות אמיתית מאד.
סליחה אבל לא היה כתוב של איליין. רשמת מיליון אותיות סתם כאילו המקלדת שלך נתקעה על קאפסלוק.
חחחחחחחחח את לא שומעת את ההתשפויות שלי את רק רואה את התוצאה:-D
מה זה משנה התנשפות או לא. העיקר שהגעת למעלה.
תודה. בהחלט נהנתי.
יואו שכחתי כבר כמה אני אוהבת אותם|מאוהב|
זה נקרא now you see me באנגלית.
חבורת קוסמים ששודים יהלום עם כל מיני טריקים וטוויסטים בדרך.
אני כבר לא זוכרת מה היה הראשון אבל גם פשע וקוסמות.
(לא קוסמים הארי פוטר. קוסמים של טריקים של קלפים וכאלה רק יותר משוכלל)
נחמד כזה להעביר את הזמן ומופרך מאד.
מצד אחד זה מרגיש לי כמו משהו שראיתי, מצד שני זה נשמע כמו משהו שאני בחיים לא אטרח לראות.
אני הולכת להתחיל החודש סדרה נוספת יש בה רק 3 ספרים אבל כל אחד שמנמנן של 800+ עמודים.
אמאלה. זה סוג של טירוף.

LeAnnDylan

Well-known member
שם יווני: מרגיש לי שלונה יכול לעבור בתור שם יווני.
מרגיש לך לא נכון אבל אני אוהבת את זה שאת מורדת.
הגיל המיתולוגי: |אליהו|
מרחק מטרויה:
1191 ק"מ בקו אווירי (לפי ג'מיני)
מזל שיש רובוטים.
|שמש|סדרת החודש: TRAVELERS ("נסענים" לפי התרגום המקורי של עדי|חזיר|)
חח לא לא זה נוראי:-D
|שמש|דמות החודש: דיוויד מ-TRAVELERS
לא לשקר. הדמות החודשית שלך היא גרייס.
|שמש|זוג החודש: TRAVELERS דיוויד ומרסי, מקלרן וקת'רין.
|שמש|נבל החודש: TRAVELERS וינסנט
כן כן וכן.
|שמש|שיר החודש: הגורל של אופליה (תרגעו לא הפכתי לסוויפטית פתאום, פשוט נדלקתי עליו החודש).
מאוחר מידי, את צעד אחד מלהכין צמידים.
|שמש|סיפור החודש: פיטרתי את המבשלת/מנקה של ההורים שלי (בחיים לא פיטרתי מישהו ואני לא בנויה לזה בכלל!)
כי לא צריך אותה או כי היא עשתה משהו שמצריך פיטורים?
|שמש|מאכל החודש: פריכיות (הדבר היחיד בערך שאני אוכלת עכשיו כי אני חולהההההההההההה)
אם כואב לך הגרון (אני מניחה כי רשמת למעלה שאת משתעלת) איך פריכית נשמע לך כמו מזון הגיוני?? תשתי מרק.
|שמש|סיבה למסיבה: אם אני אחלים זו תהיה סיבה למסיבה.
רפואה שלמה.
|שמש|למה אתם מצפים החודש: להחלים?? לישון לילה שלם בלי להשתנק משיעול?? לצאת מהבית?? דברים בסיסיים סה"כ!
לפחות יש לך תשובה לשאלה הזאת שבדרך כלל את לא עונה עליה..
|גלידה|אוכלים קורנפלקס בכף או בכפית? כף, כפית זה קטן מדי, מה נכנס בה קורנפלק אחד?
יש לך כפית של ברביות בבית? כי אני מוכנה לעשות ניסוי עם כמה סוגי קורנפלקסים שונים ולהראות לך שנכנס מספיק בכפית!
|גלידה|מקפלים או תולים מכנסיים? מקפלים וגם זה כאילו אני עושה טובה למישהו.
את עושה טובה לעצמך.
|גלידה|כמה זוגות נעליים יש לכם? לא בטוחה, נראה לי איזה 7 אבל בפועל נועלת רק זוג אחד רוב הזמן. אם כפכפים גם נחשב אז יש גם זוג כפכפים שבקיץ בשימוש קבוע. + זוג כפכפים שקניתי בטעות במידה שגויה.
איך קונים כפכפים במידה שגויה בטעות? ולמה לא להחליף למידה הנכונה?
|גלידה|תתארו את חופשת החלומות שלכם: מלון יוקרה באיזה ריסורט אבל עם חדרים מבודדים כאלה שאין שום קשר עם שאר המתארחים, משהו עם נוף מדהים ואוכל מדהים וכמה שפחות לראות אנשים אחרים.
לגמרי נשמע כמו התחלה של סרט אימה ולא נעים לי להגיד לך אבל את כנראה תעשי דרו ברימור ותמותי בחמש דקות הראשונות. אז כדאי שתחשבי על יעד חופשה אחר.
|גלידה|ספר שהייתם רוצים שיהיה לו המשך או ספר שהתבאסתם מהמשך שלו: הייתי רוצה שלהארי פוטר יהיה המשך אבל לא הילד המקולל, כי אומרים שהוא גרוע אז אני לא לוקחת סיכון. אני רוצה המשך אבל טוב באותה רמה |שפם|
ילד מקולל...? מה??
|גלידה|דמות ספרותית אהובה: בשביל לא להיות צפויה מדי אני אגיד דאמבלדור (למרות שהוא גם מעצבן).
אם הוא מעצבן את חייבת לבחור מישהו אחר.
|כוכבירוק|תמונה או סרטון או שיר של טיילור סוויפט שתרצו לשתף אותנו בו.|כוכבירוק|

LeAnnDylan

Well-known member
דווקא אותו? קצת היה ככה כהה לדעתי. שני האחרים בטריולוגיה טובים יותר.
אבל בשני האחרים אין את קת'רין, אז אי אפשר לצפות בהם ביומולדת של קת'רין, ניק!
לדעתי דווקא הסתיימה מצויין.
ויש באמת בעיה לסדרות מהסוג הזה שהן לפעמים מסתיימות באופן פחות טוב.
כאילו היא הסתיימה בסדר. הייתי מעדיפה סוף סגור כזה. הרגשתי שהסצינה האחרונה הייתה מיותרת.
אני לא יודעת אם כבר חידשו אותה לעונה שניה אבל אני מקווה שלא כי זה סתם מאריך את הסיפור בצורה לא רצויה.
(אבל כאילו ברור שאראה אם זה כן יחודש)
מה קורה עם זה? הפסקת לצפות?
לא. אני האמת אתכם (ראיתי אתמול בלילה את פרק 3) אבל יותר נוח לי לקרוא אתכם בהפסקות בעבודה מאשר להתחיל להגיב עם ציטוטים וכאלה דרך הטלפון.

didalf

Well-known member
זה הרגיש קצת ג'וזי
1280_0_987b627d-c04a-42e8-a6e8-30e756e8168a_.gif

מה שכן קצת דחה אותי בספר שלה זה שהיא כן לכלכה על כל מיני אנשים שהיא עבדה איתם. לא עם שמות ספציפיים כמובן אבל עם תיאורים כאלה שמי שהיא מדברת עליו בטוח ידע וזה קצת לא נעים שזה מופיע ככה בספר. לא זוכרת דוגמה ספציפית אבל היו כמה סיפורים כאלה בהתחלה שאני כזה "זה באמת היה הכרחי הסיפור הזה?"
אויש:-(
נשמע שעדיף שהיא תשאר כשו.

זהו, שחשדתי שזה היה המקרה כי את הגרסה שלהם הכרתי מזמן ועל של טיילור שמעתי רק השנה הזאת נראה לי ולא היה לי הגיוני שהגרסה שלה קיימת כל כך הרבה זמן ביחד עם הגרסה שלהם ולא הייתי מודעת אליה.
היא הוציאה את זה ב2021 אבל זה יחסית חדש כן

אני לא יודעת למה אני מתעקשת לחרוש זוג אחד עוד שהוא מת מוות סופי ומוחלט לפני שאני מחליפה, אבל כזאת אני. מוזרה...
אה אני גם כזאת. וכשהוא מת אני קונה אותו דגם|פנים|

מה שכן, מכל הנעליים שיש לי, 90% מהם זה רק נייקי ו-ugg. וכן, אני לגמרי חושבת שהגיע הזמן לגוון. אבל אני גם לא אוהבת גיוון אז זה מה יש.
כאילו הכל נעלי ספורט? אין לך נעלי ערב כמו שרעות קראה לזה? ועקבים? וסנדלים?

אוף שאוברי תוציא כבר משהו חדש|שפם|
כן מה היא מתעסקת בשטויות כמו הריון
חח מה? צפיות חוזרות זה הכי כיף. (במיוחד כשי לך אלצהיימה מתקדם כמו שלי ואת לא זוכרת כלום:-D)
כי יש לי איזה חסם פסיכולוגי להתחיל משהו שכבר ראיתי כאילו אין לי סבלנות אבל בסוף אני מגלה שזה כיף ושהזכרון שלי גרוע.

אני מצטערת. לא ידעתי שזה יום הפוך ואני צריכה להיות עדימון פתאום. לכל אחד בפורום הזה יש את התפקיד שלו והתפקיד שלך זה טיילור. אל תזריקי את העבודה שלך עליי!|שפם|
זאת הייתה שאלה של רעות לא שלי!
אני מעוניינת בתשובות של אנשים שהם לא אני כי אני מאמינה שכיוון שיש לה 250+ שירים כל אחד יכול למצוא לפחות שיר אחד להתחבר אליו.
אבל גם לגמרי קולד אז יו.
בחירה טובה!|מאוהב|

לא היה שווה את הפריחה הנוראית שקיבלתי מאיזה poison ivy שניפח לי את הרגיל פי 3.
אוי זה נורא:-0

סליחה אבל לא היה כתוב של איליין. רשמת מיליון אותיות סתם כאילו המקלדת שלך נתקעה על קאפסלוק.
נו כי שמות בפנזטיה הם מוזרים וארוכים

מצד אחד זה מרגיש לי כמו משהו שראיתי, מצד שני זה נשמע כמו משהו שאני בחיים לא אטרח לראות.
זה באמת לא חשוב. אולי ראית ושכחת.
כמו שאמרתי אמא שלי צפתה אז הצטרפתי.

מאוחר מידי, את צעד אחד מלהכין צמידים.
כדאי זה כיף

LeAnnDyIan

Well-known member
כאילו הכל נעלי ספורט? אין לך נעלי ערב כמו שרעות קראה לזה? ועקבים? וסנדלים?​
יש לי (זה ה-10% האחרים)
יש לי כמה מגפיים (ליציאה, לא של קאובויז, למרות שגם כאלה יש) ואיזה זוג עקבים אחד שאני לא הולכת איתו כמעט בכלל כי למה לי לסבול.
ויש לי גם המון סנדלים, אם כי רוב הסנדלים שלי הם כן של Ugg אז זה נכנס ב-90% האחרים.
יש להם כמה די חמודים והם תמיד נוחים שזה בונוס.
אני יודעת שחושבים עליהם לא חושבים על משהו יפה,
אבל נגיד יש לי משהו שדומה לזה (רק שכולו שחור) וזה (בעיני לפחות) חמוד ממש.
IMG_7109.jpeg

didalf

Well-known member
יש לי (זה ה-10% האחרים)
אהה אז בסדר
יש לי כמה מגפיים (ליציאה, לא של קאובויז, למרות שגם כאלה יש) ואיזה זוג עקבים אחד שאני לא הולכת איתו כמעט בכלל כי למה לי לסבול.
חחח עקבים נועדו לחתונות בלבד. יש לי זוג עקבים שיוצא מהארון פעם בשנה כשיש לי חתונה.
ויש לי גם המון סנדלים, אם כי רוב הסנדלים שלי הם כן של Ugg אז זה נכנס ב-90% האחרים.
יש להם כמה די חמודים והם תמיד נוחים שזה בונוס.
אני יודעת שחושבים עליהם לא חושבים על משהו יפה,
אבל נגיד יש לי משהו שדומה לזה (רק שכולו שחור) וזה (בעיני לפחות) חמוד ממש.
IMG_7109.jpeg
מה זה ממש חמוד!
גם פלטפורמה זה מזה נוח.

Lhuna3

Well-known member
אני חושבת: עדיוסוס|חזיר| וואנקרוסוס סטיילסוסוס הפליימקיפוסוס (Taylorusus' Versionusus)
|שמש|דמות החודש:|קדימה|אממממ נגיד דיוויד בטראוולס. אולסו טכנית אני עדיין יכולה להגיד שו ורוט ושיין ואיליה:-P:
|מאוהב| על כולם.
וגם עליהם.
|שמש|נבל החודש:|קדימה|מי שהחליט לשלוח גל חום לגרמניה בשבוע שהייתי שם|שפם| אולסו הספרדים על גמר משעמם למוות.
וואי כן איזה שעמום היה.
ברור שהכל אצלו יהיה בסטייל, לא סתם קראו לו ככה.
Harry Styles - Taste Back
אוף אני לגמרי צריכה טייסט בק, אני איבדתי את חוש הריח והטעם :-(
|שמש|סיפור החודש:|קדימה|אוקי סיפור 1 מגרמניה זה שעשינו טיול שכלל מסלול, שיט בסירה, ומסלול חזרה. עכשיו אני סופררר ררגישה לסירות יש לי בחילה מיד.
חחחח גם אני.
אז לקחנו את כדור הקסם טרמבין. זה הכדור שהוא שטן ומלאך. המושיע שלי והצורר שלי.
אהבתי את רמת הדרמה :-D
כי הוא אכן מעלים את הבחילה לחלוטין אפס כלום ישבתי בסירה צילמתי בטלפון לא הרגשתי כלום. אבל מה? הוא מרדים ומחליש ברמותתתתתתתתת שמפילות לקרשים. היה לי ככ ככ קשה המסלול חזרה. ולא רק העליות שתמיד קשות לי. אפילו החלקים המישוריים חשבתי שאני הולכת להתעלף. מתישהו באמצע הדרך מצאנו ביקתה קטנה ועצרנו לנמנם בה. לאדעת איך אחותי נהגה חזרה לדירה אבל איך שהגענו קרסנו לשנץ על הספה.
וואו, אבל באמת כל הכבוד שעשית את זה בכלל, אני הייתי מראש מוותרת.
סיפורון קטן 2: היינו בבית קפה בברלין והתלבטנו איזה עוגה בא לנו כשפתאום מישהי התחילה לדבר איתי גרמנית, והיא לבשה פוטר של טיילור. אז עניתי לה באנגלית: "אין לי מושג מה את אומרת אבל אני אוהבת את טיילור סוויפט":-D ואז גם היה בבית קפה הזה מלאאאא שירים של הארי כולל שניים מהאהובים עליי אי פעם אז למרות שהעוגה הייתה מעפנה בית קפה 10/10.
זה נחמד!
|שמש|טיול החודש:|קדימה|הייתי בגרמניה בשמורה שנקראת סקסוניה השוויצרית טיילנו בהרים טיפסתי הר אתם מתים!! כמעט מתתי אבל טיפסתי בהצלחה! ואחותי המעצבנת מדלגת כאילו כלום.
מדהים שוב כל הכבוד!
|שמש|למה אתם מצפים החודש:|קדימה|שטיילור אם לא אכפת לה בבקשה אולי תחלוק איתנו קצת תמונות חתונה? פריטי פליז?
כאילו אין כלום, כלום לא יצא משם?
|גלידה|תתארו את חופשת החלומות שלכם:|קדימה|המממ זה טיול הופעות ויש בו הופעה של טיילור, הופעה של הארי, כמה מחזות זמר, קצת שופינג וטיול עירוני. יום יומיים של יציאה לטיולי טבע לא קשים מידי אבל בנופים יפים. איזה יום של פעילות אקסטרים כמו אומגות או ראפטינג או החלקה על אגם אמיתי. ובכל יום נרגעים בבריכה באמצע או בסוף היום עם נוף. ומלא אוכל טוב. ומזג אוויר מושלם נעים כל הזמן. ואם אני ממש מתפרעת בחלומות אני כל החופשה לבושה ממש יפה והכל נוח לי גם בגדים ונעליים שלא אמורים להיות נוחים ואף נעל לא כואבת. ואני לא מזיעה והשיער לא מתקרזל וכל התמונות שלי מושלמות.
יפה ותכלס ברובו בר הגשמה יחסית.
וואי משגע אותי שמות שמתחילים ב-AE, אני לא יודעת איך לבטא את זה!
|כוכבירוק|תמונה או סרטון או שיר של טיילור סוויפט שתרצו לשתף אותנו בו.|כוכבירוק||קדימה|חחחחחחחחחח כן רעות!!|מאוהב|
אוף הלוואי הייתה לי תמונת חתונה לשתף אבל אין:-(
קודם כל אוגוסט כי אוגוסט כולם להמתח להשמעת המנון הקיץ!
ולכבוד החתונה Mary's Song כי טיילור ב2006 כבר כתבה את השורה "I'll be eighty-seven; you'll be eighty-nine" וניבאה את בעלה לעתיד🥹
המספר שלו זה 89 על החולצת ספורט?
תיעוד של החיים עם סקאיי:
בדיחה לחנונים:
כחנונית הערכתי, אבל לא אוהבת לראות תמונות של החיה הזאת.
זה ההר שטיפסתי!:
צפה בקובץ המצורף 149469
וזה מה שיצא מהסירה:
צפה בקובץ המצורף 149473
וזה עוד נוף יפה:
צפה בקובץ המצורף 149470 צפה בקובץ המצורף 149471
וואו מהמם ממש!
חחחחחחחח

didalf

Well-known member
אני חושבת: עדיוסוס|חזיר| וואנקרוסוס סטיילסוסוס הפליימקיפוסוס (Taylorusus' Versionusus)
יופי לונסוס|שפם|
|מאוהב| על כולם.
וגם עליהם.
|לב|
ברור שהכל אצלו יהיה בסטייל, לא סתם קראו לו ככה.
נכון מאד!
זה די מדהים שזה השם האמיתי שלו ולא שם במה.
ההורים שלו ידעו שהוא כוכב עוד מהבטן.

אוף אני לגמרי צריכה טייסט בק, אני איבדתי את חוש הריח והטעם :-(
אוי זה מבאס:-(
אהבתי את רמת הדרמה :-D
לא הגזמתי בכלל בעצמת הרגשות שלי לכדור הזה!:-D
בתור אחת עם מושן סיקנס רציני את לא מבינה איזה תחושה קסומה זאת הייתה להיות על סירה קטנה שזזה במים בלי להרגיש כלום!!!!!!!! זה היה מדהים!!!! עולם חדש נפתח בפניי!!
אבל אז גם העייפות והחולשה הייתה קטלנית.
וואו, אבל באמת כל הכבוד שעשית את זה בכלל, אני הייתי מראש מוותרת.
לא הייתה ברירה זה לא שהייתה דרך אחרת לחזור לאוטו חחחחח
ולא ידעתי שזה יהיה ככה.
ורצינו סירה.
אבל בסדר שרדנו.

מדהים שוב כל הכבוד!
תודה תודה
כאילו אין כלום, כלום לא יצא משם?
כלוםםםםםםםםםם 1000 אנשים ואף לא פיפס דלף!!
שזה ממש מרשים ואני מעריכה את כולם ושמחה שלא יצא כי אני רוצה שטיילור תחליט מה יצא החוצה.
אבל טיילור תחלקי כבר משהו;-(

יפה ותכלס ברובו בר הגשמה יחסית.
כן... החלק שאינו בר הגשמה הוא זה שהופך את זה מחופשה רגילה לחופשת החלומות. (אולסו הסיכוי שטיילור והארי יופיעו באותה עיר באותו שבוע מאד מאד מאד קטן).

וואי משגע אותי שמות שמתחילים ב-AE, אני לא יודעת איך לבטא את זה!
אני לא ידעתי איך לבטא את זה כל הסדרה!! רק אחכ כשסיימתי והיה מותר לי אינסטגרם וטיקטוק גיליתי איך אומרים את זה. אבל ה AEI מבוטא כמו HEY אבל בלי הצליל של ה H כאילו A. אם הבנת חחחחחחח סיבכתי את עצמי. או כמו שאומרים את האות A בעצם. אז זה אֵיי-לִין

המספר שלו זה 89 על החולצת ספורט?
המספר שלו זה 87. היא נולדה ב1989 והפכה את זה לאופי שלה לונה אנחנו יודעים את זה יש אלבום בשם הזה!

כחנונית הערכתי, אבל לא אוהבת לראות תמונות של החיה הזאת.
אני גם שונאת נחשים.
(למרות שתכשיטי נחשים זה יפה)

וואו מהמם ממש!
תודה|לב|

Lhuna3

Well-known member
קראש החודש: טום הולנד. הוא מופיע בכל מקום אפשרי (וזה מעולה)
איזה כיף.
|שמש|ציטוט החודש: The clearest view of men is from below. (האודיסאה)
אני לא יודעת אם הפרשנות שיש לי בראש היא זאת שמתכוונים אליה בסרט, אבל בפרשנות שלי זה יפה.
|שמש|סיפור החודש: לא ממש סיפור, אבל הכי קרוב שעולה לי: אני בדרך כלל בעבודה נחשב המבולגן. עכשיו לפני חודשיים התחיל לעבוד מישהו חדש ואני פתאום מוצא את עצמי במצב שהבלגן שלומאוד מפריע לי, אני מעיר לו ואני מסדר אחריו. מרגיש לי כאילו לימדו אותי לקח ואני לא שמח מזה.
חחחחחחחחח יפה.
|גלידה|אוכלים קורנפלקס בכף או בכפית? אני לא אוכל קורנפלקס (אני יודע שאתם לא בהלם), אבל מרגיש לי שאם הייתי אוכל קורנפלקס אז בטח הייתי עושה את זה עם כף. איך אפשר לתפוס מספיק עם כפית?
בדיוק.
|גלידה|תתארו את חופשת החלומות שלכם: כרגע ממש בא לי לראות כמה מחזות זמר בניו-יורק. אבל אני רוצה טלפורטר ככה שאני אוכל לישון בבית שלי. אולי עדיין לאכול ארוחת בוקר במלון בניו-יורק.
וואו קניתי את הרעיון של טלפורטר בשביל ארוחת בוקר של המלון אבל לישון בבית :-D
|גלידה|ספר שהייתם רוצים שיהיה לו המשך או ספר שהתבאסתם מהמשך שלו: כמו עם סדרות, אני כמעט תמיד רוצה המשך לספרים שאהבתי. במיוחד הייתי רוצה עוד ספרים על Simon Snow
זה יכול היה להיות נחמד באמת.
|כוכבירוק|תמונה או סרטון או שיר של טיילור סוויפט שתרצו לשתף אותנו בו.|כוכבירוק|
ספוילרים לבאפי

OMG |מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב|
כל הרגעים המושלמים!

Lhuna3

Well-known member
אם רק היה לנו סוס טרויאני מעופף. אני לא התפלא אם באמת יש לנו כמה סוסים טרויאנים בממשלה אבל אף אחד מהם לא מעופף וחבל שכך.
ושוב אני נשארת עם הקנאה לבד.
לפחות הייתם צופים במשהו שיהיה לי מעניין לקרוא מה אתם כותבים עליו.
תפסיקי לקנא לבד בחושך ותתחילי לצפות איתנו בדברים |פטיש|
ונעלי ערב אין לך? ולפני שתתחיל, לא, הכוונה היא לא לנעלים שהולכים איתם רק בערב הכוונה היא לנעלים שהולכים איתם לאירועים או לארוחות משפחתיות בחגים.
חחחחחחח אהבתי איך שאת צופה מראש את הקטנוניקיות של ניק :-D

הוא רודף אותנו כבר חודשים:-D
נכון :-D [אליאס]
וואו אמאלה איזה מלחיץ איך מפטרים מישהו?? כל הכבוד אני מניחה על לקיחת אחריות גם כשזה לא נעים?
תודה.
ולמה פיטרת אותה?
סיפור ארוך ובעייתי, אולי בהמשך יהיה לי כוח להכנס לזה...
נשמע כמו התחלה של סרט אימה
לא חשבתי על זה ככה.

אצלנו לקראת סוף אוגוסט יש יותר ילדים מעובדים במשרד.
אוי זה מכה.

למה אני טורחת בכלל, את בטוח לא זוכרת אותו|שפם| (ולא, זה לא ספטמבר החמוד)
אוקיי אבל אני זוכרת עכשיו שהיו כאלה ומה הם בערך היו :-D

אני גאה בעצמי:-]
וזה עוד בלי שהגבת לנו כמעט על טרוולרס בסוף ;-(

עבר, אבל של לפני עשור בלבד.
כי אז אף אחד מהאמנים שלי לא היה אנטישמי, וכולם שרו שירים שאני אוהבת בהופעות.
יואו 2016 הייתה אחת השנים הכי טובות ומאושרות שלי. בא לי לחיות בה לנצח|מאוהב|
|כן| (;-( על האנטישמים)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הגיל המיתולוגי:3400 לפנה"ס
זה נראה לי שנת לידה
מרחק מטרויה:|קדימה|מה רעות ראית את האודיסאה?:-D איפה באמת הייתה טרויה?
טורקיה
|שמש|סדרת החודש:|קדימה|מבוקש לחקירה - טכנית צפינו בפרקי הסיום ביולי. סיום נהדר.
טכנית. אני בכלל לרגע לא קלטתי על מה את מדברת כי אני רגיל לקרוא לזה באנגלית או בקיצור POI או פשוט מבוקש.
היטד רייבלרי - צפיה חוזרת לפני שנגמר הHBO. עדיין מושלמת|מאוהב|\
איזה כיף שאנחנו מתקרבים לעונה שניה
יורי און אייס - אחותי קצת כפתה עלי לצפות באנימה כשהיינו בחו"ל. כי זאת סדרה על מחליקים על הקרח והם קצת גייז שזה די און בראנד בשבילי לטענתה. וכאילו זה נכון חוץ מהקטע של אנימה:-D זה היה די חמוד האמת. עוד נשאר לנו הפרק האחרון. לפחות היא הסכימה שנראה באנגלית.
וואי שמעתי על זה. אף פעם לא הבנתי אם זה באמת גייז שם או רק מרומז חזק.
טראוולרס -הצפיה המשותפת הנוכחית שלנו, זה די סבבה.
ונשאר לנו רק עוד איזה שבוע
הפשוטע - מממ חצי קרינג' חצי מצחיק לי אבל סה"כ נהנית.
נקווה לטוב
|שמש|סרט החודש:|קדימה|Life Of Chuck - מוזר אבל נחמד
תיאור טוב. אני אהבתי
הרטססטופר פוראבר (סרט הסיום) - חמוד
גם לי לא היו במיוחד יותר מילים
האשליה 3 - לאדעת אמא שלי ראתה והצטרפתי. מופרך אבל נחמד.
הסרט הראשון עייף אותי והטריילרים לשני כבר הבהירו לי שזה יעשה יותר מה שלא אהבתי - אנשים שמאוד מרוצים מעצמם.
הספקתי כבר לראות שני סרטים באוגוסט אבל זה לסיכום הבא:-P:
כל עוד זה רשום לך (לי יש טבלה מסודרת)
|שמש|ספר החודש:|קדימה|The Score - הספר על דין ואלי מאוף קמפוס. נחמד מינוס יותר אהבתי את הכיוון שלקחו איתם בסדרה. מחכה לעונה שלהם.
Game On - אני נהנית למדי.
נחמד שחזרת לספרים אפילו שאין טוג.
דייויד הוא בחירה מצויינת
לחלוטין
נראה לי שזה בני האדם של העשורים האחרונים שהורסים את הסביבה
|שמש|קראש החודש:|קדימה|בעלי היפה שממשיך להופיע ולספק לי חומר|מאוהב|
אולי אם הוא לא ילבש חליפה הוא לא יצטרך מניפה
חחחחחח יפה
אבל אין מה להתפלא, סטייל זה חלק מהשם שלו
|שמש|שיר החודש:|קדימה|אין לי משהו ספציפי לחודש וראיתי שיש פינת טיילור בסוף אז אני אבחר משהו של הארי:
Harry Styles - Taste Back
אני שם ברקע, נראה אם יחקק לי בהכרה
|שמש|ציטוט החודש:|קדימה|JUST&T MARRIED|לב|
הבנתי שזה מתייחס לחתונה של טיילור, אבל לא הבנתי מה זה בדיוק אמור להביע
ולמה אדם סנדלר חיתן אותם?
|שמש|סיפור החודש:|קדימה|אוקי סיפור 1 מגרמניה זה שעשינו טיול שכלל מסלול, שיט בסירה, ומסלול חזרה. עכשיו אני סופררר ררגישה לסירות יש לי בחילה מיד. אז לקחנו את כדור הקסם טרמבין. זה הכדור שהוא שטן ומלאך. המושיע שלי והצורר שלי. כי הוא אכן מעלים את הבחילה לחלוטין אפס כלום ישבתי בסירה צילמתי בטלפון לא הרגשתי כלום. אבל מה? הוא מרדים ומחליש ברמותתתתתתתתת שמפילות לקרשים. היה לי ככ ככ קשה המסלול חזרה. ולא רק העליות שתמיד קשות לי. אפילו החלקים המישוריים חשבתי שאני הולכת להתעלף. מתישהו באמצע הדרך מצאנו ביקתה קטנה ועצרנו לנמנם בה. לאדעת איך אחותי נהגה חזרה לדירה אבל איך שהגענו קרסנו לשנץ על הספה.
אז גם אחותך לקחה את הכדור הזה?
צריך לדברים האלו שיהיה כדור מעורר אחרי הכדור המרדים. כולמר משהו שהוא לא סם לא חוקי ולא רע לבריאות.
סיפורון קטן 2: היינו בבית קפה בברלין והתלבטנו איזה עוגה בא לנו כשפתאום מישהי התחילה לדבר איתי גרמנית, והיא לבשה פוטר של טיילור. אז עניתי לה באנגלית: "אין לי מושג מה את אומרת אבל אני אוהבת את טיילור סוויפט":-D ואז גם היה בבית קפה הזה מלאאאא שירים של הארי כולל שניים מהאהובים עליי אי פעם אז למרות שהעוגה הייתה מעפנה בית קפה 10/10.
הם בונים על זה שהמוזיקה תסיח מזה שאין להם טבח טוב
קוראים לה יעל? כי זה יסביר
|שמש|סיבה למסיבה:|קדימה|טיילור וטראוויס התחתנוווווווווווווו|מאוהב|
ובעצם אמרו כשזה קרה לא כמו טום וזנדאיה שבקושי קיבלנו אישור שזה קרה מתישהו
איכשהו אני בספק.
למרטות שתכלס למה לא.
|גלידה|בריכה או ים?|קדימה|בריכה אבל פרטית. אם ציבורי כבר עדיף ים נראה לי למרות שלא כזה אוהבת ים.
אה, אני הנחתי שמדובר בבריכה ציבורית. פרטית זה באמת לוקסוס.
|גלידה|כמה זוגות נעליים יש לכם?|קדימה|אני כוללת סנדלים כפכפים ועקבים כן? בסלון יש 6 (מסודרות במתקן) ויש עוד כמה בארון לפחות זוג אחד בטוח שמיש חחחח אז נגיד 7-8.
כמות שפויה
|גלידה|מה צבע החולצה שאתם כרגע לובשים?|קדימה|כחול עם ציור של הר פוג'י
קראתי את זה בהתחלה "כחול כמו הר פוג'י" ולא הבנתי למה הר פוג'י כחול, ולמה יש לזה גוון כל כך ספציפי שאת מזהה.
|גלידה|משהו חדש שלמדתם לאחרונה:|קדימה|שמקלות הליכה זה מאד יעיל בטיולים.
בהחלט
תיאור די טוב
|גלידה|ספר שהייתם רוצים שיהיה לו המשך או ספר שהתבאסתם מהמשך שלו:|קדימה|הממ ספר שאני רוצה המשך אין לי אני לרוב חושבת שדברים שהסתיימו טוב לא צריך לגעת בהם. ספר שההמשך מאכזב -הסתכלתי בקינדל שלי - ההמשך של בויפרינד מטריאל היה לא משהו. ספר שאני חוששת מההמשך שלו - אקוטר.סתם לא ממש יש לי אמון בסופרת מקווה שתמשיך בקו הטוב.
אני שמעתי שההמשך שBoyfriend Material לא טוב כל כך ולכן לא קראתי אותו.
אבל עדיין קניתי אותו ולפני איזה חודש יצא הספר השלישי אז בתוכנית שלי לקרוא את שני ספרי ההמשך.
את מתכוונת לנסות את הספר השלישי (Father Material)? חקרתי קצת ביקורות ואומרים שהוא טוב יותר מהשני.
מה זה השמות בספרים שלך?
תיעוד של החיים עם סקאיי:
דווקא יחסית זאת נראית כמו כלבה עם לא המון שיער נושר.
אבל גם המעט יחסית הוא המון.
יפה חחחח
ככה הייתי אתמול בזמן שנסעתי לכפר סבא
זה ההר שטיפסתי!:
צפה בקובץ המצורף 149469
וזה מה שיצא מהסירה:
צפה בקובץ המצורף 149473
וזה עוד נוף יפה:
צפה בקובץ המצורף 149470 צפה בקובץ המצורף 149471
וואי ממש יפה
חחחחחחחחחח
אבל לפחות נראה שזה היה שווה את זה

didalf

Well-known member
זה נראה לי שנת לידה
אני לא יודעת לקחתי את הגיל שלי והוספתי אפסים

אההה

טכנית. אני בכלל לרגע לא קלטתי על מה את מדברת כי אני רגיל לקרוא לזה באנגלית או בקיצור POI או פשוט מבוקש.
או פיו פיו פיו
איזה כיף שאנחנו מתקרבים לעונה שניה
יאללה כברררררררר
וואי שמעתי על זה. אף פעם לא הבנתי אם זה באמת גייז שם או רק מרומז חזק.
עוד לא צפיתי בפרק האחרון להגיד בודאות אם לא ילכו עד הסוף אבל מרומז חזק מאדדדדדדד אבל מבלבל מספיק להשאיר ספקות.

גם לי לא היו במיוחד יותר מילים [הרטסטופר]
חבל (כאילו שכבר אין מה להגיד על זה)

הסרט הראשון עייף אותי והטריילרים לשני כבר הבהירו לי שזה יעשה יותר מה שלא אהבתי - אנשים שמאוד מרוצים מעצמם.
זה לא מפריע לי אבל זה סרט סתמי מאד.
לדעתי לא ראיתי את השני בכלל.

כל עוד זה רשום לך (לי יש טבלה מסודרת)
זוכרת בראש
נחמד שחזרת לספרים אפילו שאין טוג.
זה קשה;-(
ממש בכל רגע אני אתחיל את הסדרה הבאה של הסופרת.

אולי אם הוא לא ילבש חליפה הוא לא יצטרך מניפה
אנחנו אומרים את זה כל הזמן!!!!!!!!!1 תלבש פחות!!!
אבל ספציפית פה הברזילאים לימדו אותו איך לנפנף כי יש להם קטע עם מניפות מסתבר.

אבל אין מה להתפלא, סטייל זה חלק מהשם שלו
הי נבר גוז אאוט אוף סטייל

הבנתי שזה מתייחס לחתונה של טיילור, אבל לא הבנתי מה זה בדיוק אמור להביע
T&T - Taylor & Travis
ולמה אדם סנדלר חיתן אותם?
כי הוא יהודי כשר והם רצו רב:-P:
סתם הוא חבר של טראוויס. אולי הם רצו מישהו מצחיק שיאזן את זה שבטח טיילור כתבה את הנדרים הכי מרגשים בעולם. כל מי שהיה אומר שכולם בכו בטקס.

אז גם אחותך לקחה את הכדור הזה?
כן
צריך לדברים האלו שיהיה כדור מעורר אחרי הכדור המרדים. כולמר משהו שהוא לא סם לא חוקי ולא רע לבריאות.
כן אה?|בוקס|

קוראים לה יעל? כי זה יסביר
.......כן. אמרתי לה שבגלל זה קוראים לה ככה:-D

ובעצם אמרו כשזה קרה לא כמו טום וזנדאיה שבקושי קיבלנו אישור שזה קרה מתישהו
נכון? נחמד מצידם.
וואי אני גם מתה לראות את שמלת הכלה של זנאדיה!!!

למרטות שתכלס למה לא.
נכון?? היא העלתה תמונות מההצעה למה לא מהחתונה??

אני שמעתי שההמשך שBoyfriend Material לא טוב כל כך ולכן לא קראתי אותו.
כן הוא מעפן
אבל עדיין קניתי אותו ולפני איזה חודש יצא הספר השלישי אז בתוכנית שלי לקרוא את שני ספרי ההמשך.
את מתכוונת לנסות את הספר השלישי (Father Material)? חקרתי קצת ביקורות ואומרים שהוא טוב יותר מהשני.
אני בספק שיש לי עניין לחזור לזה גם עברו מלא שנים אבל תדווח איך הוא.

מה זה השמות בספרים שלך?
שמות בפנטזיה הם מוזרים.

דווקא יחסית זאת נראית כמו כלבה עם לא המון שיער נושר.
אבל גם המעט יחסית הוא המון.
הקטע בכלבים עם שיער קצר זה שהם משירים כל הזמןןןןןןןןןן שערות קטנות וכאילו בלית נראות אבל זה המון.

וואי ממש יפה
תודה|לב|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אהה קלטתי מאיפה הכותרת שלך.
תוהה מה הtheme לחודשים הקרובים|תוהה|
אז מה לגבי לספר לי?
לאאא התסיים מושלם די
אני יודע שהרבה פעמים אני רוצה המשך במקרים שממש לא צריך להיות המשך.
אבל לספרי simon snow לחלוטין לחלוטין יכול להיות המשך. אני רוצה עוד הרפתאות ודברים רומנטיים עם סיימון ובאז.
|מאוהב| אני מבינה למה היו אנשים שצפו בה כמה וכמה פעמים יש הרבה פרטים קטנים שמתפספסים בצפיה הראשונה.
זה גם פשוט מרגש גם בצפיה חוזרת.ה

את סוף פרק 4 ראיתי איזה מיליון פעם
אגב קרינג', במשך חודשים נדנדתי לג'ולס לקרוא את הספר for the fans כי תירגמו אותו לעברית ואיך שתרגמו ישר קניתי אותו שיהיה לי, בשבת האחרונה היא סוף סוף הסכימה לקחת אותו ואיך שהיא לקחה אותו חשבתי לעצמי, "אוי מה עשיתי הספר הזה מלא בקטעי סקס קרינג'ים ברמות והיא הולכת לשנוא את זה" ובאמת שהיא החזירה את הספר היא אמרה לי "מה הבאת לי לקרוא!!!" אני צריכה להגן על עצמי ולציין שלספר כן יש עלילה מאוד יפה אבל ג'ולס לא אהבה והקטעים הקרינג'ים לא עזרו במיוחד.
זה?
1786119587992.png
עכשיו אני מסוקרן
לא חיפשתי וגם לא נכנסתי להמלצות בנושא שצצו באלגוריתם, כי חשבתי שגם אם יש אז זה צילומים בלי הסכמה שלהם. אבל כן היה נחמד אם היא הייתה שמה תמונה שלה בשמלת, או שמלות, כלה.
אני לא יודע אם זה קרה עם החתונה של טיילור וטראוויס, אבל שמעתי שהיו הרבה תמונות מהחתונה של טום וזנדאיה שפשוט יצרו בAI.
אגב, צריכה לצאת סדרה על הספר הראשון, אבל אני חושבת שמספיק סרט.
רגע מה? רץ לבדוק
הולי שיט אני רוצה את זה!!!
ואני תמיד מעדיף סדרה על פני סרט.
יכולים לעשות שהעונה השניה תהיה הספר השני והעונה השלישית תהיה הספר השלישי.

למעלה