שיהיה רומנטי שם - אוגוסט 2026 - שרשור חודשי 8️⃣/2️⃣0️⃣2️⃣6️⃣

Reutk

Active member
שם יווני: ניקוס ממיקונוס
הא, יפה זה באמת תמיד בה גם עם השם של המקום.
הגיל המיתולוגי: הגיל שבו קרונוס התחיל לאכול את הילדים שלו
תמיד לומדים משהו חדש. מי זה קרנוס? אני מניחה שזה מהמיתולוגיה באמת ולא משהו שהמצאת כרגע.
מרחק מטרויה: לפי הAI זה 1200 ק"מ (על סוס טרויאני מעופף זה בערך 10 שעות)
אם רק היה לנו סוס טרויאני מעופף. אני לא התפלא אם באמת יש לנו כמה סוסים טרויאנים בממשלה אבל אף אחד מהם לא מעופף וחבל שכך.
Travelers - הצפיה הקבוצתית החדשה, יותר מהנה ממה שציפיתי
ושוב אני נשארת עם הקנאה לבד.
לפחות הייתם צופים במשהו שיהיה לי מעניין לקרוא מה אתם כותבים עליו.
Life, Larry and the Pursuit of Unhappiness - לפעמים אני מרגיש שאני סובל בצפיה שלה, אבל לפעמים גם שווה
חבל שאתה סובל אני כן יכולה להבין למה למרות שזאת לא החווית צפיה שלי. אני מאוד אהבתי, אבל התנתקתי מHBO לפני כמה ימים אז אני לא אמשיך לצפות בה בינתיים.
Welcome to Wrexham - למה אני נהנה לצפות בתוכנית על כדורגל?
השחקנים חתיכים? אני לא צופה בסדרה אבל בכללי לדרמת ספורט תמיד יש פוטנציאל טוב.
|שמש|ספר החודש: עדיין גיבורי אולימפוס
כמה ספרים יש בסדרה ובאיזה ספר אתה? נראה לי שכבר שאלתי את זה או שזה היה על פרסי ג'קסון.
|שמד|קראש החודש: טום הולנד. הוא מופיע בכל מקום אפשרי (וזה מעולה)
גם אני נתקלתי בכמה סרטונים ותמונות שלו, אבל לא ידעתי למה.
|שמש|סיפור החודש: לא ממש סיפור, אבל הכי קרוב שעולה לי: אני בדרך כלל בעבודה נחשב המבולגן. עכשיו לפני חודשיים התחיל לעבוד מישהו חדש ואני פתאום מוצא את עצמי במצב שהבלגן שלומאוד מפריע לי, אני מעיר לו ואני מסדר אחריו. מרגיש לי כאילו לימדו אותי לקח ואני לא שמח מזה.
:-D אבל אני שמחה מהסיפור.
|שמש|סיבה למסיבה: היה חודש טום הולנדי ביותר ושני הסרטים שלו הצליחו בטירוף.
איזה כיף!
|שמש|למה אתם מצפים החודש: שהוא יגמר ואני אוכל לנשום לרווחה (הולך להיות קשה בעבודה)
הרבה אנשים הולכים לצאת לחופשה או לא להגיע בגלל הילדים ויהיה עומס? זה המצב אצלנו לפחות.
|גלידה|אוכלים קורנפלקס בכף או בכפית? איך אפשר לתפוס מספיק עם כפית?
נכון מאוד!
|גלידה|בריכה או ים? אני מרגיש כאילו בריכה זה יותר נשלט וטוב, אבל בפועל אני לא אלך לבריכה ולא הלכתי לבריכה כבר לפחות עשור. לים אני הולך בדרך כלל פעמים בודדות כל קיץ. (אם כי בקיץ הזה עדיין לא)
בריכה זה גם יותר מגעיל.
אתה לפחות הולך לים אני שנים לא ביקרתי שם.
|גלידה|כמה זוגות נעליים יש לכם? יש לי תמיד רק זוג אחד של נעליים שאני הולך איתם. כשאני קונה נעליים חדשות אז המצב של זוג הנעליים הקודם שלי הוא כבר כל כך רע שאני בפועל לא משתמש בהם. אבל יש לי גם נעלי בית וגם כפכפים לחצר
ונעלי ערב אין לך? ולפני שתתחיל, לא, הכוונה היא לא לנעלים שהולכים איתם רק בערב הכוונה היא לנעלים שהולכים איתם לאירועים או לארוחות משפחתיות בחגים. או שאין לך נעלי ספורט? שזה אני באמת קשה לי לדמיין אבל גם קשה לי לדמיין להגיע לחתונה עם נעלי ספורט. מזלך שאתה בן ולא בת.
|גלידה|מה צבע החולצה שאתם כרגע לובשים? אני יושב כאן ללא חולצה (אבל אני צריך להתלבש כי אני יוצא תכף אז אני אוסיף את צבע החולצה שתבחר) - אוקי ירוק כהה.
ושוב מזלך שאתה לא בת.
|גלידה|משהו חדש שלמדתם לאחרונה: די הרבה על ההיסטוריה של יפן בגלל קריאה בעקבות הסדרה שראיתי.
אני מתעייפת רק מלחשוב על לצפות בסדרה אז גם להרחיב אופקים בגללה?
|גלידה|תתארו את חופשת החלומות שלכם: כרגע ממש בא לי לראות כמה מחזות זמר בניו-יורק. אבל אני רוצה טלפורטר ככה שאני אוכל לישון בבית שלי. אולי עדיין לאכול ארוחת בוקר במלון בניו-יורק.
אתה אולי רוצה שהמחזמר התקיים בחצר האחורית שלך? אם מצאת איפה מזמינים כזה תעדכן אותי כי זאת הדרך היחידה שבה אני יהיה מוכנה לצפות במחזמר לייב.
|גלידה|ספר שהייתם רוצים שיהיה לו המשך או ספר שהתבאסתם מהמשך שלו: כמו עם סדרות, אני כמעט תמיד רוצה המשך לספרים שאהבתי. במיוחד הייתי רוצה עוד ספרים על Simon Snow (אפילו שאני קולט כרגע כמה ראשי התיבות שלו בעייתיות).
מזכיר לי שעדיין לא קראתי את הספר האחרון בסדרה.

|גלידה|דמות ספרותית אהובה: טוב עכשיו גרמתם לי לחשוב על סיימון סנוא אז כמובן.
כן |מאוהב|
|כוכבירוק|תמונה או סרטון או שיר של טיילור סוויפט שתרצו לשתף אותנו בו.|כוכבירוק|
ספוילרים לבאפי

לא צפיתי אבל כל הכבוד!

didalf

Well-known member
זהו לא נשמע אופייני לך. גם לא ללכת לקולונוע חחחח
אבל עדיין היית מאד און פוינט עם הטרנד הנוכחי לחודש ומהתגובות שלך לניק אני תוהה אם זה יצא לך לגמרי במקרה|תוהה|

|מאוהב| אני מבינה למה היו אנשים שצפו בה כמה וכמה פעמים יש הרבה פרטים קטנים שמתפספסים בצפיה הראשונה.
כן|מאוהב|
נשמע מעניין
כן זה חמוד אבל זה מצויר כן?
שקלתי לצפות בה אבל כתבת קרינג' אז לא.
ממ אבל לונה נגיד אמרה שלא קרינג'י לה וגם ניק נהנה אז לאדעת תנסי בעצמך ותחליטי.
אגב קרינג', במשך חודשים נדנדתי לג'ולס לקרוא את הספר for the fans כי תירגמו אותו לעברית ואיך שתרגמו ישר קניתי אותו שיהיה לי, בשבת האחרונה היא סוף סוף הסכימה לקחת אותו ואיך שהיא לקחה אותו חשבתי לעצמי, "אוי מה עשיתי הספר הזה מלא בקטעי סקס קרינג'ים ברמות והיא הולכת לשנוא את זה" ובאמת שהיא החזירה את הספר היא אמרה לי "מה הבאת לי לקרוא!!!" אני צריכה להגן על עצמי ולציין שלספר כן יש עלילה מאוד יפה אבל ג'ולס לא אהבה והקטעים הקרינג'ים לא עזרו במיוחד.
חחחחחחחחחחח וואי שמעתי עליו וזה מה זה לא בשבילה נראה לי:-D
ראיתי עליו ביקורות מאד סותרות אבל בינתיים לא משך אותי לנסות.
זה גם ספר בסדרה של אוף דה קמפוס?
אה לא. זה סדרה אחרת שקראתי את הראשון ודילגתי על השני כי חברה שלי אמרה שהוא גרוע ואין צורך. זה דארק רומנאס אבל נראה לי לייט יחסית לז'אנר. זה הגבול שלי חחח

הוא לפחות ריענן אותך בגל חום בגרמניה.
מזל
זה סטייל? איזה גליצ'ה הוא עשה שם.
חחחחחחחחחח כן אבל תראי איך הוא יוצא מזה יפה דופק פוזה על הרצפה וממשיך לשיר כאילו כלום:-D

מצחיק אותי שידעת מראש שהטיול שכולל סירה ומסלול חזרה וזה יהיה בעיתי עבורך ועדיין בחרת בו. אבל אם כבר בחרת בו אז בין למות מעייפות לבחילה הבחירה הנכונה היא באמת למות מעייפות.
כל המטרה הייתה הסירה! וכאילו לא הייתה דרך אחרת לחזור.
וזה גם פעם ראשונה שהשתמשתי בכדור הזה לא ידעתי כמה ההשפעה של העייפות תהיה חזקה.

אבל גם, כל הכבוד!! אלופה!! |כתר|
תודה תודה
אף פעם לא אכלתי אני חושבת. יש בזה בשר?
גולש? כן זה חתיכות בשר צלי מבושלות בישול ארוך ברוטב, פלוס מינוס. אבא שלי מכין את זה הרבה בעיקר בחורף.
אני לא זוכרת את לא אוכלת בשר בכלל? או קצת מאד?

נכון|מאוהב|
לא חיפשתי וגם לא נכנסתי להמלצות בנושא שצצו באלגוריתם, כי חשבתי שגם אם יש אז זה צילומים בלי הסכמה שלהם. אבל כן היה נחמד אם היא הייתה שמה תמונה שלה בשמלת, או שמלות, כלה.
אני גם לא חיפשתי ובאמת אין כלוםםםםםםם זה די מדהים שהיו 1000 אנשים וכלום לא דלף.
אני עדיין מחכה שהיא תעלה לאינסטגרם שלה בעצמה כמובן.

בריכה ציבורית זה באמת בלתי.
נכון איכס
במיוחד שעומדים להירדם במסלול :-P:
:-D:-D
וואי כן זה סחב אותי
קראתי בהתחלה פעילות אקסטרים כמו אומנות ולא הבנתי למה הכוונה |פנים|.
חחחחחחחחח:-D
דווקא לא חשבתי שאת אוהבת פעילות אקסטרים.
מה אני ממש אוהבת

זה מושלם! הקטע של נוח לעומת יפה זאת נקודה כואבת אצלי.
וואי נכון? איזה מתסכל זה אוף
אגב, צריכה לצאת סדרה על הספר הראשון, אבל אני חושבת שמספיק סרט.
באמת מספיק סרט אין שם חומר לסדרה.
הוא השיר הכי אהוב עלי בשלישיה
גם עליי|מאוהב|
אבל אני חושבת שצריך להקשיב לכל השירים לפחות פעם אחת ברצף כדי להעריך אותם כמו שצריך.
גם נכון

אני וג'ולס שמענו את האלבום הראשון וכרגע הוא הכי פחות אהוב עלינו ואני לא זוכרת שום שיר ממנו חוץ מהשיר של הדמעות והגיטרה.
תנסו עוד קצת.
הטופ 3 שלי:
our song
picture to burn
should've said no

|שפם|
סתם, יפה מאוד.
תודה תודה
שמחה שנהנית ויצא לך לצלם תמונות יפות.
|חיבוק|
בקשר לסאונד שצירפת לפי התיאורים שלך זה נשמע תואם לחלוטין.
חחחח כן לפעמים טרנדים באינסטגרם יודעים מה הם אומרים.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
שם יווני: מרגיש לי שלונה יכול לעבור בתור שם יווני.
זה לטיני, אבל כן.
|שמש|סדרת החודש: TRAVELERS ("נסענים" לפי התרגום המקורי של עדי|חזיר|)
תרגום יפה בעיני:-D

|שמש|דמות החודש: דיוויד מ-TRAVELERS
|שמש|זוג החודש: TRAVELERS דיוויד ומרסי,
כן!!

|שמש|נבל החודש: TRAVELERS וינסנט
הוא רודף אותנו כבר חודשים:-D

|שמש|שיר החודש: הגורל של אופליה
יאסססססססס|מאוהב|
(תרגעו לא הפכתי לסוויפטית פתאום,
הפסד שלך
פשוט נדלקתי עליו החודש).
גם טוב|מאוהב|

|שמש|סיפור החודש: פיטרתי את המבשלת/מנקה של ההורים שלי (בחיים לא פיטרתי מישהו ואני לא בנויה לזה בכלל!)
וואו אמאלה איזה מלחיץ איך מפטרים מישהו?? כל הכבוד אני מניחה על לקיחת אחריות גם כשזה לא נעים?
ולמה פיטרת אותה?
|שמש|מאכל החודש: פריכיות (הדבר היחיד בערך שאני אוכלת עכשיו כי אני חולהההההההההההה)
|שמש|סיבה למסיבה: אם אני אחלים זו תהיה סיבה למסיבה.
|שמש|למה אתם מצפים החודש: להחלים?? לישון לילה שלם בלי להשתנק משיעול?? לצאת מהבית?? דברים בסיסיים סה"כ!
יאוו תרגישי טוב;-(|חיבוק|
העיקר אבל שיש לך את הכוחות לענות בכל זאת! השאלון לפני הכל:-D

:-D

|גלידה|מה צבע החולצה שאתם כרגע לובשים? אפור (עם ציור של חתול במשקפי שמש ושותה עם קש מקוקוס, זו חולצת פיג'מה).
נשמע חמוד
|גלידה|משהו חדש שלמדתם לאחרונה: שאני יכולה להוסיף את רעות למאגר כותבי השאלונים! מוהאהאהא!
אוי זה מידע חשוב!!!

|גלידה|תתארו את חופשת החלומות שלכם: מלון יוקרה באיזה ריסורט אבל עם חדרים מבודדים כאלה שאין שום קשר עם שאר המתארחים, משהו עם נוף מדהים ואוכל מדהים וכמה שפחות לראות אנשים אחרים.
נשמע כמו התחלה של סרט אימה

מממ לא הבנת את המשימה אבל נסלח לך כי
1. בחרת שיר של טיילור קודם
2. זה מצחיק:-D

didalf

Well-known member
הרבה אנשים הולכים לצאת לחופשה או לא להגיע בגלל הילדים ויהיה עומס? זה המצב אצלנו לפחות.
אצלנו לקראת סוף אוגוסט יש יותר ילדים מעובדים במשרד.

ונעלי ערב אין לך? ולפני שתתחיל, לא, הכוונה היא לא לנעלים שהולכים איתם רק בערב הכוונה היא לנעלים שהולכים איתם לאירועים או לארוחות משפחתיות בחגים. או שאין לך נעלי ספורט? שזה אני באמת קשה לי לדמיין אבל גם קשה לי לדמיין להגיע לחתונה עם נעלי ספורט. מזלך שאתה בן ולא בת.
וואי רציתי לשאול את זה גם ואז עניתי לעצמי ב"זה ניק".

לא נכון יש את ה underworld
לאלא הסתיים מושלם לא לדעת!!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מי אם לא אתה תבחר בדוש הלוזר הזה?:-D
אני מבין מזה שראית את האודיסאה. יאיי.
אבל מה נצטרך לחכות עכשיו לחודש הבא כדי לדעת מה חשבת עליו?
וכמובן שהוא דוש לוזר. זה לא היה בחירה בנבל הכי מגניב, זה בחירה בנבל הכי נבלי. (אם כי אפשר לטעון שאגממנון הוא אפילו יותר נבל)
טוב הוא באמת בכל מקום החודש זאת בחירה מוצדקת מאד
הוא גם הקראש שלי איזה עשור
רק אני צפיתי לא כמו שנולן התכוון:-D
לאאא התסיים מושלם די
מה פתאום! המשפט הזה כל כך לא הגיוני שהוא אפילו סירב להכתב נכון

didalf

Well-known member
אני מבין מזה שראית את האודיסאה. יאיי.
אבל מה נצטרך לחכות עכשיו לחודש הבא כדי לדעת מה חשבת עליו?
ממ בסדר
לא אומרת שהוא סרט גרוע אני מבינה למה מתלהבים אבל סרט לא ככ בשבילי.
וכמובן שהוא דוש לוזר. זה לא היה בחירה בנבל הכי מגניב, זה בחירה בנבל הכי נבלי. (אם כי אפשר לטעון שאגממנון הוא אפילו יותר נבל)
אהההההההה וואי רק עכישו קלטתי שבחרת אותו בנבל החודש ולא בדמות החודש|פנים||פנים| אוקי אז בחירה הגיונית כן.

הוא גם הקראש שלי איזה עשור
אנחנו יודעים אבל החודש הוא באמת כיכב
חחחחחחחחחחח
הספיק לי רגיל

מה פתאום! המשפט הזה כל כך לא הגיוני שהוא אפילו סירב להכתב נכון
ניק אתה חייב ללמוד טו לט גו לדברים.
אנשים כמוך הם הסיבה שמורחים כל דבר טוב למליון המשכים עד שזה נהיה גרוע.

LeAnnDylan

Well-known member
ברוכים הבאים לחודש אוגוסט!
(אין תמונה, תתמודדו)
אבל אוגוסט היה כזה חמוד|לב|

למה אני טורחת בכלל, את בטוח לא זוכרת אותו|שפם| (ולא, זה לא ספטמבר החמוד)
אני גאה בעצמי:-]
למה נצפה בחודש אוגוסט:
קור, גשמים, סופות, אולי אפילו שלג בירושלים.
אפשר גם קצת מהמזג אוויר המהמם הזה?
סדרות חדשות:
Star Wars: Visions Presents - The Ninth Jedi וזהו זה מספיק אותיות לכתוב פה.
:-D
סדרות חוזרות:
טד לאסו
אושר!!|מאוהב|
סרטים חדשים בקולנוע:
לגמור את הלילה, איש הגלידה, מפרץ ההרפתקאות: אי הדינוזאורים, מרגלים מהאגדות, גבעה 338, מרסופילאמי, פרנקי והמפלצות, המשפחה האיטלקית שלי, חג מולד מר, סוף רחוב האלון, פיוז, יחידת הצללים, בחזרה מההימלאיה, האחד והיחיד שלי, ויהי גשם, ספא וויקנד, צריך שניים לטנגו, הרוע שבפנים: מחוץ למעבר, מהיר ועצבני: חגיגות 25 שנה, נקמה בלב ים, דג ושמו באסה, לוני טונס מציגים: קיוטי נגד אקמי, כוכבי הכלב.
אין לי אפילו כוח לבדוק מה זה כל אחד. לא יצא לי להיות בקולנוע הרבה זמן אז לא יודעת אם זה יקרה החודש.
חוץ מזה נציין את ימי ההולדת של:
ליאן ריימס
המלכה שלי|לב|
b48cd8c8-d858-4592-9504-301d1829f02d.jpg

שאלון יעלה בהמשך (ע"י מי שירצה *WINK*WINK*HINT*HINT* או שאני),
נראה לי נתקע לך משהו בעין
אבל בינתיים:
עבר או עתיד?
עבר, אבל של לפני עשור בלבד.
כי אז אף אחד מהאמנים שלי לא היה אנטישמי, וכולם שרו שירים שאני אוהבת בהופעות.
יואו 2016 הייתה אחת השנים הכי טובות ומאושרות שלי. בא לי לחיות בה לנצח|מאוהב|

LeAnnDylan

Well-known member
שם יווני: דידי
הגיל המיתולוגי: 26
מרחק מטרויה: 11,025 ק"מ

|שמש|סדרת החודש:
Person Of Interest - טכנית עדין צפינו בה ביולי, או לפחות אני עדין צפיתי בה.
Maximum Pleasure Guaranteed - התחילה יותר מעניינת מאיך שהיא הסתיימה.
Unconditional - די מוצלח אפילו שכל הדמויות בה בלתי.
Sugar - לא כיפי כמו העונה הראשונה.
Widow's Bay - חמוד.
Margo's Got Money Troubles - זה קצת קרינג' אבל איכשהו עדין מהנה. אולי כי הקאסט מעולה.
The Last Thing He Told Me - עוד משהו שהיה צריך להסתיים בעונה הראשונה או שסתם הפרצוף של ג'ניפר גרנר עושה לי עצבים.
Drops of God - לא סוחף כמו בעונה הראשונה, אבל אני רק בהתחלה אז אולי עוד אשנה את דעתי.
Silo - החלטתי לעצור בינתיים עד שאצפה שוב בשתי העונות הקודמות כי אני ממש לא זוכרת כלום וזה מבאס לי את הצפייה.
Cape Fear - אמרתי שאני חייבת לנסות כי סטיבן ספילברג ומרטין סקורסזה מפיקים של זה ומה יכול להיות רע. אז הדבר שרע זה שחוויאר בארדם הוא בלתי ומקריפ בטירוף. כאילו וגם זה שזה מגעיל ממש. אבל זה גם די טוב. לגמרי משהו שמיקי תאהב.
Travelers - חמוד.
Heroes - לא יכולתי לעצור בעדי כשראיתי שכל העונות של זה עלו לנטפליקס. הייתי אובססיבית בטירוף לסדרה הזאת ורציתי לראות אם היא עדין שומרת על הקסם שלה אחרי 20 שנה. התשובה היא כן|לב|

|שמש|סרט החודש: היה לבייבי בוי וקת'רין האן ימי הולדת אז הייתי חייבת לראות סרטים שלהם-
Glass Onion
Bad Moms
Almost Famous
Inventing The Abbotts

|שמש|ספר החודש:
בהתחלה שלו עדין האזנתי לספר של שרה שהאי, הפרקים בו מחולקים לפי אותיות (זה כאילו מדריך A - Z והגעתי עד האות M לפני שהחלטתי לפרוש. זה קרינג' ברמות).

|שמש|דמות החודש: רוט, שו (POI) ניית'ן, ניקי (גיבורים) טרוור (Travelers).
|שמש|זוג החודש: רוט ושו, ניית'ן וניקי, מרסי ודיוויד.
|שמש|נבל החודש: מקס קיידי (Cape Fear).
|שמש|קראש החודש: אוברי.

|שמש|שיר החודש:
יצאו מלא שירים חדשים, אני בגן עדן מוזיקלי|מאוהב|
Carly Pearce - She Don't
Carly Pearce - You Can Have Him
Kelsea Ballerini - Another Drink
Chris Young - Wedding Band
Kelly Clarkson - I'd Be Lying
Miranda Lambert - Till The Going's Gone
Ashley McBryde - Wild
Brad Paisley - Without You

|שמש|ציטוט החודש: "קמח out"
dd73226a-7ddb-4a40-a1ce-8d661f3b1083.jpg

|שמש|סיפור החודש: חשבתי לרגע שאני מתחילה לפתח רגישות ללקטוז וחשבתי לשים קץ לחיי כי מה הטעם לחיות בלי עוגת גבינה. אבל אז הסתבר שזה היה משהו אחר ולא חשוב כרגע, העיקר שניתן לחזור לאכול עוגת גבינה! 🥳
|שמש|טיול החודש: היה יומולדת למישהי מהעבודה והחלטנו לנסוע כולם לקטלינה איילנד, היה נחמד וטעים אבל חם פצצות|מזיע|
בסופ"ש אחרי זה נסענו לסן דייגו והיה מזג אוויר מושלם אז היה הרבה יותר כיף. באתי לשים לכם תמונות אבל קלטתי שלא צילמתי נוף אלא רק אנשים אז לא נורא.
|שמש|מאכל החודש: חלה עם שניצל!!|מאוהב| אני כבר שנה מפנטזת על זה ויש לנו שתי עובדות שאופות ומבשלות מושלם אז אחת הכינה חלות והשניה שניצלים והן גם הכינו מטבוחה וסלט ביצים וזה היה הביס המושלם אמאלה|מאוהב| וגם הכנתי עוגת תפוזים ועוגת מייפל פקאן שהיו מושלמות, אבל עליהן לא פינטזתי שנה אז החלה עם שניצל מנצחת.
|שמש|סיבה למסיבה: האלבום של קרלי יוצא החודש וגם פוטבול חוזר החודש! ואם כבר חזרות אז גם טד ורבקה חוזרים|מאוהב|

|שמש|למה אתם מצפים החודש:
שליאן וברנדי ישחררו תאריכים לטור ושיהיה משהו בקליפורניה|הלוואי|

|גלידה|אוכלים קורנפלקס בכף או בכפית? במה שנשלף קודם מהמגירה. אני לא בררנית.

|גלידה|בריכה או ים? בבריכה יש יותר פיפי אבל בים יש חול ושניהם פיכסה. אבל הים יפה יותר אז ים.

|גלידה|מקפלים או תולים מכנסיים? אין לי מקום לתלות מכנסיים אז אני רק מקפלת. תולה רק חולצות ומעילים/ז'קטים.

|גלידה|כמה זוגות נעליים יש לכם? בדיוק זרקתי השבוע איזה 7 זוגות (מה שהיה ניתן לתרום תרמתי) עכשיו יש לי 20 זוגות של נעליים/מגפיים ועוד 12 זוגות של סנדלים וגם 3 זוגות של נעלי בית (קמתי לספור בשבילך אני מקווה שאת מעריכה!)

|גלידה|מה צבע החולצה שאתם כרגע לובשים? שחורה עם שם ומספר של שחקן מהסיהוקס בכחול/ירוק.

|גלידה|משהו חדש שלמדתם לאחרונה: איך לשלוט על המזגן מהאפליקציה של הרנט.

|גלידה|תתארו את חופשת החלומות שלכם: אם אין בה הופעה של ליאן זה לא חלומי.

|גלידה|ספר שהייתם רוצים שיהיה לו המשך או ספר שהתבאסתם מהמשך שלו: אין כזה. מצטערת אבל לא אכפת לי מספרים עד שלא מעבדים אותם לסדרה/סרט.

|גלידה|דמות ספרותית אהובה: דקסטר.

הנה חופשת החלומות שלי|לב|
d11fc809-f78c-41c7-81f4-33b78703165a.jpg

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יואו 2016 הייתה אחת השנים הכי טובות ומאושרות שלי. בא לי לחיות בה לנצח|מאוהב|
חחחחחח
אני זוכר שבזמנו 2016 נחשבה לשנה נוראית. כמובן שזה היה לפני שאנשים חוו את 2020.
היה את הדבר הזה:

|גלידה|בריכה או ים? בבריכה יש יותר פיפי אבל בים יש חול ושניהם פיכסה. אבל הים יפה יותר אז ים.
כל הדגים, הלוויתנים ועוד משתינים בים באופן קבוע

LeAnnDyIan

Well-known member
חחחחחח
אני זוכר שבזמנו 2016 נחשבה לשנה נוראית. כמובן שזה היה לפני שאנשים חוו את 2020.
היה את הדבר הזה:
חח בכלל לא הכרתי את הסרט הזה.
אבל אם כבר אז הסרט של 2012 (למרות שלא זוכרת אם באמת קראו לו 2012|תוהה| אני זוכרת שהיה את ״היום שאחרי מחר״ אבל לא זוכרת אם זה היה על 2012 או על עוד שנה שהיינו אמורים לפחד ממנה) היה הרבה יותר דרמטי. זה סתם סרט אימה דבילי.

ואתה צודק שהיו גם דברים נוראיים ב-2016, למעשה אחרי הבחירות של האמריקאים זה באמת נהיה די נוראי. אבל זה היה בנובמבר. אז אם היה אפשר לחזור על ינואר-אוקטובר זה יהיה אחלה.
בתאכלס כשאני חושבת על זה, גם בפן האישי היו לי דברים די נוראיים בשנה הזאת. אולי אפילו גרועים יותר משנים אחרות. אבל הדברים הטובים שהיו בו התעלו פי כמה על פני דברים טובים אחרים אז יצא שאני זוכרת אותה יותר לטובה מאשר לרעה.
כל הדגים, הלוויתנים ועוד משתינים בים באופן קבוע​
ואיכשהו זה פחות דוחה אותי משתן של אנשים בתוך ריבוע קטן וסגור.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חח בכלל לא הכרתי את הסרט הזה.
זה לא היה סרט באמת. זה סתם סרטון שהוא כאילו טריילר. (אולי הבנת את זה אבל זה לא היה ברור)
אבל אם כבר אז הסרט של 2012 (למרות שלא זוכרת אם באמת קראו לו 2012|תוהה| אני זוכרת שהיה את ״היום שאחרי מחר״ אבל לא זוכרת אם זה היה על 2012 או על עוד שנה שהיינו אמורים לפחד ממנה) היה הרבה יותר דרמטי. זה סתם סרט אימה דבילי.
היה סרט בשם 2012 (שיצא ב2009) שבו העולם נהרס ב2012. זה היה בגלל שכביכול לפי לוח השנה של האינקה העולם היה אמור להסתיים ב2012.
היום שאחרי מחר (שאגב בעברית היה יכול להקרא מחרתיים) זה סרט אחר שבו העולם נהרס.
ואתה צודק שהיו גם דברים נוראיים ב-2016, למעשה אחרי הבחירות של האמריקאים זה באמת נהיה די נוראי. אבל זה היה בנובמבר. אז אם היה אפשר לחזור על ינואר-אוקטובר זה יהיה אחלה.
אני זוכר את זה שהיה קטע שהמון סלבריטאים מתו. וכנראה גם היה את הקטע של הטלפונים שהתפוצצו.
הסרטון לא מתייחס המון לעניין עם טראמפ אבל רוב הבלאגן איתו היה לזכרוני לפני הבחירות, כי היה את כל מסע הבחירות.

didalf

Well-known member
הגיל המיתולוגי: 26
כאילו זה הגיל המנטלי שלך?
אני גם מרגישה שנתקעתי בגיל 27

Person Of Interest - טכנית עדין צפינו בה ביולי, או לפחות אני עדין צפיתי בה.
נכון נחשב מאד

Cape Fear - אמרתי שאני חייבת לנסות כי סטיבן ספילברג ומרטין סקורסזה מפיקים של זה ומה יכול להיות רע. אז הדבר שרע זה שחוויאר בארדם הוא בלתי ומקריפ בטירוף. כאילו וגם זה שזה מגעיל ממש. אבל זה גם די טוב. לגמרי משהו שמיקי תאהב.
אני אוהבת שהמשוואה היא מגעיל וקריפי=מיקי תאהב:-D

|שמש|סרט החודש: היה לבייבי בוי וקת'רין האן ימי הולדת אז הייתי חייבת לראות סרטים שלהם-
כמובן
זה נהדר
את הסרטים האחרים שכתבת לא ראיתי.

|שמש|ספר החודש: בהתחלה שלו עדין האזנתי לספר של שרה שהאי, הפרקים בו מחולקים לפי אותיות (זה כאילו מדריך A - Z והגעתי עד האות M לפני שהחלטתי לפרוש. זה קרינג' ברמות).
שתמשיך לירות לאנשים בברכיים במקום:-D

|שמש|דמות החודש: רוט, שו (POI) ניית'ן, ניקי (גיבורים) טרוור (Travelers).
|שמש|זוג החודש: רוט ושו, ניית'ן וניקי, מרסי ודיוויד.
בחירות טובות מאד

|שמש|קראש החודש: אוברי.
וואי זה מוזר לראות אותה בבלונד
|שמש|שיר החודש: יצאו מלא שירים חדשים, אני בגן עדן מוזיקלי|מאוהב|
יאא איזה כיף לך

|שמש|ציטוט החודש: "קמח out"
dd73226a-7ddb-4a40-a1ce-8d661f3b1083.jpg
אני אפילו לא יודעת לנחש למה היא התכוונה פה:-D

|שמש|סיפור החודש: חשבתי לרגע שאני מתחילה לפתח רגישות ללקטוז וחשבתי לשים קץ לחיי כי מה הטעם לחיות בלי עוגת גבינה. אבל אז הסתבר שזה היה משהו אחר ולא חשוב כרגע, העיקר שניתן לחזור לאכול עוגת גבינה! 🥳
אוי ואבוי מזל שניצלת:-0

|שמש|מאכל החודש: חלה עם שניצל!!|מאוהב|
יאמי
כאילו למרות שאני פחות בקטע של חלה ושניצל ביחד אני אוהבת חלה עם טחינה ושניצל עם עצמו. או עם צ'יפס.

|שמש|למה אתם מצפים החודש: שליאן וברנדי ישחררו תאריכים לטור ושיהיה משהו בקליפורניה|הלוואי|
יאללה כבר!

|גלידה|כמה זוגות נעליים יש לכם? בדיוק זרקתי השבוע איזה 7 זוגות (מה שהיה ניתן לתרום תרמתי) עכשיו יש לי 20 זוגות של נעליים/מגפיים ועוד 12 זוגות של סנדלים וגם 3 זוגות של נעלי בית (קמתי לספור בשבילך אני מקווה שאת מעריכה!)
ואת משתמשת בכולם??

נערך לאחרונה ב:

Reutk

Active member
שם יווני: מרגיש לי שלונה יכול לעבור בתור שם יווני.
אני לא בטוחה אבל אני לא מומחית בנושא
|שמש|סדרת החודש: TRAVELERS ("נסענים" לפי התרגום המקורי של עדי|חזיר|)
חמוד, אבל אני לא רואה שאתם משתמשים בו.
|שמש|שיר החודש: הגורל של אופליה (תרגעו לא הפכתי לסוויפטית פתאום, פשוט נדלקתי עליו החודש).
ככה זה מתחיל...
|שמש|סיפור החודש: פיטרתי את המבשלת/מנקה של ההורים שלי (בחיים לא פיטרתי מישהו ואני לא בנויה לזה בכלל!)
לא פשוט בכלל, אבל גם כל הכבוד כי אני יודעת שאם היית צריכה לעשות את זה אז זה באמת היה מאוד הכרחי גם אם מאוד לא נעים.
|שמש|מאכל החודש: פריכיות (הדבר היחיד בערך שאני אוכלת עכשיו כי אני חולהההההההההההה)
איך את מרגישה היום?
החלק של האוכל שחולים באמת מבאס. במיוחד אם זה מצב שעדיין יש תחושת רעב אבל כל דבר שחושבים לאוכל עושה תחושות לא טובות.
|שמש|סיבה למסיבה: אם אני אחלים זו תהיה סיבה למסיבה.
|תפילה| רפואה שלמה!
|גלידה|אוכלים קורנפלקס בכף או בכפית? כף, כפית זה קטן מדי, מה נכנס בה קורנפלק אחד?
:-D לגמרי.
|גלידה|מקפלים או תולים מכנסיים? מקפלים וגם זה כאילו אני עושה טובה למישהו.
הייתי צריכה להוסיף גם את האפשרות זורקים לארון?
|גלידה|כמה זוגות נעליים יש לכם? לא בטוחה, נראה לי איזה 7 אבל בפועל נועלת רק זוג אחד רוב הזמן. אם כפכפים גם נחשב אז יש גם זוג כפכפים שבקיץ בשימוש קבוע. + זוג כפכפים שקניתי בטעות במידה שגויה.
זה נראה לי המצב אצל רוב האנשים הנורמליים, זוג אחד שהוא הכי נוח וחרוש ועוד כמה לאירועים חריגים.
|גלידה|מה צבע החולצה שאתם כרגע לובשים? אפור (עם ציור של חתול במשקפי שמש ושותה עם קש מקוקוס, זו חולצת פיג'מה).
אהבתי שאת אוהבת חתולים ויש לך חולצת פיג'מה של חתול.
|גלידה|משהו חדש שלמדתם לאחרונה: שאני יכולה להוסיף את רעות למאגר כותבי השאלונים! מוהאהאהא!
למה להוסיף? אני תמיד כתבתי שאלון פעם בכמה שנים. פשוט עברו מספיק שנים מאז השאלון האחרון :-P:
|גלידה|תתארו את חופשת החלומות שלכם: מלון יוקרה באיזה ריסורט אבל עם חדרים מבודדים כאלה שאין שום קשר עם שאר המתארחים, משהו עם נוף מדהים ואוכל מדהים וכמה שפחות לראות אנשים אחרים.
למה אני מקבלת ווייב של הלוטוס הלבן?
אבל זה באמת נשמע נחמד את רוצה את כל הפינוקים אבל בלי האנשים שמסביב.
|גלידה|ספר שהייתם רוצים שיהיה לו המשך או ספר שהתבאסתם מהמשך שלו: הייתי רוצה שלהארי פוטר יהיה המשך אבל לא הילד המקולל, כי אומרים שהוא גרוע אז אני לא לוקחת סיכון. אני רוצה המשך אבל טוב באותה רמה |שפם|
אני גם רוצה.
אבל בספר ההמשך שלי הארי ודראקו ביחד |מובך||פנים|
|גלידה|דמות ספרותית אהובה: בשביל לא להיות צפויה מדי אני אגיד דאמבלדור (למרות שהוא גם מעצבן).
הוא באמת דמות טובה אבל הסוף של הסדרה קצת הרס לי אותה.

כבר בחרת שיר של טיילור אז למה לא שמת גם את הקליפ? במיוחד שהקליפ שלו כל כך יפה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
את הסרטים האחרים שדילן כתבה לא ראיתי.
כמובן שראיתי את כל הסרטים של רצח כתוב היטב. והראשון הכי טוב!
אההההה....
הבנתי אותך לא נכון.
כמובן שהראשון הכי טוב *סוודר*
Maximum Pleasure Guaranteed - התחילה יותר מעניינת מאיך שהיא הסתיימה.
לדעתי דווקא הסתיימה מצויין.
ויש באמת בעיה לסדרות מהסוג הזה שהן לפעמים מסתיימות באופן פחות טוב.
Travelers - חמוד.
מה קורה עם זה? הפסקת לצפות?

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא היה סרט באמת. זה סתם סרטון שהוא כאילו טריילר. (אולי הבנת את זה אבל זה לא היה ברור)
האמת שלא הבנתי מהסרטון הזה שזה לא אמיתי. חשבתי שזה מהסוג סרטים האלה של מת לצעוק שהם כאילו פרודיה כי זה נראה מגוחך מידי. אז אני שמחה שזה לא אמיתי.
היה סרט בשם 2012 (שיצא ב2009) שבו העולם נהרס ב2012. זה היה בגלל שכביכול לפי לוח השנה של האינקה העולם היה אמור להסתיים ב2012.
היום שאחרי מחר (שאגב בעברית היה יכול להקרא מחרתיים) זה סרט אחר שבו העולם נהרס.
טוב כל הסרטי אסונות האלה התערבבו לי ביחד. אני לא באמת זוכרת מה העלילה של כל אחד. זכור לי משהו עם איזה גל גדול וזהו בערך.
אני זוכר את זה שהיה קטע שהמון סלבריטאים מתו. וכנראה גם היה את הקטע של הטלפונים שהתפוצצו.
לא זכור לי שום סלב שאהבתי שמת בשנה ההיא ואין לי מושג על איזה טלפונים מתפוצצים אתה מדבר אבל אני מאמינה לך.
הסרטון לא מתייחס המון לעניין עם טראמפ אבל רוב הבלאגן איתו היה לזכרוני לפני הבחירות, כי היה את כל מסע הבחירות.
האמת שלפני הבחירות עצמן לא הרגיש לי נוראי כל כך כי אף אחד לא באמת חשב שהוא יבחר ככה שכל הקמפיין בחירות שלו הרגיש כמו פרק ארוך של SNL שאני מצאתי די משעשע. אבל אחרי שהוא נבחר פתאום הכל השתנה וזה זכור לי עכשיו כתקופה ממש מתסכלת. היום כבר לא אכפת לי אז אולי בגלל זה החודשיים האלה של סוף 2016 לא מרגישים לי היום במבט לאחור ככאלה נוראיים כפי שהם היו בפועל ואני עדין זוכרת את השנה הזאת בחיבה.
כאילו זה הגיל המנטלי שלך?
אני גם מרגישה שנתקעתי בגיל 27
לא יודעת שאלה שאלות ניק אז לא טרחתי לחשוב על תשובה נורמלית.
אני אוהבת שהמשוואה היא מגעיל וקריפי=מיקי תאהב:-D
נו אבל זה מה שהיא אוהבת. זה כמו שאם אני אראה משהו עם זוג הומואים לא מתפקד אני אחשוב עליך (ובתאכלס גם עליה. אבל בעיקר עליך).
זה נהדר
את הסרטים האחרים שכתבת לא ראיתי.
לא ראית Bad Moms?? הכי מתאים לך:-D (ולא בגלל שיש שם הומואים לא מתפקדים)(כאילו, אם לא מחשבים את קת'רין האן כהומו לא מתפקד:-D)
שתמשיך לירות לאנשים בברכיים במקום:-D
תאכלס. ראיתי די הרבה דברים איתה ושום דבר אפילו לא קרוב ללהיות מושלם כמו התפקיד שלה ב-POI. העיקר בספר שלה היא מלכלכת על התפקידים האלה בסדרות ברודקאסט כי היא חושבת שזה שהיא התפשטה כל פרק ב-Sex/Life פתאום הפוך אותה לשחקנית טובה יותר. חמודה שלי שום תפקיד אחר שלך לא יתעלה על שו!!
וואי זה מוזר לראות אותה בבלונד
נכון. הרבה יותר יפה לה השיער הרגיל שלה. אבל לא שמתי גיפים של מגלופוליס בעבר אז נראה לי הולם.
יאא איזה כיף לך
כן! ועכשיו ראיתי ששוגרלנד עשו טיזינג לקאמבאק אומייגאד יש מצב שדפקתי צרחה קטנה של התרגשות העהאעהאהעהעהעהעעהעהעההה!!! (ואני יודעת שאת יודעת מי הם כי גם להם יש גרסה לשיר Babe אז לא להעמיד פנים)
אני אפילו לא יודעת לנחש למה היא התכוונה פה:-D
oat
אוי ואבוי מזל שניצלת:-0
בהחלט מזל, והיום חגגתי את זה עם גלידת קינדר בואנו|יאמי|
יאמי
כאילו למרות שאני פחות בקטע של חלה ושניצל ביחד אני אוהבת חלה עם טחינה ושניצל עם עצמו. או עם צ'יפס
לא. אם כבר אז שניצל עם פירה ובצל מקורמל (שזה מה שהכנתי בשישי|יאמי|)
ואת משתמשת בכולם??
פחח. ממש לא. אולי בשלוש זוגות בקביעות והאחרים מייבי פעם בשנה.

למעלה