Reutk
Active member
הא, יפה זה באמת תמיד בה גם עם השם של המקום.שם יווני: ניקוס ממיקונוס
תמיד לומדים משהו חדש. מי זה קרנוס? אני מניחה שזה מהמיתולוגיה באמת ולא משהו שהמצאת כרגע.הגיל המיתולוגי: הגיל שבו קרונוס התחיל לאכול את הילדים שלו
אם רק היה לנו סוס טרויאני מעופף. אני לא התפלא אם באמת יש לנו כמה סוסים טרויאנים בממשלה אבל אף אחד מהם לא מעופף וחבל שכך.מרחק מטרויה: לפי הAI זה 1200 ק"מ (על סוס טרויאני מעופף זה בערך 10 שעות)
ושוב אני נשארת עם הקנאה לבד.Travelers - הצפיה הקבוצתית החדשה, יותר מהנה ממה שציפיתי
לפחות הייתם צופים במשהו שיהיה לי מעניין לקרוא מה אתם כותבים עליו.
חבל שאתה סובל אני כן יכולה להבין למה למרות שזאת לא החווית צפיה שלי. אני מאוד אהבתי, אבל התנתקתי מHBO לפני כמה ימים אז אני לא אמשיך לצפות בה בינתיים.Life, Larry and the Pursuit of Unhappiness - לפעמים אני מרגיש שאני סובל בצפיה שלה, אבל לפעמים גם שווה
השחקנים חתיכים? אני לא צופה בסדרה אבל בכללי לדרמת ספורט תמיד יש פוטנציאל טוב.Welcome to Wrexham - למה אני נהנה לצפות בתוכנית על כדורגל?
כמה ספרים יש בסדרה ובאיזה ספר אתה? נראה לי שכבר שאלתי את זה או שזה היה על פרסי ג'קסון.ספר החודש: עדיין גיבורי אולימפוס
גם אני נתקלתי בכמה סרטונים ותמונות שלו, אבל לא ידעתי למה.|שמד|קראש החודש: טום הולנד. הוא מופיע בכל מקום אפשרי (וזה מעולה)
סיפור החודש: לא ממש סיפור, אבל הכי קרוב שעולה לי: אני בדרך כלל בעבודה נחשב המבולגן. עכשיו לפני חודשיים התחיל לעבוד מישהו חדש ואני פתאום מוצא את עצמי במצב שהבלגן שלומאוד מפריע לי, אני מעיר לו ואני מסדר אחריו. מרגיש לי כאילו לימדו אותי לקח ואני לא שמח מזה.
איזה כיף!סיבה למסיבה: היה חודש טום הולנדי ביותר ושני הסרטים שלו הצליחו בטירוף.
הרבה אנשים הולכים לצאת לחופשה או לא להגיע בגלל הילדים ויהיה עומס? זה המצב אצלנו לפחות.למה אתם מצפים החודש: שהוא יגמר ואני אוכל לנשום לרווחה (הולך להיות קשה בעבודה)
נכון מאוד!אוכלים קורנפלקס בכף או בכפית? איך אפשר לתפוס מספיק עם כפית?
בריכה זה גם יותר מגעיל.בריכה או ים? אני מרגיש כאילו בריכה זה יותר נשלט וטוב, אבל בפועל אני לא אלך לבריכה ולא הלכתי לבריכה כבר לפחות עשור. לים אני הולך בדרך כלל פעמים בודדות כל קיץ. (אם כי בקיץ הזה עדיין לא)
אתה לפחות הולך לים אני שנים לא ביקרתי שם.
ונעלי ערב אין לך? ולפני שתתחיל, לא, הכוונה היא לא לנעלים שהולכים איתם רק בערב הכוונה היא לנעלים שהולכים איתם לאירועים או לארוחות משפחתיות בחגים. או שאין לך נעלי ספורט? שזה אני באמת קשה לי לדמיין אבל גם קשה לי לדמיין להגיע לחתונה עם נעלי ספורט. מזלך שאתה בן ולא בת.כמה זוגות נעליים יש לכם? יש לי תמיד רק זוג אחד של נעליים שאני הולך איתם. כשאני קונה נעליים חדשות אז המצב של זוג הנעליים הקודם שלי הוא כבר כל כך רע שאני בפועל לא משתמש בהם. אבל יש לי גם נעלי בית וגם כפכפים לחצר
ושוב מזלך שאתה לא בת.מה צבע החולצה שאתם כרגע לובשים? אני יושב כאן ללא חולצה (אבל אני צריך להתלבש כי אני יוצא תכף אז אני אוסיף את צבע החולצה שתבחר) - אוקי ירוק כהה.
אני מתעייפת רק מלחשוב על לצפות בסדרה אז גם להרחיב אופקים בגללה?משהו חדש שלמדתם לאחרונה: די הרבה על ההיסטוריה של יפן בגלל קריאה בעקבות הסדרה שראיתי.
אתה אולי רוצה שהמחזמר התקיים בחצר האחורית שלך? אם מצאת איפה מזמינים כזה תעדכן אותי כי זאת הדרך היחידה שבה אני יהיה מוכנה לצפות במחזמר לייב.תתארו את חופשת החלומות שלכם: כרגע ממש בא לי לראות כמה מחזות זמר בניו-יורק. אבל אני רוצה טלפורטר ככה שאני אוכל לישון בבית שלי. אולי עדיין לאכול ארוחת בוקר במלון בניו-יורק.
מזכיר לי שעדיין לא קראתי את הספר האחרון בסדרה.ספר שהייתם רוצים שיהיה לו המשך או ספר שהתבאסתם מהמשך שלו: כמו עם סדרות, אני כמעט תמיד רוצה המשך לספרים שאהבתי. במיוחד הייתי רוצה עוד ספרים על Simon Snow (אפילו שאני קולט כרגע כמה ראשי התיבות שלו בעייתיות).
כןדמות ספרותית אהובה: טוב עכשיו גרמתם לי לחשוב על סיימון סנוא אז כמובן.
לא צפיתי אבל כל הכבוד!תמונה או סרטון או שיר של טיילור סוויפט שתרצו לשתף אותנו בו.
ספוילרים לבאפי