שיהיה רומנטי שם - אוגוסט 2026 - שרשור חודשי 8️⃣/2️⃣0️⃣2️⃣6️⃣

Lhuna3

Well-known member
ברוכים הבאים לחודש אוגוסט!
(אין תמונה, תתמודדו)

סיכום סטטיסטי
בחודש יולי פתחנו בפורום 23 שרשורים חדשים
וכתבנו 698 הודעות.

השרשור שכתבנו בו הכי הרבה הודעות ביולי היה 💘💌fever dream high in the quiet OFF the night💝💗 עם 123 הודעות ביולי, וקרוב מאוד אליו גם ⌛🚶‍♂️Travelers - עונה 1 🚶‍♀️⌛עם 121 הודעות ביולי.
השרשור הכי ארוך שכתבנו בו ביולי היה 🖥️🖥️🖥️ Person of Interest - עונות 4 ו5 🖥️🖥️🖥️ עם 225 הודעות (אבל רק 67 מתוכן ביולי).

מי כתב כמה?
צמרת הטבלה דומה מאוד לחודש הקודם:

טוני החתול 189 |גביע|
didalf 160
Lhuna3 149
LeAnnDylan 68
LeR@nch 32
Reutk 22
dilly snake 18
snirf 16
רוב הזמן נח 13
It's Always Sunny 13
נדירליאל 4
דיברגנט חדש 4
crapuchino 4
נוסטלגיה טרום קורונה 2
limors2 2
פולגאר 1
DANIAVNI 1

כמה כתבנו כל יום?
היום שכתבנו בו הכי הרבה ביולי היה ה-2 לחודש עם 44 הודעות,
והיום שכתבנו בו הכי מעט היה ה-14 לחודש, עם 8 הודעות.

למה נצפה בחודש אוגוסט:
קור, גשמים, סופות, אולי אפילו שלג בירושליים.

סדרות חדשות:

Star Wars: Visions Presents - The Ninth Jedi וזהו זה מספיק אותיות לכתוב פה.

סדרות חוזרות:
פיוצ'רמה, טד לאסו, 100 שנים של בדידות, ריצ'ר, ועוד כמה.

סרטים חדשים בקולנוע:

לגמור את הלילה, איש הגלידה, מפרץ ההרפתקאות: אי הדינוזאורים, מרגלים מהאגדות, גבעה 338, מרסופילאמי, פרנקי והמפלצות, המשפחה האיטלקית שלי, חג מולד מר, סוף רחוב האלון, פיוז, יחידת הצללים, בחזרה מההימלאיה, האחד והיחיד שלי, ויהי גשם, ספא וויקנד, צריך שניים לטנגו, הרוע שבפנים: מחוץ למעבר, מהיר ועצבני: חגיגות 25 שנה, נקמה בלב ים, דג ושמו באסה, לוני טונס מציגים: קיוטי נגד אקמי, כוכבי הכלב.

חוץ מזה נציין את ימי ההולדת של סבסטיאן סטאן, מייקל יורי, נועה כהן,ג'יימס מאסטרס, בריט לאוור, מילה קוניס, סטיב מרטין, קארי אן מוס, צ'אד מייקל מורי, מליסה מקארת'י, ליאה מישל, ג'סטין ת'רו, אלכס מקניקול, ג'ייסון מומואה, ריצ'ארד הרמון וליאן ריימס

שאלון יעלה בהמשך (ע"י מי שירצה *WINK*WINK*HINT*HINT* או שאני),
אבל בינתיים:
עבר או עתיד?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
(אין תמונה, תתמודדו)
אני אתמודד
אבל מה המשמעות של הכותרת?
השרשור שכתבנו בו הכי הרבה הודעות ביולי היה 💘💌fever dream high in the quiet OFF the night💝💗 עם 123 הודעות ביולי, וקרוב מאוד אליו גם ⌛🚶‍♂️Travelers - עונה 1 🚶‍♀️⌛עם 121 הודעות ביולי.
השרשור הכי ארוך שכתבנו בו ביולי היה🖥️🖥️🖥️ Person of Interest - עונות 4 ו5 🖥️🖥️🖥️ עם 225 הודעות (אבל רק 67 מתוכן ביולי).
אין על צפיות משותפות
מי כתב כמה?
צמרת הטבלה דומה מאוד לחודש הקודם:

טוני החתול 189 |גביע|
I'm Number One
כמה כתבנו כל יום?

היום שכתבנו בו הכי הרבה ביולי היה ה-2 לחודש עם 44 הודעות,
והיום שכתבנו בו הכי מעט היה ה-14 לחודש, עם 8 הודעות.
זה בגלל שכולנו היינו בחוץ וחגגנו את יום הבסטיליה
למה נצפה בחודש אוגוסט:
אני מקווה שנשרוד את זה. היום כמעט קיבלתי frost bite
סדרות חדשות:
Star Wars: Visions Presents - The Ninth Jedi וזהו זה מספיק אותיות לכתוב פה.
לאנטרנים שזאת סדרה ביקום הקולנועי החדש של DC (לא הכל זה מארוול לונה)
סדרות חוזרות:
פיוצ'רמה, טד לאסו, 100 שנים של בדידות, ריצ'ר, ועוד כמה.
זה באמת הרבה מאוד שנים להיות בודד.
וחשבתי על זה שאולי אני צריך לחזור לראות פיוצ'רמה בלי להשלים את כל העונות שלא ראיתי

סרטים חדשים בקולנוע:
לגמור את הלילה, איש הגלידה, מפרץ ההרפתקאות: אי הדינוזאורים, מרגלים מהאגדות, גבעה 338, מרסופילאמי, פרנקי והמפלצות, המשפחה האיטלקית שלי, חג מולד מר, סוף רחוב האלון, פיוז, יחידת הצללים, בחזרה מההימלאיה, האחד והיחיד שלי, ויהי גשם, ספא וויקנד, צריך שניים לטנגו, הרוע שבפנים: מחוץ למעבר, מהיר ועצבני: חגיגות 25 שנה, נקמה בלב ים, דג ושמו באסה, לוני טונס מציגים: קיוטי נגד אקמי, כוכבי הכלב.
הרבה סרטים. אבל היחידים שאולי מעניינים אותי זה סוף רחוב האלון כי דינוזאורים וגבעה 338 כי זה מחווה לגבעת חלפון.
חוץ מזה נציין את ימי ההולדת של סבסטיאן סטאן, מייקל יורי, נועה כהן,ג'יימס מאסטרס, בריט לאוור, מילה קוניס, סטיב מרטין, קארי אן מוס, צ'אד מייקל מורי, מליסה מקארת'י, ליאה מישל, ג'סטין ת'רו, אלכס מקניקול, ג'ייסון מומואה, ריצ'ארד הרמון וליאן ריימס

אבל בינתיים:
עבר או עתיד?
העיקר שלא ההווה הא...
היום אני אומר העתיד.
כן, יכול להיות שהוא יהיה נוראי, אבל האפשרויות פתוחות.

didalf

Well-known member
תפגשו אותי מאחורי הקניון
(אין תמונה, תתמודדו)
דהההה

השרשור הכי ארוך שכתבנו בו ביולי היה🖥️🖥️🖥️ Person of Interest - עונות 4 ו5 🖥️🖥️🖥️ עם 225 הודעות (אבל רק 67 מתוכן ביולי).
יפה מאד שיפור

טוני החתול 189 |גביע|
didalf 160
אוקי התירוץ של הייתי בחול חזר!!

למה נצפה בחודש אוגוסט:
עברנו לגור בברילוצ'ה?

חוץ מזה נציין את ימי ההולדת של סבסטיאן סטאן,

אני עייפה וחסרת השראה כרגע
אבל בינתיים:
עבר או עתיד?
ממ העבר היה גרוע אבל העתיד נראה אפילו יותר גרוע.
ובהווה יש טיילור סוויפט אז הווה.

|מאוהב|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ממ העבר היה גרוע אבל העתיד נראה אפילו יותר גרוע.
ובהווה יש טיילור סוויפט אז הווה.
אבל גם בעבר וגם בעתיד יש את טיילור סוויפט
אוקי התירוץ של הייתי בחול חזר!!
אני רוצה לנסוע לחול רק בשביל להוכיח שגם עם נסיעה לחול אני אוביל בהודעות :cool:

Lhuna3

Well-known member
אני עייפה וחסרת השראה כרגע
אני עם חום 38 מעלות, אני חושבת שזה מנצח את התירוץ שלך.
(אבל בסדר אני אעלה אם לא תבוא לך השראה, זה פשוט יקח יותר זמן הפעם וכנראה לא הערב).
לאנטרנים שזאת סדרה ביקום הקולנועי החדש של DC (לא הכל זה מארוול לונה)
לקח לי הרבה זמן להבין מה כתבת פה.

העיקר שלא ההווה הא...
היום אני אומר העתיד.
כן, יכול להיות שהוא יהיה נוראי, אבל האפשרויות פתוחות.
אני פסימית אבל עדיין מסכימה.

Reutk

Active member
שאלון!!!

שם יווני:
הגיל המיתולוגי:
מרחק מטרויה:

|שמש|סדרת החודש:
|שמש|סרט החודש:
|שמש|ספר החודש:
|שמש|דמות החודש:
|שמש|זוג החודש:
|שמש|נבל החודש:
|שמש|שיר החודש:
|שמש|ציטוט החודש:
|שמש|סיפור החודש:
|שמש|טיול החודש:
|שמש|מאכל החודש:
|שמש|סיבה למסיבה:
|שמש|למה אתם מצפים החודש:

|גלידה|אוכלים קורנפלקס בכף או בכפית?

|גלידה|בריכה או ים?

|גלידה|מקפלים או תולים מכנסיים?

|גלידה|כמה זוגות נעליים יש לכם?

|גלידה|מה צבע החולצה שאתם כרגע לובשים?

|גלידה|משהו חדש שלמדתם לאחרונה:

|גלידה|תתארו את חופשת החלומות שלכם:

|גלידה|ספר שהייתם רוצים שיהיה לו המשך או ספר שהתבאסתם מהמשך שלו:

|גלידה|דמות ספרותית אהובה:

|כוכבירוק|תמונה או סרטון או שיר של טיילור סוויפט שתרצו לשתף אותנו בו.|כוכבירוק|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הקרובים יחסית, כמה עבר ועתיד אנחנו מדברים?
אני מרגיש כאילו בכל שרשור אנחנו דנים במידות של דברים
אוי נכון.
כשאני מנסה לחשוב על דמות בשם אוגוסט אני מיד חוזר 30 שנה אחורה בזמן אל החברה של טומי במפגשים מהסוג האישי:
אני עם חום 38 מעלות, אני חושבת שזה מנצח את התירוץ שלך.
נשמע נוראי.
תרגישי טוב ומיד (תני לי לדבר עם המערכת החיסונית שלך)
אבל בתור מישהו שעייף הרבה פעמים אני חושב שזה מנצח כל תירוץ אי פעם.
לקח לי הרבה זמן להבין מה כתבת פה.
לזכותי גם בויקיפדיה קראו לסדרה ככה (רק בלי א')
בהחלט הייתי צריכה לשים אותו, אני גם זכרתי אותו איפשהו בתחילת החודש כשחשבתי מה לשים! אבל אח"כ שכחתי משום מה...
אבל איפה תמצאי דמות בשם ספטמבר לחודש הבא?
(אוקי, חיפוש מהיר גילה לי שיש דמות כזאת בסדרה פרינג', שאפילו ראית)
יאיייי כל הכבוד על לקיחת הנטל (אני כמעט הצעתי ולא היה לי הכי חשק)

didalf

Well-known member
יאיי רעות!!
אני שמחה שהתעצלתי ונתתי פתח למישהו שלא עושה בדכ לעשות

חחחחחחחחחחחח קווין|כתר|

אני מרגיש כאילו בכל שרשור אנחנו דנים במידות של דברים
כולנו קטנוניקים

didalf

Well-known member
שם יווני:|קדימה|עדיוסוס|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
הגיל המיתולוגי:3400 לפנה"ס
מרחק מטרויה:|קדימה|מה רעות ראית את האודיסאה?:-D איפה באמת הייתה טרויה? לאדעת אז אני אגיד לך מרחק מיוון במקום: כ 2800 ק"מ

|שמש|סדרת החודש:|קדימה|מבוקש לחקירה - טכנית צפינו בפרקי הסיום ביולי. סיום נהדר.
היטד רייבלרי - צפיה חוזרת לפני שנגמר הHBO. עדיין מושלמת|מאוהב|
יורי און אייס - אחותי קצת כפתה עלי לצפות באנימה כשהיינו בחו"ל. כי זאת סדרה על מחליקים על הקרח והם קצת גייז שזה די און בראנד בשבילי לטענתה. וכאילו זה נכון חוץ מהקטע של אנימה:-D זה היה די חמוד האמת. עוד נשאר לנו הפרק האחרון. לפחות היא הסכימה שנראה באנגלית.
טראוולרס -הצפיה המשותפת הנוכחית שלנו, זה די סבבה.
הפשוטע - מממ חצי קרינג' חצי מצחיק לי אבל סה"כ נהנית.
|שמש|סרט החודש:|קדימה|Life Of Chuck - מוזר אבל נחמד
הרטססטופר פוראבר (סרט הסיום) - חמוד
האשליה 3 - לאדעת אמא שלי ראתה והצטרפתי. מופרך אבל נחמד.
הספקתי כבר לראות שני סרטים באוגוסט אבל זה לסיכום הבא:-P:
|שמש|ספר החודש:|קדימה|The Score - הספר על דין ואלי מאוף קמפוס. נחמד מינוס יותר אהבתי את הכיוון שלקחו איתם בסדרה. מחכה לעונה שלהם.
Game On - אני נהנית למדי.
|שמש|דמות החודש:|קדימה|אממממ נגיד דיוויד בטראוולס. אולסו טכנית אני עדיין יכולה להגיד שו ורוט ושיין ואיליה:-P:
|שמש|זוג החודש:|קדימה|טום הולנד וזנדיה
|שמש|נבל החודש:|קדימה|מי שהחליט לשלוח גל חום לגרמניה בשבוע שהייתי שם|שפם| אולסו הספרדים על גמר משעמם למוות.
|שמש|קראש החודש:|קדימה|בעלי היפה שממשיך להופיע ולספק לי חומר|מאוהב|

תראו את הדביל החמוד הזה מחליק על הבמה אבל בסטייל:-D
|שמש|שיר החודש:|קדימה|אין לי משהו ספציפי לחודש וראיתי שיש פינת טיילור בסוף אז אני אבחר משהו של הארי:
Harry Styles - Taste Back
|שמש|ציטוט החודש:|קדימה|JUST&T MARRIED|לב|
|שמש|סיפור החודש:|קדימה|אוקי סיפור 1 מגרמניה זה שעשינו טיול שכלל מסלול, שיט בסירה, ומסלול חזרה. עכשיו אני סופררר ררגישה לסירות יש לי בחילה מיד. אז לקחנו את כדור הקסם טרמבין. זה הכדור שהוא שטן ומלאך. המושיע שלי והצורר שלי. כי הוא אכן מעלים את הבחילה לחלוטין אפס כלום ישבתי בסירה צילמתי בטלפון לא הרגשתי כלום. אבל מה? הוא מרדים ומחליש ברמותתתתתתתתת שמפילות לקרשים. היה לי ככ ככ קשה המסלול חזרה. ולא רק העליות שתמיד קשות לי. אפילו החלקים המישוריים חשבתי שאני הולכת להתעלף. מתישהו באמצע הדרך מצאנו ביקתה קטנה ועצרנו לנמנם בה. לאדעת איך אחותי נהגה חזרה לדירה אבל איך שהגענו קרסנו לשנץ על הספה.
סיפורון קטן 2: היינו בבית קפה בברלין והתלבטנו איזה עוגה בא לנו כשפתאום מישהי התחילה לדבר איתי גרמנית, והיא לבשה פוטר של טיילור. אז עניתי לה באנגלית: "אין לי מושג מה את אומרת אבל אני אוהבת את טיילור סוויפט":-D ואז גם היה בבית קפה הזה מלאאאא שירים של הארי כולל שניים מהאהובים עליי אי פעם אז למרות שהעוגה הייתה מעפנה בית קפה 10/10.
|שמש|טיול החודש:|קדימה|הייתי בגרמניה בשמורה שנקראת סקסוניה השוויצרית טיילנו בהרים טיפסתי הר אתם מתים!! כמעט מתתי אבל טיפסתי בהצלחה! ואחותי המעצבנת מדלגת כאילו כלום.
|שמש|מאכל החודש:|קדימה|אני מנסה לחשוב מה הדבר הכי טעים שאכלתי בגרמניה ואיכשהו אני חושבת דווקא על גולש במסעדה מקומית כזאת שבדכ אנחנו קצת חוששות להזמין דברים כאלה. אבל היה לו רוטב ממממשששששששששש טעים.
|שמש|סיבה למסיבה:|קדימה|טיילור וטראוויס התחתנוווווווווווווו|מאוהב|
|שמש|למה אתם מצפים החודש:|קדימה|שטיילור אם לא אכפת לה בבקשה אולי תחלוק איתנו קצת תמונות חתונה? פריטי פליז?

|גלידה|אוכלים קורנפלקס בכף או בכפית?|קדימה|כף
|גלידה|בריכה או ים?|קדימה|בריכה אבל פרטית. אם ציבורי כבר עדיף ים נראה לי למרות שלא כזה אוהבת ים.
|גלידה|מקפלים או תולים מכנסיים?|קדימה|מקפלת
|גלידה|כמה זוגות נעליים יש לכם?|קדימה|אני כוללת סנדלים כפכפים ועקבים כן? בסלון יש 6 (מסודרות במתקן) ויש עוד כמה בארון לפחות זוג אחד בטוח שמיש חחחח אז נגיד 7-8.
|גלידה|מה צבע החולצה שאתם כרגע לובשים?|קדימה|כחול עם ציור של הר פוג'י
|גלידה|משהו חדש שלמדתם לאחרונה:|קדימה|שמקלות הליכה זה מאד יעיל בטיולים.
|גלידה|תתארו את חופשת החלומות שלכם:|קדימה|המממ זה טיול הופעות ויש בו הופעה של טיילור, הופעה של הארי, כמה מחזות זמר, קצת שופינג וטיול עירוני. יום יומיים של יציאה לטיולי טבע לא קשים מידי אבל בנופים יפים. איזה יום של פעילות אקסטרים כמו אומגות או ראפטינג או החלקה על אגם אמיתי. ובכל יום נרגעים בבריכה באמצע או בסוף היום עם נוף. ומלא אוכל טוב. ומזג אוויר מושלם נעים כל הזמן. ואם אני ממש מתפרעת בחלומות אני כל החופשה לבושה ממש יפה והכל נוח לי גם בגדים ונעליים שלא אמורים להיות נוחים ואף נעל לא כואבת. ואני לא מזיעה והשיער לא מתקרזל וכל התמונות שלי מושלמות.
|גלידה|ספר שהייתם רוצים שיהיה לו המשך או ספר שהתבאסתם מהמשך שלו:|קדימה|הממ ספר שאני רוצה המשך אין לי אני לרוב חושבת שדברים שהסתיימו טוב לא צריך לגעת בהם. ספר שההמשך מאכזב -הסתכלתי בקינדל שלי - ההמשך של בויפרינד מטריאל היה לא משהו. ספר שאני חוששת מההמשך שלו - אקוטר.סתם לא ממש יש לי אמון בסופרת מקווה שתמשיך בקו הטוב.
|גלידה|דמות ספרותית אהובה:|קדימה|Aelin Ashryver Galathynius|מאוהב||כתר|
|כוכבירוק|תמונה או סרטון או שיר של טיילור סוויפט שתרצו לשתף אותנו בו.|כוכבירוק||קדימה|חחחחחחחחחח כן רעות!!|מאוהב|
אוף הלוואי הייתה לי תמונת חתונה לשתף אבל אין:-(
קודם כל אוגוסט כי אוגוסט כולם להמתח להשמעת המנון הקיץ!
ולכבוד החתונה Mary's Song כי טיילור ב2006 כבר כתבה את השורה "I'll be eighty-seven; you'll be eighty-nine" וניבאה את בעלה לעתיד🥹

תיעוד של החיים עם סקאיי:

בדיחה לחנונים:
1785699949190.png

אני בבוקר:
1785701180256.png

וקחו קצת תמונות מגרמניה:-P:
זה ההר שטיפסתי!:
1785699809861.png
וזה מה שיצא מהסירה:
1785700651881.png
וזה עוד נוף יפה:
1785699827390.png 1785699845539.png

והאמת מאחורי התמונות היפות שלי: (עם סאונד)

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
אהה קלטתי מאיפה הכותרת שלך.
תוהה מה הtheme לחודשים הקרובים|תוהה|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שם יווני: ניקוס ממיקונוס
הגיל המיתולוגי: הגיל שבו קרונוס התחיל לאכול את הילדים שלו
מרחק מטרויה: לפי הAI זה 1200 ק"מ (על סוס טרויאני מעופף זה בערך 10 שעות)

|שמש|סדרת החודש: כמה כמובן:
Travelers - הצפיה הקבוצתית החדשה, יותר מהנה ממה שציפיתי
Maximum Pleasure Guaranteed - סדרה מעולה
Last Samurai Standing - סדרה תקופתית יפנית בנטפליקס עם מלא אקשן היה ממש כיף
Stuart Fails to Save the Universe - ממש נחמד בנתיים
ריק ומורטי - בהחלט מרגישה עייפה כבר, אבל עדיין טובה
Proud - איכות הפרקים קצת עלתה וירדה, אבל באופן כללי מאוד שווה את הצפיה
X-men 97 - מרגיש לי פחות טוב מהעונה הראשונה
Life, Larry and the Pursuit of Unhappiness - לפעמים אני מרגיש שאני סובל בצפיה שלה, אבל לפעמים גם שווה
Welcome to Wrexham - למה אני נהנה לצפות בתוכנית על כדורגל?
|שמש|סרט החודש: גם כמה:
Spider-Man: Brand New Day - מדהים מדהים מדהים. אני ממש שוקל לראות בקולנוע שוב
The Odyssey - אפי ומדהים, בהתחלה חשבתי שאני לא ארצה לראות שוב, אבל אני מתחיל לחשוב שזה שווה לחוות בקולנוע פעם שניה.
Heartstopper Forever - סיום ממש יפה לחוויה של הארטסטופר, אבל אני מרגיש יותר געגוע מאשר התלהבות
Supergirl - סרט נחמד, לא משהו מיוחד
|שמש|ספר החודש: עדיין גיבורי אולימפוס
|שמש|דמות החודש: פולה (Maximum Pleasure Guaranteed), פיטר פרקר (ספיידרמן)
|שמש|זוג החודש: ניק וצא'רלי. גם דייויד ומרסי (אם צריך גם לתת ייצוג לסטרייטים)
|שמש|נבל החודש: אנטינואוס (הדמות של רוברט פטינסון באודיסאה)
|שמד|קראש החודש: טום הולנד. הוא מופיע בכל מקום אפשרי (וזה מעולה)

|שמש|שיר החודש: מהסאונדטרק של ספיידרמן: יום חדש - Loser של Tame Impala
|שמש|ציטוט החודש: The clearest view of men is from below. (האודיסאה)
|שמש|סיפור החודש: לא ממש סיפור, אבל הכי קרוב שעולה לי: אני בדרך כלל בעבודה נחשב המבולגן. עכשיו לפני חודשיים התחיל לעבוד מישהו חדש ואני פתאום מוצא את עצמי במצב שהבלגן שלומאוד מפריע לי, אני מעיר לו ואני מסדר אחריו. מרגיש לי כאילו לימדו אותי לקח ואני לא שמח מזה.
|שמש|טיול החודש: הכי קרוב שלי - נסעתי עד ראשון לציון כדי לראות את האודיסאה בIMAX
|שמש|מאכל החודש: פרגית
|שמש|סיבה למסיבה: היה חודש טום הולנדי ביותר ושני הסרטים שלו הצליחו בטירוף.
|שמש|למה אתם מצפים החודש: שהוא יגמר ואני אוכל לנשום לרווחה (הולך להיות קשה בעבודה)

|גלידה|אוכלים קורנפלקס בכף או בכפית? אני לא אוכל קורנפלקס (אני יודע שאתם לא בהלם), אבל מרגיש לי שאם הייתי אוכל קורנפלקס אז בטח הייתי עושה את זה עם כף. איך אפשר לתפוס מספיק עם כפית?

|גלידה|בריכה או ים? אני מרגיש כאילו בריכה זה יותר נשלט וטוב, אבל בפועל אני לא אלך לבריכה ולא הלכתי לבריכה כבר לפחות עשור. לים אני הולך בדרך כלל פעמים בודדות כל קיץ. (אם כי בקיץ הזה עדיין לא)

|גלידה|מקפלים או תולים מכנסיים? הם נתלים לייבוש, אבל אז מקופלים לארון.

|גלידה|כמה זוגות נעליים יש לכם? יש לי תמיד רק זוג אחד של נעליים שאני הולך איתם. כשאני קונה נעליים חדשות אז המצב של זוג הנעליים הקודם שלי הוא כבר כל כך רע שאני בפועל לא משתמש בהם. אבל יש לי גם נעלי בית וגם כפכפים לחצר

|גלידה|מה צבע החולצה שאתם כרגע לובשים? אני יושב כאן ללא חולצה (אבל אני צריך להתלבש כי אני יוצא תכף אז אני אוסיף את צבע החולצה שתבחר) - אוקי ירוק כהה.

|גלידה|משהו חדש שלמדתם לאחרונה: די הרבה על ההיסטוריה של יפן בגלל קריאה בעקבות הסדרה שראיתי.

|גלידה|תתארו את חופשת החלומות שלכם: כרגע ממש בא לי לראות כמה מחזות זמר בניו-יורק. אבל אני רוצה טלפורטר ככה שאני אוכל לישון בבית שלי. אולי עדיין לאכול ארוחת בוקר במלון בניו-יורק.

|גלידה|ספר שהייתם רוצים שיהיה לו המשך או ספר שהתבאסתם מהמשך שלו: כמו עם סדרות, אני כמעט תמיד רוצה המשך לספרים שאהבתי. במיוחד הייתי רוצה עוד ספרים על Simon Snow (אפילו שאני קולט כרגע כמה ראשי התיבות שלו בעייתיות).
לא עולה לי כרגע ספר שממש אין לו שום המשך והייתי רוצה לו המשך (דווקא עולה לי לראש השיר של אכילס שלו אני לא ארצה המשך).
וספרי המשך שכמובן ביאסו הם ספרי ההמשך של חולית שכתב הבן של פרנק הרברט. בעצם גם הספר האחרון בסדרת של הספרים של שבט דוב המערות, למרות שהוא של אותה סופרת.

|גלידה|דמות ספרותית אהובה: טוב עכשיו גרמתם לי לחשוב על סיימון סנוא אז כמובן.

ספוילרים לבאפי

ועוד משהו כתוספת:
6y4o5t737y861.gif

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
Spider-Man: Brand New Day - מדהים מדהים מדהים. אני ממש שוקל לראות בקולנוע שוב
מקווה בקרוב

גם דייויד ומרסי (אם צריך גם לתת ייצוג לסטרייטים)
בהחלט|לב||לב|

|שמש|נבל החודש: אנטינואוס (הדמות של רוברט פטינסון באודיסאה)
מי אם לא אתה תבחר בדוש הלוזר הזה?:-D
|שמד|קראש החודש: טום הולנד. הוא מופיע בכל מקום אפשרי (וזה מעולה)
טוב הוא באמת בכל מקום החודש זאת בחירה מוצדקת מאד

|שמש|סיפור החודש: לא ממש סיפור, אבל הכי קרוב שעולה לי: אני בדרך כלל בעבודה נחשב המבולגן. עכשיו לפני חודשיים התחיל לעבוד מישהו חדש ואני פתאום מוצא את עצמי במצב שהבלגן שלומאוד מפריע לי, אני מעיר לו ואני מסדר אחריו. מרגיש לי כאילו לימדו אותי לקח ואני לא שמח מזה.
חעחע
|שמש|טיול החודש: הכי קרוב שלי - נסעתי עד ראשון לציון כדי לראות את האודיסאה בIMAX
רק אני צפיתי לא כמו שנולן התכוון:-D

|שמש|סיבה למסיבה: היה חודש טום הולנדי ביותר ושני הסרטים שלו הצליחו בטירוף.
איזה כיף
ראיתי שהוא מחזיק בשיא של 4 הפתיחות הגדולות אי פעם. (למרות שמרגיש קצת שקר לתת לו איזה קרדיט על אנדגיים)

|שמש|למה אתם מצפים החודש: שהוא יגמר ואני אוכל לנשום לרווחה (הולך להיות קשה בעבודה)
בהצלחה

|גלידה|אוכלים קורנפלקס בכף או בכפית? אני לא אוכל קורנפלקס (אני יודע שאתם לא בהלם),
בהחלט
אבל מרגיש לי שאם הייתי אוכל קורנפלקס אז בטח הייתי עושה את זה עם כף. איך אפשר לתפוס מספיק עם כפית?
לא ברור לי גם אבל אחותי אוכלת עם כפית 🤷‍♀️

|גלידה|תתארו את חופשת החלומות שלכם: כרגע ממש בא לי לראות כמה מחזות זמר בניו-יורק.
כן|מאוהב|

|גלידה|ספר שהייתם רוצים שיהיה לו המשך או ספר שהתבאסתם מהמשך שלו: כמו עם סדרות, אני כמעט תמיד רוצה המשך לספרים שאהבתי. במיוחד הייתי רוצה עוד ספרים על Simon Snow
לאאא התסיים מושלם די
לא עולה לי כרגע ספר שממש אין לו שום המשך והייתי רוצה לו המשך (דווקא עולה לי לראש השיר של אכילס שלו אני לא ארצה המשך).
בהחלט לא. גם אין מה להמשיך שם חח

ספוילרים לבאפי
יפה מאד ניק הבנת את המשימה היטב|מאוהב|
ועוד משהו כתוספת:
6y4o5t737y861.gif
טראוולרס מצטיינת בזה במיוחד:-D
אבל זה חוק ידוע:-D

Reutk

Active member
מה רעות ראית את האודיסאה?
לא.

היטד רייבלרי - צפיה חוזרת לפני שנגמר הHBO. עדיין מושלמת|מאוהב|
|מאוהב| אני מבינה למה היו אנשים שצפו בה כמה וכמה פעמים יש הרבה פרטים קטנים שמתפספסים בצפיה הראשונה.
יורי און אייס - אחותי קצת כפתה עלי לצפות באנימה כשהיינו בחו"ל. כי זאת סדרה על מחליקים על הקרח והם קצת גייז שזה די און בראנד בשבילי לטענתה. וכאילו זה נכון חוץ מהקטע של אנימה:-D זה היה די חמוד האמת. עוד נשאר לנו הפרק האחרון. לפחות היא הסכימה שנראה באנגלית.
נשמע מעניין
הפשוטע - מממ חצי קרינג' חצי מצחיק לי אבל סה"כ נהנית.
שקלתי לצפות בה אבל כתבת קרינג' אז לא.
אגב קרינג', במשך חודשים נדנדתי לג'ולס לקרוא את הספר for the fans כי תירגמו אותו לעברית ואיך שתרגמו ישר קניתי אותו שיהיה לי, בשבת האחרונה היא סוף סוף הסכימה לקחת אותו ואיך שהיא לקחה אותו חשבתי לעצמי, "אוי מה עשיתי הספר הזה מלא בקטעי סקס קרינג'ים ברמות והיא הולכת לשנוא את זה" ובאמת שהיא החזירה את הספר היא אמרה לי "מה הבאת לי לקרוא!!!" אני צריכה להגן על עצמי ולציין שלספר כן יש עלילה מאוד יפה אבל ג'ולס לא אהבה והקטעים הקרינג'ים לא עזרו במיוחד.
|שמש|ספר החודש:|קדימה|
Game On - אני נהנית למדי.
זה גם ספר בסדרה של אוף דה קמפוס?
|שמש|דמות החודש:|קדימה| ושיין ואיליה:-P:
תמיד |לב|
|שמש|זוג החודש:|קדימה|טום הולנד וזנדיה
|מאוהב|

|שמש|קראש החודש:|קדימה|בעלי היפה שממשיך להופיע ולספק לי חומר|מאוהב|
הוא לפחות ריענן אותך בגל חום בגרמניה.
תראו את הדביל החמוד הזה מחליק על הבמה אבל בסטייל:-D
|שמש|שיר החודש:|קדימה|אין לי משהו ספציפי לחודש וראיתי שיש פינת טיילור בסוף אז אני אבחר משהו של הארי:
זה סטייל? איזה גליצ'ה הוא עשה שם.
|שמש|ציטוט החודש:|קדימה|JUST&T MARRIED|לב|
|מאוהב|
|שמש|סיפור החודש:|קדימה|אוקי סיפור 1 מגרמניה זה שעשינו טיול שכלל מסלול, שיט בסירה, ומסלול חזרה. עכשיו אני סופררר ררגישה לסירות יש לי בחילה מיד. אז לקחנו את כדור הקסם טרמבין. זה הכדור שהוא שטן ומלאך. המושיע שלי והצורר שלי. כי הוא אכן מעלים את הבחילה לחלוטין אפס כלום ישבתי בסירה צילמתי בטלפון לא הרגשתי כלום. אבל מה? הוא מרדים ומחליש ברמותתתתתתתתת שמפילות לקרשים. היה לי ככ ככ קשה המסלול חזרה. ולא רק העליות שתמיד קשות לי. אפילו החלקים המישוריים חשבתי שאני הולכת להתעלף. מתישהו באמצע הדרך מצאנו ביקתה קטנה ועצרנו לנמנם בה. לאדעת איך אחותי נהגה חזרה לדירה אבל איך שהגענו קרסנו לשנץ על הספה.
מצחיק אותי שידעת מראש שהטיול שכולל סירה ומסלול חזרה וזה יהיה בעיתי עבורך ועדיין בחרת בו. אבל אם כבר בחרת בו אז בין למות מעייפות לבחילה הבחירה הנכונה היא באמת למות מעייפות.
סיפורון קטן 2: היינו בבית קפה בברלין והתלבטנו איזה עוגה בא לנו כשפתאום מישהי התחילה לדבר איתי גרמנית, והיא לבשה פוטר של טיילור. אז עניתי לה באנגלית: "אין לי מושג מה את אומרת אבל אני אוהבת את טיילור סוויפט":-D ואז גם היה בבית קפה הזה מלאאאא שירים של הארי כולל שניים מהאהובים עליי אי פעם אז למרות שהעוגה הייתה מעפנה בית קפה 10/10.
כי הוויב והאנשים זה מה שחשוב באמת. אבל עדיין הייתי רוצה עוגה טעימה, באסה.
|שמש|טיול החודש:|קדימה|הייתי בגרמניה בשמורה שנקראת סקסוניה השוויצרית טיילנו בהרים טיפסתי הר אתם מתים!!
:-D :-D
אבל גם, כל הכבוד!! אלופה!! |כתר|
|שמש|מאכל החודש:|קדימה|אני מנסה לחשוב מה הדבר הכי טעים שאכלתי בגרמניה ואיכשהו אני חושבת דווקא על גולש במסעדה מקומית כזאת שבדכ אנחנו קצת חוששות להזמין דברים כאלה. אבל היה לו רוטב ממממשששששששששש טעים.
אף פעם לא אכלתי אני חושבת. יש בזה בשר?
|שמש|סיבה למסיבה:|קדימה|טיילור וטראוויס התחתנוווווווווווווו|מאוהב|
מושלמים |מאוהב|
|שמש|למה אתם מצפים החודש:|קדימה|שטיילור אם לא אכפת לה בבקשה אולי תחלוק איתנו קצת תמונות חתונה? פריטי פליז?
לא חיפשתי וגם לא נכנסתי להמלצות בנושא שצצו באלגוריתם, כי חשבתי שגם אם יש אז זה צילומים בלי הסכמה שלהם. אבל כן היה נחמד אם היא הייתה שמה תמונה שלה בשמלת, או שמלות, כלה.
|גלידה|אוכלים קורנפלקס בכף או בכפית?|קדימה|כף
תשובה נכונה.
|גלידה|בריכה או ים?|קדימה|בריכה אבל פרטית. אם ציבורי כבר עדיף ים נראה לי למרות שלא כזה אוהבת ים.
בריכה ציבורית זה באמת בלתי.
|גלידה|משהו חדש שלמדתם לאחרונה:|קדימה|שמקלות הליכה זה מאד יעיל בטיולים.
במיוחד שעומדים להירדם במסלול :-P:
|גלידה|תתארו את חופשת החלומות שלכם:|קדימה| איזה יום של פעילות אקסטרים כמו אומגות או ראפטינג או החלקה על אגם אמיתי.
קראתי בהתחלה פעילות אקסטרים כמו אומנות ולא הבנתי למה הכוונה |פנים|.
דווקא לא חשבתי שאת אוהבת פעילות אקסטרים.

ואם אני ממש מתפרעת בחלומות אני כל החופשה לבושה ממש יפה והכל נוח לי גם בגדים ונעליים שלא אמורים להיות נוחים ואף נעל לא כואבת. ואני לא מזיעה והשיער לא מתקרזל וכל התמונות שלי מושלמות.
זה מושלם! הקטע של נוח לעומת יפה זאת נקודה כואבת אצלי.
|גלידה|ספר שהייתם רוצים שיהיה לו המשך או ספר שהתבאסתם מהמשך שלו:|קדימה| ההמשך של בויפרינד מטריאל היה לא משהו.
לא נכון |שפם|.
אגב, צריכה לצאת סדרה על הספר הראשון, אבל אני חושבת שמספיק סרט.
|כוכבירוק|תמונה או סרטון או שיר של טיילור סוויפט שתרצו לשתף אותנו בו.|כוכבירוק||קדימה|חחחחחחחחחח כן רעות!!|מאוהב|
אוף הלוואי הייתה לי תמונת חתונה לשתף אבל אין:-(
קודם כל אוגוסט כי אוגוסט כולם להמתח להשמעת המנון הקיץ!
הוא השיר הכי אהוב עלי בשלישיה אבל אני חושבת שצריך להקשיב לכל השירים לפחות פעם אחת ברצף כדי להעריך אותם כמו שצריך.
ולכבוד החתונה Mary's Song כי טיילור ב2006 כבר כתבה את השורה "I'll be eighty-seven; you'll be eighty-nine" וניבאה את בעלה לעתיד🥹
אני וג'ולס שמענו את האלבום הראשון וכרגע הוא הכי פחות אהוב עלינו ואני לא זוכרת שום שיר ממנו חוץ מהשיר של הדמעות והגיטרה.

תיעוד של החיים עם סקאיי:
:-D
וקחו קצת תמונות מגרמניה:-P:
זה ההר שטיפסתי!:
צפה בקובץ המצורף 149469
הא, נמוך :-P: . סתם, יפה מאוד.
וזה מה שיצא מהסירה:
צפה בקובץ המצורף 149473
וזה עוד נוף יפה:
צפה בקובץ המצורף 149470 צפה בקובץ המצורף 149471

והאמת מאחורי התמונות היפות שלי: (עם סאונד)
שמחה שנהנית ויצא לך לצלם תמונות יפות.
בקשר לסאונד שצירפת לפי התיאורים שלך זה נשמע תואם לחלוטין.

Lhuna3

Well-known member
שם יווני: מרגיש לי שלונה יכול לעבור בתור שם יווני.
הגיל המיתולוגי: |אליהו|
מרחק מטרויה:
1191 ק"מ בקו אווירי (לפי ג'מיני)

|שמש|סדרת החודש: TRAVELERS ("נסענים" לפי התרגום המקורי של עדי|חזיר|)
|שמש|סרט החודש: אין
|שמש|ספר החודש: אין
|שמש|דמות החודש: דיוויד מ-TRAVELERS
|שמש|זוג החודש: TRAVELERS דיוויד ומרסי, מקלרן וקת'רין.
|שמש|נבל החודש: TRAVELERS וינסנט
|שמש|שיר החודש: הגורל של אופליה (תרגעו לא הפכתי לסוויפטית פתאום, פשוט נדלקתי עליו החודש).
|שמש|ציטוט החודש: אין
|שמש|סיפור החודש: פיטרתי את המבשלת/מנקה של ההורים שלי (בחיים לא פיטרתי מישהו ואני לא בנויה לזה בכלל!)
|שמש|טיול החודש: אין
|שמש|מאכל החודש: פריכיות (הדבר היחיד בערך שאני אוכלת עכשיו כי אני חולהההההההההההה)
|שמש|סיבה למסיבה: אם אני אחלים זו תהיה סיבה למסיבה.
|שמש|למה אתם מצפים החודש: להחלים?? לישון לילה שלם בלי להשתנק משיעול?? לצאת מהבית?? דברים בסיסיים סה"כ!

|גלידה|אוכלים קורנפלקס בכף או בכפית? כף, כפית זה קטן מדי, מה נכנס בה קורנפלק אחד?

|גלידה|בריכה או ים? ים לחלוטין.

|גלידה|מקפלים או תולים מכנסיים? מקפלים וגם זה כאילו אני עושה טובה למישהו.

|גלידה|כמה זוגות נעליים יש לכם? לא בטוחה, נראה לי איזה 7 אבל בפועל נועלת רק זוג אחד רוב הזמן. אם כפכפים גם נחשב אז יש גם זוג כפכפים שבקיץ בשימוש קבוע. + זוג כפכפים שקניתי בטעות במידה שגויה.

|גלידה|מה צבע החולצה שאתם כרגע לובשים? אפור (עם ציור של חתול במשקפי שמש ושותה עם קש מקוקוס, זו חולצת פיג'מה).

|גלידה|משהו חדש שלמדתם לאחרונה: שאני יכולה להוסיף את רעות למאגר כותבי השאלונים! מוהאהאהא!

|גלידה|תתארו את חופשת החלומות שלכם:
מלון יוקרה באיזה ריסורט אבל עם חדרים מבודדים כאלה שאין שום קשר עם שאר המתארחים, משהו עם נוף מדהים ואוכל מדהים וכמה שפחות לראות אנשים אחרים.

|גלידה|ספר שהייתם רוצים שיהיה לו המשך או ספר שהתבאסתם מהמשך שלו: הייתי רוצה שלהארי פוטר יהיה המשך אבל לא הילד המקולל, כי אומרים שהוא גרוע אז אני לא לוקחת סיכון. אני רוצה המשך אבל טוב באותה רמה |שפם|

|גלידה|דמות ספרותית אהובה: בשביל לא להיות צפויה מדי אני אגיד דאמבלדור (למרות שהוא גם מעצבן).

למעלה