שידרוג ממקינטה למשהו יותר רציני

sagyrotem1

New member
שידרוג ממקינטה למשהו יותר רציני

שלום,
עד היום אני עם ביאלטי בריקה 2.
שותה יום יום כוס אספרסו אחת או 2....
בגדול סבבה לי....
חוץ מהקטע שאין אחידות וגם נראה לי שאני מוכן לעלות שלב.
אז מה מומלץ לשיפור האחידות בתוצר ואולי גם שיפור הטעם.

יש לי מטחנת דלונגי K49 או משהו בסגנון שנאמר לי שהיא מתאימה רק למקינטה.
מעדיף מכונה ידנית ומטחנה או אוטומטית.
לא לעבור את רף ה 2000 שח ככה....
שתיהיה אמינה.
**** נגד קפסולות****
תודה לעונים
 

urielson

New member
תשובה קצת מורכבת

מטחנת הדלונגי שברשותך לא מאפשרת הרבה
והשאלה המרכזית
כמה אתה רוצה ל"התעסק" עם הכנת הקפה?
 

sagyrotem1

New member
לא מתכוון להתבסס על המטחנה הזאת...

הייתי רוצה רמת התעסקות בסיסית....
כמו במקינטה. טחינה (ביחד או לחוד , יעוני אוטומטית או ידנית)....
לא אוהב הרבה אפשרויות בחירה.
רוצה משהו פשוט אמין וטוב.
שיהיה אספרסו טעים לא למומחה קפה, אלא לבן אדם מהשורה אולי קצת מעבר....
התקציב שלי הוא סביב ה 2000....

תודה לעונים
 
למעלה