שחר ניצחה את סנטנגלו 6-3 4-6 6-2

oren987

New member
ולשחר כבר יש ניצחון על סרבוטניק

איזה טורניר גדול לשחר. ניצחון חמישי רצוף על טניסאית שמדורגת גבוהה ממנה, וניצחון שני רצוף על טניסאית טופ 100. כל הכבוד...

הינגיס

New member
GOOO SHAHAR!!!

איזה מגניב! אני מאושר, יהיה יום טוב!..

shirgan

New member
המשחק נגד סרבוטניק היום בחצות

במגרש המרכזי צפוי להיות שידור ישיר בטלוויזיה בניו זילנד אז בפורום העולמי יהיו בטח עדכונים תדירים

shirgan

New member
באתר חדשות של ניו קלדוניה

כותבים על המשחק של הראל לוי בניו-קלדוניה נגד האוסטרי אוליבר מאראק: "הראל לוי, שהיה מדורג 30 בעולם ביוני 2001 נבהל מול אוליבר מאראק ששיחק בטורניר בשנה שעברה. לאחר שהפסיד את המערכה הראשונה ב TIE BREAK, הישראלי ניצח את שתי המערכות הבאות 6-2 6-4, כשהוא לרגעים מעורר הערצה בשל המגע שלו בכדור ומגוון המכות שלו" זה תרגום מצרפתית, אני מקווה שזה תרגום סביר

הינגיס

New member
נצל"ש, הראל ניצח בזוגות בנומיאה

הראל ניצח בזוגות בניו קלדוניה: הטניסאי הישראלי הראל לוי, שמשחק השבוע בטורניר האתגר בניו קלדוניה שליד אוסטרליה (75 אלף דולרים) העפיל לסיבוב השני של טורניר הזוגות. לוי ושותפו, ג'רום גולמאר הצרפתי, שאינם מדורגים, התמודדו בסיבוב הראשון נגד המדורגים 2 בתחרות, ליאונרדו אזארו ותומאס טנקוני מאיטליה. לוי וגולמאר ניצחו בשתי מערכות בתוצאה 4:6, 4:6 והעפילו לסיבוב השני.

shirgan

New member
המשחק של הראל לוי ביחידים יהיה

ב1:00 במגרש מס' 1 הוא ישחק מול ביורן פאהו הגרמני ב6:30 בבוקר ישחק במשחק הזוגות מול אמריקאי ותאילנדי

yanivpoho

New member
הראל לוי מדבר

באתר החדשות של ניו קלדוניה מצוטט לוי: "גם בסיבוב המוקדמות האחרון הפסדתי את הסט הראשון וזה לא ממש הדאיג אותי. הייתי צריך לעלות את הרמה שלי על מנת לצאת מהמצב הזה. הפציעה שעברתי גרמה לי לאבד את הדירוג שלי, בשנה שעברה חזרתי לעצמי מבחינה פיזית, אבל בעיות אישיות עצרו את ההתקדמות שלי. אני מקווה לחזור לרמה האמיתית שלי השנה. הגעתי לטורניר הזה בשביל לנצח כמה שיותר משחקים וזו הדרך הטובה ביותר להתכונן לאליפות אוסטרליה הפתוחה". (תרגום מצרפתית).

למעלה