שחקני חיזוק

• פותח הנושא yg28
  • פורסם בתאריך

yg28

New member
שחקני חיזוק

אסור לנו, אבל פשוט אסור לנו להכנס לזוחליות למיניהן. אנחנו לא אחראים על מעשינו. בקיצור - הכירו נא את שחקני החיזוק החדשים: סָלִים ו-וֳרֵזֶה (ע"פ המערכון של הגשש החיוור) - שני גופרים שעברו דרך ארוכה מקיבוץ מצובה אל ביתנו הקט בחולון, והצטרפו אל שני המתכדרים שכבר התמקמו היטב. בתמונה זו - סלים.

yg28

New member
ורזה (וקצת פרטים)

כאמור - גופרים. בקיעות- סלים 13.6.05 ורזה 7.6.05 השלות - סלים 20.6.05 30.7.05 ורזה 17.6.05 ניזונים מולדות עכברים, כל יומיים-שלושה. בעלי תאבון בריא.

yg28

New member
אחרונה - אחד המתכדרים

מציץ מתוך המחבוא החדש.

naja

New member
תתחדשו.

אני מסכים עם איתמר לגבי "ורזה". זה כרכן תירס אלבינו לדעתי.

אני תומך בדעתך ומוסיף שכדאי לשים לב

להפרשים בין מועדי הבקיעה. 6 ימים הפרש בין בתוך תטולה אחת זה הרבה מעוד זמן.

yg28

New member
הם לא מאותה תטולה

שאלת כרכן או גופר תיבדק שוב מחר.

t a m i r 3

New member
זה בטוח כרכן

אם אתם זוכרים שקניתם את הנחשים אז היה שם מישהו עם פיתונה מתכדרת (זה אני) ואכן מדובר בכרכן תירס אלבינו

daffpets

New member
מוזר לי משהו

אז נורא מוזר וחבל שגולן הטעה אותנו ובפרוש אמר שהם שני גופרים ושאין בעיה לגדל אותם יחד. הם הרי שלו הוא אמור לדעת יותר טוב מכולם טעות תמימה?

t a m i r 3

New member
לי נראה שלא הבנתם

אותו נכון איזה סיבה יש לו להגיד ששניהם גופרים הרי כמו שראיתם יש שם עוד גופרים

yg28

New member
שאלנו בפרוש

היו שם עוד אדומים כמו "ורזה" ועוד אחד כמו סלים שהוא אמר שהוא לא למכירה. וגם חלק ראיתי (דפי) יום קודם אצל ד"ר מאוור באמת נראה לנו מוזר שאחד יותר גדול מהשני אבל שאלתי אותו אם הם שניהם גופרים והתשובה היתה חיובית בשום מקום בשיחה לא הוזכרה אפילו המילה כרכן. למען האמת אני דיי מאוכזבת עכשיו כי דיי ציפינו לגדל אותם יחד באותו טרריום ולא לחפש להם בני זוג וכו'. למרות שהם שנייהם יפים בעייני.

yg28

New member
לא ממש

אנחנו לא מזדמנים לצפון כ"כ הרבה היות ושנינו עובדים שעות רבות במרכז ונטולי רכב. וזה די טרטור (שלא לדבר על ביאוס) לנסוע במיוחד כדי להחליף אחד. במקרה היינו החופש באזור. אני יכולה לדבר עם גולן אבל יקח זמן עד שנזדמן לאזור ובטח יקח זמן עד שיהיו לו נוספים לבחירה. שוב,אני דיי אוהבת את החבר'ה החדשים למרות שברמת העיקרון לא רציתי במודע כרכן מכל סוג. נורא בעייתי לגדל אותם יחד?

naja

New member
אל תגדלו ביחד.

אתם עשויים לגלות יום אחד בטרריום נחש אחד מאוד שמן, למרות שמדובר בנחשים שלא טורפים נחשים על בסיס קבוע(אבל אצל בייבים הדברים האלו נפוצים). בקיצור, אני מקווה בשביל גולן שמדובר בטעות תמימה, ושהוא לא כמו רוב הסוחרים שיצא לי לפגוש.

למעלה