שותף לשבוע סקי פברואר/

איילשש

New member
שותף לשבוע סקי פברואר/

מחפש שותף ברמה בינוני / גבוהה לאתר ברמה בלבד פנוי רק בפברואר 0544942878

k hut

New member
הייתי מציע לך להזדרז...

אתה מדבר על עוד שבועיים! אני ב-22.2 בסנט-אנטון חוזר ב-1.3. סיכוי קלוש למצוא לינה זולה.

הזוייה

New member
מה עם שותפות?

פוי.. לא ידעת שמנסחים (ומנחסים) הודעות בלשון זכר ונקבה. (ממני הפמיניסטית שזרקה חזייה טובה לפח)

איילשש

New member
סבבה

בתנאי שהיא עדיין בפח
וסליחה לכל בנות המין היפה - אבל ההודעה לשותף או שותפה

הזוייה

New member
תשמע

אחרי שמשמשה לי אותה הבודקת הביטחונית בוורונה, בשדה התעופה, בגלל שצפצפתי בבידוק הביטחוני. ודחפה לי את ידיה הבהמיות כאילו החבאתי שם אוצר, (כנראה Cultivation של חזיות עם ברזלים לא הגיעו לשם). בחרתי לזרוק אותה לפח. זה היה דוחה. תדמיין גבר דוחף לך ידיים לוובוס שלך וחופן אותן כאילו אין מחר. (אלא אם כן יצאת מהמגירה ואתה בוחש בשוקו). אני מוכנה למכור לך אותה בשקל תשעים בלי להגדיל אפילו. בוקר משובח לנו.

איילשש

New member
1.9

אז ככה, זה כבר מזמן לא 1.9 לא יצאתי מהמגירה כי לא הייתי שם וזהו..שהדברים האלו כן מגדילים (ויותר מ 1.9 (ס"מ))

הזוייה

New member
יש משהו מוגדר

שאתה רוצה לספר ולתאר לנו משהו מן הדברים המופלאים שהבנות מדברות עליהם עם עיניים בורקות? יש לך קשרים בטריומף? אתה זה שילמת לבודקת הביטחונית כמה זוזים ע"מ לראות אותי מתפתלת מגועל? מה מצב החרמון ביום רביעי זה הכי חשוב.

איילשש

New member
גולשת

לא אני ולא את השבוע כנראה (גולשים סקי) מה שבטוח שהשיחה הזו גולשת לה אוף-פיסט חרמון על הפנים השבוע (הייתי שם) ובטח יום רביעי אני שם בראשון הבא אם מישהו (או מישהי) רוצה טרמפ (רופ הבטיח שלגים אמתיים בסופשבוע). כל זאת בתנאי שלא אמצא דיל טוב לאתר אמיתי באירופה לכל ההזויים וההזויות - הודעה זו נכתבה בלשון זכר ומתאימה לשני המינים

amit aa

New member
אם את נוסעת אשמח לבוא

אם את נוסעת אשמח ליצטרף אז תשאירי מספר ואני כבר אתקשר תודה

למעלה