שותף או שותפה?

שותף או שותפה?

אני בעיצומם של חיפושי דירה עם שותפים ואני מתלבטת עם לשכור דירה עם 2 שותפים בנים... האידאל נראה לי בן ובת או 2 בנות, יש לי הרגשה ש2 בנים זה יותר מדי... מה אתם אומרים? יש פה מישהי במקרה שחיה עם 2 בנים? תודה מראש

תתכונני לבלאגן בבית

שרק לא יצפו ממך להיות האמא שלהם, או לחילופין העוזרת. לדעתי בת ובן(כדי שיהיה מי שיחליף במנורות בבית), או שתי בנות.

זה פחות תלוי במגדר

ויותר תלוי מי אלו השותפים. לי לא היה אכפת לגור עם שני בנים מסויימים, שאני יודעת שהם בסדר וכאמור לא יצפו שאני אנקה אחריהם וכל השטויות. נאור שלנו גר עם בחורה עם הפרעות קשות וגם לאחרים היו סיפורי זוועה חוצי מגדר. אין פה אידיאל, זה תלוי באופי של השותפים שדי קשה לעלות עליו.

snoopona

New member
נורא תלוי

אני גרת לפני שנה עם שני שותפים בנים. היום אני עם שותפה ושותף. ואי אפשר להכליל. הבן שאני גרה איתו היום כ"כ לא מסודר ולא נקי שלא משנה כמה השותפה השניה היא חולת ניקיון. והיא מקסימה ומנקה אחריו כל שניה, עדיין הבית לא נראה משהו. בעוד שגרתי עם שני הבנים, שלושתינו שמרו על הבית כ"כ נקי ומסודר שהופתעתי לחלוטין שכך נשמר המצב. היה כיף.

מהנסיון שלי עדיף שותפה על שותף

מבחינת נקיון. זו הסטטיסטיקה האישית שלי. היו לי עד היום 2 שותפים ו-5 שותפות, שני השותפים היו מלכלכים ולא מנקים. מבחינת השותפות- חמישתן היו בחורות נקיות, אחת מהן לא היתה מנקה בתור שלה אבל גם לא היתה מלכלכת יותר מדי. מצד שני, ברור שיש שותפות מגעילות פשוט לי אישית לא יצא להכיר כאלו.

נאור לא יסכים איתך...

הוא גר עם שותפה ותראה מה קרה. לעומת זאת, למי שיגור איתו לא יהיו טענות לגבי נקיון...

הנקיון זה חשוב מאוד..

אבל נראה לי שעם בנים יותר קל להסתדר הם בדרך כלל יותר נוחים בדרך כלל אין אצלהם תככנות ותסבוכות שלצערי מצאתי הרבה אצל בנות מיני....

Toastie

New member
לכי בעקבות התחושה

פליינג, את מנסה עכשיו למצוא כל מיני טריקים לעמוד על טיבו של שותף בלי שיש לך הזדמנות לקבל מידע *רלוונטי* שיעזור לך בהחלטה. האמת שאנחנו נמצאים במצב עוד יותר מעורפל משלך. בעוד שאת קיבלת את התחושה האינטואיטיבית שלך (מתוך רושם ראשוני שלא תמיד אפשר להעביר במילים), אנחנו יודעים רק את המין שלהם, וכל בן-אדם הגיוני מבין שזה לא אומר כ-ל-ו-ם. פשוט לכי בעקבות החחושה שלך. בשאלה הזאת, היא העוזר הכי טוב שיש לך.

למעלה