שושן צחור בכרמל, הספר האדום, וכולי

גידי פ

New member
שושן צחור בכרמל, הספר האדום, וכולי

1. מתי לאחרונה נעשתה סקירה יסודית של אוכלוסיות השושן הצחור בכרמל, ואיפה אפשר למצוא תיעוד כזה? 2. מתי יצא הספר האדום האחרון של שמידע? אני מצאתי בספריית אוניברסיטת חיפה את מהדורת 1992, שנכתבה עם עופר כהן. 3. מתי אמור לצאת סופסוף הספר האדום החדש?

סאקרה

New member
גידי,מציעה לך לכתוב לשמידע מייל

הוא יענה בשמחה. במיוחד כיון שהספר סו"ס יצא לדפוס.

גידי פ

New member
כשחשבתי לעשות אצלו דוקטורט

לא נעניתי אף פעם. לא בא לי לכתוב לו יותר, אפילו שהוא בנאדם נחמד בסך הכל.

ואני, שעשיתי אצלו דוקטורט

קיבלתי מענה על מיילים בערך אחד לעשרים. כל אחד והטכנולוגיות שלו. ניסית טלפון?

גידי פ

New member
פרופסור שלא משתמש באימייל -

זה סוג של נכות, עם כל הכבוד. וכל כולי הערכה לבנאדם, שלא תבינו אחרת.

תשובות

1. הסקירה המקיפה האחרונה נעשתה במסגרת סקר המינים הנדירים בכרמל ב-1994. 2.+ 3. מסקר המינים הנדירים פורסם לציבור הרחב רק הכרך של הגליל העליון (1992). הספר האדום של שמידע וגדי פולק (וגם שלי - במהדורה האנגלית) שיכלול את כל הצמחים האדומים מכל האזורים עדיין בשלבי כתיבה. אני מקווה שיצא בקיץ.

גידי פ

New member
ומה שלא יוצא לציבור הרחב?

איפה מוצאים אותו? מה לגבי הספר החדש? יצא לציבור הרחב או לא?

סיכומי סקר המינים הנדירים אחרי 1992

יצאו כפרסום פנימי של הרט"ג. אי אפשר להשיג אם אין לך קשרים ברט"ג (כלומר - להרים טלפון למרגרטה ולבקש). הספר החדש יצא לציבור הרחב ויהיה זמין כמו הספר האדום של החוליתנים. המהדורה האנגלית תצא לפרסום בינ"ל - בעיקר מכוון לIUCN

שיר ורד

New member
הכרך הראשון שלו יצא כנראה הקיץ

הכרך השני יצא כנראה לקראת סוף השנה. כרך ראשון - המינים המתחילם באותיות א-כ.

שיר ורד

New member
העברתי את ההערות

ואפילו קבלתי תגובה שהאזוביון מסוסיא הוא פרט שברח מגינה.

סאקרה

New member
"מפי הגבורה" התשובות של פרופ. שמידע

1.כפי שיכולתם להבין,פרופ. שמידע לא אוהב דואר אלקטרוני. 2. לעומת זאת הוא מוכן בשמחה לענות לכל שיחת
טלפון. המספרים מצויים באתר רת"ם שבקישורי הפורום. לדבריו השעות המועדפות הן: בבוקר בבית וא"כ בנייד. 3.הספר האדום- המהדורה הקיימת היא סיכום סקר ראשוני שנעשה על המינים הנדירים. כתיבת הספר החדש והמקיף נסתיימה וכעת עובדים על הצדדים הטכנים הגהה,העמדה וגרפיקה. כשלב ביניים ישמח פרופ. שמידע להעלות את החומר לאינטורנט, בכל אתר, בתנאי שד"ר אליעזר פרנקנברג (המשנה למדען הרט"ג) יאשר זאת. השאיפה היא שהספר יצא לציבור בסוף האביב. 4.שושן צחור בכרמל- הסקר האחרון נעשה ע"י ב94, אבל עבודה יסודית נעשתה לאחרונה עי פרופ. אמוץ דפני מאונ חיפה בשיתוף עם בוטנאית מיגור,ששמה זרח מפרחוני. אפשר לפנות לאמוץ דפני במייל ולבקש פרטים. התשובות נכתבו לבקשתו של פרופ. שמידע שעדיין "תועה ביערות האינטרנט הסבוכים".

למעלה