שושה הגיעה לביתה החדש

תתחדש על שושה המתוקה../images/Emo140.gif

מקווה שההכרות בינה לבין החתול הותיק תעבור בקלות יחסית.

arthurangel

New member
ולנסיכים עדדין אין מנשא.. ../images/Emo10.gif

מה קורה עם ההזמנה המרוכזת שרצינו לעשות מאמיתי?

GeJuFan

New member
שושה הגיעה דרכי, בערך

קיבלתי את שושה מבוני בפורום היברוקום, שושה הסתובבה בחצר בית הספר של בוני והמנהלת איימה להעיף את שושה. אז בוני ביקשה עזרה ולאחר מחשבה הסכמתי לקחת את שושה ולהוסיף אותה אליי לחבורה כיוון שהיא צעירה תיארתי לעצמי שהיא לא תנסה לברוח אולי תהייה קצת מפוחדת אבל לא תנסה לברוח. יצא המקרה אני הייתי בטוחה שאני הולכת לקבל חתולה שכולה עצם ועור כי בוני אמרה שהיא רזה אז הכנתי אוכל רטוב בבית בשביל להשמינה ובמקום לקבל חתולה רזה מוות קיבלתי ילדה שמנמנה ומדהימה, לא היה שום עירעור שושה עוברת מיד לעיקור. במקרה ויום לפני נכנס רונן אם החיפוש שלו עבר חיפוש בת זוג למקס, אחרי שהוא ירד מעניין הזיווג והסכים לסרס את מקס החלטתי ששושה תתאים לו הצעתי לו אותה ביודעי כשהיא תגיע אליו היא תהייה כבר מעוקרת, הוא חשב והסכים לאמץ אותה. והיום בבוקר אני נסעתי לחיפה להעביר את החבילה היפה ששמה שושה אליו.

נהדר ../images/Emo6.gif

מאיה, כל הכבוד לך!!!
ד"א,לא הבנתי אם היא כבר עוקרה, או שרונן (?) יקח אותה לעיקור?

f e l i n e

New member
../images/Emo175.gifשימחה בלב../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

איזו בובה הלומת מעבר! אהבתי את סדרת תמונות סריקת הבית.. ואיך מקX מגיב לאורחת? אתה שומר על הפרדה? האם יצא לו להרגיש בריח חדש בבית? כיף לך
!

תודה לכולם , עד עכשיו מקס התנהג

לחלוטין בג'נטלמנטיות כמו הבעלים שלו
ונתתי להם לצפות אחד על השניה ומקס התנהג יפה עכשיו שושה נמצאת במרפסת שסידרתי לה וכמו שראיתם היא התאלקמה מהר אוכלת את הלה קט עוד לפני שחשבתי לתת לרטוב כבר טרפה
בנתיים אני עוד לא מפגיש ביניהם אבל נראה לי שהם יסתדרו מצויין מה דעתכם לפי ההתנהגות שלהם אם אפגיש ביניהם מוקדם יותר ? שמעתי על חתולים שנפגשו בלי שום הסגר ולא היה שום בעיה

מעדכן , שושה פשוט מתרפקת עלי

חבל"ז נראה שמקס לא מתנהג מוזר או משהו כזה והיא הפתיעה אותי שהיא ניגשת אלי ככה סתם וממש דורשת פינוק אז מה דעתכם כדאי אולי לנסות להכיר ביניהם אפילו עכשיו?

נשמעת חיובית מאוד

החיבור הזה ביניכם נשמע טוב מאוד. יש לי הרגשה שגם מקס היפיוף שלך יקבל אותה יפה. אני אומרת - לנסות - אך עם זאת הייה מאוד עירני ואם אתה רואה שהעניינים מתחממים ביניהם (זאת אומרת כאפות נשיפות ורשיפות) - תעשה הפרדת כוחות. בכל מקרה אם מחר לדוגמא אתה יוצא מהבית, סגור את המקסימה שלכם בחדר בנפרד כי אי אפשר לדעת מה יקרה - עד שלא תהא בטוח שהכל בסדר ביניהם. חוצמזה - נשמע מעולה והחתולה הזו יפיופה אמיתית. אני מדמיינת אותה בעוד חודש חודשיים לכשתשמין ופרוותה תשביח בעקבות האוכל והאהבה שלכם - יושבת בצוותא מכורבלת עם מקס. אחלה !

טוב עוד דיווח, מקס עושה פרצופים

ולא רצה להתקרב אליה אז ישבתי שושה ואני קצת על המחשב ופינקתי אותה ומקס הסתכל מרחוק בשלב מסויים היא חמקה ממני וכשרצתי לקחת אותה בחזרה היא שלפה טפר וחטפתי סריטונת (לא משהו רציני) ומקס נראה כמעט עומד לחשוף שינים אז שלחתי את שושה למרפסת המבטחים שלה לבנתיים ומקס היה לרגע קצת מבוהל אבל כרגע הוא שרוע עלי בניחותה טוב אז המסקנות שבנתיים היא עוד קצת לא בטוחה בעצמה וזה מובן ומקס צריך עוד להתרגל לנכוחותה הוא לא רגיל לחברת חתולים אחרים

למעלה