שורפי שומן.

GHSI

New member
שורפי שומן.

מישהו מכיר את דיאט פיול? האם ה-ל קריניטין באמת שורף שומן? מישהו פעם המליץ לי על טבליות קפאין...עשיתי חיפוש ולא קיבלתי תשובות ממש מספקות . אודה למי שמבין וייתיחס. (אלי אתה נראה לי תותח בתזונה)

מקסימה1

New member
מכירה את דיאט פיול

אבל מה שאתה מחפש (שורף שומן) לא נמכר בארצינו ה"מתקדמת"... משום מה זה לא חוקי. גם אני מחפשת תחליף ואעקוב אחרי התשובות שיינתנו כאן.

אלי ו.

New member
ל-קרניטין שוב

ל-קרניטין היא חומצת אמינו שאכן עוזרת בתיעול שומן לאנרגיה. השאלה היא האם חסר אתה לא מנצל את השומן לאנרגיה בגלל שחסר לך ל-קרניטין. אם חסר לך, אז התוסף יעזור, אם לא חסר לך אז התוסף הוא בזבוז כסף. במחקר על קבוצת אנשים בדיאטה סופר קיצונית (דיאטה רפואית של 500 קק"ל ליום) אכן הראו ש ל-קרניטין עזר לתיעול שומן לאנרגיה. בדיאטה סבירה לעומת זאת הסיכויים הם שלא חסר לך ל-קרניטין ולכן הוא בזבוז כסף לרוב האנשים. ברשימת הקישורים יש קישור לאתר על תוספים, שוה לעבור עליו. (גם לזו שהתענינה באפדרין)

megamass

New member
ל-קרניטין נוזלי

ישנם הרבה מוצרים המכילים L-Carnitine כולל ה- Diet Fule שהוזכר כאן. לפי יועצי GNC חומצת האמינו ל-קרניטין היא המומלצת ביותר ואם כבר לצרוך אותה אז לצרוך אותה באופן מלא , זאת אומרת כ- 100% ל-קרניטין ולא כשילוב עם חומרים אחרים. בקבוק ל-קרניטין נוזלי עולה 180 ש"ח , כל בוקר כף גדושה. הטעם אמור להיות דובדבן אבל.... לא בדיוק.

למעלה