שורות משירים

REDDITZ

New member
שורות משירים

מישהו יכול לתת לי שורות (אני מתכוון לשורה שניים לא יותר...) שפשוט מביעות בצורה מקורית את המילים אני אוהב אותך למשל משהו שחשבתי עליו לא מזמן היה "אם רק יכולתי לשנות צורה,הייתי בא ומחבק אותך הלילה" (ת'אמת אני לא זוכר את השם של השיר אבל ממש אהבתי אותו כשהייתי קטן ) אם יש לכם רעיונות יפים ...בבקשה זה יהיה עוזר תודה

BloodyRose

New member
Nick Cave - Into My Arms

אני זוכרת שפעם הוא הושמע ב"שתיקת הכבישים" (בימים בהם גידישפרוט עדיין היה מגיש..), ולמרות שאין בו שום שורה שדומה לזה, גידיש אמר: אם היו לי כוחות על, הייתי מנצל אותם למטרה אחת בלבד - הייתי עף למקום בו את נמצאת בשביל לחבק אותך (ניסוח מהזיכרון, לא מדוייק כלל). אז אמנם השורה הזו לא מופיעה בשיר, אבל השיר כולו מקסים וכ"כ לא אופייני לניק קייב. ציטוטים אהובים מהשיר? נתחיל בבית הראשון: I don't believe in an interventionist God But I know darling that you do But if I did I would kneel down and ask Him Not to intervene when it came to you Not to touch your hair on your head But to leave you as you are And if He felt He had to direct you Then direct you into my arms ונמשיך בציטוט נוסף: I don't believe in the existance of angels But looking at you I wonder if that's true עוד שיר שחשוב להזכיר, Elvis Presley - Love Me Tender. כולו קיטשי ומתוק להחריד, אבל השורות שהכי נוגעות בי מתוכו הן: Love me tender, Love me long, Take me to your heart. For it’s there that I belong, And we’ll never part. כמו שקל לראות, הרבה יותר קל לי לצטט משירים מאשר סתם משפטים
(אלוהים, כמה ריבים היו לי על זה עם אקסים מיתולוגיים שהתעקשו שאני אבטא את הרגשות במילים שלי ולא של אמנים..)

gorck

New member
ממש שרשור חלמי בשבילי!!!

את רוב השורות שאכתוב אפשר לשנות את שמות הגוף לצורך העניין.... * אהבה תחבר אותנו יחד נשארו לנו אותם הזיכרונות. * את האור שבעיינים, את חיוך עד השמים הלב בוכה מרוב שאת יפה, את מאירה כשמש את החלום מאמש כמה שאותי את מדליקה. * מכל אותן הנערות שאהבתי בחיי אותך אהבתי קצת יותר קצת יותר מידי. * אף פעם לא רציתי לפגוע בך לאבד אותך. * כשבך אני נוגע גופי רועד. * **השם שלה** את יפה כמו מלאך ופנייך יעידו כך בלעדייך לא שווה כל העולם. * רק אותך רוצה הלילה אין לי כלום, גם לא מילים ואני חולם חושב עלייך את כמו מליון שירים.

Barbie G

New member
וואו ../images/Emo99.gif אני אוהבת שירים!

אז ככה: כי אני נבראתי לך... ואת ואני שהבטחנו כל כך הוותרי רק היי לי לנשימה כל השיר: הלוואי יהיה בי כח עוד מעט לא להשבר כאן למולך הלוואי יהיה בי כח לא ליפול על ברכי מכובד אהבה הלוואי יהיו עוורות עיני כל זמן שתשאר שלא אראה את פניך שלא אושיט את ידי לאתר עוד מעט אנשום לאט אפצע את ידי עד ישותקו לא יתקרבו אל גופך המוכר האהוב שאפי לא ישאף את הריח אלוהים את הריח שלא ארד על ברכי שתישאר הלוואי יהיה בי כח עוד מעט לא להשבר כאן למולך הלוואי אהיה חזקה עד שתעזוב זאת תהיה נקמתי היחידה אפצע את ידי עד ישותקו לא יתקרבו אל גופך המוכר האהוב שאפי לא ישאף את הריח אלוהים את הריח שלא ארד על ברכי שתשאר כי הוא ממש ממש מסמל בעיני אהבה. בלילות השרב אסתלסל סביבך ולרגליך מים צוננים בלילות הקרה אתלטף סביבך אשרך, אביאך אל גני ברגעים שטוב לי אני לא יכול לכתוב חוויות מרגשות כבר לא פוגשים ברחוב -את זה אתה יכול לכתוב ואז להוסיף: אמממ כל כך טוב לי.. או משו כזה.. חח קל הרבה יותר לפחד ביחד שותים ומנגנים ואוהבים אחד את השני 0ואתה לא רוצה לשמוע את ההמשך.. חח) ולא צריך לדבר כי את הכל אומרות העיניים מה אם לא: אם לא היא אז אף אחת יותר טוב כלום מכמעט מהיום זה שנינו מול כולם החיוך שלה היה כזה יפה שאין לאף אחד אני רוצה כמה שאני רוצה עולם חדש וטוב אני אתן לך. כבר במבט כחול את מגלה, כמה חשוב לראות פתאום חצי ירח קורץ צהוב צהוב מתוך האפילה. וריח משכר שלך וכך אותך אני זוכר אם רק תחייכי, מי לא יתאהב בך מי שאת רוצה יבוא אל תלכי עם מי שלא. ואיך כל יום אני הולך לי לאיבוד אז תני לי דקה לאהוב אותך דקה אחת לאהוב עוד שיר שמסמל את האהבה בשבילי: ביום שמש יפה אני פותח חלון שיכנס קצת אור לדירה ביום שמש יפה מסתכל מסביב ומבין מה שרציתי קרה ויש שמש בחוץ העולם מחייך אלי זה חיוך אמיתי האהבה שלי שקשה בשבילכם היא טובה בשבילי היא טובה בשבילי, אז היום אני לא נותן לה ללכת בדיוק כשרציתי לקבור את הכל ולקפל את הדגל ועד שמצאתי אמת אמיתית והיא שמה לי רגל תחזיק במוטות שתקעו אנשים ותקשיב זה נגד הרוח מעיפה בניינים ונותנת לי כוח ביום שמש יפה אני קם מאוחר ופותח חלון לרחוב יש מיליון אנשים שעוברים לפני קצת רחוק וקצת קרוב ויש יופי של ים והאוויר כבר נקי מהגשם שהיה כאן אתמול האהבה שלי, אם זה חיוך אמיתי אני הפסקתי לשאול אני הפסקתי לשאול, אז עכשיו אני לא נותן לה ללכת עולה עוד בוקר על העיר אנ'לא שיכור כתבתי שיר לאהוב אותך כי את הלב של כל דבר את הטעם שנשמר להיות איתך בין אנשים בין מסיבות פוגש פנים לא מוכרות מחפש אותך אבל היא שם בחלומות שלא יתגשמו בלעדיך בואי הנה, בואי לכאן אני שולח לך צליל מכוון אחרי שנים של חוסר וודאות כי מאיר מלך: אנ'לא יודע איך לומר לך מילים לא אומרות מאום אני סתם בחור ששר לך שירים לא יגידו כלום. אנ'לא יודע מה זה נצח מילים לא אומרות מאום אני סתם אחד שבטח לא יודע כלום. אולי הערב אין שום דרך יש רק פצע וכאב אנ'לא יודע איך לומר לך כמה שאני אוהב. לא יודע מה קרה לי מילים לא אומרות מאום ואני לבד ורע לי ואת לא אומרת כלום אני יושב פה מחכה לך מחכה לך וכותב כי אנ'לא יודע איך לומר לך כמה שאני אוהב. ואיך שלא: ואיך שלא אפנה לראות תמיד איתה ארצה להיות שומרת לי היא אמונים לא מתרוצצת בגנים וגם אני בין הבריות לא מתפתה לאחרות גלים עולים, חולות נעים אוושת הרוח בעלים. ובלילות ובלילות עולות עולות בי מנגינות וזרם דק קולח ותפילותי לרוח נענות. שקט עכשיו... וכל אחד עסוק בענייניו אל הרופא הכי טוב במדינה בכדי לחשוף עד הסוף אך התמונה לא משתנה מילים מילים ואת משמעותן יבוא לו גל לשטוף אותן אבל אני כרוך אחריה מחכה לי בלילות ללכת שבי אחריה לשמוע את הציפורים שרות. ואיך שלא אפנה לראות תמיד איתה ארצה להיות... זה הכל בשבילך, הביטי לשקיעה, עדיין לא עבר זמנה. הכוכבים זורחים חינם כל השנה. לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא? כל יום קורים ניסים גם לנו עוד יקרו והכל בשבילך... הו דון קישוט אל תהיה כל כך תמים, בעולם ילד אין מקום לסתם חולמים. הו דון קישוט תתעורר למעני, כך או כך תישאר האביר שלי. אמצא לי עבודה, אלך לעבוד בבית מלון. עם כסף שאחסוך אבנה לנו ארמון, זה הכל בשבילך... יש אי שם מישהו חושב עלייך מישהו רוצה אותך נורא יש אי שם יש אי שם מישהו חולם עלייך מישהו אוהב אותך כל כך יש אי שם אז אל תבכי הלילה ראשך הניחי כאן כוכב נופל מאיר את לילך שואל לאן ומה תבקשי מלמעלה אם זה אותי אז הנה אני שלך מזמן שיר לך שר שיר עצוב סנטימנטלי שיר שלא משאיר אותך לבד שיר לך שר השחר מחכה כבר מעבר לפינה השמש מסתובבת עכשיו לעוד תנומה אני מסתכל על פנייך את חלומך מלטפת קרן אור קטנה יש אי שם מישהו חושב עלייך מישהו רוצה אותך נורא יש אי שם. יש לי עוד מלא... אם לא מצאת את מחוז חפצך... רק תגיד אני ארשום עוד!!! אני מזה אוהבת שירים!!! חיוך!!!

למעלה