שוק הנדלן - לאן?

usafun

Member
שוק הנדלן - לאן?

מה דעתם של חברי הפורום על כיוון שוק הנדלן בשנה הקרובה (דירות חדשות ויד שניה)? האם הציפיות יגשימו עצמן או יאכזבו?

usafun

Member
הציפיות שלי: הן להתמוטטות של השוק!

הציפיות שלי הן להתמוטטות של השוק!כך אוכל לקנות דירה בזול. רגע, בעצם גם מחיר הדירה שלי יתמוטט!! אז בעצם הציפיות שלי הן לפיצוץ מחירים כלפי מעלה, כדי שהדירה שלי תהיה שווה הרבה יותר. רגע, אז גם המחיר של הדירה החדשה ירקיע לשמיים... תגיד אבי, אתה לא יכול לתת סתם תשובה מה אתה חושב?!

s u z a n a

New member
אם הוא יענה הוא בטח יגיד שלדעתו על

על אף הדיבורים לא צפויה לדעתו עלייה....

nirdagan

New member
הציפיות של מי?

לאור העובדה שלאנשים יש ציפיות שונות, סביר להניח שחלק מהציפיות יתגשמו.

usafun

Member
אוקיי:

לאור התגובות הפתאטיות כאן, הנה תגובות שאתם יכולים לענות לשאלות הנוספות בפורום: 1.שאלה: מי ישלם היטל השבחה(לאחר חתחמת הסכם)? תשובה: מי שישלם. 2. שאלה: מה דעתכם על בנייה מעץ? תשובה: לאור העובדה שלאנשים יש ציפיות שונות, סביר להניח שחלק מהציפיות יתגשמו. 3. שאלה: מה מס הקנייה על דירה ראשונה בסכום של $160,000? תשובה: כמו מס הקנייה על דירה בסכום של 730,000 ש"ח. ועוד, ועוד. ממש עצובות רמת התשובות כאן.. דרך אגב, אני מתפלא שלא כתבתם כתשובה על שאלתי על הציפיות משוק הנדלן ש"הנבואה ניתנה לשוטים". לא הייתי עומד בקלישאה כזו פעם נוספת..

רמת התשובות כאן ...../images/Emo8.gif

"ממש עצובות רמת התשובות כאן?" - אם תקרא רק חלק מדברי התודה שאנו מקבלים כאן על רמת התשובות אולי היית מדבר קצת אחרת ... אנו עונים על מה שאנו יודעים בתחומים בהם אנו מומחים ובתשובות שלנו אנו משתדלים להיות מבוססים ואמינים ככל האפשר. תחזיות לעתיד אינן בהכרח בתחום ההתמחות שלנו וגם אם יש לנו הערכות, הן הערכות בלבד, ואין אנו חייבים לשתף בהן אף אחד. חוץ מזה אף אחד לא חייב לך כאן שום דבר ואם זה לא מוצא חן בעינך אתה יכול למצוא לך פורום טוב ואמין יותר (אם יש כזה). דרך אגב, חבל ששכחתי לכתוב כתשובה על שאלתך ש"מאז שחרב בית המקדש הנבואה ניתנה לשוטים" - זאת דווקא התשובה החביבה עלי לשאלות חכמות כאלו.

giladsh111

New member
לפני 4 שנים...

לפני 4 שנים התחלתי לחפש לקנות דירה למגורים. עבדתי על כך עם הרבה מתווכים. רובם אמרו לי אותו הדבר: עכשיו זה הזמן לקנות! השוק בשפל, המחירים ירדו, תקנה מהר לפני שיבואו העליות. ומה קרה מאז עתה יודע. לכן אני ממליץ לא לחפש נביאים.

nizanm

New member
נטייתו של מתווך היא לתווך.

לכן המתווכים אמרו לך 3 דברים : 1. עכשיו השוק בשפל. וזה היה נכון גם אז, אף על פי שהשפל אף העמיק מאז. 2. כדאי לך לקנות עכשיו אמרו לך.כך לדבריך. גם בכך צדקו.בגלל השפל. 3. אמרו לך גם שתקנה לפני שהמחירים יעלו.גם זה נכון. גילה!!! מה רע בעצות הנ"ל של המתווכים?

למעלה