שוקו והאגסי - במיוחד בשבילכן

mimor2

New member
שוקו והאגסי - במיוחד בשבילכן

רעיונות לשמות יתקבלו בברכה...

mimor2

New member
תודה יקירה

מה דעתך על לילו וסטיץ'? אוף! חייבת שמות!!!

mimor2

New member
הג'ינג'י זכר והשנייה נקבה

כרגע לג'ינג'י קוראים גי'נג'ר ולנקבה קוראים קלואי. קודם זה היה מישמיש וטורי (מהמילה victory) בהתאמה... ר' הציע פינק ופלוייד...
(בתור חובב פינק פלוייד...) אלה אח ואחות, והם מדהימים!! בני חודשיים ושבוע
מגזע סיבירי - מה שאומר שהם הולכים להיות ע-נ-ק-י-י-ם (ולכן מישמיש נראה לי לא מתאים לחתול ענק!) היתה גם הצעה של ליאו לזכר (יענו - אריה...) החבר'ה הסכימו על קלואי לנקבה (אני לא סגורה על זה) והגדולה מסרבת בתוקף לג'ינג'ר (ודוקא זה אני אוהבת!) היא רוצה מישמיש... התלבטות קשה. (איזה התלבטויות יש לי בחיים...
)

נ ט ש ה

New member
מתוקים כל כך!!

בנים? בנות?? אני מציעה את ברל וכצנלסון לשני זכרים. בראד וגולי לזכר ונקבה וגולדה ודיווה לשתי בנות.

וואו. נמסתי לי בקשט בחושך בוני וקלייד גולדה וויצמן (מתה שיהיה לי כלב בהיר ואקרא לו וייצמן, חלילה על שם הנשיא, על שם עניין של זמן). ואין לי זמן יותר עפתי כלא הייתי פה

mimor2

New member
לא עמדת בפיתוי אה?

מה לגבי לילו וסטיץ'?
קשה לבחור שמות!

גואה4

New member
כיאה לחתולים מלכותיים-

וויליאם וקייט ;) הם מהממים מימור! ואיזה כיף לך על לונדון!!!! עם מי נסעת? מה קנית? מה ראית?

mimor2

New member
הגדולה שלי פסלה על הסף

נראה לי שסגרנו על ג'ינג'ר וקלואי. (עד להודעה חדשה
) ולא הייתי בלונדון אלא במנצ'סטר - כמו כל שנה. יש לי חברה שם שאירחה אותי אצלה. מה קניתי? אני לא חושבת שאפשר להכניס הכל להודעה אחת בתפוז
יהיה יותר קל להגיד מה לא קניתי... קניתי לילדים בעיקר: נעליים, גופיות, תחתונים, גרביים, ג'ינסים, סוודרים, תחפושות לפורים, גבינות איכותיות, פיג'מות וכו' וכו' וכו'... מה ראיתי? את M&S שאני כ"כ אוהבת, את השוק של הכריסמס (ובכניסה אליו חנוכיה ענקית!), את כל הקישוטים לחג, את כל האוירה המדהימה שיש שם בחג, שתיתי בירה ללא הכרה, קיצר - היה מוי כיף!

גואה4

New member
אה, נכון - זוכרת שנסעת גם שנה שעברה, נכון?

איזה כיף לך גם בתדודה שלי חרשה שם על הסיילים של אחרי כריסמס (כהרגלה) וחזרה עם רגליים דואבות. אבל היא בת המקום, אז זה פחות מרגש. נשמע אחלה ממש. וגם פה יש חתולון חדש, קוראים לו נודלס. לבן ואפור. החתול שלנו אימץ אותו ברגע והם ישנים ביחד ב.... מכונת הכביסה! חייבת לצלם את זה בהזדמנות, זה כל כך חמוד.

mimor2

New member
רק אל תפעילי את המכונה...

איזה שם מתוק! ויפה שהחתול שלכם אימץ אותו! אני בהתחלה הבאתי את הג'ינג'י וחתולה אחרת (רחוב) גם גורה. היא כיפכפה אותו! החזרתי מייד אותה ולקחתי את האחות של הג'ינג'י במקום. (היא גם כיפכפה אותי...
) עכשיו יש פה אידיליה - הם משתוללים יחד, ישנים יחד, מתלקקים יחד... מתוקים כל כך! ואני חרשתי לפני הכריסמס. עזבתי שם ביום הכריסמס, כך שפיספסתי את ה- boxing day, אבל מניסיון עבר - חוץ מתורים מטורפים אין הרבה מציאות ביום הזה, כי רוב המציאות נחטפות לפני הכריסמס... וכן - רגליים דואבות זה החלק הפחות נעים בחופשות האלה...
אבל זה עובר, והקניות נשארות!

גואה4

New member
בודקת 20 פעם לפני שמכניסה כביסה...

החתול שלנו (הגדול) הוא אחד החתולים האדישים על פני כדור הארץ. הגיע החתול החדש, הוא התבוננן בו, הריח... תוך שלוש דקות הבין את פוטנציאל ההתכרבלות - והשאר היסטוריה. הוא ישן כשהחתול הקטן מתחת לרגלים הקדמייות שלו, כמו דובי. אח... אין כמו חתולים

mimor2

New member
אכן - אין כמו חתולים!

אפילו הילדים שלי, שתמיד רצו כלב, אחרי שהבאנו את בל אמרו שאין כמו חתול. עכשיו בכלל... הם מתמוגגים מהשניים הקטנים האלה. לאכול אותם! אני מחכה לתמונה של השניים שלך ישנים יחד!

אמאבולי

New member
חתול של חברים נפח כך את נשמתו...

היה רגיל להתנמנם במכונת הכביסה, ילדה אורחת שלא הכירה את הנוהל סגרה את הדלת כששיחקה שם, והוא נמצא רק כעבור יממה
זה היה נורא, זה חתול שגדל איתם 10 שנים.

למעלה