שוקור יקר וביילי /חיפשתי אותכם בצט ;-( אך לצערי לא הייתם אז לילה טוב חברים יקרים,ולהתראות
ק קלייר New member 27/5/01 #1 שוקור יקר וביילי /חיפשתי אותכם בצט אך לצערי לא הייתם אז לילה טוב חברים יקרים,ולהתראות
B B.Shokor New member 27/5/01 #2 קלייר יקרה, הייתי עם חברים שלי וספרתי להם על הזכרונות שלי באנגליה .. ודברנו גם על המצב הישראלי-פלסטיטני.
קלייר יקרה, הייתי עם חברים שלי וספרתי להם על הזכרונות שלי באנגליה .. ודברנו גם על המצב הישראלי-פלסטיטני.
ק קלייר New member 27/5/01 #3 נהדר שוקור יקר-העיקר להנות מהחיים הייתי באתר היפה של חשמל-יפה שוקור אהבתי מאד,תמשיך
B B.Shokor New member 27/5/01 #4 תודה קלייר / חשמ``ל, אמממ,,,, הבעייה של חשמ``ל היא שאין זמן לעדכן אותו, אבל בימים אלה אני חושב לבנות את האתר של חשמ``ל מחדש ובכתובת דומיין לבד.
תודה קלייר / חשמ``ל, אמממ,,,, הבעייה של חשמ``ל היא שאין זמן לעדכן אותו, אבל בימים אלה אני חושב לבנות את האתר של חשמ``ל מחדש ובכתובת דומיין לבד.
ב ביילי_007 New member 27/5/01 #5 אני מצטער שלא הייתי אתמול בצאט פשוט אחרי הטיול פשוט נרדמתי....עד הבוקר
ק קלייר New member 27/5/01 #6 שמרנו לך על המקום ביילי יקר וטוב שנחת מנוחת הגוף , בריאה לתאי המוח חחחחחחחחה