שופר בחופה

נונה74

New member
שופר בחופה

אני חולמת על תקיעת שופר בחופה שלנו... האם מישהי מכירה רב שעושה זאת?

Moon rise girl

New member
לא יודעת אם רב עושה את זה,

אבל החבר'ה שעושים מעגלי מתופפים, לרוב גם מביאים שופרות גדולים כאלה ומסולסלים ויכולים לתקוע בשופר בכניסה לחופה. גם אנחנו שקלנו לעשות את זה, אבל וויתרנו בסוף. הייתי בחתונות שזה היה, וזה ממש נחמד ומומלץ.

נונה74

New member
../images/Emo20.gif

לא כ"כ בא לי על מעגל מתופפים, אני חושבת על תקיעת שופר ממש במהלך החופה... משהו רוחני כזה...

kerenba310

New member
אצלנו זה התקליטן...

אנחנו לקחנו את יורם 2001 מאשדוד. תקיעת השופר בכניסת הזוג לחופה זה הגימיק שלו. לא יודעת, ראיתי אותו בכמה אירועים וזה תמיד מרגש אותי מחדש.

יו זה גם החלום שלי חחח אבל הדידי

דיגייי לא המליץ לי על חי :- ( הוא אמר שלא כולם שומעים את זה , וזה סתם, אבל אני רוצה את זה ולא נראה לי שאני אוותר על זה , כן זה בא עם מגעל מתופפים, אני הורדתי באינטרנט ניגון שופר, תרשמי ניגון שופר ותשמעי שם תקיעת שופר, אבל לבד זה לא יפה שזה יבוא זה צריך לבוא עם מנגינה ברקע כדי שזה יהיה יפה, זה מה שיהיה אצלי בחתונה בעזרת השם אני צריכה לעשות רשימת וי, אני אעשה אותה בערב ב"ה אבל יש רב שעושה את זה נראה לי, אבל תבררי מול הדיג'י שלך אם הוא מכיר קבוצה של מעגלי מתופפים שעושים גם שופרות זה בדרך כלל ביחד אולי תוכלי לבקש שיעשו לך בנפרד חח לפעמים חלומות מתגשמים

טולה21

New member
הרב של ידידה של החצי עשה זאת

בחתונה שלה שהיתה לקראת ראש השנה דיבר מס' דברים על ראש השנה ויום כיפור ואז תקע בשופר.אני לא כל כך אהבתי את הרעיון שמכניסים לי קטע כזה...

oritsul

New member
אצלנו היה...

היו מתופפים, שהביאו איתם גם שופרות, והם תקעו בהם בכניסה לחופה, ובחופה עצמה. זה היה מאוד סמלי ובמקום (מסתבר בדיעבד- אנחנו לא חשבנו על זה) כי זה היה ערב לפניי יום כיפור ואנשים מאוד התרגשו...

שופרות ותופים עוד יומיים בטקס החופה

יש לי מישהו מקסים בשם כפיר, אנחנו בקשר עימו כבר מלפני מספר חודשים. הוא מגיע עם עוד שניים בדרך-כלל והוא מתופף וגם הם. שניים מתוכם יתקעו בשופרות בטקס החופה וכאשר אנחנו נכנסים לאולם כזוג נשוי. אם תרצי פרטים אשמח לתת לך במסר. ערב קסום! ליאת 29.12.05

למעלה