לא ביטל, אלא הקפיא את כניסתו לתוקף עד לדיון בענין בנוכחות הצדדים.שופט יחיד ביטל כעת חוק שחוקקה כנסת שלמה
אפשר לחשוב שהדיון ישנה את התוצאהלא ביטל, אלא הקפיא את כניסתו לתוקף עד לדיון בענין בנוכחות הצדדים.
אתה מתקשה להתמודד עם Reality Shock ולתפוש כי קיים סייג לשרירותיות החקיקה...אתם כעת מבינים מה שאני טוען שמדובר במועצת האייטולות?
אני מבין טוב מאוד שמועצת האייטולות שלכם מנהלת את המדינהאתה מתקשה להתמודד עם Reality Shock ולתפוש כי קיים סייג לשרירותיות החקיקה...
מדובר גם בכנסת ללא שום אחריות שאין להם שום בעיה לחוקק שני חוקים מנוגדים זה לזה ושמערכת המשפט תשבור את הראש לפי איזה חוק לשפוט.אתם כעת מבינים מה שאני טוען שמדובר במועצת האייטולות?
זה חוק מפלה ולא חוקתי ולא יעבור שום מבחןאתם כעת מבינים מה שאני טוען שמדובר במועצת האייטולות?
זה חוק מפלה ולא חוקתי ולא יעבור שום מבחן
חוק השבות מפלה מתאזרחים, לא אזרחים. ולאפליות בין יהודים אין שום הצדקה.מותר לחוקק חוקים מפלים , עובדה למשל שיש חוק השבות , שלמשל יש איזורים שמשלמים פחות מס...
ואפליות בין יהודים לערבים?חוק השבות מפלה מתאזרחים, לא אזרחים. ולאפליות בין יהודים אין שום הצדקה.
חוק השבות מפלה גם את אזרחי ישראל ,ואפליות בין יהודים לערבים?
אלו מתגייסים ואלו לא
מה דינם?
רק נזכיר, הסיטואציה היא זו שמפלה. הצעת החוק היא תגובה לסיטואציה הקיימת. קרי לאכיפה הבררנית של המערכת (בהוראת היועמ"ש). תבטל את אותה אכיפה בררנית ולא יהיה צורך בהצעות חוק שמשנות אותה ומתוך כך (ומתוך כך בלבד) ניתן להגדירן כ"מפלות".זה חוק מפלה ולא חוקתי ולא יעבור שום מבחן
כן אין ספק החרדים מופלים לטובה. אמנם בהקשר של אפליה בדרך כלל מתייחסים למי שמופלה לרעה, אבל לפי ההגדרה המילונית אפליה היא כל סוג של אפליה בין אם לטובה ובין לרעה, ואכן החרדים מופלים לטובה כמעט בכל תחום ובכל חוק.רק נזכיר, הסיטואציה היא זו שמפלה. הצעת החוק היא תגובה לסיטואציה הקיימת. קרי לאכיפה הבררנית של המערכת (בהוראת היועמ"ש). תבטל את אותה אכיפה בררנית ולא יהיה צורך בהצעות חוק שמשנות אותה ומתוך כך (ומתוך כך בלבד) ניתן להגדירן כ"מפלות".
בהיעדר קשר כלשהו בין הדיון או דברי עליהם אתה משחק אותה מגיב לחרדים, לא מצאתי ענין מיוחד להמשיך לקרוא את הגיגיך/תגובתך אחרי המשפט חסר הרלוונטיות הזה. אם וכאשר תחשוק נפשך בדיון ענייני ו/או בהנפקת התייחסות עניינית לדברי, אני כאן.כן אין ספק החרדים מופלים לטובה.
זה הדבר הטבעי ביותר שחוק שחוקק יומים לפני פיזור הכנסת לפני בחירות יחול רק לאחר הבחירות והשבעת הממשלה הבאה.מטורף.אבסורדי.
לא ידעתי שישנה סמכות כזאת לבג"ץ להקפיא חוק על ההתחלה.
אין דבר כזה בעולם.אין !!
כל הקטע עם המושג "החוק" הוא שחוק זה משהו קבוע.יציב.שכולם
חייבים לציית בהכנעה לשילטון החוק.
שילטון החוק זה לא שילטון שופטים בגלימה שאף אחד לא בחר אותם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.