שופט יחיד ביטל כעת חוק שחוקקה כנסת שלמה

evglev1

Well-known member
מנהל
אתם כעת מבינים מה שאני טוען שמדובר במועצת האייטולות?
מדובר גם בכנסת ללא שום אחריות שאין להם שום בעיה לחוקק שני חוקים מנוגדים זה לזה ושמערכת המשפט תשבור את הראש לפי איזה חוק לשפוט.

הפרבולה1

Well-known member
ואפליות בין יהודים לערבים?
אלו מתגייסים ואלו לא
מה דינם?
חוק השבות מפלה גם את אזרחי ישראל ,
ערבי מסכנין לא יכול להביא כלה מלבנון או ירדן לתוך שיטחינו , יהודי מנתניה יכול להביא כלה יהודיה מקנדה.

Harrington

Well-known member
מנהל
זה חוק מפלה ולא חוקתי ולא יעבור שום מבחן
רק נזכיר, הסיטואציה היא זו שמפלה. הצעת החוק היא תגובה לסיטואציה הקיימת. קרי לאכיפה הבררנית של המערכת (בהוראת היועמ"ש). תבטל את אותה אכיפה בררנית ולא יהיה צורך בהצעות חוק שמשנות אותה ומתוך כך (ומתוך כך בלבד) ניתן להגדירן כ"מפלות".

evglev1

Well-known member
מנהל
רק נזכיר, הסיטואציה היא זו שמפלה. הצעת החוק היא תגובה לסיטואציה הקיימת. קרי לאכיפה הבררנית של המערכת (בהוראת היועמ"ש). תבטל את אותה אכיפה בררנית ולא יהיה צורך בהצעות חוק שמשנות אותה ומתוך כך (ומתוך כך בלבד) ניתן להגדירן כ"מפלות".
כן אין ספק החרדים מופלים לטובה. אמנם בהקשר של אפליה בדרך כלל מתייחסים למי שמופלה לרעה, אבל לפי ההגדרה המילונית אפליה היא כל סוג של אפליה בין אם לטובה ובין לרעה, ואכן החרדים מופלים לטובה כמעט בכל תחום ובכל חוק.

Harrington

Well-known member
מנהל
כן אין ספק החרדים מופלים לטובה.
בהיעדר קשר כלשהו בין הדיון או דברי עליהם אתה משחק אותה מגיב לחרדים, לא מצאתי ענין מיוחד להמשיך לקרוא את הגיגיך/תגובתך אחרי המשפט חסר הרלוונטיות הזה. אם וכאשר תחשוק נפשך בדיון ענייני ו/או בהנפקת התייחסות עניינית לדברי, אני כאן.

עד אז מיצינו.

אביב 2019

Well-known member
מטורף.אבסורדי.
לא ידעתי שישנה סמכות כזאת לבג"ץ להקפיא חוק על ההתחלה.
אין דבר כזה בעולם.אין !!

כל הקטע עם המושג "החוק" הוא שחוק זה משהו קבוע.יציב.שכולם
חייבים לציית בהכנעה לשילטון החוק.
שילטון החוק זה לא שילטון שופטים בגלימה שאף אחד לא בחר אותם.

evglev1

Well-known member
מנהל
מטורף.אבסורדי.
לא ידעתי שישנה סמכות כזאת לבג"ץ להקפיא חוק על ההתחלה.
אין דבר כזה בעולם.אין !!

כל הקטע עם המושג "החוק" הוא שחוק זה משהו קבוע.יציב.שכולם
חייבים לציית בהכנעה לשילטון החוק.
שילטון החוק זה לא שילטון שופטים בגלימה שאף אחד לא בחר אותם.
זה הדבר הטבעי ביותר שחוק שחוקק יומים לפני פיזור הכנסת לפני בחירות יחול רק לאחר הבחירות והשבעת הממשלה הבאה.

הפרבולה1

Well-known member
אני נגד חוקי ההשתמטות של החרדים , אבל בג"ץ לא צריך להתערב בחקיקה של הכנסת.

למעלה