שומרי מסך של רכבות שומרי מסך של רכבות מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד שומרי מסך יפים של רכבות?
T traiNir New member 1/10/03 #1 שומרי מסך של רכבות שומרי מסך של רכבות מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד שומרי מסך יפים של רכבות?
ה הטנדר נוסע New member 1/10/03 #2 אולי יש גם אוטובוסים נכתב ע"י traiNir: שומרי מסך של רכבות מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד שומרי מסך יפים של רכבות? לחץ כדי להרחיב... אולי יש גם אוטובוסים
אולי יש גם אוטובוסים נכתב ע"י traiNir: שומרי מסך של רכבות מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד שומרי מסך יפים של רכבות? לחץ כדי להרחיב... אולי יש גם אוטובוסים
S suprman1 New member 1/10/03 #3 שומרי מסך../images/Emo150.gif נכתב ע"י traiNir: שומרי מסך של רכבות מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד שומרי מסך יפים של רכבות? לחץ כדי להרחיב... שומרי מסך אני לדוגמא, נוהג לשמור על המחשב תמונות יפות שמועלות לפורום, או תמונות מאתרים של רכבות, והגדרתי את שומר המסך שיהיה מתקיית "התמונות שלי".
שומרי מסך../images/Emo150.gif נכתב ע"י traiNir: שומרי מסך של רכבות מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד שומרי מסך יפים של רכבות? לחץ כדי להרחיב... שומרי מסך אני לדוגמא, נוהג לשמור על המחשב תמונות יפות שמועלות לפורום, או תמונות מאתרים של רכבות, והגדרתי את שומר המסך שיהיה מתקיית "התמונות שלי".
T traiNir New member 1/10/03 #4 מצאתי! נכתב ע"י traiNir: שומרי מסך של רכבות מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד שומרי מסך יפים של רכבות? לחץ כדי להרחיב... מצאתי! באתר: www.webshots.com צריך לבחור transportation, ואז trains
מצאתי! נכתב ע"י traiNir: שומרי מסך של רכבות מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד שומרי מסך יפים של רכבות? לחץ כדי להרחיב... מצאתי! באתר: www.webshots.com צריך לבחור transportation, ואז trains