שומרי מישקל

golaus

New member
שומרי מישקל

Hi, I am usually a passive reader, but I wanted to make you aware of weight watchers new system. I reside in the USA. I am 34 years old, and I have a 2 years old toddler, and a 5 months old baby. With my second one I gained a lot of weight, and it was hard for me to shake it off. After the birth I was left with 15 unwanted and unneeded kilos. I lost 8 kilos with moderate diet, but got stuch. I joined weight watchers 3 weeks ago. I tried their new system, called "turn around points". Instead of counting daily points and flex points, on the new plan you can eat as much as you want a few core foods (including fruits, vegetables, grains, beans, lean meat etc.) This plan is terrific for me, I am nursing so I feel more hungry during certain hours of the day, I am also a vegeterian, so I rely on beans and grains to provide me with minerals and vitamins. I dropped one pants size in 3 weeks. I feel great, my milk supply did not decrease. I am happy with this plan. I didn't see if weight watchers israel has this plan, but I suggest you look for it. Good luck.​

golaus

New member
one would think so

They introduced it just 4 weeks ago in USA so it is very new, and there isn't any mention of it in weight watchers israel web-site, so I thought it is a good idea to bring it to attention.​

אתי אתי

New member
שלום לך !!!

כמה מרענן לקרוא אנגלית, כמה זמן לוקח כדי להגיע לכזאת רמה? או שזאת שפת אם שלך? לגבי שיטת הנקודות, את יכולה להציץ בטאגליינס, יש שם קישור למחשבונים של שומרי משקל, ובתפריט יש אופציה לשיטת הנקודות. בכל אופן תודה על האכפתיות ובהצלחה בהמשך !!!

לזו שכתבה באנגלית

שיטת הנקודות מיושמת בישראל כבר כמעט 3 שנים. אני כבר לא בשומרי משקל כמעט 3 שנים ולפני שיצאתי עוד קיבלתי את כל הספרים והחוברות בנושא. ככה שזה מאד מוזר לי שאצלכם זה חדש, או שאת התחלת לפני 4 שבועות ובגלל זה לא מכירה את הנושא.

1אורניתה

New member
בלי לספור???

בנות שימו לב היא לא מתכוונת לכך שהם התחילו בשיטת הנקודות עכשיו היא אומרת שהם שיפרו אותה. אני הבנתי ממך שהשיטה החדשה הינה שלא סופרים נקודות לפירות ירקות (זה גם כאן)דגנים,קטניות ובשר רזה,אז מה נשאר לספור??? מוצרי חלב ושומן??? מה ההגיון בשיטה???-לישראלים החזירים שיטה כזו לא תעבוד,זה עניין מנטלי. אבל אשמח לשמוע את עקרונות החידוש-כי את העקרון הבסיסי אני מכירה כבר לפני 6 שנים שהייתי בשומרי משקל אז הם באמת עברו מספירת מנות לספירת נקודות-שזה אותו חרטה מבחינתי-כי אני שונאת מסגרות ותבניות ומעדיפה דינאמיות.

hilalev

New member
אני דווקא אוהבת את השיטה

ככה אפשר לאכול הכל ולחשוב מה כדאי זה עם היותר נק' או זה עם הפחות... ככה אוכלים יותר מאכלים עם פחות קלוריות..ולא נמנעים מסוג מסויים של מזונות אם לא רוצים.. בקיצור- כל אחת ומה שמתאים לה לבריאות ובהצלחה בשיטה החדשה ובשיטה הישנה!

golaus

New member
לא הייתי ברורה

לא הייתי ברורה, מצטערת על האנגלית, המקלדת הוירטואלית די מנג'סת. בשיטה החדשה לא סופרים נקודות בכלל. סוגים מסויימים של אוכל החל מירקות דרך פירות ועד לפחמימות כגון אורז מלא קוסקוס וכד' נחשבים מוצרי יסוד ומותר לאכול מהם ללא הגבלה. לעומת זאת מוצרים כגון לחם (גם לחם קל) אינם בתפריט בכלל. הרעיון הוא לסייע למי שמתקשה לנהל מעקב כמויות צמוד ולכן אנו מצליח בשיטת הנקודות הישנה (כמוני). השיטה נוסתה בהצלחה בארה"ב ורק לאחרונה הוכנסה כחלק מהתוכנית כאן. חלק מחברי בקבוצת התמיכה מחליפים בין השיטות כל שבוע ויורדים בקצב דומה בכל שיטה. לאורנית - תודה שהצלחת להבין אותי
לדעתי האמריקאים הרבה יותר זללנים מהישראלים.

1אורניתה

New member
יש בזה הגיון

גם אני מוצאת שאני מצליחה יותר בדיאטה כאשר אני לא נוגעת בלחם,ואוכלת אורז/קטניות במקום,יש משהוא בעיבוד של הלחם או בגולמיות של הדגנים/קטניות שאחרי שאוכלים ממנו לא רוצים יותר כלום,(גם בגלל אינדקס גליקמי וגם בגלל נוכחות סיבים),נשמע מעניין ,יש לך קישור לאתר שמספר על זה קצת יותר????

אתי אתי

New member
מעניין מאוד ../images/Emo70.gif

אפשר עוד פרטים ? מה עוד מותר ? מה אסור ? אולי באמת יש אתר ? וכל הכבוד לאורנה שהגדילה ראש והבינה על מה מדובר
ותודה לך על האינפורמציה

למעלה