ובכל זאת לפני שהעם דרש מלך מנהיגי האומה היו הזקנים.רבי שמעון בן עקשיא אומר, זקני עם הארץ, כל זמן שמזקינין, דעתן מיטרפת עליהן
לא הזקנים האלהובכל זאת לפני שהעם דרש מלך מנהיגי האומה היו הזקנים.
רבי שמעון בן עקשיא דיבר על עמי הארצות - שלא למדוובכל זאת לפני שהעם דרש מלך מנהיגי האומה היו הזקנים.
עזוב. הסיפור של בוגי יעלון הוא סיפור עצוב. לכלל עם ישראל. טוב הייתה עושה משפחתו אם הייתה מתעקשת שיסרב להתראיין. חבל שהתשקורת לא מספיק (בעצם בכלל לא) מקפידה על כבודו ונמנעת מלראיין אותו, אך ורק מתוך סברתה שהיא תוציא מזה איזה 2 נקודות של השמצת ראש הממשלה הנבחר. גועל נפש.רבי שמעון בן עקשיא אומר, זקני עם הארץ, כל זמן שמזקינין, דעתן מיטרפת עליהן
כל הכבוד לירון אברהם שראיין אותה וחשף את צדקת מארבו בעניין השיטיון של האיש.עזוב. הסיפור של בוגי יעלון הוא סיפור עצוב. לכלל עם ישראל. טוב הייתה עושה משפחתו אם הייתה מתעקשת שיסרב להתראיין. חבל שהתשקורת לא מספיק (בעצם בכלל לא) מקפידה על כבודו ונמנעת מלראיין אותו, אך ורק מתוך סברתה שהיא תוציא מזה איזה 2 נקודות של השמצת ראש הממשלה הנבחר. גועל נפש.
רפואה שלמה, מלאה ומהירה למר יעלון ושכמותיו.
הטענה של ירון נגד יעלון היא מטופשת להפליא.כל הכבוד לירון אברהם שראיין אותה וחשף את צדקת מארבו בעניין השיטיון של האיש.
הטענות של בוגי יעלון מטופשות יותר שבגלל שסמוטריץ', בן גביר וסטרוק מביעים את משאלות הלב שלהם זה אומר שישראל מבצעת פשעי מלחמה. ובכלל בוגי יעלון דיבר על טיהור אתני בצפון הרצועה, כשמרבית ישובי גוש קטיף היו בכלל בדרום הרצועה.הטענה של ירון נגד יעלון היא מטופשת להפליא.
ישראל לא יכולה לבצע פשעי מלחמה כי הצבא הישראלי הוא המוסרי בעולם.
האם זאת אקסיומה?
משאלות הלב של הבן גבירים למיניהם הן מה שמתבצע בשטח.הטענות של בוגי יעלון מטופשות יותר שבגלל שסמוטריץ', בן גביר וסטרוק מביעים את משאלות הלב שלהם זה אומר שישראל מבצעת פשעי מלחמה. ובכלל בוגי יעלון דיבר על טיהור אתני בצפון הרצועה, כשמרבית ישובי גוש קטיף היו בכלל בדרום הרצועה.
ואכן צה"ל הוא הצבא היחיד שמזהיר אזרחים לפני ההפצצות, כל הצבאות האחרים מאז שהומצאו מטוסי הקרב מפציצים אזרחים בלי חשבון.
לא מכיר.כל הכבוד לירון אברהם שראיין אותה וחשף את צדקת מארבו בעניין השיטיון של האיש.
אתה לא על הכדור.עזוב. הסיפור של בוגי יעלון הוא סיפור עצוב. לכלל עם ישראל. טוב הייתה עושה משפחתו אם הייתה מתעקשת שיסרב להתראיין. חבל שהתשקורת לא מספיק (בעצם בכלל לא) מקפידה על כבודו ונמנעת מלראיין אותו, אך ורק מתוך סברתה שהיא תוציא מזה איזה 2 נקודות של השמצת ראש הממשלה הנבחר. גועל נפש.
דווקא משפחתו התנערה ממנו כשהצטרף לליכוד והיה נגד ההתנתקות וארגון את חיסול סאלח שחאדה למרות הילדים שהיו איתו, כי הוא גדל בקיבוץ שמלאני ובכל זאת חיסל את סאלח שחאדה על פי הקם להרגך השכם להורגו וטען שנסיגה חד צדדית היא רוח גבית לטרור.אתה לא על הכדור.
משפחתו התנתקה ממנו מחמת הבושה. הוא אפילו נזרק מקיבוצו . הבן אדם הוא פושע מלחמה ופושע פלילי. כל סיפור הצוללות נגד נתניהו התגלו כשקרים מצוצים מן האצבע. נתניהו הסמרטוט לא תובע אותו על הוצאת דיבה כי הוא מפחד מהיועמשית והעליון פחד מוות.
ואתה כמה שטויות יכול מוח של שמאלן ישראלי יהודי (אני מניח שאתה יהודי ) להמציא? התקשורת שמחה לראיין אנשים כאלה. כל מי שמשמיץ את ישראל הופך להיות אתרוג של מערכת המשפט והתקשורת.
סורי, אני לא בקטע של להקשיב לרכילויות לא מבוססות או לא מוכחות רק כדי להשמית אדם או להלבין את פניו. כאמור, לטעמי על משפחתו על מר יעלון למנוע את ראיונותיו התקשורתיים כדי להגן עליו ועל שמו (הטוב, אם עדיין אפשר להציל ממנו משהו). עובדתית זה לא קורה כרגע וזה לא משנה לצורך העניין אם כן או לא נזרק מקיבוץ מגוריו או מה כן או לא נכון בשמועה הלא מעניינת (מבחינתי) הזאת.אתה לא על הכדור.
משפחתו התנתקה ממנו מחמת הבושה. הוא אפילו נזרק מקיבוצו . הבן אדם הוא פושע מלחמה ופושע פלילי. כל סיפור הצוללות נגד נתניהו התגלו כשקרים מצוצים מן האצבע. נתניהו הסמרטוט לא תובע אותו על הוצאת דיבה כי הוא מפחד מהיועמשית והעליון פחד מוות.
ואתה כמה שטויות יכול מוח של שמאלן ישראלי יהודי (אני מניח שאתה יהודי ) להמציא? התקשורת שמחה לראיין אנשים כאלה. כל מי שמשמיץ את ישראל הופך להיות אתרוג של מערכת המשפט והתקשורת.
הנסיון שלך להצביע עליו כבלתי כשיר לא יצלח. מה שבוגי אומר, וזה חמור וחריף, הוא שהממשלה באמצעות צהל מגשימה את חלומותיו של בן גביר. לא נעים לשמוע?עזוב. הסיפור של בוגי יעלון הוא סיפור עצוב. לכלל עם ישראל. טוב הייתה עושה משפחתו אם הייתה מתעקשת שיסרב להתראיין. חבל שהתשקורת לא מספיק (בעצם בכלל לא) מקפידה על כבודו ונמנעת מלראיין אותו, אך ורק מתוך סברתה שהיא תוציא מזה איזה 2 נקודות של השמצת ראש הממשלה הנבחר. גועל נפש.
אני לא מנסה לעשות זאת. רק מצביע על מה שהאיש מנסה לעשות בעצמו ולעצמו.הנסיון שלך להצביע עליו כבלתי כשיר לא יצלח.
לא מפריע לי לשמוע כלל ועיקר. כרגיל, אתה טועה בקביעתך את מה שאני מאמין בו ומניע אותי . לי אין שום בעיה עם מצב בו הממשלה תממש את דרכו של השר איתמר בן גביר. אני פשוט לא חושב שזה מה שהיא עושה. אבל כל זה כלל לא העניין מבחינתי. דיברתי על מר יעלון ועל מה שמניע אותו. על צורת התבטאויותיו. על מה שכבר נקבע כשקרים כרוניים שלו שהוא מקפיד לחזור עליהם דרך קבע.מה שבוגי אומר, וזה חמור וחריף, הוא שהממשלה באמצעות צהל מגשימה את חלומותיו של בן גביר. לא נעים לשמוע?
זה בערך ברמת הטענות של ביבי והליכודניקים שבנט ולפיד היו המשרתים של מנסור עבאס.הנסיון שלך להצביע עליו כבלתי כשיר לא יצלח. מה שבוגי אומר, וזה חמור וחריף, הוא שהממשלה באמצעות צהל מגשימה את חלומותיו של בן גביר. לא נעים לשמוע?
בהבדל ששם מדובר על דעות, וכאן מדובר במעשים.זה בערך ברמת הטענות של ביבי והליכודניקים שבנט ולפיד היו המשרתים של מנסור עבאס.
שום דבר ממה שבן שבן גביר וסמוטריץ' אומרים לא מתורגם למעשים על ידי צה"ל, בניגוד לטענות יעלון.בהבדל ששם מדובר על דעות, וכאן מדובר במעשים.
אז הוא אמר!רבי שמעון בן עקשיא אומר, זקני עם הארץ, כל זמן שמזקינין, דעתן מיטרפת עליהן
מה עניינם של פסוקים אלו שהבאת לכאן?אז הוא אמר!
עולה לומר?
אין הנחתום מעיד על עיסתו (בראשית רבה פרשה לד סימן י)
יהללך זר ולא פיך. נכרי, ואל שפתיך (משלי כז ב)...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.