שולי!! אני צריכה את עזרתך!

שולי!! אני צריכה את עזרתך!

אני רוצה שתשרשר לפה שוב את הרעיון שלך על פיקניק לפורום, כמפגש אמנותי. נשיקות אפרת

SC

New member
בהחלט ../images/Emo70.gif

היה דיון קצרצר על אבני חן שהתפתח לגני זן ולפיקניק פורום אמנותי. הועלתה הצעה אשר לפיה נקיים מפגש באזור תל אביב, פארק הירקון או באחד הגנים האחרים, נאכל שם כי אי אפשר בלי אוכל ונצייר שם או נקשקש שם או מה שבא לכם. שום דבר לא סגור עדיין, אבל מדובר על יום שבת. ומכיוון שיש לנו חברה מהצפון כמו פיגמליונית ו FREEFEELING שחבל לנו שלא יצליחו להגיע, אפשר אולי להתארגן עם רכבים ולהפגש איפשהו באמצע. מי שמעוניין מתבקש לשרשר הודעה ובה שירשום אם הוא מוכן להצטרף ואם יש לו רעיון למפגש, נגבש את הכל ונחליט. מקווה שנצליח, יהיה נחמד ! שולי

אני רוצה מאד לבוא

אבל זה בהחלט יהיה תלוי במיקום. ובלסלק את חוסר הביטחון מפגישה עם אנשי העולם הוירטואלי...

FreeFeeling

New member
אני גם בגישה של "פיגמליונית"../images/Emo24.gif

רק נדמה לי שאני הרבה יותר בישן ,ככה שזאתי תהייה בעיה אוד יותר חמורה Hehe תנחשו מה התשובה.. אם זה כן יתקיים אשמח אם משהו\משהיא יצלם את המאורה. ויעלה לפורום. כיבן שבסך הכול אני מאוד מפרגן ליוזמה המגנובה הזאת. שהייה הרבה בהצלחה אם הרבה אהבה ופיקנקיה טעימה
הבישן

בנצ´וק ופיגמליונית!!

חסר לכם שלא תבואו!! בנצ´וק - שלח לי אימייל ונראה איך מביאים אותך. פיגמליונית! הסירי דאגה מליבך! - צרי איתי קשר באייסיק ונתאם. אפרת

נראה לי שלאפרת יש גם עסק

בהסעות בכל רחבי הארץ.. חבר´ה הסירו דאגה מליבכם הסעות על אפרת
סתם בצחוק, ואולי בעצם ברצינות, צריך לדבר עם אפרת על זה... אוף אני מרגישה מוזר...
|אולי חום|

למעלה