שווה לפתוח ..חברה חדשה ..

דניאלה1311

Active member
מנהל
סוף סוף חזרתי הביתה...... קודם כל עבדתי קשה קראתי הכל, עשיתי שיעורים, מוכנה לבחינה אבל מה, מחפשת את שירי 007, גם שירי וגם בונד??? ואיפה וויילד יקירי אתה מחביא אותה? איך אתה שואל את טומי ומתעלם מהנהלים הקבועים של פורום זה, יש ועדת קבלה אני היו"ר שרונהה היא גם מזכירה וגם סגן יו"ר גילן הוא בודק נשים עם או בלי חוטיני ואתה שואל את טומי? ככה זה עובד במשטרה? עוקפים את כולם ישר למנכ"ל? אני ממש נעלבת , סוגרת את הבאסטה, מחכה למכתב מלא התנצלויות וגם לראות את שירי, פה ועכשיו.

טוף שהגעת - מישו צריך לשמור על הסדר

וערף טוף לכולם.... גמני הולכת לסגור את הבאסטה... מחכה לי נסיעה הביתה- של חצי שעה ל-פ-ח-ו-ת... מקווה שבשעה זו הפקקים באיילון יפתחו... והתנועה תזרום...

שירי007

New member
אני פה

עדיין לא יודעת איך מכניסים אייקונים למרות שמצאתי אותם....... ויילד אמר לי שאת זה לומדים לאט לאט...... ולי אין סבלנות... הגעתי לראיון מוכנה ומזומנה - אז בבקשה

דניאלה1311

Active member
מנהל
שירי - קראי מה שכתבתי לעיל קשה לי לחזור על הכל גם לא זוכרת, זה הגיל פרשטנדהוו?

אורניהו

New member
שירי אפס אפס שבע..

שירי אפס אפס שבע אני שעל הטבע מדבר ומצלם ולפעמים סתם כך חולם. שירי אפס אפס שבע אני אוהב נשים וצבע וכבר סיפרתי כאן הכל אל תחמוד...אני לא יכול. שירי אפס אפס שבע הזמן כבר לא מצוי בשפע להספיק עוד מנסים בקצת מזל וגם ניסים. אפס אפס שבע שירי.. טוב שבאת ולא תשאירי אותנו כאן בדד לבד אם לא את..אז אף אחד! אורניהו קריות

שירי007

New member
תודה אורניה

תודה תודה תודה עד היום ארבעים שנה פחות כמה ימים לא כתבו לי שיר ועכשו........ קצת יותר משעה כאן והנה שיר לכבודי מתרגשת מאוד תודה

אורניהו

New member
ומה הכי טוב בגיל הזה..הזמן לכל

וזה בדיוק כך ולמה..כי הילדים גדלו להם והלכו להקים להם בית..ופתאום הלבד הזה.ובדיוק כמו שאמרתי שיש זמן לכל.לטיולים,לשירים,ולאהבה.ומחפשים רק את ההזדמנות..לטייל,לשיר,ולאהוב...וכמו תמיד זה בסוף,שישאר הטעם...הטוב!

אורניהו יקר

כל מה שאמרת כל כך נכון ומדויק אני בהחלט חושבת ומרגישה כמוך....

וויילד

New member
כלל ללא כל כוונה ..

אני את מסלול של "בסולם הדרגות " איני מכיר כל כך טוב, ולכן יצא מה שיצא... אין ולא היתה לי כוונה לפגוע ,או לגרוע מאיש את תפקידו, אני מניח שאת תוכלי לתקן עבורי את מה שאני ב"טיפשותי" קצת קילקלתי . תודה למי שיכול לי לעזור לעבור את זה הבור ....

kessem

New member
הייתי צריכה לשכור את שרותיך

בהכנסי לפורום הזה. בזכותך אני לומדת מי ומי אחראי על מה ולמה. ברוכה הבאה שירי 007

שירי007

New member
אני כאן

הגעתי לועדת הקבלה מוכנה ומזומנה מצטערת שבלבלתי את וויילד או יותר נכון להגיד הוא בלבל אותי אז אם יש נהלים שאותם עקפתי כי לא הבנתי/הכרתי/ידעתי אני מתנצלת מראש לפני כולם תבינו - מתרגשת......

ילה שירי חמודה חפיף קחי הכל בסבבה

פה צוחקים מתחרעים אחד על השני החיים בחוץ כל כך קשים שפה אנחנו באים להנות ולעשות שמייח את תשתלבי ותעשי חיים ברוכה הבאה שוב פם

וויילד

New member
יצאתי .או יותר נכון ...

שלפו אותי .אני חייב לצאת לקטע קטן בשרות המדינה.... אני מיד חוזר...סליחה .

וויילד

New member
נראה לי מיותר.......

לומר לכולכם שאני אותכם מ-
מכל ה-
, ואותכן ,ואותכם ,וגם אותך את ,ואתה גם ,אני אוהב מכל ה-
אתם פשוט נפלאים .ואני שמח שאתם קיבלתם אותי לחברתכם... תודה לכל אחת ,ואחת אישית

ומצטרפת לברכות לכבוד שירי

ובברכת שאו שערים ראשיכם והנשאו פתחי הפורום ותבוא בעדם שירי הללויה... אהלן שירי ערב טוב לכולם ומהנה

למעלה