שווה לפתוח ..חברה חדשה ..

טומי*

New member
יהודית לא לבכות מאמי...../images/Emo77.gif

יש אצלי רשימה של ימי הולדת ללא שנה כמובן וכאן עושים ממש מסיבה לכל אחת/ד שיש יום הולדת ועכשיו שלא תבכי הבאתי לכן/ם מהשוק קצת תותים

איזה כייף

תודה טומי זה בדיוק מה שאני אוהבת מקווה שלא מפריע שרשמתי ברבים את יומהולדתי וגם את שנת הולדתי, כי לי זה לא מפריע ונהפוכו.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מה ללא שנה טומי ?

זה לא פורום של לוליטות. אם נשתוק לקטינות בנות ארבעים נקבל בסוף זיגוטות בנות 35 חרמנא ליצלן (או משו דומה). לא יעלה על הדעת !

דניאלה1311

Active member
מנהל
על הדעת זה לא יעלה, זה נכון ../images/Emo6.gif אבל אולי על משו אחר, אגב יש שוויון בפורום? כלומר אפשי נזסמין כמה לוליטים? לעלות אתם יחד ...באש?

B T1

New member
דניאלה-האם את זקוקה לתגבור.....

בוועדת הקבלה?-אחד שסופר עד 50 מבלי להתבלבל עם טעויות קלות בלבד. לקטינים/ות אין צורך לעשות בדיקות פרקינסון ואלצהיימר. לא יעזור לכם! גם לאחר הרכש החדש (שירי החביבה) טשטושה(גם אם נעלמת לפעמים)עדיין קטינת הפורום. אגב-לוליק הזמר כבר מזמן לא לוליט(אחרת הייתי שולח אותו אליך בעוגת יומולדת)

וויילד

New member
ערב טוב לך ...../images/Emo140.gif שירי

ברוכה הבאה ,לביתנו .. תכירי את כל החברה שכאן יש את טומי "מנהל" ויש את יהודית ..ויש ויש..עוד ועוד . כולם נחמדים ,ואוהבים ..שבי ותראי לבדך

סליחה ווילד נשמה...אבל אבל אבל

יהודית החמודה יחסית חדשה פה אנחנו היינו קודם אז מה זה צריך להיות שאותה אתה מזכיר ראשונה ואותנו בכלל לא? אה? אה? יש דברים בגו?

וויילד

New member
אני יודע..אבל...

אבל לפחות אני מנסה להיות נחמד, ואני מתרגש ניתן להבין אותי .

שירי007

New member
תודה

קבלת הפנים כל כך חמה שממש כיף להיות כאן תודה היי טומי המנהל ושלום גם לך יהודית..... (צריכים מנהלת חשבונות.....)

מנהלת חשבונות???

אני מנהלת חשבונות, ממש לא אך מוכנה להיות המטפלת של הקשישים שיצטרכו זאת.

דניאלה1311

Active member
מנהל
את רואה מדוע את צעירה מדי עבורנו? לדעתי, קצת מעליב להציע להיות מטפלת לאנשים שמרגישים עדיין במלוא אונם ואת מכנה אותם קשישים. אז בואי תשאירי את הפורום לקשישים ולכי לטפל בצעירים מה את אומרת?

שרונהה

New member
יהודית את לא יכולה להכנס לפורום הזה

וכל מה שיש לך להגיד זה שאת מוכנה לטפל בקשישים... דניאלה צודקת, וגם אני נעלבת......

maxima

New member
ברוכה הבאה שירי 007 ..../images/Emo140.gif

אני רואה שבואך עורר מהומה קטנה מי מזכירה של מי. מי ועדת קבלה נדמה לי שיש כאן הרבה ויטמין P

למעלה