שווה לפתוח ..חברה חדשה ..

אופססס...הנה שירי...../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

תירו מהזה בידי בידי יוק גם אני באתי לשאול אז איפה שירי ג´ימס בונד והנה הנערה הופיעה ברוכה הבאה לך שירי... ולמה לקחת לויילד איש הבר כל כך הרבה מאמצים לשכנע אותך להיכנס אלינו לחמשושים?

שירי את צריכה לראות זאת כמחמאה

ואת גם צריכה להכיר את סגנונו המצחיק של השיח סולימאן שהוא חצי בדואי חצי ציני

שרונהה

New member
יששששששש../images/Emo65.gifשירי007../images/Emo24.gif

הגעת סוף סוף.... ברוכה הבאה..... את רואה? זה לא קשה לכתוב כמה מילים.. הנה את ואנחנו שמחים לראותך ומודים לווילד שהביא אותך לכאן..... אבל תעברי רגע אצל דניאלה, היו"ר לשיחה ולראיון אישי......

שרונהה

New member
שירי........

יש לך יומולדת עוד חמישה ימים? זה מהיום הכרטיס שלך? תני תאריך יום וחודש בלי שנה.... ונחגוג לך......

שירי007

New member
יש לי יומולדת

נכון - יום ההולדת שלי הוא ב- 24.1. ואני מחליפה קידומת ל- 40 ...אז נולדתי ב-1963 תודה שרונה

דניאלה1311

Active member
מנהל
../images/Emo95.gifשירי - ברוכה הבא אבל את ממש קטינה, ממש, רק עכשיו מחליפה קידומות ל-50 ופה זה פורום 50+ כלומר יש כאלו שמחליפים או החליפו לקידומת 60 אז מה יהיה? אני רואה את הטרנד, לאט לאט ידחקו הצעירים אותנו החוצה ואנחנו אנא נלך?????????

שירי007

New member
תודה דניאלה - קטינה?

מחליפה קידומת ל- 40 אבל זה פרט טכני ושולי..... לא חושבת שלגיל יש משמעות לפי דעתי ההרגשה היא הקובעת ואת דניאלה - מה את חושבת????

N i c e M a n

New member
אני מסכים איתך "שלגיל אין משמעות

אלא להרגשה" אבל אני מעדיף לומר זאת כאשר אני בן 40...מה לעשות.

יומלדת

ממש נעלבתי אף אחד אותי לא שאל כאשר הגעתי על הדבר הזה שנקרא יומלדת מה יש כאן סודות שעוד לא גילו לי??

שרונהה

New member
צודקת יהודית.......

באמת שכחנו להגיד לכל החדשים.... אז..... כל החדשים, הנכם מתבקשים להודיע לטומי, המנהל שלנו חודש ויום...... ואז נוכל לחגוג לכם. ואם כבר אנו מדברים יהודית..... תרשמי כבר עכשיו יום וחודש לממולדת שלך

למעלה