שווה לפרסם אתר אינטרנט על גבי פלייר/עיתון ?

haimfe11

New member
שווה לפרסם אתר אינטרנט על גבי פלייר/עיתון ?

שמעתי שזה לא כ"כ נהוג לעשות כך אשמח לקבל תשובות בנושא תודה רבה מראש

תלוי באופי העסק וכמובן בשם הדומיין

שלום לך, ככלל לדעתי אתר אינטרנט הכי אפקטיבי זה לפרסם באינטרנט. כמובן שבתור פרסום משלים ובמקרה שהדומין בעל שם קליט אז יש לכך אפקטיביות מסויימת. בהצלחה!

IIC מיכה

New member
תלוי ב-3 גורמים:

קהל יעד אופי הפרסום מיקום ותזמון ההפצה אם, נניח, יש לך חנות בדיזנגוף, ואתה מפיץ פלייר על המבצע המטורף שניתן לקרוא עליו באתר החדש, אז חלוקת הפליירים ללקוחות קפה האינטרנט שמפוזרים במרכז ת"א יכולה לעזור לשווק את האתר. אני גם זוכר, שאתר המתווכים "בלי דירה" השתמש בפלקטים די בהצלחה, תוך ניצול העקרונות הנ"ל

tudu

New member
מצטרף למיכה.. זה תלוי..

פרסום אמור לעורר מודעות - שידעו שאני קיים. לרוב רוצים שפרסום יוביל לתגובה, בדרך כלל פעולה שרוצים שצרכן יעשה (יבוא לחנות, ירים טלפון, יתאם פגישה) במקרה הראשון - אם אתה רוצה שידעו שאתה קיים - פרסום בעיתון של דומיין (ואני יוצא מתוך הנחה שהוא מאד קליט !! וקל לאיות) יכול להיות רעיון לא רע. פרסום מאסיבי של החנות www.fish-food.co.il יכול בהחלט לעורר חובבי דגים להכיר את המותג, לדעת שיש חנות דגים מקוונת חדשה. במקרה שרוצים - שהצרכן ינקוט פעולה. פרסום דומיין הוא יחסית חלש. אני שוכב ביום שישי על הספה קורא עיתון, ורואה מודעה.. סביבה אני רואה עוד 100 מודעות אחרות. אין לי יכולת ללחוץ על 'לינק'.. ואתה צריך לקוות שאני אזכור (אותך) או את הדומיין לפעם הבאה שאשב על המחשב.. הסיכוי לכך קטן !! לרוב גם העיתונים לא נמצאים בסביבת המחשב.. (סלון חדר עבודה) העיתונים גם לא שורדים את סופ"ש.. ככה שאם אני בעבודה אני לא יכול להתעדכן בשם הדומיין כדי לבדוק את החנות..

דבר ראשון לא מזיק

אם כבר יש פלאייר/מודעה תוסיף כל דבר רלוונטי. דבר שני, יש עסקים כמוני למשל שהוספת האתר היא מאסט עד שלא רואים לא מבינים במה מדובר בעיקר כשכל מוצר שונה ממישנהו

יש גם אוכלוסיות

שיש להן בעיה לברר משהו טלפונית למשל כבדי שמיעה ויותר נח להם לפנות בכתב דרך האתר

דרך אגב, הצצתי באתר שלך...וואו!

אני חושבת שזו פעם ראשונה שאני יכולה להגיד שזה שהאתר עצמו על הפנים (אל תעלבי, פשוט רואים שהוא לא נעשה ע"י גורם מקצועי) בכלל לא משנה! העבודות שלך מדברות בעד עצמן, והן יפהפיות. כל הכבוד!

vz16

New member
יש אתר באנגליה שמוכר מכוניות

שעשה מיליונים באמצעות פרסום אופליין עם הרבה גימיקים ורעיונות מבריקים אז אני מצטרף למיכה (בדרך כלל כדאי להצטרף אליו, כמעט תמיד יש לו עצות טובות)

למעלה