שודדים כפתו את תושב קדימה וגנבו כספת

pninak12

New member
אם זה ימשיך

הפעם יש לנו יותר מאשר מקודם - מספרי טלפון של כל הנוגעים בדבר..... וכן... הפורום הישן והטוב. בואו נעקוב ונראה, בינתיים נראה על פניו שזה מצליח!

עדיקופר

New member
01:39

חוזרת לישוב, שואלים חוקרים , בנתיים רכב ביציאה מצפצף השומר פונה אליו באדיבות עוד רגע אדוני אני מיד מתפנה אליך מאחל לי לילה טוב ופותח את השער, עובר לרכב שיוצא , הבחור קצץ לחוץ , ערב טוב אדוני אפשר לראות תעודת זהות? אם ככה זה ימשיך ויהיו שערים אז אולי כן . אני אישית התרשמתי מאד לטובה הבוקר

AMITBN890

New member
מצוין

כל הכבוד למי שמוביל את השינוי החיובי בתפקוד חברת השמירה. לדעתי ברגע שקיים שינוי לטובה חובה לפרגן!!! למה לא? אם מחלקת הביטחון תוביל לשינוי חיובי, שיטתי ומתמשך אני בעד לתת להם בונוס של משכורת לפחות!!

pninak12

New member
חייבת לציין את נאמנותו של...

מאיר מחלוף, זה לא כל כך חדש לי, אבל נהניתי לראות אותו פוקד את השערים בלילה הראשון, ולמחרת, בפתיחת שנת הלימודים מתפקד כאילו ישן לפחות 12 שעות בלילה.... ח"ח, והלוואי עובדים רבים מסורים כמוך! שנה טובה

ERIANA101

New member
ראי את מחלקת הביטחון לאורך שנים , אפס תיפקוד

לא ברור לי על מה את מדברת אם יש מחלקה שכשלה לחלוטין לאורך שנים זו מחלקת הביטחון ובעיקר בגלל העומד בראשה מחלקת הביטחון מקבלת אצלי לאורך השנים ציון אפס מוחלט לא מתרגשת מיום/לילה אחד שהקב"ט עומד בשער כזה או אחר מתרשמת מכל השנים ולאורך זמן הכל הפך להיות פוליטיקה מזמן גם העמידה בשער היא פוליטיקה בגרוש לא קונה את ההצגה מבחינתי ראשי מחלקת הביטחון כשלו והם צריכים ללכת הביתה סבלנו מהם שנים ארוכות די מספיק.

עדיקופר

New member
כמה שטויות אפשר למכור במעטה של כלום ?

מאיר איש יקר ומדהים שעושה ימים ולילות למען היישוב הזה אינו מסתתר מאחורי כינוים וכולם יודעים שהוא איש עבודה ועשייה די להכפיש את שמו

עדיקופר

New member
אז את לא מסכימה

אני לא אחסיר נשימה מכירה את מאיר מכלוף מזה מספר שנים מדובר באיש יקר, אחד שלא מחסיר כלום מהישוב עומד במילתו ויודע את עבודתו הוא עובד שנים תחת תנאים לא תנאים מה שאת מציגה פה זו תסמונת הש"ג את הראש צריך להחליף לא את אנשי העבודה והעשיה

ERIANA101

New member
יפה אמרת,,,את הראש יש להחליף , והראש זה הקבט

אכן מאיר איש "חביב" אני לא טוענת שהוא לא "נחמד" במבחן התוצאה מחלקת הביטחון כשלה לאורך השנים ולטעמי אם מחלקה כושלת יש לבחון את העומד בראש המחלקה לא חייבים לראות זאת תמיד באופן אישי אדם יכול להיות מאוד נחמד ויחד עם זאת להיכשל מיקצועית אני לא מדברת על נחמדות אני מדברת על תוצאה וכולם כאן יסכימו איתי שמצב הביטחון בצורן גרוע ביותר לאורך שנים. אז חברה שום דבר לא אישי כנגד אדם כזה או אחר יכול להיות שהתפקיד לא מתאים לאדם ובתפקיד אחר הוא יעשה פלאים תיפקודו של מנהל מחלקה צריכה להיבחן ע"פ הביצועים של המחלקה שהוא מנהל ומצב מחלקת הביטחון ידוע ראו מה כתבתם בעצמכם כאן על מצב הביטחון בישוב. אז אולי יש לנו קבט חביב ונחמד אבל ביטחון אין לנו שבת נהדרת לכולם

עדיקופר

New member
יש לך בכל מושג מה התנאים

שהציבה המועצה בפני מר מכלוף ? הראש הכוונה הרבה יורת גבוה גם מאיר "מנהל" מחלקת הביטחון היה כפוף לו לא שאלת את עצמך מדוע מתיו נוברטי ברח מכאן ? ועל מי הוא כועס ?

ERIANA101

New member
מבחינתי מנהל המחלקה אחראי ישיר למחלקה

ואם הוא לא מסוגל לנהל את המחלקה כראוי שיתן לאחר לנהל הבעיה שלנו היא שאנו תומכים או מתנגדים לאנשים ע"פ "נחמדות" הגיע הזמן שבחירת האנשים תתבצע בהתאם ליכולות ביצוע ותוצאות בשטח את ה"נחמדים" נשמור כחברים /שכנים וכדומה מאז הקמתה של צורן נבחרו "נחמדים" "שכנים" וכדומה הגיע הזמן לשקול לתת את הקול לביצועיסטים ולא ל"נחמדים" ו"מסבירנים" אכן ראש המועצה הוא האחראי העליון אבל אי אפשר לנקות מאחריות את שאר חברי המועצה ואת נהלי המחלקות ולגבי הביטחון לפחות עד היום מצב הביטחון ידוע לכולנו והוא לא טוב אז אולי מנהל המחלקה/קבט מאוד משתדלים במבחן התוצאה הם נכשלו וזה ממש לא אישי "נחמד" זה טוב תוצאה טובה "זה יותר טוב" שבוע טוב

עדיקופר

New member
המון מילים שלא אומרות כלום

אמרתי שמהו במקום להגיב בחרת לתקוף ולא להסביר איך אומר חבר קרוב שלי כאשר אין מה לומר חוץ מלחייך בעצב נו שויין

ERIANA101

New member
לא חשוב, כל מה שאכתוב את קופצת כנגד, זה בסדר.

הבנתי כבר מזמן שאת תתנגדי ותקפצי על כח אמירה שלי זה בסדר אני ממש לא כועסת ומברכת אותך בהמון בריאות, אושר, פרנסה טובה, שלום בית

ERIANA101

New member
ראשית למרכז הישוב בקדימה כמו שהיה עשרות שנים

ראשית לקדימה ואשמח שיסיירו גם בצורן ובכל הסביבה בקדימה ישבה פלוגת מגב עשרות שנים ולא סתם סוף שבוע נעים לכולם

AMITBN890

New member
לי אין בעיה אם הנושא

כי לפלוגת מג"ב היתה תרומה מצויינת לאיכות החיים והם היו חברה מצוינים. אני לא בטוח שכיום המיקום בקדימה הוא המיקום הנכון למרות שאם הפלוגה תמוקם בקדימה זה ייטיב עם קדימה.

פלוגת מג"ב

אני שייך למתמידים ששנים רבות היו בפלוגה בקדימה (קבלתי לאחרונה תעודה על 25 שנים התנדבות למתמיד). יש תחנת מג"ב בעין ורד שבה אני ממשיך להתנדב. ניתן להתנדב דרכה ולפעול במתכונת המרחבית לה הייתה מיועדת תחנת קדימה המקורית (שעברה לבסיס אייל). לאורך שנים איני מתנדב בכוונה לכחולים כי אני מרגיש שמשטרת נתניה לא סופרת אותנו. יש לכך גיבוי סטטיסטי - נעשתה מפת פשיעה מרחבית (חבל שלא מראים לנו אותה - מפקד כל תחנה מכיר אותה היטב). המסר שאנו מקבלים לכן שנחייה עם מה שיש. לכן, יש טעם להתנדב ולעזור למשטרת נתניה ברגע שנראה שתחנת המשמר האזרחי בקדימה-צורן מתפקדת כמו התחנה בתל מונד. לדאבוני הרב, אנו נתלונן עוד שנים רבות על הקורה במחוזותנו - אנו תלויים במפת הפשיעה של מרחב נתניה. רק יצירה של תחנה עצמאית שאינה תלויה במשטרת נתניה תביא לפתרון סביר של הקורה פה. למשל, להפוך את כל איזור פרדסיה עד תל מונד לנפה משטרתית אחת - לא ניתן לחבר את כפר יונה מאחר ואין תשתית תחבורתית אמיתית שתתמוך בהחלטה כזו. באשר לצד החיובי - לדעתי (ותחושתי על פי ההאזנה לרשת הקשר) ב- 20 שנים האחרונות יש הרבה פחות פשע אלים באיזור שלנו. יש בסה"כ יותר מפגעים קטנים שפוגעים באיכות חיים - ולכך אנו צריכים תחנה אמיתית עם שוטרים קהילתיים 24 שעות ביממה. אין אצלנו במפה נקודות חמות של פשיעה קשה וארוכת טווח שמצריכות את המשטרה להשקיע מאמץ ארוך טווח.

למעלה