שוב שאלת סושי
היי לכם, יש ליש אלה קטנה, אך ראשית אני רוצה להודות לכם על עזרתכם, ובייחוד למאקי שכתבה לי מסר אישי על הפנקו- יצא מאוד טעים- תודה. ועכשיו לשאלתי החדשה, (או ליתר דיוק 2). 1- ניסיתי להכין סושי אינסייד-אאוטסייד, ולא הצליח לי, האורז נדבק למחצלת במקום לאצה, איך מכינים את זה שיצא טוב? 2- אני רוצה להכין סושי בקונוס (שכחתי את השם המקצועי) איך מכינים את זה? תודה על העזרה, ושיהיה לכולכם יום נעים
וטעים
היי לכם, יש ליש אלה קטנה, אך ראשית אני רוצה להודות לכם על עזרתכם, ובייחוד למאקי שכתבה לי מסר אישי על הפנקו- יצא מאוד טעים- תודה. ועכשיו לשאלתי החדשה, (או ליתר דיוק 2). 1- ניסיתי להכין סושי אינסייד-אאוטסייד, ולא הצליח לי, האורז נדבק למחצלת במקום לאצה, איך מכינים את זה שיצא טוב? 2- אני רוצה להכין סושי בקונוס (שכחתי את השם המקצועי) איך מכינים את זה? תודה על העזרה, ושיהיה לכולכם יום נעים