שוב שאלת סושי

איילת1974

New member
שוב שאלת סושי

היי לכם, יש ליש אלה קטנה, אך ראשית אני רוצה להודות לכם על עזרתכם, ובייחוד למאקי שכתבה לי מסר אישי על הפנקו- יצא מאוד טעים- תודה. ועכשיו לשאלתי החדשה, (או ליתר דיוק 2). 1- ניסיתי להכין סושי אינסייד-אאוטסייד, ולא הצליח לי, האורז נדבק למחצלת במקום לאצה, איך מכינים את זה שיצא טוב? 2- אני רוצה להכין סושי בקונוס (שכחתי את השם המקצועי) איך מכינים את זה? תודה על העזרה, ושיהיה לכולכם יום נעים
וטעים
 

אילת39

New member
כשאת מגלגלת אינסייד אאוט

את צריכה לשים ניילון נצמד על המחצלת....
 

mozal

New member
צריך לשים הפרדה בין המחצלת לאצה.

ניילון נצמד או שקית סנדביץ' שנפתחה עם מספריים יספיקו בהחלט. ככה האורז לא נדבק למחצלת ובנוסף ככה גם לא צריך להלחם איר כך ולהוציא גרגרי אורז תקועים מהמחצלת.
מיקי
 

clcl

New member
בית ספר לסושי - צעד אחר צד ../images/Emo110.gif

340,L-816788,00.html target=_blank>1 340,L-835788,00.html target=_blank>2 3
 
טכניקה נוספת ללא ניילון

אחרי פיזור האורז על הנורי מירח בכף ידך מים על משטח העבודה (לא להטביע אך שיהיה רטוב). עכשיו הניחי את הנחורי כשהוא הפוך עם האורז למטה, הניחי את המילוי וגלגלי ללא מחצלת. כשאני למדתי בזמנו להכין סושי כך לימדו אותי וכך אני עושה הפוכים והם יוצאים יופי. אחרי הכל, זה עניין של הרגל. מה שיהיה לך יותר נח.
 

ירון-מ

New member
אני בכלל לא משתמש במחצלת

נראה לי סתם בזבוז כסף, ובכל זאת הם יוצאים יפים וטעימים. מה שכן קניתי זה כמו מגש קוביות קרח כזה שמעצב את הסושי האלה בלי האצות
 

אילת39

New member
המחצלת עולה שקלים ספורים, לא?

ושלי כבר בת 5 שנים ונראית חדשה...
 

טלי12345

New member
שאלה משלי על סושי../images/Emo36.gif

איך מכינים סושי עטוף באבוקדו או עטוף בבטטה? תודה!
 

אילת39

New member
תשובה

את האבוקדו או הבטטה (מבושלת אל דנטה) צריך לקלוף בעזרת קולפן ירקות כך שתתקבלנה חתיכות רחבות ודקות (קרפצ'יו ירקות כזה...)...את מניחה אותן על הניילון הנצמד שעל המחצלת...מעליהן את האורז...מעליו את האצה ושאר המילוי...ומגלגלת...
 

מאקי

New member
איילת 1974../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo79.gif

מודה לך בחוזר. לגבי שאר השאלות שמחתי לראות את שלל התשובות... בהצלחה
 
למעלה