שוב, שאלה על מחשב

MaD-d0g

New member
שוב, שאלה על מחשב

שלום לכולם כבר הטרדתי אותכם פעמיים (פעם 1, פעם 2) ועזרתם לי מאוד... כמעט עשיתי כמה טעויות.... הציעו לי מחשב: לוח אם אינטל Chreey Creek 915pcyl מעבד אינטל פנטיום 4 64 ביט 3 ג'יגה. 2 מגה זכרון זכרון 512 של קינגסטון כרטיס מסך PCIX- X300SE ATI. (שאלתי את המוכר אם זה HM) אבל הוא לא ידע מה זה. הרד דיסק 80 GB של WB. כמובן SATA כדי להוריד במחיר ויתרתי על מצלמת אינטרנט, עכבר ומקלדת ו CD. ב 10 תשלומים זה יוצא בערך 3370 ש"ח. ב 2 תשלומים זה יוצא 3169. מה דעתכם

MaD-d0g

New member
לא ממש משחקים.. בעיקר אפליקציות

מה לא משהו
זה מעבד 64 ביט, 2 מגה זכרון, 3 ג'יגה... דיסק 80 ג'יגה SATA של WD וזכרון 512 DDR2 של קינגסטון.. איך אפשר לשפר עוד את המחשב
כאילו, חוץ מג'יגה זכרון וכרטיס מסך יותר טוב...

MaD-d0g

New member
לא הרבה...

ICQ, מסנג'ר, אוטלוק, ווינאמפ, תוכניות לעיבוד תמונה לפעמים, אימיול, ויזואל סטודיו... אני צופה בסרטים במחשב גם.

אתה משתמש ברובן בו זמנית?

אם כן אז האינטל יתאים לך רק מומלץ להחליף לוח לאחד מבוסס צ'יפסט 945. אם לא אז AMD יהווה תחליף טוב וזול יותר.

MaD-d0g

New member
לא בהכל...

מה ההבדל בין 2 הצ'יפסטים האלו ? כאילו, באילו מאפיינים
תודה

קודם כל תמיכה בכפולי ליבה

בנוסף לכך אתה מקבל תמיכה בבאס גבוה יותר ותיקון באגים שהיו בצ'יפסטים ישנים יותר.

maxkohl

New member
כפולי ליבה? אבל...

אתה מדבר אני מניח על ה-Pentium D 8xx (כי HT יש גם ב-915 וזה גם לא ליבה
) אבל זה לא מה שהחבר למעלה אמר שהוא קונה, ומעבד כפול ליבה עולה היום כפול מהרגיל, מתחמם כפול מהרגיל, ובהנחה שלא מנצלים אותו במיוחד, מהירות השעון שלו בדרך כלל איטית יותר (אינטל הוציאו נראה לי רק 2.8 למרות שיהיה גם 3.2 במחיר מופקע וכתחליף לתנור בחורף
) "תמיכה בבאס גבוה יותר" - אתה מתכוון בזיכרון? גם זה רלוונטי רק אם המעבד שלך יותר מה-800 מה"צים שהחבר למעלה ירכוש (אני מרגיש כמו בקיבוץ) "תיקון באגים" - נשמע הגיוני גם גרסאות חדשות, אבל כשזה מתייחס לחברת החומרה מספר אחת בעולם שהודתה והחליפה סט שלם של פנטיומים בגלל באג מסכן שלא הורגש על ידי אף אחד.....בקיצור עשית אותי סקרן. באגים ספציפיים שאני צריך לדאוג? הם פירסמו רשימה איפה שהוא? תודה מראש על התשובות! תמיד נעים לקרוא את ההסברים המקצועיים והסבלניים שלך, למרות שכמובן כל מי שיודע מוזמן לענות

MaD-d0g

New member
אממ.. רגע.

המעבד הזה הוא ליבה כפולה
כי אני מתבלבל תמיד ב 2 מגה ללליבה כפולה...

MaD-d0g

New member
אז רגע...

למה לי ללכת על לוח אם מבוסס צ'יפסט 945 ולא 915
נכון שזה יותר חדש... אני לא צריך תמיכה ב Bus יותר גבוה וליבה כפולה. כי המעבד שלי הוא לא כזה. מה הכוונה בבאגים
אני לא רוצה לקחת משהו שמתבסס על משהו שיש בו באגים רציניים. אבל לא צריך לקפוץ ולקחת ישר את הכי טוב וזה... מה דעתכם

זה פשוט מודל משופר

למה שלא תיקח צ'יפסט משופר עם תמיכה בטכנולוגיות עתידיות? לדעתי זה שווה את ההשקעה הקטנה.

MaD-d0g

New member
זה רק השקעה, נכון ../images/Emo35.gif

זה לא משהו שיכול להשפיע עלי עכשיו... כמה אתה חושב בקטע של הפרש
(נגיד בהערכה...)

MaD-d0g

New member
ההודעה בעמוד השלישי....

מותר לי להקפיץ... (באמת
) אני אשמח אם תעזרו לי

למעלה