שוב צריכה את עזרתכם

מצב
הנושא נעול.

idos2

New member
מאוד פשוט

אני לא יודעת איפה כל זה נמצא
מאוד פשוט
מבקשים מהנהג לרדת ב"מכללת לוינסקי", זה תחנה אחת אחרי צומת גלילות (מקווה שאת הצומת את מכירה), ויש שם גשר הולכי רגל, אז לא קשה לפספס. אחרי שיורדים מהאוטובוס הולכים "פנימה" לכיוון המכללה (בצד שני יש את הכביש הראשי אז אין אפשרות לטעות), מקסימום תמיד אפשר לשאול שם את כל הסטודנטים. ואז את כבר תראי שעומדים שם כמה אוטובוסים, פשוט תחכי ש1 מהם יעלה נוסעים, ותגידי לנהג שאת צריכה לשדה דב.

ארזS

New member
זה פשוט בשבילך

מאוד פשוט
מבקשים מהנהג לרדת ב"מכללת לוינסקי", זה תחנה אחת אחרי צומת גלילות (מקווה שאת הצומת את מכירה), ויש שם גשר הולכי רגל, אז לא קשה לפספס. אחרי שיורדים מהאוטובוס הולכים "פנימה" לכיוון המכללה (בצד שני יש את הכביש הראשי אז אין אפשרות לטעות), מקסימום תמיד אפשר לשאול שם את כל הסטודנטים. ואז את כבר תראי שעומדים שם כמה אוטובוסים, פשוט תחכי ש1 מהם יעלה נוסעים, ותגידי לנהג שאת צריכה לשדה דב.
זה פשוט בשבילך
אבל היא לא מכירה את המקום...ובשבילה זה לא פשוט.

idos2

New member
גם אני לא הכרתי את המקום בפעם

זה פשוט בשבילך
אבל היא לא מכירה את המקום...ובשבילה זה לא פשוט.
גם אני לא הכרתי את המקום בפעם
הראשונה, אבל אין הרבה מה לפספס, זה פשוט לרדת בתחנה ולהחליף אוטובוס בתחנה אחרת שהיא אולי 20-20 מטר משם. זה נראה לי יותר פשוט מלרדת במלון רמת אביב ולהתחיל ללכת ברגל (הרי היא לא מכירה את האזור)

nana 1

New member
קו 29 ממסוף 2000 (רכבת צפון)

שוב צריכה את עזרתכם

איך אני מגיעה מתחנה מרכזית [בת"א] לשדה דב
יש קו שמגיע ישירות לשם
הקו הזה מגיע בדרך נמיר למלון רמת אביב ומשם לכיוון שדה דוב.

ארזS

New member
זה בכלל בכלל לא אותר הדבר !!!

צפון ,מרכז-אותו דבר
זה בכלל בכלל לא אותר הדבר !!!
ככה אנשים חושבים בטעות (וגם אני חשבתי כך פעם) אבל זה לא נכון. תחנת הרכבת שנמצאת בדרך "על פרשת דרכים" (כן, זה השם !) בתל-אביב (ולא ברחוב ארלוזורוב כפי שאנשים נוהגים לטעות) היא תחנת תל-אביב מרכז (או "סבידור" בשמה השני והחדש יותר) אבל לא תל-אביב צפון שהיא תחנת בני-ברק למעשה.

idos2

New member
הבעיה היחידה היא התדירות הנמוכה

הקו הזה מגיע בדרך נמיר למלון רמת אביב ומשם לכיוון שדה דוב.
שלו. קווים 26 + 29 שניהם עוברים במלון רמת אביב, בשדה דוב ובמכללת לוינסקי, וקו 26 קיים כל היום בתדירות של 10-15 דקות

nana 1

New member
הבעיה שצריך לצאת מהתמח'ת בכדי להגיע

שלו. קווים 26 + 29 שניהם עוברים במלון רמת אביב, בשדה דוב ובמכללת לוינסקי, וקו 26 קיים כל היום בתדירות של 10-15 דקות
לקו 26 וזה די רחוק

idos2

New member
בסדר, אבל את הבעיה הזאת כבר

לקו 26 וזה די רחוק
בסדר, אבל את הבעיה הזאת כבר
פתרנו - היא תרד במכללת לוינסקי או במלון רמת אביב.

ארזS

New member
למה אוהבים לסבך עניינים ?

למה אוהבים לסבך עניינים ?
למה?

מצב
הנושא נעול.
למעלה