שוב פעם הירדנה הזאת אוכלת!

AyalaN

New member
שוב פעם הירדנה הזאת אוכלת!

תראו תקטע מהפרק של היום.. מישהו צריך לשלוח אותה לדיאטנית או משו.. היא כל הזמן רק אוכלת ואוכלת! זה כבר מצב מסוכן!

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif

אני יודע שזה לא נראה ככה אבל יש חשיבות לעובדה שהיא כל שניה אוכלת

AyalaN

New member
אני מבינה את הכוונה..

אבל זה ככה מתחילת הסידרה! ואביעד.. היסטוריה.. איכסה..

AyalaN

New member
כן!

והפעם האחרונה שאנחנו לומדים היסטוריה.. טוב לפחות אני! אני רק בדרכי פעולתו של הובר.. רק המחשבה על היו דיל גורמת לי לבחילה!

Aviad1987

New member
LOL ניו דיל רולז

ואם אני לא אפשל וילך טוב זאת גם הפעם האחרונה שאני נוגע בהיסטוריה

Bit L

New member
אני יודעת...זהירות השערה-לא ספויילר

היא תמות ממשקל יתר או סיבוך בגלל האוכל-משו שקשור באוכל- ואז זה מתקשר עם זה שפעם אורי גרוס אמר שנשמע הרבה מנעמי- שהיא אולי תנהל את הביצפר- ואז נעמי תיקח את השליטה במקומה... מה אתם אומרים??? הכל מתחבר לי עכשיו.....חחחח איזה חכמה אני!

AyalaN

New member
גאונה, פשוט גאונה!../images/Emo12.gif

אולי.. ירדנה תוכל כל כך הרבה, שהיא תתנפח, ומרוב זה שהיא תהיה נפוחה היא תעוף, ואז יחטפו אותה חייזרים, ואחת מהן, כמה מפתיע, תהיה נעמי שחר! שאז תגנוב לירדנה תגוף (למה?!) ותתחזה אליה ותנהל את בית הספר!

RachelMN

New member
נצל"ש - כתבה מעניינת ממעריב

כתוב על הצנזורה, ולכתבת "מעריב" נודע כי צולמו כבר סצינות נשיקה נוספות לפרקים מתקדמים, וכעת שוקלים בחברה מה לעשות בהן.

Aviad1987

New member
גם בוואלה תרבות כתבו על זה

ובאייס תמצתו את הכתבה של מעריב

RachelMN

New member
גם בנענע וב-eonline

אבל הכל תמצות של הכתבה של מעריב. חבל מאוד שצינזרו, אבל כשאני רואה תגובות של כמה פרימיטיביים שם ש"טוב שלא הראו את הזוועה", או "טוב שלא הראו את הדבר הלא מוסרי הזה", אני באמת מבינה איזה רעש זה היה עושה אם היו שמים את זה. בכל זאת, חבל. מישהו צריך לעשות מתישהו את הצעד הראשון ולהכניס נשיקות הומוסקסואליות בשעות "נורמליות". חבל שזו לא "יס".

AyalaN

New member
זה ממש לא מיותר.

פשוט ביס היו צריכים להחליט מה הם רוצים. או לשדר את זה ב8, או לא לשדר את זה בכלל.

AyalaN

New member
חחחחח

מה שלא הראו על המסך.. הראו בתמונה!
חחחחחח והתגובות בפורומים השונים של הסידרה..

RachelMN

New member
איזה קטילות יש בתגובות ב-ynet

חיפשו הזדמנות לרדת על הסדרה. מעצבנים. טוב, תגיבו גם, אנשים.

RachelMN

New member
כבר הבעתי את דאגתי בעניין ../images/Emo3.gif

היא באמת כמעט כל סצנה שלה אוכלת. כמה אפשר?!

למעלה