שוב על הדירה הפעם קצת אחרת

Sharonaj

New member
שוב על הדירה הפעם קצת אחרת../images/Emo82.gif

עבר שבוע+ מאז שהקונה היה פה ואני עדין בלחצים מכל הכיוונים. המתווך כמובן חושב שאני עושה טעות בסירובי למכור את הדירה ב- מכיר שהציע הקונה. אמא שלי חושבת שלא כדאי לי לרדת במחיר ואני בהתלבטות, פוחדת לאבד גם אותו. יש לי הרגשה שהפעם אני צריכה לקבל את ההחלטה לבד ולהתעלם מהמשפחה, חברים , מתווך ןכו, שאלתי: האם - האיש התלוי שרון- שני מטות צריכה להתפשר על מחיר דירה X-עשרה מטות לקונה - קיסר סיכום-מלך המטבעות לא ידעתי איך לשרשר את ההודעה הקודמת שלי אבל אנסה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=940&msgid=44791847

צ ל י ל 8

New member
בשום אופן

האם - האיש התלוי שרון- שני מטות צריכה להתפשר על מחיר דירה X-עשרה מטות לקונה - קיסר סיכום-מלך המטבעות לא לא לא לא. הקלף על להתפשר בחירת הדירה צועק לך לא. בסופו של דבר מאוד יכול להיות שהקונה הזה יוותר לך ויסכים לדרישות שלך. הוא סתם מראה את עצמו קשוח. אל תוותרי, יש לך אפשרות לקבל את מה שאת דורשת
ואולי אני בעצם מגזימה בהחלטיות שלי??? לפעמים מפחיד שאני אומרת לכם מה לעשות. לכי עם הרגש שלך, הקלפים לא ממליצים להתפשר...

ענתי 10

New member
חשבתי הרבה...

ובסוף החלטתי לחכות לפרוש של מישהו יותר מנוסה כדי שיהיה לי לקרש הצלה
הפרוש שלי - גם אני חושבת שאסור לך בשום אופן לסרב ולוותר. יש לך תוכניות טובות, ואסור לך לוותר בגלל העומס הרגשי שהמצב יוצר. גם אם בסופו של דבר הוא לא יסכים - נראה שיותר כדאי לוותר על הקונה מאשר על מחיר הדירה.

Sharonaj

New member
../images/Emo20.gifתודה רבה, אני אמשיך להיות חזקה

ואלוהים עדי שזה לא קל

למעלה