גם אני סוף סוף קיבלתי חבילה
ואחרי חוויה חיובית בדואר והצלחה חלקית עם הדברים שהגיעו בהזמנה זו החלטתי לחלוק.
הוזמנו:
גוזיה עם גב תחרה בצבע פוקסיה
זאת הזמנה שניה שלי בניסיון למצוא משהו ללבוש תחת
שמלה שקניתי במודקלות' שיש לה גב פתוח ולא עובדת עם אף חזיה שיש לי. האופציה הקודמת שהזמנתי התגלתה כלא מחמיאה בעליל וסופר-משטיחה.
האופציה הזאת היא ממש מה שחיפשתי. הצבע מתאים מעולה לדוגמה של השמלה, יש לה אופציה להלבש בכמה צורות (גם כתפיות, גם סטרפלס וגם מצורפת עוד כתפיה שלא חקרתי לעומק כנראה כדי ללבוש כקולר).
היא מגיעה עם שתי רפידות דקות נשלפות שאפשר להוסיף ומעניקות קצת יותר מבנה ועיצוב (אני מחובבות הריפוד הקל כך שזה ממש יתרון גדול מבחינתי).
החיסרון היחידי הוא שלא שמתי לב שמדובר בחברה ממנה קניתי בעבר חזיות ספורט ונאלצתי להחזירן ולהזמין מידה יותר מהמידה הרגילה שלי.
גם הפעם הזמנתי מידה 10 שהיא הרגילה שלי וכנראה שהייתי צריכה להזמין 12.
ובכל זאת, מאחר והיא הולכת לשמש אותי רק מתחת לשמלה ספציפית, נראה לי שלא אזמין חלופית ואסתדר עם זו שקצת קטנה.
שמלה שחורה ואסימטרית
מאז שיש לי שלושה חתולים ופתאום גיליתי שאני אוהבת צבעים (זה קרה בערך במקביל) אני כמעט ולא קונה פריטים שחורים חלקים.
אבל משהו בשמלה הזאת הדליק אותי. כנראה הוייב הרוקנרולי שלה עם הברק, הכפלולים והאסימטריה.
אז זרמתי עם הרוקרית הפנימית שבי
והזמנתי אותה והיא התגלתה כהצלחה!
הבד הוא פוליאסטר מהסוג הנעים והדקיק ועושה חיקוי טוב למשי גם במגע וגם בגימור המבריק.
גיזרה מגניבה עם כיווץ באיזור המותן ולצערי התמונה שלי ממש לא עושה עימה חסד, אז תסתכלו באתר ותבינו יותר למה אני מתלהבת...
שמלה ירוקה עם קיפולים
מסתמן שאין לי מזל עם שמלות ירוקות. לפני כמה שנים קניתי אחת בפול אנד בר שהתכווצה לי בכביסה.
אח"כ הזמנתי שמלה מקסימה מאסוס כדי ללבוש לחתונה של חברה, אבל החבילה מעולם לא הגיעה אליי.
ועכשיו השימלה הזו, שהיא כמעט כל מה שרציתי שהיא תהיה, אפילו הייתי מוכנה להבליג שהבד שלה הוא פוליאסטר מהסוג העבה והמחוספס.
אבל למה?! למה הם עושים שמלות כ"כ קצרות?!
אוף.
אם מישהי שהיא נמוכה יותר ממני (1.72 מ') או חובבת שמלות קצרצרות וחשקה נפשה בשמלה החתיכית הזו - שלחי לי הודעה.
השמלה במידה S ששוות ערך ל-10 בריטית או 38 אירופאית.
אני נאלצת להכיר בכך שאני והיא wasn't meant to be ...