שוב זה כואב..

Michallllllllll

New member
שוב זה כואב..

שוב זה כואב ושוב אני מתפוררת שוב הרגש הזה מנסה לעלות ושוב אני נאבקת שוב אני זקוקה כמו כולם ושוב אני מתמרדת שוב אני ניהית אנושית ורכה ושוב אני מרגישה עם זה לא נוח שוב אני שותה שוב אני בורחת שוב אני רק לוקחת שאכטות אבל בתדירות גבוהה מתפתה לאנשים שוב אני רואה שזה לא עוזר שוב אני משתוקקת למשו אחר שוב אני עושה טעות

אני1989

New member
את-

צריכה לקחת נשימה עמוקה..ולהרגע.. רואים לפי הכתיבה שלך שאת קצת לחוצה.. לדעתי, תורידי פרופיל, ותנשמי עמוק.. תפרטי יותר, שנבין מה קורה לך בדיוק..

Michallllllllll

New member
אני לוקחת נשימות ונשארת אני,בן אדם.

אני רוצה להיות רוח רפאים ואני מודעת שזה נשמע מטורף לאלה.. אבל קשה לי להרגיש והכי קשה להרגיש את הצרכים האנושיים האלו שאני תופסת אותי בהם בתור סמרטוט ופתטית לאלה.. ורוצה רק לברוח. אפילו לפרט אותם בשמות קשה לי.. הרצון הזה שיהיו שם בשבילי בלי משחק ובלי אנטרסים שיעטפו שיחזיקו אני לא מאמינה שזה מגיע לי אני זאב בודד שכזה אבל שבפנים משתוקק ומפחד מהמשהו האחר.. מאנשים שכן טובים גם אם צריכים להיות כאלה אז בטח שמאנשים שככה בלי סיבות אלא רק בגללי. זה פתאום כל כך מציף אותי..וסליחה אם אני לא מובנת או נשמעת לא נורמלית..

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
נגיעה אחת רכה...

פה תמיד, גם שאת מוצפת, כשכול מה שאת רוצה זה להוציא, כשהדרך מסתבכת.. אנחנו תמיד מחכים לך שתחזרי... אולי עכשיו כשנחוץ לך שנהיה לצידך, כשאת מספרת לנו ואולי גם לעצמך בפעם הראשונה עד כמה מפחיד מגע הרכות שבפנים . אנחנו כאן ,לא הלכנו, לא נבהלים מלראות עד כמה את יפה שם בפנים. רוצים להיות כאן בשבילך שוב גם ביום הבא ולדעת איך את מרגישה עכשיו.

למעלה