שוב השיער חזר

Dragons Birth

New member
כמו הצמחים

עונות שמעת על זה? זאת עובדה מדעית יש זמנים שזה לא צומח וזהו ויש שזה צומח מהר יותר

SYCHO

New member
שוב השיער חזר

לבנים- מה הכמות שיער המפריעה לכם במקומות שנהוג להסיר? יפריע לכם לראות את חברה שלכם (שאתם אוהבים ונמצאים איתה המון זמן) הולכת עם קצת שיער בבית שחי או ברגליים? לבנות-עד כמה שיערות היתן הולכות מול החבר?

כן, זה לא ממש אסטתי לטעמי

שיער ברגליים, בבית השחי, וגם יותר מדי באיזור המפשעה.. לא עושה לי את זה, בלשון המעטה. שטיפת מוח ארורה של החברה הדפוקה שלנו. או עניין אבולוציוני.. אני צריך לברר את העניין.

זה ממש ממש לא אסתטי...כמה שאני

יאהב את החברה שלי אני אבקש ממנה יפה לעשות שעווה ברגליים ובבית השחי כי אני לא סובל אי-אסטטיות

לדעתי..

לא כזה נוראי להסתובב עם טיפה שערות ברגלים.. כמובן שזה לא צריך להגיע לרמה של ג'ונגל..אבל..החבר יכול לקבל אותי כמו שאני..אפילו אם יש לי קצת שערות ברגלים.. חוץ מזה..למה שהוא לא יעשה שעווה?! רק אני צריכה לסבול??

EverMan

New member
אפשר להתחסד עד מחר

אבל לא יעזור : בנות נמשכות בערך לבנים עם שיער. לרוב הן אפילו מוצאות את זה מושך כל עוד זה לא בעודף. בנים נגעים מבנות עם שיערות. אז אפשר להתחסד עד מחר - אבל ככה זה.

אמממ..

חבר שלי למזלי לא מהשעירים...אם הוא היה כזה...לא יודעת איך הייתי מסתדרת,זה דוחה אותי ואני לא מבינה את הקטע של המשיכה לזה..

וכל הקטע של האסתטיקה..מאיפה זה

בא בכלל שרק בנות צריכות להוריד שער? במה הן שונות מהבנים?

EverMan

New member
איפה הן שונות ?

במבנה הפיזיולוגי ! בגורמי משיכה של כל אחד מהמינים ! לא יעזור , 99% מהגברים , לא ימשכו למישהי שיש לה שמיכה על הרגליים ויער בבית שחי. להפך - זה ירחיק אותם. ככה זה. לא יעזור. ככה עובדת משיכה.

Dragons Birth

New member
פה אתה טועה

ומהסיבה היחידה מתי ראית מישהי שנראת כמו שתיארת? זה כמו שתגיד שאתה לא תמשך למלאכית כי יש לה כנפיים לא ראית לא תדע לא היית ולא הרגשת לא תדע לעולם אל תקבע כבר עכשיו תקבע רק אחרי שאתה מנסה משהו לא לפני בדיוק כמו שאומרים על אוכל אל תגיד מגעיל לפני שאתה מנסה ואם תשאל יגידו לך שבושם של אישה לפחות חלק מהבשמים מריחים טוב אבל גם זיעה של אישה לפעמיים מריח טוב *לא מניסיון אישי* היה על זה פעם מאמר כלשהו ואי אפשר להכליל את כולם אף פעם יער של שיערות... זה כמו שתגיד 99% לא ימשכו לשמנות שגם זה טעות זה בדיוק אותו הדבר

יש סיבה שאנחנו..הבנות..נולדנו ככה..

אם תרצו או לא,זה בטבע שלכם,הבנים,להימשך אלינו..אפילו עם שמיכות! פשוט מה שקרה...שמישהו פעם החליט שבנות מעכשיו מסירות שער..ופתאום הדבר הטבעי הזה (שהוא לא גברי בכלל...הוא טבעי..מה לעשות..נולדנו ככה..) נהיה מחוץ ל"אופנה".. ועכשיו אתם התרגלתם שה"טבעי" הוא..בנות חלקות ובלי שער.. אז זה לא ככה..מה לעשות..אנחנו אנושיות..וכן..דרוין צדק..!

EverMan

New member
לא , זה לא מדויק.

זה שאנחנו נולדים איכשהו - לא אומר שזה "טוב" ככה. אנחנו מסתפרים לא ? אנחנו מצחצחים שיניים ? אנחנו גוזרים ציפורניים ? למה ? למרות שזה "טבעי" ?

Dragons Birth

New member
הציפורניים יכולות לפצוע אותנו

מצד שני אפשר לגדל אותם אבל אז מסורבל להחזיק דברים או צריך לשמור תמיד עליהם ואם הם נשברות ממכות זה כואב מאוד האדם נוצר כמו שהוא לעולם שהיה פעם בלי הכלים שהוא היה צריך רד לשרוד ולאכול כמו חיה השיער? זה בא כמו אצל חיות אבל יש לנו תנור ובתים אז אנחנו לא צריכים שיער כבר זה מחמם יותר מידי זה מסורבל ולא נוח במיוחד שהוא מגיע לברכיים אפשר לקשור איתו בני אדם ממש ולא קל הכי לרוץ אם שיער כזה מצחצחים? מה הקשר? ניקו פעם עם עצמות קטנות את השיניים זה לא השתנה בלי קשר לאופנה זה רק התחדש טבעי הוא טבעי לתנאי מחייה של פעם היום? אנחנו חיים על טכנולוגיה אנחנו לא זקוקים בכלל לבגדים ברוב הארצות ולא זקוקים לשום צורת "הגנה" על הגוף

בגלל זה כולם צריכים לעשות ראסטות!

למעלה