שוב הם באדום בוול סטריט לא מצליחים להישאר ירוקים יותר משעה.
R RSI1 New member 4/1/05 #3 מילה טובה למשה שזיהה ביום שישי בסגירה,משהו חשוד בטבע. עד כמה שזכור לי, הסתלבטו עליו כאן...
M moshebs1 New member 4/1/05 #6 חופשי אפשר להסתלבט עלי אני כבר רגיל. אני מסתלבט על עצמי גם כן. טבע ממשיכה להיות חשודה לדעתי, לפחות עד 28$. נראה מה יקרה שם.
חופשי אפשר להסתלבט עלי אני כבר רגיל. אני מסתלבט על עצמי גם כן. טבע ממשיכה להיות חשודה לדעתי, לפחות עד 28$. נראה מה יקרה שם.
M moshebs1 New member 5/1/05 #8 אמרתי 28$, לא חשבתי היום... ואכן היום הנמוך 28.02$ ... ג'קי - היית סקפטי?
J JackBar New member 5/1/05 #9 למה סקפטי? אם אני אומר קניה רק מעל 30$ ושומר על המשמעת ביד ברזל (תאמין לי שהצד הרגיש שלי לחץ עלי כל הזמן להיכנס אבל למזלי הצד השכלי לא נתן לו ) הירידה בטבע חדה מידי. להגיע כל כך מהר קרוב לרמת התמיכה 28$ זה מהווה פיתוי לא קטן להיכנס אליה. אני כבר רואה איזה מכות ילכו מחר שני הצדדים שלי.
למה סקפטי? אם אני אומר קניה רק מעל 30$ ושומר על המשמעת ביד ברזל (תאמין לי שהצד הרגיש שלי לחץ עלי כל הזמן להיכנס אבל למזלי הצד השכלי לא נתן לו ) הירידה בטבע חדה מידי. להגיע כל כך מהר קרוב לרמת התמיכה 28$ זה מהווה פיתוי לא קטן להיכנס אליה. אני כבר רואה איזה מכות ילכו מחר שני הצדדים שלי.
M moshebs1 New member 5/1/05 #10 היום כמה אנשים נשברו מתחת ל-29 ולקחו חבילות. ההרגשה שלי - יש עוד לאן לרדת - והפעם בגיבוי כל השווקים,