שוב היה פיגוע טרור בתל-אביב.

nikkey

New member
שוב היה פיגוע טרור בתל-אביב.

למה? לממממממממממממממה? זהו אני יודעת למה? כי הממשלה מפנה את יהודי חברון. ככככככל הכבוד למפגע,ולשולחיו. הם לפחות מבינים את הכאב של המגורשים.

sela v

New member
למה? למה?

למה יש אנשים קיצונים בשני הצדדים שמשתמשים באלימות כדי להביע את דעתם?ברגע שנדע לגנות אלימות מהצד שלנו, שקיימת בצבא ובין האנשים אח"כ נוכל לבוא לצד השני בטענות, וכאן אני מדבר על הצד היהודי.

nikkey

New member
ברור שאתה מדבר על

הצד היהודי. מה חשבת שאחשוב אחרת על תגובתך. יפה. אהבתי את ההתחלה "למה? כי יש אנשים קיצונים בשני הצדדים שמשתמשים באלימות כדי להביע את דעתם?" צריך לגנות את שני הצדדים באותה המידה מאחר ושניהם אשמים. לעיתים יש צד אשם יותר ואשם פחות,ולעיתים שניהם אשמים כמעט (כמעט) באותה הרמה. צריך לנסות להבין את המניעים בהווה של שני הצדדים על בסיס מאורעות מהעבר. רק כך ניתן להגיע להבנות ולדו-קיום.

Ragamala

New member
ממליץ לך לחקור קצת יותר לעומק

לפני הצהרות כמו - יש פיגוע בגלל שמפנים את חברון (וזה כמובן הכי ציני שיש). הפיגועים כמעט תמיד מגיעים כתגובה לאירועים שכבר קרו - ורבים מהם הם אירועים שאת לא נותנת את הדעת עליהם. למשל חיסולים, חפים מפשע שנהרגים בחיסולים, גזילת אדמות פרטיות וכו' אנחנו תמיד מקשרים את הפיגוע עם הנושא ה"חם" בחדשות אבל לעיתים נדירות יש באמת קשר. גם "פרשנינו" הנחמדים שטוענים שיהיו פיגועים בגלל הבחירות וכו' בדרך כלל לא מסרפים לנו שיש חשבון ארוך של נקמות שעוד לא נפדה. כיוון שאנחנו הרגנו יותר פלשתינאים עד היום, מבחינתם אנחנו בחוב - יעני מינוס
אז אל תקשרי פיגוע למה שיש בחדשות באותו שבוע - חשוב להבין שזה לא עובד כך. יש פיגועים שלוקח שבועות לבצע אותם ולפעמים אף יותר - זה לא פשוט למצוא מישהו שרוצה למות! למה אני מספר לך את זה? כי את מפרשת את התמונה בצורה פשטנית מדי. אין קשר בין הפיגוע לפינוי חברון - או לפחות לא קשר כזה פשטני.

nikkey

New member
היייייייי

אני לא הייתי רצינית בכלל בהודעה הזו. בא לי קצת להסתלבט. מותר. לא? עכשיו אהיה רצינית בשבילך כי אתה באמת חמוד. הרי הסכמתי איתך בשתי הודעות שכתבת. להזכירך סימנתי
זוכר? אני חושבת שיהיה מיותר לחזור על מה שכתבת. נכון? מה שקורה ,שהמדינה הופכת למגרש טניס שהורג ופוצע את השחקנים,וחבל.

sela v

New member
בסופו של דבר

אלה מלמעלה לא הקטנים שעושים את הפיגועים יש להם מטרה מסויימת. יכול להיות שחלקם מתו בדרך למטרה, ויכול להיות שהמטרה טיפשית, אבל יש להם מטרה, ועל זה אני חושב שגם הימין בפורום יסכימו. הם רוצים לשנות, ולהשפיע. השאלה למה הם בדיוק מתכוונים, ובסופו של דבר הם פונים בעת פיגוע לקהל הפנימי הפלסטיני, בעולם הערבי, העולמי, וגם סתם להפחיד את היהודים.

nikkey

New member
היי שמים!../images/Emo6.gif

גם אני < צוחקת >. כך נכון לפתוח את השבוע. שיהיה לך אחללה של שבוע.

ערב רב

New member
כי הטרוריסטים הבינו שאולמרט

מדבר ביזנס - קצת לחץ - ועד סוף השנה איזור יהודה ושומרון יהיה נקי מיהודים.

Ragamala

New member
אם באמת מעניין אותך לדעת למה

תשאלי אותם - זה בדרך כלל נקמה על הרג שאנחנו ביצענו. וההרג שאנחנו ביצענו הוא בדרך כלל נקמה על הרג שהם ביצעו. וכן הלאה למה? כי באיזור שלנו מדברים רק ב"עין תחת עין" "שן תחת שן" וכל מי שמציע פשוט להפסיק להגיב נחשב בעיני כולם לפחדן שנכנע לטרור. מי שנכנע לטרור הוא מי שנשאב למעגל הנקמה - אנחנו והם

למעלה