שוב הודעת פרידה

multi

New member
שוב הודעת פרידה../images/Emo160.gif

למי שאכפת וגם למי שלא אני טס לשבוע עם משלחת פולין, לפולין תשמרו על עצמכם, תהנו בג'י ושהפורום לא יתדרדר כשאני לא משגיח
ביי ביי

Mc Bang

New member
תהנה! ושמור על עצמך...

אל תדאג נהנה בג'י ושהפורום יתדרדר...? יש כזה דבר? כמה נמוך אנחנו יכולים עוד לרדת? :) יאללה תהנה וגם תזכור ת'מטרה שלשמה כל המשלחת יוצאת...!

O abadi

New member
זה אומנות היפהופ?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני בטוח שיש שם עוד הרבה כתובת נעצה חוץ ממה שאמרת תומאס

אחי יש שם איזה פארק

עם אחוזה של מישהו לא זוכר בדיוק.. בקיצור מאחור בחנייה יש גראפיטי של 2PAC משהו מאוד נחמד דווקא... בהזדמנות אני יעלה תמונה שלי עם זה...

moshe one 24

New member
בסדר קצת התבלבלתי האיזור שחשבתי

עליו הוא צכיה למרות שצכיה ופולין שכנות, אז אולי יש בפולין גם גראפיטי טוב?[ אם לא תמצא לא נורא ואם ובמקרה תעבור את הגבול לצכיה תצלם לנו
קטע מעיתון ישן של ידיעות --->

micL

New member
בפולין יש ה-מ-ו-ן גראפיטי

אין קיר פנוי בכל המדינה הזאת אבל רוב היצירות שם די חלשות אני נתקלתי בכמה ממש טובות אבל די קשה לצלם מתוך האוטובוס (רמז למולטי- מצלמה בהישג יד גם באוטובוס)

MC IdO

New member
אח שלי תהנה...

בן דוד שלי שנסע לגרמניה נירא לי יצא מן האוטובוס ושחזרו כול האוטובוס שלהם היה מלא גרפיטי............ איזה רעיון גדול!!!

David Ochayon

New member
הגראפיטי היחידי שצילמתי בפולין

מה לעשות ששוכחים את המטען של המצלמה בבית...

David Ochayon

New member
בעצם מצאתי עוד משהו...

(הגראפיטי במזרח אירופה די מכוער) קצת מצמרר לחפור בתמונות מפולין...

לא לישון באוטובוס!!!

באוטובוס היה הכי כיף (MICL-שתוק..), ים גראפיטי+ קירות גראפיטי מלאים בגרפיטי פצצה... דרךאגב- ממה שהבנתי יש שם אחלה תרבות ראפ: אני וMICL ראינו באיזה חצר של איזה מסעדה איזה להקה מתאמנת עם סקראצ'ים פצצה! קנינו שם את LOST TAIPS של 2PAC, ושמענו מאיזה בית STILL DRE... טוב- לא כזאת תרבות מדהימה, אבל יותר ממה שציפיתי מהאשכנזים האלה... נ.ב תהנה מהמקדונלד'ס. תאכל כמו שלא אכלת בחיים!!!

double M

New member
וואלה נשמע כייף כל הפולין הזה....

אבל שמעתי שבאמצע של כל הכיופים והטיולים תוקעים איזה הרצאה על הדבר הזה, השואה או משו כזה. חייבים לקלקל את כל הכייף הזונות האלה....

פולין זה היה כיף אחושרמוטה...

כאילו, מצטער שנהנתי... זה טיול עצוב אחורמוטה, אבל נראה לך באמת ששבוע בוכים שם?! 3/4 טיול זה רק צחוקים... אבל ה 1/4 העצוב, עצוב אחושרמוטה...

micL

New member
ראסמי

אני הייתי מפרט עוד קצת על הלהקה ששמענו בטעות (אופס אני עושה את זה): קיבלנו זמן חופשי בשוק (בקראקוב למען האמת- לא שזה אמור להגיד לכם משהו) והסתובבנו עד שלפתע (שימו לב לדרמטיות) שמענו קצת ראפ+סקרצ'ים מתוך סמטה (לא אפלה). בכל מקרה, נכנסנו בעקבות הסאונד וראינו הרכב ראפ איכותי למדי שהופיע בפני הבעלים של איזו מסעדה (אודישן כנראה). בעוד הראפ היה חביב, מה שאהבנו בלהקה היה הדיג'יי. כשהם סיימו את השיר נתנו להם איזה "בוי בוי בוי" טוב לפני שהלכנו. בקשר לתרבות ההיפ הופ בפולין... יש כבר את כל היסודות כמו לבוש, גראפיטי ושאר הדברים. עכשיו צריך רק כמה הרכבים בולטים (חוץ מההמלצה שהבאתם)

double M

New member
אין לך מה להצטער שנהנית...

אבל באותה מידה זה לא הכרחי להגיד שהיה לך עצוב אחושרלילה....

למעלה