שוב ההסתדרות מתקשה לשלם משכורות

שוב ההסתדרות מתקשה לשלם משכורות

האם נראה שוב צעדים כואבים כגון פיטורים המוניים (בגל האחרון פוטרו 10%!!! מעובדי ההסתדרות) קיצוצי שכר דרסטיים והרעה נוספת בתנאים? מה קורה פרץ, כל המדינה צריכה להיות סוציאליסטית, ורק אצלך בבית קפיטליזם פראי? והנה הקישור. נ.ב כסף למסע פרסום נגד האוצר יש. כסף לעובדים אין. (ורק לידע כללי, פרץ הוציא באחוזים בערך פי 100 ממה שהאוצר ביקש מוועדת הכספים רשות להוציא).

בקשר לשורה האחרונה

האוצר ביקש (וקיבל) מועדת הכספים 2.5 מיליון ש"ח. אתה מאמין שההסתדרות הוציאה על מסע פרסום 250 מיליון שקלים???? יש לך בכלל מושג מהם המחירים בתחום הפרסום? שאתה אומר שפרץ לא משלם משכורות לעובדי ההסתדרות, ושהוא מוציא 250 מיליון שקל על מסע פרסום - אתה מסית כנגד האיש באופן פרטי אתה רוצה לשמש שופר לשר האוצר, בבקשה, תפסיק לשקר והכי חשוב, תפסיק להסית.

הבנת הנקרא

מתקציב המדינה, האחוז שהוצא על פרסום תוכנית האוצר (באחוזים!!!) הוא נמוך בהרבה ממה שההסתדרות הוציאה. מיכוון שתקציב המדינה הוא 250 מילארד שקל, הרי ביבי הוציא 0.001% על הפרסום. ההסתדרות הוציאה יותר מ 0.1% מתקציבה, ועל כן מה שכתבתי מדויק. דרך אגב, הייתי שמח אם שניהם לא היו מוציאים ולו שקל. שייקימו מסיבת עיתונאים, או מבחינתי יבואו שנהים לטוק שואו וינסו לשכנע את הציבור.

איפה כתבת את זה חמוד?

אתה כתבת >>>כסף למסע פרסום נגד האוצר יש. כסף לעובדים אין. (ורק לידע כללי, פרץ הוציא באחוזים בערך פי 100 ממה שהאוצר ביקש מוועדת הכספים רשות להוציא).<<<<<<< לא כתוב שם שום דבר על אחוזים מהתקציב או משהו בכיוון, אחרי שטרחתי לענות, דאגת לתקן את הרושם, אבל תגובתך הראשונה לא החילה חישוב אחוזים, ותתחיל לצאת מנקודת ההנחה שלא כולם עושים חשבון לפי נתוני תקציב...

בדיוק מה שהבאת

למתקשים, אני אסביר בשנית. "פרץ הוציא באחוזים בערך פי 100 ממה שהאוצר ביקש מוועדת הכספים". כלומר אם פרץ הוציא 1% מתקציבו על פרסום, אז ביבי לטענתי הוציא 0.01% על פרסום. שאלת, הסברתי. באמת שלא היתה לי שום כוונת זדון שיחסת לי. בסה"כ ציינתי שפרץ מוציא על הסברת עמדתו באחוזים, הרבה יותר ממה שהאוצר הוציא. אחרת כמובן שלא הייתי כותב "באחוזים".

gershon17

New member
הוי, איזו הסתה נוראית!

השפם שלו גם מכוער והתסרוקת שלו טיפשית! מהר להכניס אותי לכלא, בגללי מישהו עוד יהרוג אותו!

gershon17

New member
ופעם אחת בדיון ארוך בכנסת

הוא הביא ממתקים מחורבנים שאף אחד שמבין בממתקים לא אוכל!!

עלית על ההבדל, יפה.

טוב שאתה כמבוגר מצליח להבחין בהבדל. השפם שלו מכוער, התסרוקת טיפשית - ביקורת לגיטימית במסגרת חופש הביטוי. הוא לא משלם משכורת לעובדיו אבל מוציא 250 מיליון שקל על פרסום - דמגוגיה, ואם מישהו מעובדי ההסתדרות קורא את הדברים שאיתי כתב, הוא יכול להבין את הדברים בצורה הלא-נכונה - הסתה.

chatul

New member
הסתה?

בזמן האחרון כל ביקורת נתקלת במילה "הסתה"... איזו הסתה? הסתה למה?

הסתה אישית

אין לי בעייה עם ביקורת על פרץ, אבל שמישהו אומר שפרץ לא משלם משכורות אבל הוא מוציא מאות מיליונים (לפני שהוא תיקן את עצמו ע"י הפניה לסוג חשיבה המאפיינת רואי חשבון וכלכלנים בלבד (כמה אחוזים מהסה"כ, במקום כמה כסף) על פרסום, מישהו עלול לקחת את זה לכיוון הלא נכון. אין לי בעייה עם ביקורת אישית על עמיר פרץ, יש לי בעיה עם דמגוגיה ושקרים, שבמקרים מסוימים עלולים להביא לתוצאות הרות אסון ודי לחכימא ברמיזה אני בטוח שחלק מהאנשים שצעקו בשעתו "רבין בוגד" (בלי להשוות לפרץ) לא היו עושים זאת לו הם היו יודעים שמישהו עלול להבין את הצעקות שלהם כלגיטימציה לפגוע ברבין. כך גם הודעות מהסוג הזה, אף אחד לא חושב שהם מזיקות, עד שמגיעים לנקודה מסוימת, פרץ כבר קיבל לא מעט איומים על חייו בעת האחרונה, ולכן צריך לחשוב על הדברים קצת קדימה.

chatul

New member
לא ענית על השאלה שלי

הסתה למה? כשמסיתים מישהו צריך להסית אותו למשהו. האם זו הסתה לרצח? הסתה מנתיב נסיעה? איזו הסתה זו? האם אתה חושב שהודעות כאלו מתירות את דמו של פרץ? אני לא חושב שמי שאיים על חייו של פרץ היה מושפע מהודעות כאלו, אולי מדברים אחרים. אפשר לבקר שקרים ודמגוגיה (לטענתך) מבלי להשתמש במילה הסתה, הסתה היא דבר חמור פי כמה משקרים ודמגוגיה. אגב, מי שמאיים על חייו של אדם כתוצאה משקרים ודמגוגיה יעשה את זה גם כתוצאה מביקורת עניינית אבל נוקבת.

gershon17

New member
זהו, שאין הרבה הבדל

גם להגיד על פרץ "מוציא המון כסף על פרסום כשאין לו מאיפה לשלם משכורות" זו אמירה לגיטימית במסגרת חופש הביטוי. זו לא הסתה, ואפילו לא בדל הסתה. גם אם אני אגיד עליו "בריון אלים ומסוכן לאושיות הדמוקרטיה, שטוב נעשה אם נסלק אותו מהמפה הציבורית של מדינת ישראל" זו לא הסתה. אפילו לא קמצוץ של הסתה.

resh0

New member
ולמדינה קל לשלם משכורות?

לא היית רוצה לראות קיצוץ של 50% במספר הח"כים? לא היית רוצה לראות קיצוץ של 50% במספר השרים? ומי מאלו שישארו יקרוס תחת עומס העבודה, נצמיד לו עוד 2 עוזרים פרלמנטרים נמרצים שייסיעו לו/לה בעבודתו. מתאים?

resh0

New member
מה רע?

הם לא יוכלו לעשות את העבודה? אולי יעשו פחות נזק... פחות שערוריות, פחות מינויים פחות משרדים, פחות רכבים, פחות דיבורים... מצויין!!! הייתי מקטין את זה אפילו ל 40 ח"כים.

gershon17

New member
הי! אולי נשאיר 5 ח"כים וזהו?

ואולי גם ממפלגה אחת??? את הממשלה אפשר להקטין, אבל את הכנסת??

resh0

New member
לא 5, אבל 40 זה מספיק.

קואליציה תצטרך להיות מינימום 21 ח"כים, 10 שרים ו 10 סגני שרים עם סמכויות. מצויין!!!!

gershon17

New member
אם העובדים ישביתו את ההסתדרות

זה אומר שלא יהיה מי שיארגן את השביתה הגדולה של המשק?

למעלה